Park
Ne viselkedj úgy, mintha soha semmi nem bántana. Olyan, mintha egyáltalán nem éreznél semmit.

 Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Vezetőségünk
Fordulj hozzánk

Clary Fray
Alapító adminisztrátor
pmprofil
cissy, katherine, cornelia, raven
Simon Lewis
Admin
pmprofil
curtis, daimon, victor
Sebastian Verlac
Admin
pmprofil
Dylan, Caleb
Csicseregj valamit
Mondj el bármit

Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)


Utolsó bejegyzéseink
Gyorspostával firkálva
Sikátorok
firkálta:  Lucifer
Yesterday at 10:11 pm-kor

Lucifer
firkálta:  Sebastian Verlac
Yesterday at 3:04 pm-kor

Partner-kereső
firkálta:  Kara Moon
Szer. Dec. 13, 2017 9:30 pm-kor

Kara Moon
firkálta:  Victor Aldertree
Szer. Dec. 13, 2017 8:47 pm-kor

Elkészültem!
firkálta:  Kara Moon
Szer. Dec. 13, 2017 7:06 pm-kor

Lauren Cohan
firkálta:  Sebastian Verlac
Kedd Dec. 12, 2017 9:12 pm-kor

Seymour Foley
firkálta:  Caleb Bloodworth
Hétf. Dec. 11, 2017 10:43 am-kor

Hecate
firkálta:  Hecate
Vas. Dec. 10, 2017 11:55 pm-korJelenlévő fórumozók
Itt rontják a levegőt

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Nincs

A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


Legtöbbet firkáltak
Legszorgosabb tagjaink

Simon Lewis
 
Lucifer
 
Bonnie Malone
 
Victor Aldertree
 
Katherine Wright
 
Cerviel
 
Gabriel Sinclair
 
Kara Moon
 
Caleb Bloodworth
 
Lorelei Montmartre
 

Share| .

Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Új husi

Kor :
22

Tartózkodási hely :
New York

Csatlakozás ideje :
2017. Aug. 12.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Park ➹ Szer. Aug. 16, 2017 4:57 pm River Luna Villalobos

Remy&River
New situations can lead to new friends - And new friends can lead to a new life
Osiris lelkiismeretesen végzi a munkáját a Praetornál. Bármikor készen áll új védencet a szárnya alá venni, és a bármikor alatt azt értem, az éjszaka közepén is akár. Egy csomó emberrel beszél nap mint nap, a kapcsolatok kiépítése a munkájának egy méretes része, ezáltal az egész városban vannak barátai.. Szerényen nyilatkozik róla, mikor rákérdezek, de közben büszke is arra, amit csinál; Elveszett farkasoknak mutatja meg a helyes irányt. Szinte mindenemet neki köszönhetem, nélküle egy ámokfutó fenevad lennék valahol Los Angeles sötét kerületeiben. Nekem is felajánlották, hogy dolgozzak a Praetornál, hiszen a nőkben könnyebben megbíznak a nők, azonban visszautasítottam az ajánlatot. Túl sok macera lett volna beletanulni a szerepbe, megismerni az összes alvilágit (csak annyit tudok, hogy léteznek vámpírok, árnyvadászok, warlockok meg valami tündérek), a szokásaikat, a veszélyeiket, és persze a kötelékbe tartozni sok más kötelességgel is együtt jár, amelyet én nem tudok vállalni. Mielőtt farkassá váltam volna egy féktelen egyetemista életét éltem, most pedig egy egyetemről kibukott irodalomszakos vagyok, aki egy könyvesboltban dolgozik eladóként. Hálás vagyok, ne essék félreértés, csak hát voltam már jobb helyzetben is, és a Praetor megtestesít mindent, ami nehezemre esik, például az elköteleződést. Magányos farkasként kell felkutatni másokat, akik talán segítségre szorulnak, talán nem, majd melléjük szegődni ismeretlen ideig, hogy megtanulják kontrollálni magukat: Ez nem én vagyok. Én jobban szeretek társaságban lenni, ám a magam dolgával foglalkozni, pont, mint ahogyan a falkában ez működik. Annyira kitartó sem vagyok, és Osirisszal ellentétben konok vagyok, nehezen kötök kompromisszumokat. Tökéletesen tökéletlen lennék a feladatra.
Nem is értem hát, miért mondtam igent Osirisnak, mikor megkért, intézzek helyette el valamit. Biztos a bűntudat miatt volt, hogy végül elvállaltam.
Tanácstalan vagyok azonban. Fogalmam sincs, mit kell ilyenkor mondani, hogyan kell viselkedni, és nem kaptam eligazítást a szerelmemtől. Fel sem foghatom, miért engem kért fel Osiris, és miért nem mondott el nekem bármit is azzal kapcsolatban, mit kellene tennem. Talán azt gondolja, az évek során ragadt rám valami, de az igazság az, hogy mikor a munkájáról beszélt, cseppet sem figyeltem oda. Nem érdekelt, és bármennyire is szívtelennek tűnök tőle, csak érdeklődést színlelve bólogattam neki.
Ezért állok itt tehetetlenül, gondolom magamban, amint kezet tördelve toporgok egy pad mellett. New York külvárosa barátságosabb környék, mint a belváros, de Los Angeleshez egyik sem fogható. Rengeteget túráztam ott, számos magasabb ponton jártam, mindig meleg volt, és ami a legfontosabb, kevesebb volt a sznob még a művészeti suliban is. Nagyon hiányzik az otthonom, de nem mehetek vissza. Egy őrült farkas az utcákat rója, ideköt a szerelmem és a falkám, ráadásul a testvéreim is lassan kirepülnek a fészekből és anyának végre nyugodt élete lehet.
Én meg egy silány kis zöld parkban várok egy újonnan farkassá vált srácot, hogy nyakon csíphessem, és előadhassam a Praetor Lupus promó szövegét, amit helyben kell rögtönöznöm. Szuper kilátások.
Megigazítom a hajamat, ami a vállamra hullik, ezáltal eltakarva a rövid pólómon található felirat végét. "The best is yet to come" áll a mellkasomon, úgy gondoltam a szituációhoz illő ruházat lenne. Még egyszer elolvasom a leírást, amit Ozzy küldött SMS-ben, és ahogyan felpillantok, meg is látom a farkast. Jobb ötlet híján mosolyogva integetni kezdek neki, majd megindulok felé. Azt hiszem, egyből belevágok a közepébe, hiszen rajtunk kívül egy távoli kutyát sétáltató öreg hölgy van csak a közelben.
- Szia, ne haragudj, hogy zavarlak, de a Praetor Lupustól jöttem. Az az csak helyettesítek. - makogok, kissé zavarba jövök. - De a lényeg, hogy én is farkas vagyok. - mondom suttogva, bizalmaskodóan mosolyogva rá. - Remy, igaz? - kérdem, és kissé hülyének érzem magam, hogy nem evvel kezdem. Nem véletlenül nem vállaltam el a munkát!The world is
yours
Take
it


Vissza az elejére Go down

 
Park
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Central Park (Manhattan)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: