Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .

Christopher WeskerVendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Christopher Wesker ₰ Csüt. Aug. 24, 2017 1:28 pm
Gratulálunk, elfogadva
Oy Little Bro!
Egy ideje már vártam keresettjeimet, és te mint újdonsült testvérem, teljesítetted egy szomorú Démon kívánságát. Cain örömére fog szolgálni, hogy végre megtalálhatja középső testvérét. Azonban az már nehezebb falat lesz, hogy emlékeztesse is közös múltjukra. De szeretjük a kihívásokat, és azokat akik arra használják a fejükben lappangó Fantázia földet, amire rendeltetett. Te megtetted, ami még boldogabbá tesz, mint egy keresett megtalálása.
A lapod végén szóismétlésre leltem,
ami már biztosan azért van, mert siettél az egyik illegális ketrecharcodra.  pirulós  El van nézve. Nem is tartalak fel!

Kellemes játékot kívánok, én és a Shadowhunters csapata.  puszi/csókVissza az elejére Go down
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Christopher Wesker ₰ Kedd Aug. 15, 2017 8:50 pm

Christopher Wesker
Álmodd meg a jövőt


faj: démon

kor: ismeretlen

születési idő/hely: ismeretlen
becenév: Chris

play by: Colton Haynes

foglalkozás: ketrecharcos
Életem lapjai


Az életem elég zavarosan kezdődött. Az első emlékem az, hogy zuhanok. Nem tudtam honnan és nem tudtam miért. Egy nagyobb ház medencéjébe csapódtam bele. Nem tudtam mi történik, meg sem próbáltam a felszínre úszni, hanem hagytam hogy lesüllyedjek az aljára.
Elég különös kezdés egy élethez nem?
Azóta eltelt egy kis idő és az életem elkezdett egész normális irányba terelődni. Hogy mit értek ezalatt? Ezt a gondolatmenetemet épp az öcsém zavarta meg, aki az ajtómat püfölte és azt kiabálta, hogy ebéd. Ebben a mondatban elég sok megmagyarázatlan dolog volt. Honnan van öcsém? Miért van saját ajtóm, ha nemrég még azt se tudtam ki vagyok, nem hogy merre van a lakásom? Miért kiabálta, hogy ebéd, ha még az ágyban feküdtem az alvós gatyámba? Mindent megmagyarázok.
Mint láthatjátok nem fulladtam meg a medencében. Egy idegen férfi ugrott be értem és kihúzott onnan. Nem csak ő volt ott, hanem egy egész család. A pasas felesége és két gyerekük. Mindenki engem bámult és én elég rémül képet vághattam. Bevittek a lakásba, leültettek a tűzhöz és kaptam száraz ruhát. Beszélgettünk, de én nem nagyon tudtam magamról, mert nem emlékeztem semmire. Azt mondták, hogy biztos amnéziás vagyok. Többre nem mentünk, de megtudtam, hogy ők egy igazán rendes család. Gyerekük nem lehetett, de örökbe fogadtak egy velem egykorú lányt és egy tőlem pár évvel fiatalabb srácot. Vagyis 20 évesnek tippeltek engem, de valójában sokkal öregebb voltam.  Az elkövetkező pár napban próbáltunk utána járni, hogy ki is lehetek, de sehol nem bukkantunk nyomra olyan volt, mintha  soha nem is léteztem volna, ezért végül örökbe fogadtak és kaptam tőlük nevet is meg saját szobát, szóval tényleg nem panaszkodhattam.
Már csak egy kérdés maradt... miért ebédidőben kelek fel? A szervezetem átállt a fordított üzemmódra, nappal aludtam este dolgoztam meg szórakoztam. Kényelmes volt egy családnál lakni, de saját lábra akartam állni. Próbáltam valami munkát keresni, de senki nem akart olyan embert alkalmazni, akinek semmi múltja. Elég sportos alkatom volt, meg nagyjából ekkor fedeztem fel az emberfeletti képességeim, szóval ketrecharcos lettem. Esténként eljártam egy illegális helyre, ahol más férfiakkal verekedtem, a nézők meg fogadtak és én is részesültem abból a pénzből. Elég szép összeget kaptam, de gyakran mentem haza sebes, vérző arccal. A szüleim eléggé kiakadtak mikor olyan fejjel mentem haza, ezért azóta csak később megyek haza. A sérüléseim egész gyorsan gyógyulnak, szóval ha reggelre hazaérek, már könnyen el tudom rejteni. Addig valami buliban ütöm el az időt, egy pár jó csaj társaságában és megünnepelem a győzelmet.


Shadowhunters FRPG:
 


Vissza az elejére Go down

Christopher Wesker
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: