Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


honey, keep my secrets well
avatar
Bukott angyal

Avataralany :
Jensen Ackles
Tartózkodási hely :
Isten előtt egy lépéssel
Csatlakozás ideje :
2017. Dec. 10.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Chloe Decker ₰ Hétf. Júl. 09, 2018 8:32 pm
Gratulálunk, elfogadva!

Hát üdvözöllek az oldalon, kedves kis nyomozó!
Huhu kicsit izgulok mert te leszel az első áldozatom akit el fogok fogadni, és megfogadtam, hogy nagyon nagyon szigorú leszek, szóval rettegj Razz. Dehogy csak vicceltem.
Na de szóval elsőnek is nagy elismerésem, hogy telefonról bevállaltál egy lapot. Én még ezt a bírálást sem nagyon mertem, mert így itt könnyen bele lehet futni helyesírási hibákba,  szóval azt direkt nem is néztem. A lapod összeségében megfelelő, nekem tetszett a kis belsőd, jól hoztad azt amit kellett. A történetedből én hiányoltam a szerepjátékos példát kicsit, de mint mondtam mivel telefonról vagy ebbe sem szeretnék igazából belekötni, lesz alkalmam meglesni ha együtt fogunk játszani Wink Nyomás foglalózni aztán hódítsd meg a játékteret!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Mondén

Avataralany :
Eliza Dushku
Tartózkodási hely :
LAPD
Csatlakozás ideje :
2018. Jul. 08.

Témanyitás₰ Tárgy: Chloe Decker ₰ Vas. Júl. 08, 2018 7:29 pm
Chloe Decker
"It's True...It's all True..."

Teljes neved:
Chloe Anne Decker
Születési hely:
Los Angeles
Születési idő:
1982.01.12
Faj:
Ember (tudtommal)
Kor:
36
Play by:
Eliza Duchku
Foglalkozás:
NyomozóChloe Decker

 A nevem Chloe Decker,  igen csak ennyi, többre nincs szükség, mert általában Decker nyomozónak, akik pedig közel állnak hozzám Chloe-nak szoktak szólítani. Második keresztnevem Anne, az irataimban szerepel, nem titkolom, csak nem használom, így kevesen tudnak róla. Fura dolog ez a név mizéria. Anyám nevét kimondva sokan felhördülnek, hiszen ő a B kategóriás sci-fi filmek butus királynője, míg apám neve semmi reakciót nem vált ki az emberekből, pedig míg élt, általa volt biztonságosabb az angyalok városa. Ami engem illet büszkén viselem az övét és mélyen hallgatok anyáméról.
Amit rólam tudni érdemes az annyi, hogy Los Angeles rendőrségén dolgozom és derítek fel főként gyilkossági ügyeket. Kicsi korom óta jobbá akartam tenni a világot és úgy érzem ezt itt megtehetem. Nagyon szeretem a munkám, elhivatottan és teljes odaadással végzem, igazságot szolgáltatva az áldozatknak. Minden figyelmem és fegyelmem mindig az adott ügynek szentelem, amit épp kivizsgálok. Ezért néha olyan részletekre, apróságokra és összefüggésekre is felfigyelek, amikre mások nem. Ez tesz eredményessé. Jó zsaru vagyok, mint egy kopó, aki ha szagot fog nem tágít és nyugszik meg, míg a nyom végére nem ér és fel nem fedi azt.
Az apám is remek zsaru volt, az anyám pedig  színésznő, annak viszont csapnivaló. Ennek ellenére először én is színészkedtem. Utólag visszagondolva kár volt, de már elmúlt. Apám halála után döntöttem úgy, hogy én is rendőr leszek. Szeretném valahogy visszanyerni azt az érzést, amit őt hallgatva éreztem. Ha úgy gondolhatnék magamra, mint aki jót cselekszik és ennek mások is javát látják. Minden nap ezen munkálkodom a magam módján.  Persze triviális módon, minden felszínes fennhéjázás nélkül. Szeretek beolvadni, nem kitűnni, csak tenni a dolgom és kész.
Ha rám nézel sötétbarna enyhén hullámos hajú, szürkés szemű átlagos magasságú és alkatú nőt látsz, határozott fellépéssel, tartózkodó természettel. Hangom dallamos de inkább ércesen mint lágyan. Mozgásom szögletes de nőies, mentes minden túlzástól. Szeretek egyszerűen öltözködni. A praktikum híve vagyok így a farmer és a póló a kedvenc szettem, de persze ha szükséges elegáns holmikban is meg tudok jelenni. Hajam legtöbbször összefogom, kontyba, fonatba, lófarokba, de van, hogy egyszerűen csak kiengedem. Sminkelni nem igazán szoktam. Egy kis rúzs, szempilla spirál és némi púder amit felteszek magamra, de ezeket sem mindig.Emlékeim

Késői gyermekként születtem 1982 januárjában. Testvérem nincs, mivel sok éves próbálkozás után, szinte Isteni csoda eredményeként jöttem a világra. Szüleim boldogságban neveltek, szeretetük, különösen apámé nagyon fontos volt nekem. Kislányként jó tanuló votam, kitartó és szorgalmas, amit jó jegyeim bizonyítottak. A gimi viszont teljesen kimarad az életemből,  magántanuló lettem a szereplőválogatások és a színészethez kapcsolódó kurzusok miatt, amikre anyám unszolására kezdtem járni. Se barátok, se kamaszos cívódások, se diák szerelem, se végzős bál. Kicsit bánom, hogy kihagytam ezeket, de már túltettem magam a hiányukon, azt hiszem. Színésznői karrieremből egy buta tinifilmet tudok felmutatni, azt sem szívesen. Miután elvesztettem apámat, gyökeresen megváltoztattam az életemet, átértékelődtek bennem a dolgok. Jelentkeztem a rendőr akadémiára, hogy a nyomdokaiba lépjek. Elvégezve az iskolát előbb közrendőr lettem, majd végigjárva a ranglétrát, hála kitartásomnak és készségeimnek, mára egyike lettem a gyilkossági nyomozók csapatának, bár egy korábbi félresiklott ügy miatt most ki vagyok taszítva a bandából. A szívem mélyén azt remélem apám ennek ellenére büszke lenne rám, ha most itt volna és látna engem.
 Számos ügyet derítettem már fel és mind nyomot hagytak bennem. Nagyon erős érzelmeim vannak, de nehezen fejezem ki és sokszor inkább, iróniával vagy csípős megjegyzésekkel fedem el őket. Nem hiszek a természetfelettiben, de az emberek lelkéből fakadó indítékokban, amik mindenkit vezetnek, igen. Éppúgy, ahogy a szemmel látható vagy kézzel fogható bizonyítékokban. Vallom, hogy minden tettünk rajtunk múlik, mi vagyunk jók vagy gonoszok és sosem tudhatjuk teljes bizonyossággal, hogy kiben mi rejlik. Azt hiszem ez az eredendő bizalmatlanság az, ami miatt nehezen barátkozom. Nem vagyok csajos sem és inkább töltöm egy jó könyvvel az estém, mint idegen emberek között egy szórakozóhelyen. Szeretem a zenét, hallgatni főleg,  bár három évig tanultam zongorázni kamaszként. Kedvenceim a 80-as 90-es évek slágerei, ezek mennek otthon vagy, amikor az aktáimat rendezem asztalomnál az őrsön.
Egyedül élek egy kis lakásban, nem messze az óceán partjától. Állatot nem tartok, nem érezném tisztességesnek, mert a munka miatt túl sokat hagynám magára és nem tudnék foglalkozni vele, annyit amennyit megérdemelne. A kevés szabadidőmben, amim van leginkább olvasok, zenét hallgatok. Főzni tudok és szeretek is, de időm nem sok van rá, ahogy másra sem. Nem szeretem a kechupot, amit kevesen tudnak, mert mivel nincs társam általában egyedül eszem az irodában is. A fegyveremet jól használom, bár azért mesterlövész nem vagyok, pedig néha nagyon jól jönne. Jelvényemtől és pisztolyomtól még zuhanyzáskor sem vagyok hajlandó karnyújtásnyi távolságnál messzebb kerülni. Az ördög nem alszik alapon, meg mert ugye sosem lehet tudni. Szeretem a gyerekeket, bár nekem még nincsen egy sem. De természetesen szeretnék majd. Már voltam férjnél egyszer, de Dannel, aki szintén nyomozó és a munkatársam, inkább békében elváltunk. Nem működött úgy a házasságunk, ahogyan azt szerettük volna, így még időben cselekedtünk, aminek hála most jó kollégák és nem mellesleg barátok is vagyunk.

A hozzászólást Chloe Decker összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 16, 2018 5:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Chloe Decker
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: