Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


honey, keep my secrets well
avatar
Mondén

Avataralany :
▄▀ ashley benson
Tartózkodási hely :
▄▀ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 09.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Adrianna Fox ₰ Hétf. Aug. 14, 2017 10:06 pm
Gratulálunk, elfogadva
Üdv az oldalon te szépség. *.*
Bevallom neked, nem hittem, hogy valaha is megfogják alkotni ezt a karaktert, hiszen olyan régen volt már meghirdetve, hogy szinte már én magam is elfeledkeztem róla, viszont egy szempillantás alatt feldobtad a napomat már csak azzal is, hogy a lapodra néztem. Szóval köszönöm.
Örülök, hogy a pb maradhat, hiszen rengeteg közös képük van a karaktereknek ezáltal.
Tetszett a lapod, teljesen úgy írtad meg, mint ahogyan azt régen elképzeltem, le vagyok nyűgözve, nagyon imádtam.*-*
Menj gyorsan foglalózni, aztán vesd be magad a játékok birodalmába. aww Érezd jól magadat nálunk.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Adrianna Fox ₰ Hétf. Aug. 14, 2017 8:15 pm

Adrianna Fox
Álmodd meg a jövőt


faj: démon

kor: 25 (jelenlegi testben, valódi pontos kora ismeretlen)

születési idő/hely: néhány évszázada(?) a Pokolban
becenév: Andariel

play by: Shay Mitchell

foglalkozás: egyetemi hallgató
Életem lapjai

Amióta csak létezik jó, szükségszerűen rossznak is kell lennie. De mégis mi a rossz? Jó és rossz, szép és csúnya, ezek mind relatív fogalmak. Minket, pokolbeli lényeket „rossznak, gonosznak” tartanak. Szerintem őszintébbek vagyunk, mint azok ott fenn. Ők is ugyanúgy leigázzák, eszközként tekintenek a náluk gyengébbekre, mint mi.
Igen, élvezem a szenvedést, a szenvedtetést, egyszerűen elvenni másoktól, ami kell. De aki nem tenné ezt meg, nem igázna le másokat, hogy elérje a célját, nem akarna mindent magának, az hazudik. Még a nagy és könyörületes angyalok sem mások. Tudom. Ezért is utálom őket annyira. Mert azért akarnak kiirtani, visszaszorítani minket a Pokolba, hogy minden az övék legyen minden dimenzióban. A kitörés kulcsa azonban úgy hiszem, most végre egy karnyújtásnyira van csak tőlem. Mégpedig egy mondén testében növekszik.
Hat-hét évvel ezelőtt hagytam el először a Poklot és jöttem a Földre. A feletteseim mind azt mondták, kordában kell tartanom az agressziómat, a szadista vágyaimat, ha nem akarok feltűnést kelteni, így míg nem voltam ehhez elég tapasztalt, illetve elég erős, hogy emberi alakot vehessek fel, nem támogatták tervemet a Pokol elhagyásáról. Egyébként is vagyok annyira hiú, hogy ne valami ocsmány állat képében tetszelegjek, ha már itt vagyok. Az amúgy sem illene hozzám. Viszont ha már itt vagyok, meg akarom mutatni Lucifernek és a többi hercegnek, hogy méltó vagyok rá. Olyan fegyvert szerzek, amivel elég erős leszek ahhoz, hogy még az angyalok és az árnyvadászok is tartsanak tőlem. Nemrég pedig meg is találtam, mi lesz az.
A Sors aranytálcán kínálta ugyanis nekem Éva reinkarnációját. Állítom, előbb rájöttem, ki ő, mint maguk az angyalok. Mikor Michael megmentette egy támadástól, én már régen tudtam. Csak okosabb voltam. Nem támadtam rá egyből, mint ostoba ösztönlény társaim, nem. Én a bizalmába férkőztem. Nem volt nehéz, Cornelia Maxwell akkoriban kezdte az egyetemet, beiratkoztam hát én is egy szakra vele és mint két friss egyetemista lány, hamar összebarátkoztunk. Mellette voltam, ha szerelmi bánata volt, ha tanulni kellett egy nehéz vizsgára, ha nem találta a hangot a szüleivel… Bár tény, hogy igazán szorosra csak azután fűzhettem vele a kapcsolatot, hogy a legjobb barátja, egy árnyvadász végre kilehelte a lelkét. Miatta kellett meghúznom magam sokáig, várva a megfelelő pillanatra, hisz nem engedhettem, hogy lebukjak, hogy esetleg az életemre törjön.
Ez azonban azzal járt, hogy Cornelia immár tisztába került az árnyvilág létezésével. De nyertem is vele, többet, mint vártam. Összejött ugyanis egy tanárunkkal, aki történetesen vérfarkas volt és sikeresen fel is csinálta őt. És ez az, ami engem immár igazán érdekel. Hiszen mi lehetne jobb Éva reinkarnációjánál? Hát a lánya, aki szintén hordozza a vért magában, ugyanakkor vérfarkas génnel is bír. Egy ilyen fegyverrel, amivé ez a gyerek tehető a kezünkben, már az angyalok és az árnyvadászok is veszélyben lehetnek tőlünk. A sok idióta ösztönlény démon persze támadja Corneliát, mert nem veszik észre a lehetőséget, ami benne van. Szó szerint. A méhében. Semmi mást nem kell tennem, mint kivárni, hogy megszülessen az a gyerek, majd elvinni és az oldalunkra állítani.
Bár az angyalok oltalma, ami alá vették ezt a fiatal nőt, kicsit megnehezíti a kapcsolattartást vele, ugyanakkor biztonságban tudhatom a hatalmam zálogát is általuk. Vicces, hogy ha tudtukon kívül is, de végtére is nekem segítenek ezzel is. Azt hiszik, nekünk csak az anya kell. Én azonban a gyermekre pályázom. És meg is fogom szerezni. Hisz senki sem sejt semmit. Cornelia a legkevésbé. Teszek is róla, hogy így legyen. Ha pedig a mi elveink szerint nő fel az a gyerek, a mi oldalunkon állva, a segítségével már nem kell többé annyira tartanom az angyaloktól, a vadászoktól. Végre erősebb leszek. És megállíthatatlan. A hatalmam kulcsának megszületésére pedig már nem is kell olyan sokat várni. Csak néhány hónap. És ami a legszebb, hogy még a mennybéliek sem sejtenek semmit. Csak az anyát féltik. Pedig az igazi kincs a gyermek. Aki hamarosan az enyém lesz. És vele együtt a hatalom is. Meglátja majd mindenki. Mennyben és Pokolban, mindenhol ismerni fogják a nevemet. Ezt garantálom.


Shadowhunters FRPG:
 


Vissza az elejére Go down

Adrianna Fox
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: