Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


honey, keep my secrets well
avatar
Árnyvadász

Avataralany :
₪ katherine mcnamara
Kor :
20
Tartózkodási hely :
₪ new york
Csatlakozás ideje :
2016. May. 28.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Lola ___ ₰ Szer. Nov. 22, 2017 12:37 pm
elkelt karakterI need to live my own life. Follow
my own path. I wish for
CHANGE and that's
the problem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Lola ___ ₰ Csüt. Aug. 10, 2017 4:13 pm

Lola vagy bármi más
Álmodd meg a jövőt

faj: vámpír

kor: nem mai gyerek

foglalkozás: szabadon válaszható
státusz: SZABAD

play by: Hailee Steinfeld

tartózkodási hely: New York
Mélyen a felszín alatt

Nem tudom, hol kezdhetném. Vagyis de tudom, a legelején. A legelső pillanattól kezdve, hogy megismertelek, azt hittem gyenge vagy, akinek tényleg az én segítségemre van szüksége. Azt gondoltam, hogy a nálam idősebb srácok piszkálnak téged, te meg nem tudod, hogyan védhetnéd meg magad. Holott ez csak egy színjáték volt. Az idősebb srácokról utólag kiderült, hogy a te "barátaid" és csak arra kellettek, oda csalogassanak valakit. Ez a valaki voltam ugyebár én. Mert miért ne játszanám a hős szerepét?
A legszebbik arcodat mutattad, hálás voltál, szinte a nyakam köré csimpaszkodtál, mint egy kis majom, de nem a hála vezetett ehhez a cselekedetedhez, hanem az éhség. Megharaptál. Utána már csak arra emlékszem, hogy nem a bárban vagyunk, hanem mesélsz és mesélsz. Aztán fenyegetőzöl, mert kibújt a szög a zsákból és továbbra is a vérem kell. Kezdek kételkedni abban, hogy tényleg Lola-nak hívnak, de annyi szent, ha a családomat használod ellenem, vagyis inkább a húgom, akkor eltudod érni amit szeretnél. Rendszerint azt, hogy mit se törődve, tűrjek és hagyjam a vérem vedd.
Neked hála ismertem meg az árnyvilágot is, hogy léteznek árnyvadászok, angyalok, démonok és csupa olyasmi, amivel az ember csak és kizárólag a könyvekben találkozhatna. De nem. Neked szembesítened kellett azzal, hogy mi mondénok, mennyire gyöngék vagyunk és ha tudnánk mi vesz minket körül, könyörögnénk azért, hogy olyan erősek legyünk, mint ti az alvilágiak. Határozottan értettem a célzásodat, de tettem a hülyét, mai napig is, mivel megismertem Cissy-t. A lányt, akit szeretek és még tőled is óvok. Mert honnan tudhatnám, hogy miféle szabályokra alapszik a világotok, ha okkal, nem is meséltél róla. Látom, hogy gonosz vagy. Én meg köszönöm, nem kérek ebből a gonoszságból, nem akarok hozzád tartozni, nem akarok egy lenni közületek. Csak ezt így, ilyen határozottan képtelen volnék elmondani neked. Viszont te magad is sejted. Különben se vagy szerelmes belém, csak a vérem kell.
Meg amúgy sem tudsz szerelembe esni, téged az éltet, ha mást teszel tönkre. Hogy miért nem? Miért zavar téged ennyire más boldogsága? A válasz nagyon egyszerű, csalódott vagy. Ezért fog felemészteni a gyász, ami csak abban segít, hogy színészkedj, kedvesnek mutasd magad, holott szerintem nincs is szíved. Lehet, hogy valaha volt, de meghalt veled együtt, amikor vámpírrá változtál.

//A háttértörténete, szabadon kidolgozható. Nem akarom megkötni az alkotó kezét, tehát ha úgy érzed, hogy látsz benne némi fantáziát és szívesen belekavarnál az életembe némi zűrt akkor itt a helyed! Ha megjöttél vagy simán csak érdekel a karakter, nyugodtan vágj fejbe egy privát üzenettel. //


Shadowhunters FRPG


Vissza az elejére Go down

Lola ___
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: