Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


honey, keep my secrets well
avatar
Bukott angyal

Avataralany :
Jensen Ackles
Tartózkodási hely :
Isten előtt egy lépéssel
Csatlakozás ideje :
2017. Dec. 10.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Belader ₰ Csüt. Júl. 12, 2018 8:58 pm
Gratulálunk, elfogadva!

Bel *---*
Na hát még egyszer ne haragudj, hogy ennyire megvárattalak ezzel a kis irománnyal.
Már amikor beszéltük ezt az ötletet már tetszett és kíváncsi voltam, hogy milyen is lesz ha részletezed és feltárod elénk ezt az érdekes karaktert, érdekes képességgel. Hát igen, az élet nehéz és ezt láthatjuk a történeted alapján is. Nem lehet mindenki Isten kegyeltje, de te szerencsére az enyém vagy. Ettem-ittam a szavaid, szóval nem is húzom az idődet. Foglalózz és aztán keserítsd meg az emberek életét.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Démon

Avataralany :
Gilles Chevalier
Csatlakozás ideje :
2018. Jul. 11.

Témanyitás₰ Tárgy: Belader ₰ Szer. Júl. 11, 2018 10:29 am
Belader
Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz.

Teljes neved:
Belader
Születési hely:
Dél-Amerika
Születési idő:
1820. április idusán
Faj:
Démon
Kor:
198
Play by:
Gilles Chevalier
Foglalkozás:
Lelkek porba tiprása igazi hozzáértésselami az álarc alatt lapul

Melyikre gondolsz? Az  földi porhüvelyem tulajdonságai érdekelnek? Vagy annak a személynek akit megszálltam? Előre szólok több százezren vannak. Vagy a démoni mivoltom érdekel? Mindegyikről tudok mesélni, de az túl hosszúra nyúlna. Belader vagyok, ember voltam, Isten teremtménye, aki szeretett, nézegette, mint valami kirakati hangyát aztán úgy döntött elég volt, nyírjuk ki. Az ember aki voltam,egy egyszerű földművesként született, robotolt, eltiporták, megölték a családját majd miután mindent elvettek tőle gyilkolni kezdett, nem válogatott és Ő vett el mindent másoktól revansot véve a saját kárán. Egy nap azonban a szerencse, vagy Isten mazochista szeretete véget ért és egy kicseszett nyíl végzett az emberrel, hogy odalent a pokolban felajánljanak neki egy kifizetődő állást. Nem ismerek könyörületet, nem irgalmazok, ezt meghagyom a kétszínű szárnyasoknak, akik eljátszák a jóság mintaképét pedig belülről épp olyan önzők és hataloméhesek. Ritka az, ha egy kárhozatra ítélt lélek nem a pokol tüzén sül, hanem maga a pokol ura maga hatalma alá veszi és felkínál neki egy második lehetőséget. Elgondolkodtató mekkora egy emberi hulladék  lehetettem, ha maga Lucifer döntött úgy, hogy a maga oldalára állít és megment az örökké tartó lángolástól. Függetlennek tartom magam, nem függők sem a pokoltól, sem a mennyektől, ingázom a föld és Edom között, hűség kötelez Luciferhez, hisz neki köszönhetem a hatalmam és azt, hogy kárhozott lelkem még mindig létezik. Azonban nem félem a végleges halált sem, ha kiesem a kegyeiből nem fogom visszasírni a jelenem. Szeretem járni a földet, kiélvezni minden megszállt test adottságait, azt, hogy bármit megtehetek, szabad pórázra vagyok engedve és ezt ki is használom a végletekig. Nincs bennem egy cseppnyi jóság sem, annak írmagja is kipusztult még emberi életem kezdetén. Hogy félem-e Isten haragját? Érdekes kérdés. Isten nem más, mint  aki teremt, de irányítani képtelen, aki öl, de elvéti, aki szeret, de azt fájdalommal teszi. Aki  ad, de közben  elvesz. Ha kérdeznétek, Lucifer a valóságot mutatja, az őszinte és mocskos poklot melyben keveredik minden akár egy örvény, míg Isten a védelmezőt mutatja, a színtiszta jóságot, pedig semmi sem fehér és fekete. Ez egyéni vélemény, az ember hisz és imát mormol, egy démon hitetlen és átkoz, ez a különbség köztem és az emberek között.porosodó múlt

Köpönyegforgató? Én? Azt hiszem összetévesztetek valakivel, én csupán azt teszem, amit magam által jónak ítélek. Ha úgy gondolom angyallal szövetkezem, ha úgy, akkor démonnal, mikor és miképpen jövök ki ezekből a legjobban. Nem gondolom azt, hogy bárkinek is tartoznék elszámolással, földi életem silányságát magam mögött hagytam, démonként pedig nincs bennem félelem és alázatosság, az a lelkemmel együtt szállt alá, és rothadt meg, hogy megalkossa Beladert, a démont. Emberi életem rövidsége során rájöttem, hogy nem mindenkinek adatik meg, hogy Isten szeretetét élvezze, én nem érdemeltem meg, bár fogalmam sem volt miért. Embernek lenni annyit tesz, hogy megszületsz a világ kis terráriumában, közszemlére tesznek, döntenek az életed felett, meghintenek hittel, boldogsággal vagy épp ellenkezőleg, fájdalommal, sok gyűlölettel, ezek formálnak téged és nem te magadat. De már kinyílt a szemem és látom a valóságot amelyet senki nem vehet el tőlem. Egy emberből vált démon soha nem szűnik meg ember lenni, egy részem érti és tudja a dühöm és gyűlöletem okát, azonban tehetetlen, mélyen elnyomva bennem, nem tehet semmit.
Élvezem mikor emberek között járva látom a szenvedésük, tudom az okát melyet Ők még nem értenek, majd megfogják, de akkor már késő. Isten által kegyeltnek lenni nehéz feladat és sokan veszítenek végül, véget ér a rövid életük mielőtt megértenék miért történt velük annyi szörnyűség.
Nem félek és nem gyűlölök igazán, ha így volna akkor a harag elfutna és minden racionális részem kiáltva hátrálna a forrongó düh lángoló útjából. De nem így van, értek mindent, tudom azt, amit sokan nem és az ember a démonnal összhangban olyat alkot mellyel nem lehet elbírni.
Ha eljön a világ vége és választani kell, nem fogok választani, sem ez az oldal, sem a másik nem részem többé, nem vágyom rá és nem akarom a magaménak tudni. Két világ között élek, és nekem ez az átjárás megfelel, ha elpusztul szemem láttára ez emberi faj, nem fogom sajnálni egyetlen szeletét sem, egy morzsa nem sok amely hiányozni fog belőle. Ha a démonok veszítenek és örökre Edom fogságában sínylenek majd? Nem az én dolgom, nem az én feladatom megakadályozni bárminek is a bekövetkeztét. Hatalmam van mellyel megelégszem és ezt Lucifer is tudja, tudja, hogy nem akarok előrébb jutni, hogy nem kívánok a démonainak rangsorába lépni, vagyok, aki vagyok, besorolatlan, független, mégis hűséges katona. Hatalmam főleg a megszállás, mellyel képes vagyok egy szeráf szintű angyal megszállására is, a gyenge démonok körében nem vagyok más, mint egy fertő, a pokol urának egy kegyeltje, akinek szívesen kitépnék rothadó lelkét és darabokra cincálnák. Néha még a feljebbvalók is pondróként tekintenek rám és ez szórakoztat. Talán félnek, hogy egyszer mégis felettük kötök ki, ugyan nem célom és nem is akarom ezt, megvagyok elégedve a helyzetemmel, de ki vagyok én ahhoz, hogy kitöröljem eme gondolatot a fejükből?
A démon. Egyeseknek megközelíthetetlen, elérhetetlen - másoknak a tálcán kínált gyönyör.
Én vagyok Belader, ismerd meg a történetem...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Belader
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: