Park
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Beszélde
Régi chat: megtekintés
Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Pént. Május 25, 2018 12:53 pm

bejegyezte  : Simon Lewis
Kedd Május 22, 2018 3:45 pm

bejegyezte  : Samantha Tailor
Hétf. Május 21, 2018 8:26 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Május 21, 2018 8:25 pm

bejegyezte  : Simon Lewis
Hétf. Május 21, 2018 7:10 am

bejegyezte  : Bill Zeebub
Vas. Május 20, 2018 9:38 pm

bejegyezte  : Titus Wyghtham
Vas. Május 20, 2018 9:08 pm

bejegyezte  : Agrianome
Vas. Május 20, 2018 7:44 am


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .


honey, keep my secrets well
avatar
Vérfarkas

Kor :
22
Tartózkodási hely :
New York
Csatlakozás ideje :
2017. Aug. 12.

Témanyitás₰ Tárgy: Park ₰ Szer. Aug. 16, 2017 4:57 pm
BEFEJEZETLEN JÁTÉK


Remy&River
New situations can lead to new friends - And new friends can lead to a new life
Osiris lelkiismeretesen végzi a munkáját a Praetornál. Bármikor készen áll új védencet a szárnya alá venni, és a bármikor alatt azt értem, az éjszaka közepén is akár. Egy csomó emberrel beszél nap mint nap, a kapcsolatok kiépítése a munkájának egy méretes része, ezáltal az egész városban vannak barátai.. Szerényen nyilatkozik róla, mikor rákérdezek, de közben büszke is arra, amit csinál; Elveszett farkasoknak mutatja meg a helyes irányt. Szinte mindenemet neki köszönhetem, nélküle egy ámokfutó fenevad lennék valahol Los Angeles sötét kerületeiben. Nekem is felajánlották, hogy dolgozzak a Praetornál, hiszen a nőkben könnyebben megbíznak a nők, azonban visszautasítottam az ajánlatot. Túl sok macera lett volna beletanulni a szerepbe, megismerni az összes alvilágit (csak annyit tudok, hogy léteznek vámpírok, árnyvadászok, warlockok meg valami tündérek), a szokásaikat, a veszélyeiket, és persze a kötelékbe tartozni sok más kötelességgel is együtt jár, amelyet én nem tudok vállalni. Mielőtt farkassá váltam volna egy féktelen egyetemista életét éltem, most pedig egy egyetemről kibukott irodalomszakos vagyok, aki egy könyvesboltban dolgozik eladóként. Hálás vagyok, ne essék félreértés, csak hát voltam már jobb helyzetben is, és a Praetor megtestesít mindent, ami nehezemre esik, például az elköteleződést. Magányos farkasként kell felkutatni másokat, akik talán segítségre szorulnak, talán nem, majd melléjük szegődni ismeretlen ideig, hogy megtanulják kontrollálni magukat: Ez nem én vagyok. Én jobban szeretek társaságban lenni, ám a magam dolgával foglalkozni, pont, mint ahogyan a falkában ez működik. Annyira kitartó sem vagyok, és Osirisszal ellentétben konok vagyok, nehezen kötök kompromisszumokat. Tökéletesen tökéletlen lennék a feladatra.
Nem is értem hát, miért mondtam igent Osirisnak, mikor megkért, intézzek helyette el valamit. Biztos a bűntudat miatt volt, hogy végül elvállaltam.
Tanácstalan vagyok azonban. Fogalmam sincs, mit kell ilyenkor mondani, hogyan kell viselkedni, és nem kaptam eligazítást a szerelmemtől. Fel sem foghatom, miért engem kért fel Osiris, és miért nem mondott el nekem bármit is azzal kapcsolatban, mit kellene tennem. Talán azt gondolja, az évek során ragadt rám valami, de az igazság az, hogy mikor a munkájáról beszélt, cseppet sem figyeltem oda. Nem érdekelt, és bármennyire is szívtelennek tűnök tőle, csak érdeklődést színlelve bólogattam neki.
Ezért állok itt tehetetlenül, gondolom magamban, amint kezet tördelve toporgok egy pad mellett. New York külvárosa barátságosabb környék, mint a belváros, de Los Angeleshez egyik sem fogható. Rengeteget túráztam ott, számos magasabb ponton jártam, mindig meleg volt, és ami a legfontosabb, kevesebb volt a sznob még a művészeti suliban is. Nagyon hiányzik az otthonom, de nem mehetek vissza. Egy őrült farkas az utcákat rója, ideköt a szerelmem és a falkám, ráadásul a testvéreim is lassan kirepülnek a fészekből és anyának végre nyugodt élete lehet.
Én meg egy silány kis zöld parkban várok egy újonnan farkassá vált srácot, hogy nyakon csíphessem, és előadhassam a Praetor Lupus promó szövegét, amit helyben kell rögtönöznöm. Szuper kilátások.
Megigazítom a hajamat, ami a vállamra hullik, ezáltal eltakarva a rövid pólómon található felirat végét. "The best is yet to come" áll a mellkasomon, úgy gondoltam a szituációhoz illő ruházat lenne. Még egyszer elolvasom a leírást, amit Ozzy küldött SMS-ben, és ahogyan felpillantok, meg is látom a farkast. Jobb ötlet híján mosolyogva integetni kezdek neki, majd megindulok felé. Azt hiszem, egyből belevágok a közepébe, hiszen rajtunk kívül egy távoli kutyát sétáltató öreg hölgy van csak a közelben.
- Szia, ne haragudj, hogy zavarlak, de a Praetor Lupustól jöttem. Az az csak helyettesítek. - makogok, kissé zavarba jövök. - De a lényeg, hogy én is farkas vagyok. - mondom suttogva, bizalmaskodóan mosolyogva rá. - Remy, igaz? - kérdem, és kissé hülyének érzem magam, hogy nem evvel kezdem. Nem véletlenül nem vállaltam el a munkát!

The world is
yours
Take
it
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Park
1 / 1 oldal
Similar topics
-
» Central Park (Manhattan)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: