Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
Alberto Rosende
Kor :
20
Tartózkodási hely :
New York, Dumort Hotel
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 19.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Samantha Tailor ₰ Kedd Május 22, 2018 3:45 pm
Gratulálunk, elfogadva!

Szia!
Nos az oldalon nem sok mondén szorgoskodik, pedig mondénok nélkül nem volna értelme a harcnak sem, hisz két védene az árnyvadász faj, ha nem az ártatlanokat?
Egy egyszerű lány vagy ki mit sem sejt az alvilág létezéséről, csupán boldogulni akarsz az életben. Az előtörténetedben szépen összefoglaltad, hogy az életed miképpen alakul és meg lehet ismerni a karaktert, de nyitottak a lehetőségek arra, hogy több és több minden kiderülhessen még róla.
Üdv nálunk, jó játékot és mielőtt a játéktérre mennél kérlek foglalózd le az avidat. Smile Nem is tartalak fel tovább. SmileVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Mondén

Kor :
20
Csatlakozás ideje :
2018. May. 20.

Témanyitás₰ Tárgy: Samantha Tailor ₰ Vas. Május 20, 2018 8:44 pm
Samantha Tailor
mentally on the beach

Teljes neved:
Samantha Tailor
Születési hely:
Los Angeles
Születési idő:
1998. július 06.
Faj:
Mondén
Kor:
19
Play by:
Emilia Clarke
Foglalkozás:
ideiglenes pincérnő, útkereső tinédzserami az álarc alatt lapul

Sam mindig is úgy gondolta, hogy a sors, élet, Isten, vagy kinek mi tetszik, szerencsés küldővel ajándékozta meg. A haja egyértelműen gyönyörű barna, nem mellesleg könnyen kezelhető. Illetve, a hozzáértők számára könnyen kezelhető, ő maga nem tudja mit kezdhetne vele. Ezért vágatta le pár hónapja a derékig érő tincseket most váll fölé érőre. Igen, többnyire ezért. Szemszíne a legritkább zöld, ami csak lehet. Sam úgy vette észre, hogy az emberek imádják a zöld szemeket. Még nem biztos benne ezt hogyan hasznosíthatja az életében, de az tuti, hogy meg fogja találni a módját. A tükör és a szelfik szerint az arca is szép. A testén látszik az edzőterem és az egészséges, vegetáriánus étrend.
Egyébiránt kedves szerzet, kicsit talán néha depresszív és elmerengő, de a positive vibe-ok segítik az útját, hogy határozottan vágtasson előre a célja felé, ami a 21. születésnapja.porosodó múlt

Hétfő reggel. Mi lehet rosszabb, mint egy hétfő reggel? Főleg, ha az ember egy Starbucksban dolgozik. Az összes ember, aki csak létezik, kora reggel arra veszi az irányt. Mind a hivatalnokok, üzletember, hypster tinédzserek, még talán a háztartásbeli anyukák is, akik otthon békésen megihatnák a kávéjukat. De nem, nekik is jobban útba esik egy Starbucks.
Samantha a pult mögött állt. Félárbócra eresztett szemhéja mögül bámulta a hosszú sort és sajnos akármennyire szeretett volna produktív lenni, nem tudott olyan gyorsan dolgozni, ahogy azt a szituáció megkívánta volna. Halkan motyogta maga elé az emberek nevét, miközben a papírpohárra írta őket. Még azt a kötelező jellegű szmájlit is odabiggyesztette valahova. Mintha ettől bárkinek jobb napja lenne. Fél füllel hallotta az elégedetlen morgolódást a sor végén. Igen, igen, tudjuk, hogy a te munkád mindenkiénél fontosabb és így el fogsz késni - gondolta magában Sam. Közel sem volt olyan állapotban, hogy mások ilyen problémái komolyan aggasszák. Még az sem tudta meghatni, amikor már nem a sorból, hanem a kávé készítőktől hallotta az elégedetlenkedést.
- Szörnyen lassú! - morogta az egyik teltebb díva, akinek a szeme a füléig volt kihúzva. A másik lány hallhatóan lejjebb vette a hangját válaszadáshoz.
- Ne baszogasd! Most halt meg az apja pár hete! - a hír mindenkit megakasztott egy kicsit, aki a környéken volt és hallotta. Sam vállai megremegtek, képtelen volt felnézni. Ők még talán nem is tudják a teljes igazságot. Ennyi lenne csak minden gond forrása? Hogy meghalt az apja? A teljes vagyon is odalett, minden. A pénzek, kötvények, befektetések, tárgyak, lakások. Na jó, nem tűntek el. De Sam nem férhet hozzájuk. Még legalább három évig, míg 21 éves nem lesz. Addig egy távoli rokon kezeli a vagyont és funkcionál Sam gyámjaként. Kinek és honnan a rokona? Samnek fogalma sincs, nem is érdekli. Ami a leginkább leköti, hogy hogyan álljon meg addig a lábán.

1 év múlva

Még mindig Starbucks. Még mindig vissza van két év és még a hétvégéjét sem töltheti el békességben. A lakás apró, a falak vékonyak, ő pedig még sosem szenvedett ennyire. Hiányzik neki a kényelem, az a luxus, amitől még mindig nem tudott elszokni. De mit tehetne? Megpróbálhat megállni a saját lábát. Egy éve keresi önmagát és azóta különböző dolgokkal próbálkozik. Legújabb hobbija, amitől bevételt remél a vlogolás és az instagram. Talán egy nap influencer lehet. Vagy pénzt szerezhet a nézettségéből. A remény hal meg utoljára.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Samantha Tailor
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: