Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Bill Zeebub ₰ Vas. Május 20, 2018 9:38 pm
Bill Zeebub
”A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa”

Teljes neved:
Bill Zeebub
Születési hely:
Kanada
Születési idő:
1976. 04. 31.
Faj:
Mondén
Kor:
42
Play by:
Rowan Atkinson
Foglalkozás:
PortásKinézet

Fekete hajú férfi, enyhén őszülő körszakállal. Mindig narancssárgát visel, és átszellemült arckifejezéssel járja a világot.

(172 cm, 71 kg)
Porosodó pult
(unalmas hosszú verzió)


Unalmas gyerekkorom volt... Apám, Paul Zeebub és anyám, Lois Cipher (később Zeebub) állandóan a munkával voltak elfoglalva, és még így is csak alig éltünk meg.
Óvodában láma volt a jelem. Erről az időszakról kb. csak ennyire emlékszem... Aztán az iskola sem volt sokkal jobb, az írásom csúnya volt, és a szorzótáblától kezdve már a matek sem ment annyira. Mintha csak elátkoztak volna...
Aztán valahogyan csak kikeveredtem a középiskolából is, de az élet nem lett könnyebb. Családot nem tudtam alapítani a mindenfelé szaladgáló "menő tetovált srácok" miatt, és főleg csak alkalmi munkákból éltem.
Ez több, mint 20 évig tartott... Éppen portásként dolgoztam, amikor egy kimondottan csinos fiatal lány valamiért érdeklődni kezdett irántam. Pfff, persze nem mintha ez olyan furcsa lenne, csak nem fordul elő túl gyakran. Addig-addig beszélgettünk, hogy a végén közösen felkerestünk egy sötét sikátort, hogy ott...
DE! Ott hirtelen felbukkant még egy a hülye tetováltak közül, és ledöfte a lányt hátulról! Na itt már elegem volt az egészből! Két kézzel nekiestem a fickónak, és majdnem nyertem is. Csak egy kicsi hiányzott hozzá... De aztán inkább ő vert meg engem. Nem szerencsés...


Ami az álarc alatt lapul

Rendkívül érdekes életem van! Egészen ideáig azt hittem, hogy csak valami átlagember vagyok… Fogadtam a telefonhívásokat, kiosztottam a kulcsokat, jó képet vágtam mindenhez, és otthon az élet értelmetlenségéről merengtem. Bammm! Ennek vége! Már mindenre emlékszem! Azok az átkozott szellemek nem ködösíthetik többé az elmémet. Hah, nem ám! Mindenre emlékszem! Bölcsességem akár a tenger, messze földekről érkeztek népek hozzám a Potolába… igen! És én még azt hittem, hogy hátrányos helyzetű vagyok. Mondjuk tényleg… Hogy lehet normális lányt találni erre, amikor mindenfelé überszexi a nőkben könnyedén szaporodási vágyat ébresztő, széttetovált csávók szaladgálnak susogó bőrköpenyekben? Ez szar... De! Egyik sem olyan bölcs, mint ÉN! Hehehe… hehe…  De nem ám! Talán megvertek egy kicsit, de ez csak felnyitotta a szemem! Emlékszem a teljes életemre! Az összes életemre! Ezzel a tudással meg kell áldanom a világot is.

(Hurry! To the Lamamobil!)


Személyiség

A kis baleset óta Bill nagyon bölcsnek hiszi magát. Személyes küldetésének érzi, hogy újonnan szerzett lelki egyensúlyát mindenkivel megossza.
Vissza az elejére Go down

Bill Zeebub
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: