Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .

Angel of loosenesshoney, keep my secrets well
avatar
Árnyvadász

Avataralany :
➳ Sztella Tziotziosz
Kor :
20
Tartózkodási hely :
➳ New York
Csatlakozás ideje :
2017. Mar. 11.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Angel of looseness ₰ Pént. Ápr. 06, 2018 6:04 pm
Gratulálunk, elfogadva!

Nos, először is, habár találtam némi elírást és helyesírási hibát, de jól ismerem már az írásodat és tudom, hogy butaság lenne emiatt visszatartani. Illetve egyébként is, hibázni emberi dolog (mondjuk ez kissé ironikus egy angyal elfogadásakor). Másodszor pedig amennyiben megkérdezték volna tőlem ki az akit legkevésbé tudnék elképzelni Rafael arkangyal képének, nos az biztosan Johnny lett volna, meg kell hagyni, merész húzás, ugyanakkor szerintem remek választás. Very Happy
Meg kell azt is hagyni, hogy megleptél a szerepjátékos példával, azt gondoltam majd szépen kivesézed itten nekem, mi volt, mi van és mi lesz, de azért ez is tetszett és még olvastam is volna tovább, miként pucolsz el még megannyi démont, de majd biztosan megadod számomra ezt az örömet a játéktéren. Úgyhogy nem is húzom az idődet, ha már ilyen gyorsan el is készültél. aww
Ne felejts el foglalózni, aztán sipirc játszani! El vagy fogadva *.*
Ui.: Pontosan ilyen komornak tudom elképzelni Rafaelt, ezt nagyon eltaláltad Very Happyyou're mine, angel,
don't forget it.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Angyal

Avataralany :
Johnny Depp
Tartózkodási hely :
Itt is ott is.
Csatlakozás ideje :
2018. Apr. 06.

Témanyitás₰ Tárgy: Angel of looseness ₰ Pént. Ápr. 06, 2018 5:29 pm
Rafael
egy rövidke idézet

Teljes neved:
Rafael
Születési hely:
Valamikor az idők kezdetén
Születési idő:
Mennyek felhői
Faj:
Arkangyal
Kor:
Kellően sok, hogy ne mondjam el.
Play by:
Johnny Depp
Foglalkozás:
Angyal, kell több?Érzések? Fölösleges dolgok.

Angyal vagyok, aki megveti az érzéseket, így nem is használja őket túlzottan.  Olyan dolgok, amiknek puszta léte is fölősleges és megvetendő. De, ha mégis le kéne írnom magam, akkor egy laza és olykor komornak tűnő személy. Nem igazán tudok komolyan venni senkit és semmit, s talán nem is akarom.  Komorságom meg olyan dolog, ami mindig is megvolt. Gyógyítok, így nem látok mást csak rossz sebeket és haldoklókat. Kinek lenne utánuk kedve nevetni és kacagni?  Így nem is teszem. A magam módján küzdök meg ezzel. S ebből adódóan nem is igazán foglalkoztat mások véleménye. Szeretek a saját fejem után menni és fogok is. Ragaszkodók a véleményhez. Az az makacs vagyok. Kellően ahhoz, hogy mindent szórakozott ember formájára oldjak meg.

Külsőm meg.. Sok volt az évek alatt, minta legtöbb hozzám hasonló lénynek. Angyalok és démonok. A test számunkra csak egy eszköz, amit az adott célhoz használunk. Jelenlegi egy harmincas férfié. Sötét haj, sötét szemek, markáns arc, némi arcszőrzet. Izmos alkat, hisz azért az sem árt. Kellően sok tetoválás. Mindegyiket szeretem és nem áll szándékom megválni tőlük. Ékszerek tekintetében gyűrűk, karkötők és egy óra a jobb kezemen. Természetesen nem az olcsó fajtából. Ruháim a személyiségem tükrözik. Laza ám elegáns.Múlt, jelen, jövõ? Szavak, melyeknek súlya nincs.

Születés, élet és halál. Három dolog, ami úgy igazán kellően messze áll egy angyaltól. Nem igazán születünk, inkább teremtenek minket. Nem igazán élünk, inkább szolgálunk. Nem igazán halunk meg, hanem végeznek velünk. Nem éppen olyan, amiről szívesen beszélnek. Ám létezünk és létezni is fogunk, amíg világ a világ. S harcolni is fogunk hasonlóképpen. S eme ördögi körforgásban vagyok én, mint az angyalok nagy gyógyítója és mondémok óvó szentje.. . Mondémoké, akik nem csinálnak mást, csak az érzéseikkel játszanak. Érzések, amik nem jok semmire. Olyan dolgok, amik csak szenvedést és fájdalmat hoznak nekik, amiket természetesen nekem kell majd meggyógyítanom.
S mint máskor, most is hasonló ok miatt kellett lejönnöm a Földre, a halandók közé. Egy embert kéne megkeresnem, akit állítólag egy démon környékezett meg. Mi más dolgom van, mint megvédeni őt. Ki gondolta volna, hogy mégsem lesz ilyen egyszerű megtalálnom őt. Hal a tengerben és ez a tenger hatalmas.. Tudnám, hogy a mondémok minek építenek ekkora városokat, hogy aztán ők is elvesszenek benne. Érthetetlen számomra, nem mintha különösebben foglalkoznék vele. Ám szerencsémre már nagyon sokáig nem is kell. Sikeresen megtalálom azt az idiótát, akire vigyáznom kell. Az az, ahogy elnézem kéne. Emberünk éppen fut a démon elől és éppen egy sikátorba. Ilyen a szerencsém.. Fúthatók utánuk. De ehelyett csak eléjük megyek és elbuktatom a démont, aki emberi alakban tette mindezt. Mindezt úgy, hogy csak a lábam teszem ki a sarok mögül a megfelelő pillanatban.
- Ó párdon. Nem vettem észre, hogy itt éppen fogócska zajlik. - lépek elő. Kellően lazán és szórakozottan.
- Mégis mit keresel te itt mocskos égi! - förmed rám.
- Hisz tiszta ruhák vannak rajtam. - nézek végig magamon - Habár a cipőm kissé lehet, hogy piszkos. Nézd. - tolom a képébe a cipőm talpát. Látom rajta, ahogy a harag erősödik benne és teljes erejével próbál ellökni.
- Kinyírlak téged és ezt a rohadt mondémot is! - ordítja miközben rám veti magát. Pechére nem mérte fel jól a helyzetet így egyenesen egy szeráfpengébe ugrik.
- Na, most már piszkos vagyok. - szólalok meg, miközben lepárlóm magam.
- Maga meg micsoda? - hallom az embert mögöttem. Óh.. Róla meg is felejtkeztem. Teljesen a falig mászott félelmében és látom rajta, hogy remeg. Szemeiben szintén ez az érzelem lehető fel. Hangja is remeg rendeszen.
- Csak egy erre járó védőangyal, aki most mentette meg a szép kis hátsóját. Egy köszönömöt kaphattam volna azért. Nem mintha nem felejtené el az egészet pillanatok múlva. - szólok hozzá miközben közelebb lépkedek. Próbál elfutni félelmében ám elkapom a grabancát és visszahúzom. Homlokára rakom a kezem.
- Ismeretségünk rövid volt és nem túl szórakoztató, így ideje felejtened. - mondom neki, majd elengedem. Ezzel ez le is lett tudva, így odébb is állok. Mire befordulok egy sarkon a mondém már ébren lesz, elfelejtve mindent, ami történt.
A hozzászólást Rafael összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jún. 07, 2018 12:38 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Angel of looseness
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: