Liget
Ne viselkedj úgy, mintha soha semmi nem bántana. Olyan, mintha egyáltalán nem éreznél semmit.

 Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Vezetőségünk
Fordulj hozzánk

Clary Fray
Alapító adminisztrátor
pmprofil
cissy, katherine, cornelia, raven
Simon Lewis
Admin
pmprofil
curtis, daimon, victor
Leonert Delight
Admin
pmprofil
Blaire, Jules
Sebastian Verlac
Admin
pmprofil
Dylan, Caleb
Csicseregj valamit
Mondj el bármit

Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)


Utolsó bejegyzéseink
Gyorspostával firkálva
Videók tárháza
firkálta:  Jace Herondale
Yesterday at 7:50 pm-kor

Avatarfoglaló
firkálta:  Jace Herondale
Yesterday at 7:43 pm-kor

Jace (Wayland) Herondale
firkálta:  Sebastian Verlac
Yesterday at 7:35 pm-kor

Elkészültem!
firkálta:  Jace Herondale
Yesterday at 5:47 pm-kor

Hátsó kijárat
firkálta:  Curtis Wright
Szomb. Nov. 18, 2017 12:38 pm-kor

Reptér
firkálta:  Barrett Lylland
Szomb. Nov. 18, 2017 12:38 pm-kor

Ceri & Gabe - Apple Inc.
firkálta:  Cerviel
Hétf. Nov. 13, 2017 5:15 pm-kor

Kikötő
firkálta:  Gabriel Sinclair
Szomb. Nov. 11, 2017 7:05 pm-korJelenlévő fórumozók
Itt rontják a levegőt

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


Legtöbbet firkáltak
Legszorgosabb tagjaink

Gabriel Sinclair
 
Cerviel
 
Cornelia Maxwell
 
Jace Herondale
 
Astrid Biersack
 
Alice Whitley
 
Clary Fray
 
Sara Ravenscar
 
Camael
 
Katherine Wright
 

Share| .

Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Árnyvadász

Csatlakozás ideje :
2017. Mar. 25.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Liget ➹ Kedd Aug. 22, 2017 3:19 pm Kennedy Blackthorn

Kenny and Hazel


Nincs is jobb kikapcsolódás, mint céltalanul bolyongani Tündérföldén. Ugyan mindössze a félvér tündérek táborát erősítem, mégis ugyanúgy megérzem a kötődést köztem és a természet között. Ez valami olyan dolog lehet, amit semmilyen módon nem lehet elvágni. Inkább vallom magam árnyvadásznak, mintsem tündérnek, de ettől függetlenül szeretek anyám szülőföldjén járkálni. A nő, aki a világra hozott az élete nagy részét itt töltötte el és kiskoromban elég gyakran hozott ide. Ahogy önállóbb lettem a látogatásoknak vége szakadt és mostanában egyre kevesebb időt töltök itt. Nagy szó, ha azt mondom, hogy évi szinten kettő, esetleg három alkalommal, ha járok itt. Pedig ez a hely annyira másabb, mint a mondének vagy az árnyvadászok világa. Sokkal nyugodtabb, békésebb és bármit meg tudsz itt csinálni önállóan.
A madarak csicsergését New York-ban mindig elnyomja a rengeteg jármű és az emberek beszélgetése, míg itt tisztán hallatszik minden. Mintha egy teljesen más világban, dimenzióban járnék, pedig olyan sokat nem kellett jönnöm, hogy idekerüljek. Érdekes, az élet tele van kifürkészhetetlen kérdésekkel.
Közelebb haladva a távolban egy feltűnően vörös hajkoronát pillantok meg, ami csak és kizárólag egy személyhez tartozhat. Hazel Sage Stargrace, a Tündérek Udvarának a Királynője. Látszatra egyidősek lehetünk, míg a belsőnk ezer évekkel is mutathat eltérést, hiszen a tündéreknél máshogy telik az idő.
Mosolyogva megyek oda hozzá, s teljesen figyelmen kívül hagyom az udvarhölgyet, aki éppen mögötte foglalatoskodik.
- Királynő - bólintok neki a fejemmel és hátratett kezekkel állok meg előtte. - Én is örülök - válaszolom udvariasan.
- Tudod, mikor kisgyermek voltam anyám gyakran hozott ide. Mindig adott nekem ebből a szőlőből, amit utáltam, de azt mondta ilyen különleges gyümölcsöt csak itt kaphatok. Be kell vallanom mindig úgy voltam vele, hogy hülyeséget beszél - nevetem el magam. Fogalmam sincs, hogy miért kezdtem el összevissza hablatyolni, de egy valamiben biztos vagyok: nincs az a pénz, hogy magázzam a Királynőt, mint az alattvalói. Hiába vagyok félig tündér, sosem fogok teljesen közéjük tartozni, s nem is akarok.Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Tündérkirálynő

Kor :
564

Tartózkodási hely :
Tündérek Birodalma

Csatlakozás ideje :
2017. Jul. 15.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Liget ➹ Vas. Aug. 13, 2017 3:57 pm Hazel Sage Stargrace

Hazel&Kennedy
The family is one of nature's masterpieces.
Rengeteg félgyermekem van szétszórva a kerek nagy világon. Na, nem a saját gyermekeim a szó legszorosabb értelmében, de olyanok, akiknek az anyja vagy apja tündérek, ezáltal valamennyire a népemhez tartoznak, hozzám tartoznak. A legtöbben egyszerű mondén és tündér szerelemből látnak napvilágot, de vannak más esetek is, például egy nephilim és egy tündér közötti kapcsolat, melyből utód születik. Ez sem épp ritka, hisz sok árnyvadász érintkezik tündérekkel a munkájuk során, bár régebben, jó sok száz évvel ezelőtt, mi egészen elutasítóak voltunk a nephilimekkel, csak békében akartunk élni Tündérföldén.
Ma már persze a mondének világa, a csúcstechnológiák mind-mind túl csábítóak ahhoz, hogy az Udvarom bezárkózva nézze végig, ahogyan mindenki élvezi az új lehetőségek adta élményeket. Magam is sokat jártam kint, amíg nem lettem királynő. Most már a biztonságom érdekében inkább a Tündérek Birodalmának védelmébe húzódom, na meg persze a rám váró sok feladat elvégzéséhez is ez a hely a legtökéletesebb. Még a félvérekkel való kapcsolattartáshoz is.
A félig tündér gyermekek frissítést jelentenek a korlátozott genetikai medencénkben, amelyre őrületesen szükségünk van. Van, akit sikerült magunk mellé csábítani, de azok általában a mondénok világából jönnek, és szülnek nekünk erős, különleges utódokat. Az árnyvadászok közül nehéz meggyőzni bárkit is, hogy váltson át az ő fegyvereikről a mieinkre - biztosan hiányozna nekik a vas hűvös tapintása. Nem is pazarolom erre tovább az időmet már, egyszerűen csak fogadom őket, ha jönni szeretnének hozzám, kedvességgel és szolgálattal nyerem meg a bizalmukat. Úgy tűnik, náluk ez használ. Ők nem olyan ostobák és felszínesek, mint a mondénok, akik kizárólag egy szép Udvar ígéretével örömmel adják át magukat a tündéreknek.
Nem mintha itt rosszul bánnánk velük - csupán azt szeretnénk, ha szaporodnának cserébe a Birodalom minden bőségéért. Fontos a fajfennmaradáshoz az új hús, az új vér, és ezért képesek vagyunk magunk közé fogadni a félvéreket is. Hasznosak is, hiszen erősek, lelkesek, általában örömmel vesznek részt az Udvar életében. Remek harcosok, és most arra nagyon is szükségünk van.
Kennedy Blackthorn is egy félvér tündérke. Félig árnyvadász, tehát jó harcos, ráadásul gyönyörű szép is - tökéletes lenne, ha végül otthagyná a nephilimeket értünk. Azonban nem fogok erőszakoskodni vele, hanem meghallgatom, miért jött hozzám. Végül is, ő is a gyermekem, én pedig értük vagyok, ezért vagyok jó királynő.
- Kennedy Blackthorn. - köszöntöm, mikor megjelenik a távolban, néhány vékonyka fa törzse mellől. A ligetecske fáinak lombja zöldbe öltözteti az egész környezetet, rovarok és bogarak repkednek minden felé. Szeretem ezt a kis sarkot. A mögöttem sertepertélő szolgálólány is meghajol, mikor a fiú közelebb ér, és a kezébe kap egy aranytálat, amelyen egy kövér szőlőfürt csücsül. - Örülök, hogy találkozunk, gyermekem. - rámosolygok melegen, hangom kedvesen cseng.


He said I was as delicate as a blooming flower


I said I was as beautiful as a garden


Vissza az elejére Go down

 
Liget
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: