Bezárt gyárépület
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Beszélde
Régi chat: megtekintés
Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Isabelle Lightwood
Pént. Márc. 16, 2018 8:55 pm

bejegyezte  : Gabriel Sinclair
Pént. Márc. 16, 2018 6:02 pm

bejegyezte  : Simon Lewis
Pént. Márc. 16, 2018 8:10 am

bejegyezte  : Kryantha
Csüt. Márc. 15, 2018 9:22 pm

bejegyezte  : Kryantha
Csüt. Márc. 15, 2018 8:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Márc. 11, 2018 1:07 pm

bejegyezte  : Bonnie Malone
Pént. Márc. 09, 2018 8:37 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Pént. Márc. 09, 2018 5:37 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

Bezárt gyárépületVendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Bezárt gyárépület ₰ Kedd Dec. 05, 2017 11:09 pm

Dylan + Lola


Véletlenül találtam rá erre a kívülről omladozónak tűnő, de amúgy egészen jó állapotú épületre. Annak idején, amikor még emberek használták, valószínűleg gyártottak benne valamit, de mostanra már minden az enyészeté lett. Ha voltak is gépek, azokat elvitték. Beletelt egy kis időbe mire úgy-ahogy lakhatóvá, vámpírok számára kényelmessé tettük, de azért még most sem egy luxusszálloda. A lényeg, hogy bujkálásra alkalmas, itt senki nem keres minket.

Persze azok számára, akikből táplálkozunk, nem ez az eszményi találkahely. Valószínűleg Dylan sem örül, hogy ide hoztam, de engem ez cseppet sem érdekel. Szám még a vérével van tele, nem nyelem le rögtön, hagyom, hogy az a fémes, édeskés íz minden egyes ízlelőbimbómon végigguruljon. Mély levegőt veszek, érzem az illatát is: a vérét,  a különféle illatosítószerekét és valahol alattuk halványan Dylan saját illatát, amit a bőre természetesen áraszt magából.

Arcom az övének döntöm, lenyelem végre az utolsó kortyot is, halkan sóhajtok. Bal kezemmel az állánál, jobbal a vállát tartom, hogy ne tudjon elhúzódni. Ebben a pozícióban kénytelen vagyok rádőlni, s ez így már-már olyan, mintha hozzábújnék, pedig nem érdekel a fiú. Gyermek még, össze sem hasonlítható azokkal a férfiakkal, akiket ismertem. De ennek a gyereknek hatalma van felettem: nekem szükségem van rá, de ez fordítva kicsit sincs így.

Valószínűleg szívesen megszabadulna tőlem, és talán már átkozza a percet, amikor azt hitte ő lehet a hősöm, megmenthet. Becsaptam őt, de hát a mai világban egy vámpír máshogy nehezen jut táplálékhoz. Kénytelenek vagyunk bemocskolódni, hazudni, csalni, ölni is akár. Nem az életben maradásért. Azt megoldhatnánk "műanyagvérrel" is. De hogy igyak valamiből, ha nem érzem a szíve dobogását, nem hallom a lélegzetvételét, ajkam alá nem simul selymes bőr, ujjaim nem tapintják a vibráló izmokat? Igyon "műkaját" az, aki akar, én pedig csak élni szeretném az életemet, amit ha már ilyen hosszú és magányos, legalább hadd éljem méltósággal.

Közben hátradőlök a kanapén, amin ülünk, és elengedem a fiút. Ujjaim lassan csúsznak le róla, mozdulataim lusták, nem sietek. Nekem nincs miért kapkodnom. Tekintetem azonban éber, Dylant figyelem. Helyes srác, de inkább átlagos, mint szívdöglesztő, de ugyanakkor nagyon kedves. Megtehetném, hogy elengedem, és keresek helyette valaki mást. De ezt nem fogom megtenni. Ragaszkodom hozzá. A véréhez, az illatához, a szívének mostanra ismerőssé vált ritmusához, sőt talán még a kedvességéhez is. Ő az enyém. Akkor is, ha ő ezzel nem ért egyet.Vissza az elejére Go down

Bezárt gyárépület
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: