Liget
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Beszélde
Régi chat: megtekintés
Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Yesterday at 9:54 pm

bejegyezte  : Simon Lewis
Yesterday at 3:45 pm

bejegyezte  : Samantha Tailor
Hétf. Május 21, 2018 8:26 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Május 21, 2018 8:25 pm

bejegyezte  : Simon Lewis
Hétf. Május 21, 2018 7:10 am

bejegyezte  : Bill Zeebub
Vas. Május 20, 2018 9:38 pm

bejegyezte  : Titus Wyghtham
Vas. Május 20, 2018 9:08 pm

bejegyezte  : Agrianome
Vas. Május 20, 2018 7:44 am


erre barangolok


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .


Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Liget ₰ Kedd Aug. 22, 2017 3:19 pm

Kenny and Hazel


Nincs is jobb kikapcsolódás, mint céltalanul bolyongani Tündérföldén. Ugyan mindössze a félvér tündérek táborát erősítem, mégis ugyanúgy megérzem a kötődést köztem és a természet között. Ez valami olyan dolog lehet, amit semmilyen módon nem lehet elvágni. Inkább vallom magam árnyvadásznak, mintsem tündérnek, de ettől függetlenül szeretek anyám szülőföldjén járkálni. A nő, aki a világra hozott az élete nagy részét itt töltötte el és kiskoromban elég gyakran hozott ide. Ahogy önállóbb lettem a látogatásoknak vége szakadt és mostanában egyre kevesebb időt töltök itt. Nagy szó, ha azt mondom, hogy évi szinten kettő, esetleg három alkalommal, ha járok itt. Pedig ez a hely annyira másabb, mint a mondének vagy az árnyvadászok világa. Sokkal nyugodtabb, békésebb és bármit meg tudsz itt csinálni önállóan.
A madarak csicsergését New York-ban mindig elnyomja a rengeteg jármű és az emberek beszélgetése, míg itt tisztán hallatszik minden. Mintha egy teljesen más világban, dimenzióban járnék, pedig olyan sokat nem kellett jönnöm, hogy idekerüljek. Érdekes, az élet tele van kifürkészhetetlen kérdésekkel.
Közelebb haladva a távolban egy feltűnően vörös hajkoronát pillantok meg, ami csak és kizárólag egy személyhez tartozhat. Hazel Sage Stargrace, a Tündérek Udvarának a Királynője. Látszatra egyidősek lehetünk, míg a belsőnk ezer évekkel is mutathat eltérést, hiszen a tündéreknél máshogy telik az idő.
Mosolyogva megyek oda hozzá, s teljesen figyelmen kívül hagyom az udvarhölgyet, aki éppen mögötte foglalatoskodik.
- Királynő - bólintok neki a fejemmel és hátratett kezekkel állok meg előtte. - Én is örülök - válaszolom udvariasan.
- Tudod, mikor kisgyermek voltam anyám gyakran hozott ide. Mindig adott nekem ebből a szőlőből, amit utáltam, de azt mondta ilyen különleges gyümölcsöt csak itt kaphatok. Be kell vallanom mindig úgy voltam vele, hogy hülyeséget beszél - nevetem el magam. Fogalmam sincs, hogy miért kezdtem el összevissza hablatyolni, de egy valamiben biztos vagyok: nincs az a pénz, hogy magázzam a Királynőt, mint az alattvalói. Hiába vagyok félig tündér, sosem fogok teljesen közéjük tartozni, s nem is akarok.Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Tündérkirálynõ

Kor :
564
Tartózkodási hely :
Tündérek Birodalma
Csatlakozás ideje :
2017. Jul. 15.

Témanyitás₰ Tárgy: Liget ₰ Vas. Aug. 13, 2017 3:57 pm
LEZÁRT JÁTÉKHazel&Kennedy
The family is one of nature's masterpieces.
Rengeteg félgyermekem van szétszórva a kerek nagy világon. Na, nem a saját gyermekeim a szó legszorosabb értelmében, de olyanok, akiknek az anyja vagy apja tündérek, ezáltal valamennyire a népemhez tartoznak, hozzám tartoznak. A legtöbben egyszerű mondén és tündér szerelemből látnak napvilágot, de vannak más esetek is, például egy nephilim és egy tündér közötti kapcsolat, melyből utód születik. Ez sem épp ritka, hisz sok árnyvadász érintkezik tündérekkel a munkájuk során, bár régebben, jó sok száz évvel ezelőtt, mi egészen elutasítóak voltunk a nephilimekkel, csak békében akartunk élni Tündérföldén.
Ma már persze a mondének világa, a csúcstechnológiák mind-mind túl csábítóak ahhoz, hogy az Udvarom bezárkózva nézze végig, ahogyan mindenki élvezi az új lehetőségek adta élményeket. Magam is sokat jártam kint, amíg nem lettem királynő. Most már a biztonságom érdekében inkább a Tündérek Birodalmának védelmébe húzódom, na meg persze a rám váró sok feladat elvégzéséhez is ez a hely a legtökéletesebb. Még a félvérekkel való kapcsolattartáshoz is.
A félig tündér gyermekek frissítést jelentenek a korlátozott genetikai medencénkben, amelyre őrületesen szükségünk van. Van, akit sikerült magunk mellé csábítani, de azok általában a mondénok világából jönnek, és szülnek nekünk erős, különleges utódokat. Az árnyvadászok közül nehéz meggyőzni bárkit is, hogy váltson át az ő fegyvereikről a mieinkre - biztosan hiányozna nekik a vas hűvös tapintása. Nem is pazarolom erre tovább az időmet már, egyszerűen csak fogadom őket, ha jönni szeretnének hozzám, kedvességgel és szolgálattal nyerem meg a bizalmukat. Úgy tűnik, náluk ez használ. Ők nem olyan ostobák és felszínesek, mint a mondénok, akik kizárólag egy szép Udvar ígéretével örömmel adják át magukat a tündéreknek.
Nem mintha itt rosszul bánnánk velük - csupán azt szeretnénk, ha szaporodnának cserébe a Birodalom minden bőségéért. Fontos a fajfennmaradáshoz az új hús, az új vér, és ezért képesek vagyunk magunk közé fogadni a félvéreket is. Hasznosak is, hiszen erősek, lelkesek, általában örömmel vesznek részt az Udvar életében. Remek harcosok, és most arra nagyon is szükségünk van.
Kennedy Blackthorn is egy félvér tündérke. Félig árnyvadász, tehát jó harcos, ráadásul gyönyörű szép is - tökéletes lenne, ha végül otthagyná a nephilimeket értünk. Azonban nem fogok erőszakoskodni vele, hanem meghallgatom, miért jött hozzám. Végül is, ő is a gyermekem, én pedig értük vagyok, ezért vagyok jó királynő.
- Kennedy Blackthorn. - köszöntöm, mikor megjelenik a távolban, néhány vékonyka fa törzse mellől. A ligetecske fáinak lombja zöldbe öltözteti az egész környezetet, rovarok és bogarak repkednek minden felé. Szeretem ezt a kis sarkot. A mögöttem sertepertélő szolgálólány is meghajol, mikor a fiú közelebb ér, és a kezébe kap egy aranytálat, amelyen egy kövér szőlőfürt csücsül. - Örülök, hogy találkozunk, gyermekem. - rámosolygok melegen, hangom kedvesen cseng.

A hozzászólást Hazel Sage Stargrace összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 27, 2017 12:27 pm-kor.


He said I was as delicate as a blooming flowerI said I was as beautiful as a garden
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Liget
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: