Folyosók
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Beszélde
Régi chat: megtekintés
Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Joshua Ravendark
Today at 8:09 am

bejegyezte  : Lily Herondale
Yesterday at 9:26 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Yesterday at 10:04 am

bejegyezte  : Iviry Wade
Yesterday at 9:37 am

bejegyezte  : Gabriel Sinclair
Hétf. Jún. 18, 2018 5:46 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Jún. 18, 2018 5:34 pm

bejegyezte  : Daimon
Szomb. Jún. 16, 2018 3:47 pm

bejegyezte  : Gabriel Sinclair
Szer. Jún. 06, 2018 5:34 pm


erre barangolok


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .


honey, keep my secrets well
avatar
Árnyvadász

Avataralany :
Olivia Holt
Kor :
21
Tartózkodási hely :
New York
Csatlakozás ideje :
2018. Jun. 02.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Folyosók ₰ Yesterday at 9:26 pm


Lily & Jeremiah
Minden nap egy új tapasztalat, bármit is hozzon, állok elébe!
Kiborító, ha az embert nem veszik komolyan. Vagy azt hiszik, hogy egy egyszerű, mondvacsinált dologgal lepattinthatják. Hát én nem vagyok ilyen és még csak nem is voltam ilyen sose. Nem adom fel olyan könnyen a dolgokat, mint ahogy azt egy lánytól elvárnák. Elvégre Herondale vagyok az angyalra is.
- Lily Herondale. - mutatkoztam be kedvesen, miközben figyelmen kívül hagytam a stílusát.
Ami mondjuk hagy maga után némi kivetni valót, de hát ezen már meg sem lepődöm.
- Ezek szerint nem rajongsz azért, hogy itt kell lenned. Kár. Pedig alapvetően az Árnyvadász lét jó buli. Persze ha van akivel tudod élvezni a dolgot és nincs aki elrontsa a kedved. - tettem oda célzás gyanánt.
Azzal azért vitába szállnék, hogy fék ként gondolt rám Alec amikor mellé osztott, de legyen. Higyne csak ezt aztán majd kiderül mennyire tudom féken tartani.
- Lehet meglepődnél... - fűztem hozzá szinte csak magamnak.
Viszont a kisebb “kirohanása” egy pillanatra megdöbbentett. Mégis mi fene üthetett belé? Megszúrták az orrát azzal, hogy egy lányt raktak mellé? Vagy Én nem vagyok szimpatikus neki? A fene se tudja, viszont ennyire könnyen nem szabadul meg tőlem. Abból biztos nem eszik.
- El kell hogy szomorítsalak édes, de ez nem így megy. Ráadásul, ha egy pici gógyi is lenne abban a jóképű fejedben, akkor tudnád, hogy a Herondale-ek híresek a makacsságukról. Ez alól pedig én sem vagyok kivétel. Csak te még nem ismersz. - vágtam vissza harciasan, miközben csípőre tett kézzel álltam meg vele szemben.
Élég temperamentumos tudok lenni, ha azon múlik. A heves természetem is persze a családi örökség listájára írható.  Elképesztő szuper tulajdonságokat örököltem, amik talán majd egyszer a vesztemet okozzák, de a fene bánja. Ameddig van elég merszem úgy élni az életemet ahogy az nekem jó, addig senkinek semmi köze, hozzá. Arról már nem is beszélve, hogy nem fogom hagyni, hogy bárki megmondja, mit és hogyan tegyek.
- Szóval mi a mai program? Mert azt vetted, hogy nem szabadulsz meg tőlem. Ugye? - néztem rá gyanakvóan és kissé bizalmatlanul.Ha nincs is szalaggal átkötve,
az élet attól még ajándék.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Félvér

Csatlakozás ideje :
2018. Apr. 05.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Folyosók ₰ Hétf. Jún. 11, 2018 5:54 pm


katt üzenet @credit
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Jeremiah && Lily

Mióta az eszemet tudom nem voltam több egy kívülállónál, egy selejtnél, ennyire is tartott a saját fajtám, árnyvadásznak lenni nem azt jelenti, hogy te vagy a világ megmentője hanem hogy mennyire vagy egy elit család sarja, mennyire tiszta a véred és mennyire vagy erkölcsös a Klávé szemében. Nos én egyik sem voltam, sem erkölcsös hisz apám egy tündérrel hált minek eredménye én lettem, igaz elit családba születtem de apám ezt  bemocskolta tehát már nem számít és ér semmit a Blackthorn név, nem nyílik meg tőle minden zárt ajtó. a Vérem meg hát, angyal és tündér, szép kis koktél nem?
Megtanultam, hogyha bármi nyűg a nyakamba van varrva az nem véletlen, ezért is tekintek le a kis szőkeségre és próbálok elég nagy közönnyel viseltetni iránta. Lássa csak nyugodtan púp egy ilyen torzszülött hátán.
-Mi is a neved kislány? - kérdezem meg belevágva a szavába, igazán tapintatos vagyok.
Alexander mondott valamit, de nem nagyon figyeltem. Bírom a srácot, mióta Ő a főnök nos azért változtak a dolgok, sokan már nem fordulnak felém úgy mintha két fejem nőtt volna, új generáció és új dolgok, de persze nem vagyok bolond, akiben alvilági vér van, az örökre meg van bélyegezve mindegy kinek mi a meglátása.
-Nem régóta. - válaszolok kurtán.- Úgy szólítasz ahogy akarsz. - vonok vállat nem túl barátságosan. Kimondottan pokrócként keltem ma fel és ez egész napra ilyen is marad. Szeretnék harcolni de jelenleg kényszer pihenőn vagyok, mert a legutóbbi akció során majdnem megölettem a társaimat is. Alexander lehet nem mondja a képembe de kezd elege lenni belőlem, megtudom érteni.
-Érdekes, benned látja a féket ami majd visszább fog? Vicces fiú ez a Lightwood. - nevetek fel harsányan és megállok a folyosón, hogy szembeforduljak a lánnyal. Nem tervezek sem kedves lenni hozzá sem jó fej, nekem nincs rá szükségem és igazából neki se rám.
-Tudjuk mindketten, hogy nem fogunk együtt dolgozni, menj nyugodtan és panaszolj be a főnöknél, kérj új társat és tudjuk le a dolgot gyorsan. - vonok vállat és részemről a dolgot le is zártam.

shadowhunters frpg


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Árnyvadász

Avataralany :
Olivia Holt
Kor :
21
Tartózkodási hely :
New York
Csatlakozás ideje :
2018. Jun. 02.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Folyosók ₰ Pént. Jún. 08, 2018 9:08 pm

Lily & Jeremiah
Minden nap egy új tapasztalat, bármit is hozzon, állok elébe!


Új kezdet, új csapat és új barátok. A szívem mélyén mindig úgy gondoltam, hogy ha én egyszer újra fogom kezdeni, akkor az csak azért lehet, mert családot alapítok. Ennek ellenére mégis én akartam ide költözni és kvázi mindent újra kezdeni. Érdekes az élet ha az ember lányának bizonyítási vágya van.
Otthon a kisebb ügyeket mindig egyedül intéztem, a nagyobb volumenűekben pedig kérhettem, hogy kivel is akarok együtt dolgozni. Ott tudtam kiben bízhatok meg, kire bízhatom rá az életemet, de az itteni árnyvadászok közül nehezen tudnék választani. Mondhatni vakon tapogatózom a sötétben ahogy végignéztem rajtuk a bemutatásomkor. Akadt köztük egy pár ígéretes is, viszont eddig a híres négyesen kívül nem igazán merném rábízni magam senkire. Ezért is örültem annak amikor alec kitalálta, hogy beoszt valaki mellé, aztán majd meglátjuk.
Halványlila fogalmam nem volt arról ki is lehet az a Jeremiah Blackthorn. A vezetéknevéből  ítélve Ő is tagja a régi, hosszú multú vadász családoknak. Aztán jött a felismerés, hogy ki is Ő valójában.
Alapvetően nincs azzal gondom ha valaki más mint az elvárás, főleg akkor ha erről még csak nem is tehet. De egy tündér és egy árnyvadász poronty igazán veszélyhajhász és kicsit tanán őrült is tud lenni. Ezért a megszokottnál is óvatosabbnak kell lennem. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne bíznék meg benne, de akkor is.
- Na és mond csak Jer. Ugye hívhatlak Jer-nek? - pislogtam rá tágra nyílt szemekkel, majd meg sem várva a válaszát folytattam.
- Szóval, mióta vagy az intézetben? Biztos furi lehetett megszokni az itt létet. Én csak egy másik intézetből jöttem, mégis ég és föld a kettő. - csacsogtam lelkesen, miközben az intézet magas, ódon falai közt sétálok mellette a kijárat felé.Ha nincs is szalaggal átkötve,
az élet attól még ajándék.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Vezetõség

Avataralany :
Minden arc egyben
Tartózkodási hely :
mindenhol
Csatlakozás ideje :
2016. May. 28.

Témanyitás₰ Tárgy: Folyosók ₰ Pént. Jún. 08, 2018 8:43 pm
.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://shadowhunters.hungarianforum.net
Ajánlott tartalom
honey, keep my secrets well


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Folyosók


Vissza az elejére Go down

Folyosók
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: