Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Talbot R. Clarke ₰ Kedd Ápr. 24, 2018 5:43 pm
Talbot R. Clarke
The two most powerful warriors are patience and time.

Teljes neved:
Talbot Richard Clarke
Születési hely:
Norwich, Anglia
Születési idő:
1318.08.18.
Faj:
vámpír
Kor:
699
Play by:
Daniel Gillies
Foglalkozás:
IDE ÍRD A VÁLASZODami az álarc alatt lapul

Sosem voltam híve az érzelmek nyilvános kimutatásának, sőt, nagyon nehezemre esett még a legapróbb kinyilatkoztatás is. Tudom, hogy sokak szemét szúrta a múltamban ez a tulajdonságom, de együtt kellett élniük, mint ahogy saját magamnak – bár én nem tartottam ezt sohasem hibámnak. Az emberek túlságosan is önzők és kétszínűek tudnak lenni és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mai társadalom, ahol a legfőbb jellemvonások közé tartozik e tulajdonság. Így hát érthető okok miatt megvoltak mindig is a magam titkai, amiket senkinek sem adtam ki. Magamban tartottam és a lehető legnagyobb fegyelemmel őriztem is titkaim.
Az évek múlásával egyre kételkedőbb lettem és az egykori énem egy részét már el is temettem magamban. Nem tudtam már oly könnyen megbízni emberekben, sem fajtársaimban, mindig kételkedtem és csak egy személyt engedtem közel hozzám, azt is azért, mert nem volt más választásom.
Mindig is szerettem irányítani a környezetemet. A lehető legtöbb dolgot kiderítettem az ellenem irányuló támadásokról s tudtam, kit mikor kell felelősségre vonnom. Ha valamit a fejembe vettem, véghez is vettem, nem számított milyen sokáig fog tartani. Az egyetlen személy, aki beosztotta saját időmet, az csakis én voltam. Nem tűrtem el, ha valaki megpróbált irányítani, ahhoz túlságosan is vezető személyiség voltam.

Ami pedig a külsőmet illeti, a mostani mércéhez képest átlagosnak, régebben viszont magasnak számítottam. 180cm magasságommal nem vagyok túl magas, de úgy gondolom, hogy a magasság csupán egy szám, aminek (jobb esetben) semmi jelentősége nincs. Szemem színe apáméhoz hasonlít, akinek szintén sötétbarna volt. Anyámtól barna színű hajkoronám örököltem. Testemet több vágás is borítja, amit a katonai múltamnak is köszönhetek. Hasamon egy 5cm széles vágás, mellkasomon golyó ütötte nyomok, karomon egy-két kisebb heg látható, miket emberként szereztem. Ruhákban mindig is az egyszerű, minta nélkülieket kedveltem és ez alapján választottam is magamnak összeillő szetteket.porosodó múlt

Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.
Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted.
Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz. Ide jön az előtörténeted. Mi alakította idáig a személyiségedet, a családod tagjai, eddigi életkörülményeid. Vagy egy szerepjáték-példát is alkothatsz.

Vissza az elejére Go down

Talbot R. Clarke
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: