Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Pihenő szoba ₰ Hétf. Szept. 04, 2017 4:22 pm


Jules & Val
Nekem is szükségem van pihenőre, és remek helyem is van erre. Ugyan, ki hinné hogy visszatérek oda, ahonnan egyszer már ki lettem úgymond füstölve? Nem tartom sokra a Klávé vérebeit, mert nem képesek a nyomomra akadni, és ez bizonyítja hogy mennyire szánalmasan gyengék. Nem olyanok mint én, nem olyanok mint a fiaim, akiknek megtanítottam a trükköket. Sebastian rám tud találni amikor akar, Jace viszont elpuhult az intézetben de legalább Meryse és Robert jól gondját viselték, a harci tudása messze föléjük magasodik.
Apró nyögés hagyja el a torkom, ami jelzi hogy én sem vagyok elnyűhetetlen és a zuhanyzás után alszom is néhány órát, mert nagyon rám fér, és a kopogásra riadok fel. Kezem egyből a fegyverem nyelére csúszik, de el is engedem. Aki meg akarna ölni, nem fáradna a kopogással, így hát felülök, és kinyújtózom, és szólok hogy jöjjön be.
Jules, erős emberem, de nem éppen a hűség mintapéldánya, utána néztem, és végeztettem egy kis kutatómunkát, de jelenleg hasznomra van. Inkább, mint a hátráltatásomra szóval hagyom játszani, még talán az én malmomra is hajthatja a vizet, nem dobok el egyetlen eszközt sem, amit kezembe ad a sors. Az ágyam szélén ülök, és fél pillantással jutalmazom, ahogy vigyázzba vágódik és jelent is. Mintha kissé sietős lenne a mondandója.
- Nos, ez nem meglepő. Őszintén szólva már vártam, mikor lesznek hajlandóak végül meglépni. Mi a vérdíj? Pénz? Előléptetés, két cuppanós csók Imogentől? - kérdezem szórakozottan, hiszen tudom jól ki az Inkvizítor, és legutóbb rondán szembeköptem, amikor megzsaroltam őt az unokájával. Tudom én, kinek a gyermeke Jace, és milyen engedelmes volt az anyja is, a szépséges Cécily.
- Helyes, ezt el is vártam tőled. Van most éppen dolgod? - kérdezem, mert általában akkor jelentenek ha valaminek a végére érnek, de van hogy elvárom csak úgy is, menet közben. A szobában lévő szekrényhez lépek, és kihúzok egy tiszta, fekete pólót, és inget. Felöltözöm. Edzeni lenne kedvem. Átmozgatni magam alvás után, mert még mindig az egyik legjobbnak számítok és nem is terveztem ezt alább engedni. Féljenek csak tőlem.
Music: ♪ My Demons
• •


Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
A kör

Avataralany :
Jack Falahee
Kor :
28
Tartózkodási hely :
◊ New York
Csatlakozás ideje :
2017. Aug. 12.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Pihenő szoba ₰ Szomb. Aug. 19, 2017 2:52 pm

to the circle leader

Szív és lélek nélkül élni
olyan mint
nem is élni

Mióta csak az eszemet tudom senki oldalán nem állok. A magam ura vagyok és csakis annak teszek eleget, ami az én jóvoltomat is biztosítja. Ez pedig így is van rendjén számomra. Azonban mióta be kellett volna épülnöm az intézet életébe és az ott élő árnyvadászok közelségébe, azóta meginogtam mégis ki mellett akarok én állni. Az egyezmény és a szövetség erős, de talán meggyengülni látszik, mióta a Klávé szem elől vesztette Valentine Morgenstern-t. Az alvilágiak lázadnak és az életét akarják. Követelik azt ami nem lehet az övék. Viszont a szövetség felbomlásával eljöhet a háború árnyvadászok és démoniak között, ami roppant elgondolkodtató, hogy hogyan is szolgálja a jóvoltomat. Ezért válaszúthoz értem, választanom kell a Klávé és a Kör hűsége között. De mostanáig sem tudtam rájönni melyiket válasszam, hiszen annyi éven keresztül a Klávénak köszönhettem mindent. A kiképzésemet, az életemet és jóformán azt, hogy ott tartok ahol. Viszont a Kör volt az amely befogadott annak ellenére is, hogy az általa szerzett jelet határozottan elutasítottam. Ennek köszönhetően pedig esélyem nyúlt végre végezni és leszámolni Jake-el. – Ezzel pedig egy ütemben a Kör is részben a családommá nőtte ki magát és a legkevésbé sem ártanék Valentine-nak vagy bármely emberének. Így tehát kimondhatom, ha választanom kell, a Kört választanám. Ugyan az egyezmény fontos és tudom, hogy amit teszünk az nem helyes és veszélyes is, mely áldozatokat követel, de még mindig jobb az álszentkedő Klávénál. Hiszen lássuk csak be, rengeteg ott is a beépített ember, többek között senki fia nem tudja, de a konzul sem az Ő térfelükön játszik. Rövid véleményt alkotva, a Klávé idióták társasága, akik pedig követik, vagy vakok vagy színt úgy idióták.
Valentine megszökése nagy port kavart az ottaniak életében, aminek köszönhetően a Klávé sereget toboroz, bátor árnyvadászokat arra, hogy megtalálják a Kör vezetőjét és leszámoljanak vele. Jól tudják, hogy nem adja ki a kehely tartózkodási helyét így már feleslegesnek bizonyul a számukra. Viszont nekem kutya kötelességem ezt lejelenteni, meg amúgy sem kívánom, hogy felbomoljon a harmónia köztem és a Kör tagok között. Ahhoz túlságosan is értékesnek tartom az életemet. – Csernobilbe lépve magam is nagyobb biztonságban vagyok, akárcsak bármely Kör tag. Talán az egyetlen hely, amely zártan maradt a mocskos árnyvadászok elől és egyetlen alvilági sem háborgat minket. Nem is mernek, ahhoz túlságosan félnek. Egyedül nem jönnek a közelbe sem, tudva, hogy kísérleti nyulak lesznek. - Az elhagyatott gyár közelében rengeteg őr áll és mind csak legyeztetve szemeiket figyelik minden mozdulatomat, mintha csak tudnának rólam bármit is, azon kívül, hogy nem voltam itt mikor kellett volna. De ez meg nem csoda, mert hadjáratom alatt a new yorki intézetben tartózkodtam, várva a megfelelő pillanatot és hallgatóztam. Viszont az őrök ellenére könnyedén átsétálok minden probléma mentesen, vagy anélkül, hogy valaki szeráfpengét szorítana a nyakamhoz. Egyenesen Valentine keresésére indulok, majd a szoba ajtaján kopogok erőteljesen, ahol reményeim szerint jelenleg tartózkodik. – El is találom a pillanatot és már meg is szólal. Benyitok, majd minden szó nélkül csapom hátra kezeimet és neki kezdek a jelentésemnek. Egyből a lényegre térve állok elé, esélyt sem adva, hogy szagot fogjon az árulásomra. - Jelenteni jöttem. A Klávé sereget gyűjt, a fejeden pedig vérdíj lobog. - Jegyzem meg nyersen és érzelemmentesen amennyire csak lehetséges. - De ne aggódj, figyeltem, hogy senki se kövessen. - Nyugtatásképpen kihúzom magamat és várom reakcióját ami bármelyik percben elhangozhat. Nem várom, hogy megijedjen, mert jól tudom, nem olyan, aki egy vackor alá bújik és embereit a biztos halálba küldi. Bár ez utóbbi megszokott tőle, de nem a gyávasága miatt.
to my Valentine Razz ◊◊ 573 ◊◊ Rockabye ◊◊ @


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Pihenő szoba ₰ Szomb. Aug. 19, 2017 12:57 am


Jules & Val
Csernobil az a hely, ahová vissza tudok vonulni, nem kifejezetten a kísérleteim miatt, sokkal inkább hogy egy pár napig meghúzzam magam. Itt már egyszer rajtam csaptam, senki nem gondolná hogy pont ide vonulok vissza az orruk el, mondhatni. Ezzel is csak szembe köpöm őket, hogy mennyire bénák és nem képesek a nyomomban maradni. Bár most éppen nem bánom. Fél órája érkeztem meg, és kiadtam a parancsot hogy őrizzék a terület minden pontját. Kör tagok és démonok együttes erővel, mert nekem most más dolgom van. Bár gonosz terveim szövögetése közben hajlamosak elfelejteni, de én is ember vagyok és nem vagyok végtelenül ellenálló, és azért az inkvizítor gyötrődés rúnája, igen csak erőteljes volt, és minden régi fájdalmam újraéltem, újra és újra. Csoda hogy bele nem bolondultam. Levetkőzöm, és ledobom a kabátom az ágyra, aztán utána küldöm az alkarvédőket, és az inget is. Átsétálok a szobán a fürdőig és egy szeráf pengét viszek magammal oda is, nem bízom semmiben sem. A zuhanyzás után átöltözök, de ugyanúgy erős anyagú nadrágot húzok fel, mint ami eddig volt rajtam. Félmeztelen telepszem le az ágyra és irónommal egy pár iratzét rajzolok magamra, ahol legjobban kínoz a fájdalom. A karomra és a vállamra. Felszisszenek, mert éget egy kicsit de utána jobb lesz, tudom. Nem vagyok legyőzhetetlen, és még nekem is szükségem van egy kis alvásra, így aztán ahogy befejezem a saját ápolásom és kinyújtózom, ahogy vagyok elnyúlok az ágyon, csizmás lábam lelóg róla, és fejem kicsit oldalra döntve el is alszom, és erőteljes kopogásra riadok fel órákkal később. Felülök az ágyon.
- Gyere be, akárki vagy! - szólok ki, kissé talán reszelős hangon, de rám fért az alvás már nagyon. Azok után, amiken keresztül mentem, fogalmam sincs mennyit aludhattam, de majd utánajárok. Az ajtó nyílik és egy kifejezetten erős emberem jelenik meg, Jules.
- Jules. Minek köszönhetem a látogatásod? - kérdezem tőle álszerény mosollyal, mert jól tudom hogy köpönyegforgató. Ő még talán nem tudja, hogy tudom, de jól van ez így. Amíg inkább hasznomra van, mint ártalmamra, hagyom hadd űzze kisded játékait.
Music: ♪ My Demons
• •


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
honey, keep my secrets well


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Pihenő szoba


Vissza az elejére Go down

Pihenő szoba
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: