Hátsó kijárat
Ne viselkedj úgy, mintha soha semmi nem bántana. Olyan, mintha egyáltalán nem éreznél semmit.

 Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Vezetőségünk
Fordulj hozzánk

Clary Fray
Alapító adminisztrátor
pmprofil
cissy, katherine, cornelia, raven
Simon Lewis
Admin
pmprofil
curtis, daimon, victor
Jace Wayland
Admin
pmprofil
leon, blaire, mag
Alec Lightwood
Admin
pmprofil
cain, kilian, raphael, carlaya
Csicseregj valamit
Mondj el bármit

Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)


Utolsó bejegyzéseink
Gyorspostával firkálva
Padlás
firkálta:  Gabriel Sinclair
Hétf. Szept. 18, 2017 9:40 pm-kor

Utca
firkálta:  Avitus Sanguis
Hétf. Szept. 18, 2017 8:56 pm-kor

Sikátor
firkálta:  Avitus Sanguis
Hétf. Szept. 18, 2017 8:27 pm-kor

Starbucks
firkálta:  Cosimo Wester
Hétf. Szept. 18, 2017 8:05 pm-kor

Ravendark lakóház és környéke
firkálta:  Efraim Marques
Hétf. Szept. 18, 2017 7:40 pm-kor

Cerviel irodája
firkálta:  Cerviel
Hétf. Szept. 18, 2017 9:50 am-kor

Boxok
firkálta:  Cerviel
Vas. Szept. 17, 2017 3:08 pm-kor

Kávézó
firkálta:  Belmore J. Ferrow
Vas. Szept. 17, 2017 11:47 am-korJelenlévő fórumozók
Itt rontják a levegőt

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


Legtöbbet firkáltak
Legszorgosabb tagjaink

Efraim Marques
 
Joshua Ravendark
 
Gabriel Sinclair
 
Avitus Sanguis
 
Cerviel
 
Kilian Moseley
 
Sara Ravenscar
 
Lucille Eliza Littlebury
 
Adrianna Fox
 
Cornelia Maxwell
 

Share| .

Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vámpír

Tartózkodási hely :
Jelenleg New York

Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Hátsó kijárat ➹ Vas. Szept. 17, 2017 9:37 am Curtis Wright
Raven & Curtis  

Basszus...


Sosem voltam egy könnyű eset, kölyökként sem, amiről úgy gondoltam helyes, hát azt megcsináltam még ha ezzel hatalmas galibát is okoztam. És 500 év áll mögöttem és kitudja mennyi még előttem. Tettem dolgokat amiket nem bánok és amiket már igen. Azonban soha nem tennék Ravennel olyat amellyel fájdalmat okoznék neki.
NEm vagyok jó ember, soha nem is leszek az, ezt el kell fogadnia. Azonban ami az imént odabent történt az nem az akaratomból történt így. Megígértem neki, hogy Ő van, csakis Ő, amíg ez az egész tart köztünk, ki tudja mennyi ideig, de addig nem kezdek ki mással.
Tudom, hogy amit Ő látott hitelesnek tűnt, valószínűleg az a ribanc is tudta, hogy Raven a bárban van és rögtön kiszúrta, hogy minket néz, mert az a csók túl heves volt és hirtelen. Később ezt még lerendezem vele. Velem nem lehet játszadozni büntetlenül. Rengetegen haltak már meg azért, mert kihasználtak.
Magyarázkodom, pedig azt soha nem tettem életemben, bármit is tettem azt úgy tettem, hogy senkinek ne kelljen magyarázatot adnom róla.
Végül olyat teszek, amiről soha nem is gondoltam volna, hogy valaha is fogok. Megkérem arra, hogy legyen a barátnőm. Bár ez a szó önmagában is hülyén hangzik. Régen a társ, szerető, stb volt, most barátnő, hát legyen.
-Még az ilyen öreg vénemberek is képesek változni olykor-olykor, ha a szükség úgy hozza. Én pedig nem akarlak elveszíteni. - húzom fel magamhoz és két oldalt fogom a derekánál. - Tehát akkor leszel a barátnőm? - villantok egy vigyort felé majd teljesen közel rántom magamhoz. Testünk összeér. Érzem testének melegét, mely emberi vonásainak egyike és kellemes ez a melegség a szakadó esőben.
music:

i need Y O U


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Dhampir

Tartózkodási hely :
❝new york

Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Hátsó kijárat ➹ Pént. Aug. 25, 2017 2:36 pm Raven Carpenter
Curtis && Raven

Nem tudom, hogy mit gondoljak erről az egész helyzetről, hogy mit kéne csinálnom vagy éppen mi lenne a helyes, hogy hogyan kéne reagálnom, hiszen azt sem tudom, hogy Curtissel hányadán állunk. Nem akarok erőltetni nála semmit sem, nem akarom, hogy nyomulósnak tartson vagy éppenséggel követelőzőnek, de azt sem tudom nézni, hogy egy másik csajjal konkrétan lenyelik egymást úgy smárolnak. Sosem tartottam magamat féltékenynek, hiszen nem voltam az, de most amikor megpillantottam őket… Konkrétan köpni-nyelni nem tudtam úgy megdöbbentett a dolog. Tudtam, hogy Curtis milyen, tudtam, hogy nagyon jól tudja élvezni a női társaságot, már ha értitek mire gondolok, de nem tudtam volna kinézni belőle azt, hogy mindazok után amin keresztül mentünk, amiken keresztülmentem, képes lenne ezt tenni velem. De úgy látszik tévedtem, megint. Neki egy vámpír kell, és nem egy olyan aki félig ember, de ha jobban beleakarnék gondolni akkor meg is értem őt. Hiszen jóval gyengébb vagyok, mint egy rendes vámpír, sokkal több kockázata van az életemnek, hiszen a vérem ráadásul csábítja is magához a természetfelettit, a szervezetem gyengébb, nem véletlenül, hiszen félig ember vagyok.
Lehet a vér által létrejött kötelékünk miatt, de nem akartam belegondolni, hogy egyszer elfogom veszíteni őt. Nem akartam belegondolni abba, hogy sokkal jobbakat is találhat magának és hát...talál is.
Akaratlanul is ráemelem a tekintetemet amikor leguggol elém és elkezd beszélni. Magyarázkodni. A szívem azt mondja, hogy higgyek neki, hogy higgyem el azt amit mond, hogy nem hibás, hanem tényleg a csaj mászott rá. Viszont az agyam szöges ellentéte ennek. Az agyam szüntelenül kiabálja nekem azt, hogy vessek ennek véget és hagyjak fel az egésszel mielőtt rosszabb vége lesz. Melyikre kéne most hallgatnom? Melyik lenne most a legjobb döntés?
Halk és fájdalmas sóhaj hagyja el a számat amikor az ő szájából is hallom azt, hogy igazam van és nem járunk, majd feláll mellőlem. Hát oké, úgy látszik, hogy itt hagy, nem is hibáztatom.
Vagyis… A kezét nyújtja felém. Nem tudom hova tenni ezt a viselkedését, és ez a meglepődöttség az arcomon is látszik, viszont megfogom a kezét és én is felállok és kiegyenesedem.
- Azt hittem, hogy nem tudod elkötelezni magadat... – suttogom a szavakat a meglepődöttségtől amikor az agyamig eljut a mondata, hogy megkérdezte, hogy leszek-e a barátnője.

     ● ●   ● ● coded by elena

Life is a huge game, you
just have to learn to playVissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vámpír

Tartózkodási hely :
Jelenleg New York

Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Hátsó kijárat ➹ Szer. Aug. 23, 2017 9:39 pm Curtis Wright
Raven & Curtis  

Basszus...


Kapcsolatok, legyenek bármilyenek mindig tele vannak gondokkal, nem is kevéssel. Igaz nem egyeztünk meg semmiben Ravennel, azonban nem vagyok egy fasz, tartom a szavam még ha csak képzeletben is történt a megegyezés. Járunk vagy sem nem csalom meg, mert azért ennyi gerinc bennem is van. Az a vámpírnő minden élővel és holttal lefekszik és igen, egyszer én is beadtam a derekam, szórakozni akartam amikor megérkeztem és átestem a nővéremmel való találkozásomon. De ami volt az elmúlt. Ami pedig most történt azt se nem kezdeményeztem, se nem viszonoztam. A pillanat amit elkapott a legszerencsétlenebb volt. De nem vagyok az a magyarázkodós srác, sose volt kapcsolatom, nem vágytam rá, Raven az első nő, akivel hosszabb távra is terveztem vagy valami olyasmi.
Kint szerencsére még megtaláltam na nem mintha ne tudtam volna utolérni ha akarom, így azonban sokkal egyszerűbb. Közel állt ahhoz, hogy kiboruljon vagy már meg is történt. Azz esőtől csatakosság vált hajamba túrok.
-Nos rémlik, azonban nem most ismertem meg azt a nőt, már ismertem, a helyi prosti, ha mondén nyelven akarjuk mondani. A városba érkezésem napján töltöttem vele egy nappalt. Ő azonban azt hitte nem csupán ennyi volt. Amit láttál az egy rossz pillanat volt, amihez semmi közöm.
És lám, magyarázkodom, Én, aki ennek elvből sose teszek eleget. Ez a lány teljesen kifordít magamból. Több dolog is változott mióta ismerem és nem tudom ez jó dolog-e egyáltalán.
-Igazad van, nem járunk. - álltam fel és felé nyújtottam a kezem, hogy felsegítsem. - De ezen változtathatunk, leszel a barátnőm? - barátnő? Öcsém, ezek a mondénok mennyire béna dolgokat használnak kifejezésnek. A barát és a nő külön rendben van, de összerakva hülyeség, túl nagy hülyeség.
music:

i need Y O U


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Dhampir

Tartózkodási hely :
❝new york

Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Hátsó kijárat ➹ Hétf. Aug. 21, 2017 6:54 pm Raven Carpenter
Curtis && Raven

Lehunyom a szememet és hagyom, hogy az esőcseppek ráessenek az arcomra, abban a reményben, hogy majd az eső megnyugtat, de ez is kudarcba fulladt, mint olyan sok minden az életemben. De amúgy tényleg, nem nagyon tudnék olyan dolgot mondani ami rendesen klappol, ami olajozottan működik az életemben, amivel nem lenne semmilyen gond és fáradság. Szokták mondani, hogy az az élet amiben mindig minden rendesen megy és nincs benne semmilyen fajta bonyodalom az unalmas. Hát, örülnék most már egy kis unalomnak, de tényleg.
A fekete bőrdzsekimet összehúzom magamon, hogy az eső ne áztassa szét a pólómat, mert csak egy megfázás kéne nekem, de nem sokat érek vele, mert a dzseki is hamarosan átázik. Haza kéne mennem, de valahogy nem tudok mozdulni, a lábam a földbe gyökerezett, nem bírok mozdulni, nem bírok levegőt venni. Sosem csalódtam még ekkorát egy emberben. De amúgy is, mit vártam Curtistől? 1 napja sem ismertük egymást anno, amikor szexeltünk ennek a klubnak a mosdójában, akkor miért pont miattam változna meg és kezdene bele önmegtartóztatásba, hogy ne feküdjön össze bárkivel akit kicsit is csininek tart? Olyan vagyok, mint a legtöbb mondén: túl naiv. Naiv voltam amikor elhittem azt, hogy Curtissel ez működni fog. Nem, nem fog működni és ez most tudatosult bennem rendesen. Szerintem eddig is sejtettem, tudat alatt szerintem mindig is tudtam, hogy ez nem fog működni, de ilyen gyorsan nem akartam rájönni.
Beletúrok idegesen, feszülten a hajamba és mivel ha már mozdulni nem tudtam, hogy elinduljak haza, leguggolok és a hátamat a földnek támasztom, kezemmel megtámaszkodok a combomon és úgy tartom a fejemet. Nem tudom mit kéne csinálnom, hogy mi lenne a helyes ilyenkor. Csak elmenekültem, ott hagytam őket, hagy nyeljék csak le egymást.
- Curtis, ha nem rémlik mi is így ismertük meg egymást. – szólalok meg végül amikor sikerül erőt vennem magamon, hogy ránézzek. - Azt sem várom, hogy mondj bármit. Nem mondtunk ki olyan dolgokat amiért ne tehetnéd meg azt amit akarsz. Nem járunk. – mert nem járunk, hiszen nem mondta ki ténylegesen, hogy mit akar tőlem, így hát nem is haragudhatnék rá azért, mert mással smárolt. Végtére is ki vagyok én számára aki kérdőre vonja? Egy senki.

     ● ●   ● ● coded by elena

Life is a huge game, you
just have to learn to playVissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vámpír

Tartózkodási hely :
Jelenleg New York

Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Hátsó kijárat ➹ Vas. Aug. 20, 2017 9:21 pm Curtis Wright
Raven & Curtis  

Basszus...


Mit mondhatnék, az idegeim pattanásig feszültek és inni jöttem. Nem szóltam erről Ravennek, mert úgy gondoltam ennyi nekem is jár, egy este, amikor mindent kizárok az életemből és megpróbálom jól érezni magam. A város több alvilági klubbal is rendelkezik, de a legnagyobb mind közül a Pandemonium. Itt találkoztam legelőször Raven-nel is, micsoda egy este volt...
Erre az emlékre iszom egy pohárka Whiskeyt még mielőtt nosztalgikus öreglányos hangulatba keverednék. Körülöttem lézengett pár nő, mondénok, akik tisztában voltak azzal, hogy vámpír vagyok, néhány vámpír nő, és pár tündér is. Sose kedveltem a fajtájukat, ugyan nem tudnak hazudni, de mesterien csavarják a szálakat, aki tündérrel kezd, annak kétszer is meg kell gondolnia, hogy józan esze gondolkodik-e nem pedig a farka.
Lehajtottam a pohár utolsó kis tartalmát is és figyeltem a vonagló párosokat. Szinte instant szex volt a parketten. Ekkor dörgölőzött hozzám egy fekete démon, az egyik vámpír nő, akit az ideutazásom éjszakáján ismertem meg.
-Hello C, rég láttalak. - duruzsolta és csókot lehelt az államra.
Elvigyorodtam, Rubera-nak híre van erre felé, azzal is lefekszik, akivel más nem, mindenből hasznot lát.
-Rubi, drága, légy oly szíves, hozz nekem még egy italt. - tartottam felé a poharat.
Lebiggyesztette az ajkait és az ölembe mászott. - Én valami sokkal izgalmasabbra gondoltam. - búgta és abban a pillanatban megcsókolt. Egy pillanatnál tovább nem tartott a csók, mert eltaszítottam magamtól.
-Mit nem értesz a nem szón, ribanc!? - fröcsögtem. De ennél sokkal rosszabb volt a helyzet. Megéreztem Ravent a közelemben és igen, a vér általi kötelékünknek hála tudtam azt is, hogy távozni készül, sőt, zaklatott.
Azonnal utána indultam, hogy ezt az egész szarságot megmagyarázzam.
Odakint találom a falnál, ott termek előtt és leguggolok hozzá.
-Nem fogok magyarázkodni baby, mert nem hinnéd el úgy sem, de annyit mondhatok, nem azért voltam itt, hogy megkeféljek valakit vagy smároljak valakivel. Nemet mondtam, de nem érdekelte, nem tudom láttad-e mikor ellöktem magamtól. - mondom komolyan, semmi bűntudat nincs bennem, hisz semmit nem tettem, amiért így kéne éreznem.
music:

i need Y O U


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Dhampir

Tartózkodási hely :
❝new york

Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Hátsó kijárat ➹ Vas. Aug. 13, 2017 10:36 pm Raven Carpenter
Curtis && Raven

Minden itt kezdődött el...
Minden ennél a klubnál kezdődött el, hiszen itt ismertem meg Curtist, itt estünk egymásnak, és itt kezdett el kialakulni valami kettőnk közt. Bár úgy igazán egyikünk sem tudja, hogy mi van köztünk. Mármint én tudom azt, hogy többet érzek iránta, mint barátság, viszont nem igazán tudom ezt az érzést igazán függetleníteni a jin-fen függőségemtől. Szükségem van rá, ahogyan szükségem van arra is, hogy igyon belőlem és a vámpír mérge belejusson a szervezetembe. Legutóbb is nagyon nehezen tudtam elviselni az elvonási tüneteket és nagyon nem szeretnék még egyszer ilyeneket átélni, senkinek sem kívánom azt, hogy érezze milyen is ez. Persze tudom azt, hogy ha nagyon akarnék akkor le lehetne szokni, de itt van az igazi probléma. Nem akarok. Nem akarok leszokni. Nem akarok és nem is tudok. Nem tudnék. Nincs bennem ahhoz elég akaraterő. Próbálom erősnek mutatni magamat, főleg azok után amiken keresztül kellett mennem, de az az igazság, hogy nagyon nem vagyok az. Egyáltalán nem vagyok erős, és belül még mindig ripityára vagyok törve, csak ezt nem mondhatom el Curtisnek, mert csak annyit mondana, hogy nem történt komolyabb gond, túléltem, nem lettem megerőszakolva, úgyhogy lépjek túl. Viszont nem tudja milyen érzés volt ott lennem, kiszolgáltatottnak lenni, nem neki kellett ezen keresztül mennie, így hát ha akarná sem tudná igazán megérteni, hogy min megyek keresztül. Főleg most, hogy hagyom dominálni a rosszabbik, azaz a vámpír énemet.
Próbálok hinni neki, amikor azt mondta, hogy több időt fogunk eltölteni és igyekezni fog, hogy rájöjjön mit is érez irántam, viszont félek, hogy esetleg arra fog rájönni, hogy neki ez csak egy fellángolás aztán kidob. Nem hiszem, hogy eltudnám viselni.
Besétálok a klubba és ahogy meglátom a bárpultot, akaratlanul is egy halvány mosoly kerül az arcomra. Oda sétálok és kérek magamnak egy rövidet, aztán amikor a pultos srác odaadja, le is gurítom a torkomon majd a mosdó felé veszem az irányt.
Amint belépek, hirtelen a lelkiszemeim elé tárulnak a sok emlékek, az első esténk.
Mosolyogva megyek vissza a klubba, viszont amikor hirtelen kiszúrom Curtist akkor a mosolyom egy pillanat alatt tűnik el az arcomról. Főleg mivel éppen egy csajjal falják egymást.
Úgy érzem, mintha a földbe gyökerezett volna a lábam, aztán végre sikerül erőt vennem magamon és kiviharzok a hátsó kijáratnál, hogy még csak véletlenül se fussak össze vele.
Dühösen csapom be magam mögött az ajtót, majd neki dőlök a hideg falnak és lehunyom a szememet. Még az eső sem izgat ami most kezdett el esni, hagyom, hogy az eső cseppek végig csorogjanak az arcomon.

  ● ●   ● ● coded by elena

Life is a huge game, you
just have to learn to playVissza az elejére Go down

 
Hátsó kijárat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: