Kikötő
Ne viselkedj úgy, mintha soha semmi nem bántana. Olyan, mintha egyáltalán nem éreznél semmit.

 Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Vezetőségünk
Fordulj hozzánk

Clary Fray
Alapító adminisztrátor
pmprofil
cissy, katherine, cornelia, raven
Simon Lewis
Admin
pmprofil
curtis, daimon, victor
Sebastian Verlac
Admin
pmprofil
Dylan, Caleb
Csicseregj valamit
Mondj el bármit

Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)


Utolsó bejegyzéseink
Gyorspostával firkálva
Sikátorok
firkálta:  Lucifer
Yesterday at 10:11 pm-kor

Lucifer
firkálta:  Sebastian Verlac
Yesterday at 3:04 pm-kor

Partner-kereső
firkálta:  Kara Moon
Szer. Dec. 13, 2017 9:30 pm-kor

Kara Moon
firkálta:  Victor Aldertree
Szer. Dec. 13, 2017 8:47 pm-kor

Elkészültem!
firkálta:  Kara Moon
Szer. Dec. 13, 2017 7:06 pm-kor

Lauren Cohan
firkálta:  Sebastian Verlac
Kedd Dec. 12, 2017 9:12 pm-kor

Seymour Foley
firkálta:  Caleb Bloodworth
Hétf. Dec. 11, 2017 10:43 am-kor

Hecate
firkálta:  Hecate
Vas. Dec. 10, 2017 11:55 pm-korJelenlévő fórumozók
Itt rontják a levegőt

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


Legtöbbet firkáltak
Legszorgosabb tagjaink

Simon Lewis
 
Lucifer
 
Bonnie Malone
 
Victor Aldertree
 
Katherine Wright
 
Cerviel
 
Gabriel Sinclair
 
Kara Moon
 
Caleb Bloodworth
 
Lorelei Montmartre
 

Share| .

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Angyal

Tartózkodási hely :
⚚ New York ⚚

Csatlakozás ideje :
2017. Jun. 23.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Kedd Dec. 05, 2017 6:33 pm Gabriel Sinclair
Liámnak


659
Az hittem így elsőre, hogy Lia a nőktől megszokott halk sikkantással veszi tudomásul a veszélyt, melyet a hajótest billenése okoz. Ehhez képest egy hang nélkül figyeli csak a reakciómat és hagyja hogy tegyem a dolgom rajta keresztül és épp így őt átfogva. Megmosolyogtat a az, hogy mennyire nem tud hétköznapian viselkedni, annak ellenére sem, hogy ember. Hát igen, folyton folyvást meglepetéseket okoz, mit megszokhattam volna már... de hát ez a pár hét igazán csekély idő kiismerni valakit.
Ellenben a vizet nagyon is jól ismerem. Testközelből tapasztaltam erejét és tudom miként lehet formálni meg alakítani. Tudtom mennyire szeszélyes, mennyire egyedi és mennyire fontos. Tisztában vagyok azzal is hogy maga a vitrolás hogy viselkedik. Messze még a holtpontja, meg a borulásveszély, de ellenkormányzás nélkül biztosan ebbe az irányba dőlne tovább, és akkor elkerülhetetlen lenne a vég. Ahogy mérséklem a kibillenő szöget újra az arcomba csap a szél, vízpermetet fújva rám és egyúttal Liára is. Elnevetem magam felszabadult örömmel, mert a száguldás, a szabadság érzete felserkenti az adrenalintermelésem mellett az angyalszívemet is. A lány parfümjével keveredve az óceán friss illata egy olyan afrodiziákum, amit talán évezredek óta tervezgettek hogy engem, mint angyalt nem csak mint embert teljesen elbűvöljön.
Tudom jól, hogy ellen kellene állnom. Tisztában vagyok a szabályrendszerrel a velük járó következményekkel. Tudom mit von maga után a parancsoktól való elhajlás, és azt is Atyám miként viszonyul az őt megtagadókhoz. Igen, a szerelem bűn. A mi esetünkben biztosan az. Mégis el kell nyernem lány bizalmát száz százalékosan ha azt akarom, hogy több baleset, mint a vámpíros alkalom, ne forduljon elő. Ez persze közel sem egyszerű. Ehhez meg kell nyílni, ki kell tárulkozni, hisz csak így lesz az egész hiteles. Őszinteséggel.
Ennek ugyanakkor megvan a másik oldala, akár egy elbaszott éremnek. Mégpedig a sebezhetőségem, és persze az hogy betekintést kap egy olyan világba, az én világomba, melynek létezéséről nem tudott. És ha már belerángatom nyakig, illik végig is kísérnem az utat. Mondhatnám hogy ez nem hosszú idő, az ő röpke nyolcvan éve szinte egy szempillantás, de mégis csak egy évszázadnyi feladatot vennék ezzel a nyakamba. A vicc az, hogy örömmel meg is tenném. Ha nem így lenne nem szólalnék meg.
- Ugye tudod hogy bízhatsz bennem? - kérdésem inkább érdeklődő semmint felhívó jellegű, és egy percig nézek a szemeibe tovább a kelleténél. - Szeretném ha bíznál bennem.
Emlékszem, a legeslegelső alkalommal is leszögeztem neki, ez csak úgy működhet, ha őszinte velem. És valahol ez fordítva is igaz. Nekem is muszáj megtennem azokat a dolgokat, mik nincsenek ínyemre. Ki kell adnom magamból mit évszázadok óta bőszen titkolok. Kevés embert engedek a bizalmamba, és még kevesebb marad is ott. Lia egyike lehet mindennek részben muszájból, de részben azért mert akarom hogy részese legyen az életemnek.
- Nem érhet bántódásod Cornelia. Addig nem míg velem vagy. - súgom szelíden miközben félrebiccentett fejjel kisimítok egy tincset az arcából. Közelebb hajolok hozzá, de csak az orrom hegyével érintem meg arcbőrét és húzom szelíden végig, hívogatón és szemtelenül. A végén elhúzódok tőle és benyomok két gombot a műszerfalon, majd a sebességet beállítom a megfelelő tengeri csomóra. Ezt követően ellépek az irányítópulttól és egyben a lánytól.
- Gondolkodtál már mi mindenre képes egy angyal?
Arcomon széles mosoly terül el, szemtelenül kihívó fajta. Az a tipikus eset hogy igen, kíváncsi vagyok mit is hisz rólam. És már várom hogy jót röhögjek a sok badarságon, melyet sorolni kezd.
- Mesélj, mit tanultál rólam? Biztos hallottál rólam, Gabrielről a nagy arkangyalról! Ha más nem a Bibliai sok maszlagból esélyesen ismerős lehetek....
Egy kósza fintort megejtek miközben a vitrolás oldalkorlátjához lépek. A panoráma így New York-tól eltávolodva gyönyörű. Még látszik a szabadságszobor aprócska alakja, de immár kellően messze vagyunk a veszélyzónától. itt senki nem zavarhat és Lia mellettem alapvetően a városban is biztonságban van. Viszont a víz nagy előnye hogy képes a mágiát felülírni s itt jobban meg merek nyílni mint bárhol máshol. A másik meg... mit ét a szó bemutató nélkül? Ehhez pedig nekem elengedhetetlen kellékem lesz a mély kékség és annak szépsége.


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Mondén

Tartózkodási hely :
▄▀ new york

Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 09.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Vas. Dec. 03, 2017 5:08 pm Cornelia Maxwell
to my angel
Sosem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen szép helyen lehetek. Mondhatni egyszerű, még is nagyszerű, hiszen itt lakok New Yorkban, még sem voltam még sosem vízen. Sosem jutottam el eddig, mert valami miatt mindig meghiúsult, hogy eljussak ide, leginkább anya, hiszen a családból ő az aki nagyon fél a víztől, nálunk meg mondhatni demokrácia van, csak anya szavazata kettőt ér velünk szemben. Ha anya valamit mond akkor az úgy is van és nincs jogunk megvétózni a dolgokat, maximum csak beletörődni. Van is az a mondás, hogy megszoksz vagy megszöksz, nos, nekem nem volt sok választási lehetőségem, csak megszokni úgy mindent ami velem zajlott. Most is csak ennyit tehetek, megszokni a sok új dolgot. Nagyon nehezen tudtam csak elfogadni azt, hogy mi is történik velem pontosan. Egyszerűen nem tudtam, nem bírtam elhinni, hogy ilyen tényleg létezik a valóságban, pedig úgy-ahogy tudtam az árnyvadászok létezéséről és ezáltal arról is, hogy a világunkban nem csak a jófiúk léteznek, hiszen ha ők itt vannak köztünk, akkor kellenek a rosszak is akiktől megvédenek minket. Tudtam a vérfarkasok létezéséről is, hiszen a leendő gyerekem apja is egy vérfarkas, méghozzá egy alfa. Akinek a falkája mondjuk kiutált, de az megint egy másik történethez tartozik és nincs abba kedvem belemélyülni. Habár már nem fáj Rick elvesztése, de azt sem tudom mondani, hogy nem hiányzik mindennap. Mondhatni minden akkor kezdett el megnehezedni az életemben amikor mi ketten szakítottunk egymással. Néha elgondolkodom, hogy vajon jobb lett volna-e, ha vele maradok és nem tudok válaszolni magamnak. Úgy vagyok vele, hogy itt igazából nem is volt jó döntés, maximum csak szükséges rossz. Ha vele maradok akkor egy idő után megőrültem volna a falkájától akik már az első pillanattól kezdve utáltak engem, most pedig élem a Rick nélküli életemet, de ez sem egyszerűbb, egyáltalán nem, ugyanolyan bonyolult, mintha vele lennék továbbra is. Olyan ez, mintha vonzanám a bonyolult kapcsolatokat és dolgokat, mintha nem érdemelném meg az egyszerű, normális és emberi életet.
Elmosolyodom amikor Gabe hangjából is jól kivehető, hogy ő is jól érzi magát. Nem is tudom mikor láttam őt utoljára ilyen feldobottnak. Sőt, ha jobban belegondolok akkor szerintem még nem is láttam őt ilyennek, hiszen valami mindig történt amiért nem tudott ilyen boldog lenni, és az a valami rendszerint mindig én voltam, mert én csináltam valamit. Vagy ellent mondtam neki, vagy bajba keveredtem, mint most legutóbb is a vámpírokkal. Nyakamról már a harapás nyom is egész szépen eltűnt, már alig lehet látni.
Kicsit feljebb emelem a fejemet amikor lágy puszit ad a fülem előtti puha bőrre és pár pillanatra lehunyom a szemeimet, saját magammal vívódok. Vágyom arra, hogy újra érezhessem a csókjait, szeretném, hogy megcsókoljon, de közben azt is tudom, hogy ránézve nem jó az amit szeretnék. Amit szeretnénk.
Végül nem bírom ki és felé fordulok, hogy végre érezhessem a csókjait. Annyira jó érzés tölt el és minden megszűnik körülöttünk csak mi és a pillanat létezünk, semmi más. Nincsen árnyvilág, nincsen Éva reinkarnációs dolog, semmi bonyolult tényező, csak Ő és Én.
Viszont nem sokáig élvezhetem ki ezt a pillanatot ugyanis ahogy mindketten elfeledkezünk a hajóról ami szép lassan elkezdett jobbra dőlni. Egyből magamhoz térek és vissza a valóságba amikor Gabe elkezd a műszerfalon dolgozni, hogy ne történjen baj. Én pedig csak nézem őt és azon gondolkodok, hogy hogyan tovább. Mi lenne a helyes, és egyáltalán akarok én helyesen cselekedni? Túl jó volt az előbbi pillanat is ahhoz, hogy legyen elég akaraterőm kibírni nélküle.

Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Angyal

Tartózkodási hely :
⚚ New York ⚚

Csatlakozás ideje :
2017. Jun. 23.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Csüt. Nov. 30, 2017 9:39 pm Gabriel Sinclair
Liámnak


654
Igazából az tetszik a legjobban hogy Lia vérbeli városi létére mégsem adja fel az első tizedmásodpercben. Ó nem, az nem ő lenne. Éva lánya kemény dió, ő pedig minden téren a az. Valahogy meg sem lep ez a tény ahogy vele kapcsolatban egyre kevesebb dolog. Inkább csak kiélvezem a pillanatot. A bőre illatát mely a tengervizével keveredik. Azzal, mely számomra oly kedves és az övével ami szintén egyre fontosabbá kezd válni akaratom ellenére is.
Őszintén meg kell vallanom, én magam is élvezem a szabadság ezen fokát. Már csöppet sem érdekel hogy Lia terhes, hogy nem tesz jót a stressz vagy a száguldás a gyereknek, esetleg hogy az alkalmazottam félreértette a dolgokat vele kapcsolatban. Valahogy minden időt és súlyt veszít. Nem fontos más csak a hajó, melynek vitorlája mely belekap a szélbe megránt és sebességre sarkall. Szinte repül az ember vele együtt és Lia kezében van az irányítás. Azért persze nem teljesen, mert segítek neki stabilan tartani a dolgokat. Arcomon széles mosoly ül, mit az arcomba csapó szél idéz elő de még szélesebbé húzódik mikor hálásan köszöni hogy itt lehet. Rávághatnám hogy nincs mit, meg hogy ez természetes, de lássuk be; nem az. Nem normális hogy csak úgy gondol egyet és nekimegy a víztömegnek vagy sétafikál a városban. Számára immár nem az és jobb ha ehhez hozzászokik. Egészen addig mindenképp míg nem tanulja meg megvédeni magát. De ez egy másik történet lesz egy másik időben.
- Nagyon szívesen. - suttogom a füléhez hajolva. Igaz a szél fütyül de még így is hallhatja a hangomban megbújó meghatottságot és vágyakozást. Ez részben érte van részben azért mert végre egyszer nem csak negatívat kapok tőle megnyilvánulásként hanem igenis elismerést. Magam sem tudtam hogy ennyit fog számítani valaha a véleménye, akár rólam akár a tetteimről de... hát itt tartunk hogy fel kell ismernem; igen. Valahol jó is ez meg rossz is. Kivívta az elismerésem, ugyanakkor talán elkezdtem úgy foglalkozni vele ahogy nem kellene. Hiszen ő egy védenc csak...
És mégis képes több lenni. Olyan ő is mint a vízhez való kötődésem. Ha nincs ott érzem a hiányát, ha pedig a közelében vagyok nem győzök betelni vele. Ha sokáig kell kiélveznem akkor pedig elveszítem a fókuszt a többi fontos dologról. Egyszerre helyes is meg helytelen. Mondanám hogy ez az egész védencesdi könnyű, mint a levegővétel és valamilyen szinten ez igaz is, de... ugyanakkor mégsem. Fura kettőség mit az élet szül.
Úgy helyezkedem hogy a lányt takarjam hátulról mert a szél csípős hidege nem akarom hogy ártson neki. Ennek következtében meglepően közel kerülök hozzá s így, hogy tincsei olyan emberi reakciókat szülnek bennem mit jobb szeretnék kivédeni. Hülye lennék ha tagadnám hogy nem sejtettem ezeket de evidensen nem akarom erőszakkal kieszközölni őket. Elég viszont csak egy apró puszit lehelnem arcára épp a füle elé a puha bőrre és tudom, már nem érdekel az Eve siklása, a vízmélység a zátonyra futás lehetősége vagy a navigálás. Sokkal inkább foglalkoztat Lia arccsontja, mely mintha kissé megemelkedne. Talán felém is fordul, mert ő maga is érzi, hogy a félreverő szívem csak tizedrészben okozza a száguldás. Valahol a következő vízpermetes pillanatban már ajkait keresem mintegy orvosságul a bennem lobogó kínzó sóvárgásra. Hisz most minden itt van nekem, mi kedves. A hajó, mely az ő őséről az első nőről lett elnevezve, a víz, mi a létünk eleme és ami nekem engedelmeskedik és ő... Ő aki egyszerre kétségeket szít bennem és mégis csábít. Egyszerre feladat és élvezet, kihívás és élmény.
Fel sem tűnik hogy kezem elengedi az övét annyira belefeledkezek abba hogy ajkaim az övét kényeztetik s az illatán felül tudatosodjon bennem a veszély megléte. Márpedig Lia kevésbé stabil keze biztosan ezt teremti elő akaratlanul is. S erre mindössze egy biztos tény vezet rá, mégpedig a hajópadló vészes szögben való kibillenése a vízszintesről. Csakis ez késztet arra hogy elszakadjak tőle, a mézédes ajkaitól és félig őt igyekezve megtartani kapjak a navigációs pult felé hogy elkerüljem a kritikus pontot. Azt, mikor a hajótest visszavonhatatlanul átbillen a holtpontján és felborul.


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Mondén

Tartózkodási hely :
▄▀ new york

Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 09.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Csüt. Nov. 30, 2017 11:15 am Cornelia Maxwell
to my angel
- Rendben, mindjárt hozok akkor. – mondom mosolyogva, majd lemegyek vízért, magamnak pedig öntök narancslevet.
Viszont nem megyek vissza rögtön, hanem kicsit körbe nézek lent is, és eszméletlenül szép itt is minden. Meg sem érdemlem ezt az egészet, azok után ahogyan viselkedtem vele, már eleve a kezdetek óta. Nem nagyon akartam nyitni az irányába ahogyan elhinni sem akartam azt a sok baromságot amiket összehordott. Annyira hihetetlen és abszurd volt minden, hogy agyilag nem tudtam semmit sem befogadni és elfogadni. Alig volt időm elfogadni a terhességet is, sőt, a gondolattal néha még most is küzdök, hogy lesz egy saját lányom és fel kell őt nevelnem amikor még magamat sem tartom teljesen felnőttnek. Bőven van még hova fejlődnöm és van még mit tanulnom, és nem tudom, hogy készen állok-e arra, hogy felelősséget vállaljak egy másik életért, mert ezt kell tennem: Lexiért felelősséget kell vállalnom. Bármi ami vele történik az rám vonatkozik, ha valami rosszul alakul akkor csak és kizárólag az én hibámból kifolyólag. Gyereket nevelni nem könnyű menet, biztos semmi sem lesz egyszerű, de… De nincs de, örülök, hogy van még pár hónap amialatt leginkább lelkileg feltudok készülni mindenre. Úgy ahogy. Remélem.
Amikor felérek a kezemben lévő két pohárral és meglátom Gaben azt a mosolyt, már előre elkezdek félni. Látom az arcán, hogy tervez valamit.
Akaratlanul elnevetem magamat amikor lényegében ráakar venni, hogy megtanuljam a matrózcsomót. Tuti ha nem vele lennék ilyen helyzetben akkor már kapásból nemet mondanék erre az ötletre, de Gabriel más. Ő képes kirángatni a komfortzónámból és rávesz olyan dolgokra amik alapvetően még csak az eszembe sem jutnának. Pont ezért sem mondok neki nemet, hogy már pedig én ezt tutira nem fogom megpróbálni. Hiszen végtére is, itt vagyunk egy gyönyörű hajón, a víz is csoda szépen néz ki, olyan idilli az egész helyzet, hogy nem vagyok képes kihúzni magamat a dolgokból, így csak közelebb megyek hozzá, lerakom biztos helyre a két poharat, majd figyelem, hogy mit csinál.
Pár pillanatig figyelem a kötelet és megpróbálom fejben elképzelni, hogy mi hogyan, mi hova megy, majd neki állok megpróbálni, hátha sikerül, és ugyan kicsit bizonytalanul, de sikerült megcsinálnom úgy, ahogyan Gabe mutatta, és amikor látom az eredményt, egy halovány mosoly kerül a szám szélére, hogy megtudtam csinálni. Mosolyom pedig még inkább láthatóvá válik amikor közelebb húz magához. Mióta közelebb kerültünk egymáshoz és nem vagyunk egymással szemben olyan ridegek, azóta imádok a közelében lenni és minden percét élvezem. Ez alól mondjuk kivétel volt a legutóbbi vámpíros incidens, bár ne keveredtem volna bele…
Arcomon látszik az őszinte boldogság amikor a vitorlákba belekap a szél, kezemen érzem Gabe kezét, miközben másik keze pedig a derekamon pihen. Olyan jó érzés. A szabadság. Az érzés amire azóta vártam mióta úgymond be voltam zárva. Annyira jó itt kint lenni.
- Köszönöm, hogy elhoztál. – ugyan háttal állok neki, de még a hangomon is lehet érezni a mosolyt és azt, hogy milyen boldog vagyok.

Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Angyal

Tartózkodási hely :
⚚ New York ⚚

Csatlakozás ideje :
2017. Jun. 23.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Szomb. Nov. 11, 2017 7:05 pm Gabriel Sinclair
Liámnak


725


     


Igazság szerint érzem hogy ki kellene magyaráznom mit keres egy terhes nő az oldalamon és velem együtt az Eve fedélzetén. Ám valahogy mindenféle verzió, mely felötlik bennem nemcsak hogy hülyén hat de szürreális a valószínűsége. Attól ugyan nem félek hogy a pletykalapok megneszelik és felfújják a dolgot, túl jól fizetem ehhez az alkalmazottaimat, de azért mégis csak kényelmetlen a téma. Vajon mit gondolhat Brandon? Hogy az én gyerekemmel várandós? Jó eséllyel megfordul ez a fejében. Minden esetre ahogy tovább áll máris könnyedebb lesz a hangulatom mert felold bennem egy görcs. Lia meg rásegít a félszeg toporgásával és a tanácstalanságával. Egyértelműen lerí róla hogy fogalma sincs mivel mit is kellene itt csinálnia. Valahol egyszerre mulattató és eszméletlenül elképesztő a dolog. Hisz New Yorkban él az óceán mellett! Meglepő módon mégis csak nevetek a szavain és megoldom a kötelet egyedül. Ahogy a hajó elindul ő pedig a korlátnak támaszkodva nézi a vizet a kedvem egyre feljebb szökik a vidámsági fokokon. Elidőzik rajta a tekintetem. Valahogy még szebbnek tűnik itt a kéklő víztömeg felett. Meglehet csak a kontraszt miatt vagy mert mindkettő egyszerre fontos a szívemnek... fene tudja. Kérdésére, és ahogy visszapillant rám kissé pimasz mosolyával, mert igenis van benne valami csalafintaság ami a csínytevő gyerekekre emlékeztet vidoran válaszolok.
- Hmm vizet. Kell a hidratálás...
Nem részletezem ki mert hát nincs is értelme. A sós víz könnyen kiszárítja az ember és nemcsak a bőröd érzi meg ezt. Ráadásul neki duplán kell ügyelnie magára, még akkor is ha csinos kismama és szinte alig feltűnő a pocakja.
Megvárom míg bemegy és utána állok csak neki a köteleket kioldani hogy végül a tíz perces babrálásom eredményeként a fehér lepedőszerű vitorlák belekaphassanak a szélbe. Mire a lány visszaér az utolsó simítások vannak hátra. Magamhoz intem miután leteszi a poharakat és ajkaimon megbújó sejtelmes mosollyal kivárom a percet hogy mellém érjen.
- Akkor itt az ideje hogy ne csak a szokványos városi lány életstílust ismerd hanem megtanulj valami hasznosat. Ki tudja még jól jöhet egyszer... - vonok vállat szelíden - ... na már most a matrózcsomó az egyik alapvető a hajón ismeretes tudástárnak. Ha itt meghurkolod és ide beteszed majd egyszerűen megrántod, így ni, akkor voálá! Kész is! Na gyerünk, próbáld meg!
S ezzel kioldom az elkészített kötelet majd Lia kezébe adom. Félig ugyan fogom hogy a vitorla súlya ne akadályozza melybe máris bele, belekap a szél. Jó időnk lesz és már biztosan tudom, az Eve szépen fogja szelni a habokat ezekkel az erőviszonyokkal. Meghagyom hogy próbálkozzon ő maga, és mindössze csak némán, érdeklődő tekintettel figyelem a kezét. Ha elrontja szelíden korrigálom csak ki éppen hogy csak hozzáérve a kezéhez. Ujjai még így is túl puhák, és evidensen nem szokták az ilyesféle tevékenységet. Egy matróz keze érdes, tenyere szálkás, Corneliáé ellenben sugallja az eleganciát.
Persze a végeredmény mindenképp sikeres lesz, mert csakis az lehet. Amint megvan csak egy gyors csókot lehelek az arcára, ahol már a szél ki is csípte kissé, legalábbis a pír erre enged következtetni és rögzítem a megmaradt tartóköteleket. Mikor kész minden megpaskolom a rudat, mintha csak egy érző lélek lenne, majd a lány keze után nyúlok. Szelíden szorítom meg, biztatóan s magam felé húzom kissé megemelve. Finom csókot lehelek a kézfejére miközben elmormogok egy "ügyes voltál"-t, mert ahhoz képest hogy életében először volt testközelben kötél és közelében valóban jól vette az akadályokat. Mindössze egy percig élvezem ki a közelségét, a bőre és parfümje illatának keverékét a tengervízével keveredve. Egyetlen pillanattal tovább tart csak ez az idill, mintsem az illendő lenne s ezt követően én szakítom meg szándékosan a pillanatot. Elindulok vele a vissza a kormánykerékhez, kezét még mindig a kezembe fogva és szelíden irányítva őt.
- Na akkor most jön hogy a vitorlákat szélirányba állítjuk. - közlöm teljesen természetesen mintha csak rutinórát adnék akár egy tanár a diáknak. - Itt tudod őket forgatni, látod? Alapvetően elég egyszerű, mert érezni fogod ha a megfelelő állásban van mivel...
Végig sem kell mondanom, ahogy Lia ujjai ráfonódnak a távirányító panel gombjára az enyémmel együtt és szépen elkezdik eltekerni jobb felé, úgy fordulva a vitorlába máris belekap a tengeri szellő... s ez eléri azt, amit vártam. Az Eve hirtelen rántással indul meg, ami egyszerre rémisztőnek hathat ugyanakkor pár perc múlva már inkább élvezetes. Kezem ösztönösen a lány dereka köré simul, hogy biztos ami biztos alapon stabilan tartsam. Félő ugyanis hogy a hirtelen jött lökésre ő nem számít, és nem szeretném ha bárminemű baja esne.

A hozzászólást Gabriel Sinclair összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 30, 2017 8:48 pm-kor.Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Mondén

Tartózkodási hely :
▄▀ new york

Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 09.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Szomb. Nov. 11, 2017 1:22 pm Cornelia Maxwell
to my angel
Nem tudom szavakba önteni azt, hogy mennyire jól esik az, hogy végre kimozdulhattam a négy fal közül. A legutóbbi kis vámpíros incidens után nem gondoltam volna azt, hogy Gabe bármikor is fog ilyet csinálni, hiszen tudom, hogy elég jól felhúztam az agyát, de nem volt szándékos, csak egyszerűen nem bírtam már elviselni azt a bezártságot. Bízok benne és örülök annak, hogy a kapcsolatunk végre nem olyan, mint amilyen volt az első két hétben, mert így visszagondolva az eléggé fájdalmas volt, hogy ennyire szemmel láthatóan tartani akartuk, akarta a távolságot.
Azt hiszem most kezdett el eltelni annyi idő, hogy én is feloldódjak Gabe mellett, ne aggódjak mindig mindent túl, és a legutóbbi húzásommal tényleg sikerült felfognom azt, hogy Lexi életét nem tehetem kockára csak azért, mert nem vagyok képes tűrni és elviselni. Szóval, ha Gabriel nem találja ki ezt a kis kiruccanást akkor is otthon maradtam volna, nagy nehezen. Nehezen, de elviseltem volna a bezártságot, mert muszáj.
Most viszont nem akarok törődni és foglalkozni azzal, hogy mi lett volna, HA, hiszen most nem az van, hanem ez, itt vagyunk kint, New York külvárosában, egy csodálatos kikötőben, csodálatos hajókkal, de leginkább szabadon. Gabriellel. Ez a kettő dolog ami a legfontosabb és ami képes mosolyt csalni az arcomra.
Akaratomon kívül is ugyan, de észreveszem amikor a számomra idegen férfi kicsit tovább bámul meg engem, de leginkább a hasamat. Hát igen, sztorit nem találtam ki még mindig erre az esetre vagy éppen arra, ha esetleg rákérdeznének, így hát hálát adok az égnek, hogy pár pillanat múlva szó nélkül megy tovább, mert nem tudom, hogy mit mondhattam volna. Azt, hogy egy hiba az egész? Mert ahogy telik az idő, úgy kezdem egyre kevésbé hibának érezni Lexit.
- Enyhén szólva anyám irtózik a tengertől, szóval ebből kifolyólag sosem voltam még hajón. – mondom miközben elnevetem magamat ahogyan anyám eszembe jut.
Emlékszem kiskoromban mindig is ráakartam venni a szüleimet, hogy valamelyik szülinapomon vegyünk egy hajót, fogjuk magunkat az egyik hétvégén amikor anya és apa nem dolgozik, majd menjünk és hajózzunk el valahova. Bárhova. Mindig is szerettem a spontaneitást, de a szüleim nem igazán díjazták ezt az ötletemet. Sosem tudtam igazán megérteni, hogy mi lehet, mi történhetett régebben anyával amiért ennyire nem szereti a vizet. Sosem mesélt róla én pedig egy idő után már nem kérdeztem rá, csak elfogadtam, hogy nem fogják ezt az ötletemet támogatni.
Nem nagyon szoktam kijárni a természetbe, tipikusan városi lány vagyok aki a telefonhoz nagyon ért, tudja kezelni, használni, de ha már valamit kint a természetben kéne csinálni ahhoz már nem igazán értene. Nem jártam kirándulni, barátokkal inkább csak vásároltunk, kávézókba ültünk be, moziba jártunk, így csak elnevetem magamat amikor Gabriel megkérdezi, hogy tudok-e csomót kötni. Szerintem erre válasz nélkül is nagyon jól tudja a választ, és ezt látom is az arcán. Oh, az a pimasz mosoly. Képes lennék elolvadni tőle.
- Neked hozzak fel valamit inni? – kérdezem tőle mosolyogva miután mondta, hogy a kabinban van minden.
Amíg várok a válaszára, a hajó szélére sétálok, a korláton támaszkodok és mosolyogva nézem a tájat. Egyszerűen gyönyörű, szavakba se tudnám foglalni. Eláll tőle a lélegzetem, és minél távolabb kerülünk a várostól, annál szebb lesz az egész.

Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Angyal

Tartózkodási hely :
⚚ New York ⚚

Csatlakozás ideje :
2017. Jun. 23.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Kedd Nov. 07, 2017 3:55 pm Gabriel Sinclair
Liámnak


716


     

Lia mosolya már akkor magával ragadó volt mikor az autóval kissé gyorsabban mentünk a megengedettnél, de most, így hogy megszólal egyenesen ragyog. Lehet csak a szabadság érzése teszi ezt, vagy a terhessége velejárója, de esküszöm, ha nem lenne halandó ember abszolúte elmehetne angyalnak. Az a fránya aura.... hát igen. Éva lánya. Minden ízben az.
Abszolút lelkesedéssel nézem az örömét és nem tudom megállni hogy ne viszonozzam a mosolyát. Követem a tekintetét ahogy a kezünkre pillant. Övé az enyémben enyém az övében. Szinte tökéletes lehetne. És az a baj hogy az is. De most, ebben a szent percben baromira nem érdekel az égi mivoltom vagy a bennem motoszkáló szikra mely a helytelenség gondolata felé sodor. Most itt élvezni akarom a pillanatot ami megadatik. Lehet ez önzőség de abszolúte nem érdekel mert lényegében ezzel sem szegek különösebben nagyobb kihágást.
- Bízom benned. Legyen a vitorlás.
Ahogy kimondja vidáman csilingelő hangon, szinte érzem hogy ha tehetném itt és most az lennék akinek egy mondén lát. Egy egyszerű emberként élnék, vele, akinek a legjobb pénteki elfoglaltsága hogy felüljön a vitorlására és kihajózzon a nyílt vízre. Szinte idillien költői lenne. Nevetve hagyom hogy húzzon maga után mintha csak erre szükség lenne, pedig nincs is. Mikor pedig már a közelébe érünk Brandon meg is jelenik. Mosollyal arcán integet,  kissé hunyorog a tűző napfényben. Na igen, hála az egeknek szép időnk van ma és mennyivel jobb itt mint a lakásban vagy az üvegkalitkának ható irodában...!
- Köszöntöm az Eve fedélzetén kisasszony! Uram! -
Az alkalmazottam kellemes baritonja üdvözli Corneliát nekem pedig egy főhajtással köszön. Nem mintha erre valaha kértem volna, szimplán talán a megszokás rabja ő is. Egy biccentéssel reagálok miközben a kis rámpán át már a fedélzetre lépünk.
- Minden rendben van, indulásra készen, úgy ahogy kérte. Remélem megfelel Önöknek.
Elég csak egyszer körbepillantanom és tudom, tényleg úgy van, ahogy állítja. Egy kellemes mosoly keretében köszönöm meg a munkáit és kénytelen vagyok elengedve Lia kezét ahhoz hogy a jobbomat nyújtsam hálám jeléül. Ez pedig amolyan zárszó is és Brandon tudja is jól. A kulcsok a kezembe landolnak és ő egyetlen kósza pillantással, mely Lián időzik el hosszabban (főleg a hasán) távozik is. Előtte azért van oly kedves és a kikötői tartóköteleket eloldva feldobja a hajóra nekem. Nem kerüli el mindez a kis közjáték a figyelmem de nem tulajdonítok neki nagyobb jelentőséget. Egyrészt az a jó abban ha te fizetsz valakit hogy nem kérdez, a véleményét megtartja magában és ami a legjobb, nem pletykál. Így nyugodt jókedvvel indulok a kapitányi álláshoz és az ott lévő motorhoz.
- Voltál már valaha vitorláson? Tudsz egyáltalán csomót kötni?
Vigyorom szemtelenül pimasz, mert hát igen, az arcomra van írva mennyire nem nézem ki mindezt belőle. Valahol úgy hiszem inkább egy úrilányi neveltetést kapott, azt a félét, amikor maximum a telefonkagylót kell megemelni. Ámbár azért cserkész még lehetett annak idején az iskolába, sose tudni. Szóval a lehetőség nyitott hogy ha van kedve kivegye a munkát az indulási előkészületekből, ami elsősorban a kötelek biztosítását jelenti. Persze ha nem akkor én csinálom meg közel két pillanat alatt a szokott és begyakorlott mozdulatokkal, hogy aztán gyermeteg örömmel az arcomon indítsam be a hajót és a felzúgó motor hangja töltse be a teret.
- Na akkor indulás!
Kiáltásom elvész a hangzavarban s ügyesen kikormányozva a hajótestet a nyílt vízfelszín felé tartok, ahol már a távoli horizonton fel-feltűnik egy-két fehér vitorla látványa. A szél süvítően erős lesz, belekap a ruhába és szorosan a testünkhöz szorítja, miközben a sós víz  illata lengi körbe a hajót keveredve a benzin és az ázott fa jellegzetes aromájával. Szemeim élénkebben csillognak és a boldogság tizedpillanat alatt jár át. Uram ég de hiányzott már ez! A táj lassanként siklik el mellettünk s amint kitérünk a kikötő immár mélyebb vízmélységű részeihez lassanként csökkentem a sebességünk.
- A kabinban van üdítő, pezsgő, víz, amit csak akarsz. - térek vissza normális hangerőre, ahogy a motor hangja teljesen elhal. - Én addig kifeszítem a vitorlákat.
Remélem hogy Lia valóban hajlandó kicsit önállósítani magát, mert az nekem is nagy segítség lenne. Ugyanis nem vagyok hajlandó végignézni, ahogy dacosan ellenkezik hogy ő akar felmászni a közel másfél méteres tartórúdra. Így csak az irányt mutatom a kezemmel, nem mintha úgy amúgy el lehetne téveszteni. S kivárok addig míg hátat fordítva nekem elindul befelé  hogy a nap aranylóan szikrázó sugarai még ragyogóbban törjenek meg a szőke tincsein.


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Mondén

Tartózkodási hely :
▄▀ new york

Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 09.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Hétf. Nov. 06, 2017 4:32 pm Cornelia Maxwell
to my angel
Nem akarok nyűg lenni senki nyakán sem, főleg nem Gabriel-nél, a legutóbbi húzásom után viszont csak ezt érzem. Hiába telt el jó pár hét a megismerkedésünk óta, nem tudok olyan mértékben nyitni felé, mint amennyire szeretnék. Mármint, jó, tudom, ez most kicsit nagyon hülyén hangzik. Szóval. Bízni bízok benne, főleg mivel egy ideje csak vele tartom a kapcsolatot. Nem mintha annyira barátkozó típus lennék és annyi emberrel tartanám amúgy is a kapcsolatot. Szerettem bulizni, szerettem pasizni, még is mióta megismertem Ricket azóta minden, szó szerint minden megváltozott az életemben, hiszen kicsit sem volt átlagos és kicsit sem átlagos dolgokat hagyott maga után az életemben. Lesz egy gyerekem, aki ráadásul még vérfarkas is lesz. Hát igen, arról még fogalmam sincs, hogy a gyereknek ezeket a dolgokat hogyan fogom beadagolni, szóval ezt majd ki kell találnom, de szerencsére az első átváltozásáig lesz jó pár évem, amíg lesz időm kitalálni valami jó sztorit és valami hatásosat amivel eltudom magyarázni neki a dolgokat. Remélem.
Simán lehetne mondani, hogy minek hagytam el Ricket, ha ennyit siránkozok utána. Önző módon azt akartam nézni, hogy nekem mi a jó, és tudtam, hogy huzamosabb ideig együtt lenni egy alvilágival nem lenne túl jó, így meghoztam a döntésemet. Bánom-e? Nem tudom. Nem tudnék válaszolni erre a kérdésre. Igazából erre nincsen megfelelő válasz, hiszen szól Rick mellett ugyan úgy jó, ahogyan rossz is. Ez egy szükséges rossz, ez a döntés, ezzel együtt kell élnem, ez van. Megszoksz vagy megszöksz, tartja a mondás. Nos, nekem túl sok választásom nincs, csak megszokni az új helyzeteket amiket az élet elém sodor, és átlépnem őket. Megbirkózni velük. Mert ezt kell tennem. Lexiért.
Őszintén szólva meglepett amikor Gabe mondta, hogy elmegyünk itthonról, de természetesen nem ellenkeztem, hiszen örültem annak, hogy kiszabadulhatok a négy fal közül, legyen az akármilyen szép és tágas, luxus penthouse, de akkor is már-már fogolyként kezdtem el érezni magamat.
Mosolyogva néztem az utat miközben Gabe vezetett, és olyan jól eső érzéssel töltött el amikor a szél belekapott a hajamba. Leplezni sem tudtam volna azt, hogy mennyire jól esik az, hogy kimozdultunk otthonról. Mintha tényleg szabad lennék. Az érzés...hogy semmi rossz nem vár rám kint a nagyvilágban, hogy ez az egész reinkarnációs dolog csak egy rossz vicc és az alvilágiak nem akarják a véremet.
Tudtam, hogy New York-nak nagy és szép kikötője van, de ez felülmúlja az elképzeléseimet. Eddig nem nagyon jártam itt, hiszen nem volt semmi oka annak, hogy ide jöjjek, de nagyon örülök, hogy most itt vagyunk.
- Gabe, ez gyönyörű. – mondom mosolyogva, a férfira nézve, majd pár pillanatra lepillantok az összekulcsolt ujjainkra és a szívem hevesebben kezd el verni pár ütemet.
Szívem szerint ismét bocsánatot kérnék amiért múltkor bajba keveredtem, de nem akarom újra felhozni a témát, így jobbnak látom lenyelni ezt a mondatot.
- Bízom benned. Legyen a vitorlás. – mondom feldobódva és a lábaim szinte maguktól mozdulnak a hajó felé, vágynak még több szabadságra.
Nem akarom, hogy ez a mai nap véget érjen.

Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Angyal

Tartózkodási hely :
⚚ New York ⚚

Csatlakozás ideje :
2017. Jun. 23.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Hétf. Okt. 16, 2017 5:37 pm Gabriel Sinclair
Liámnak


602


     
A friss levegő mindig jót tesz. Az orvos is szinte kötelezően előírta, hogy érdemes hosszabb sétákra térnie ha úgy érzi van elég ereje hozzá Liának. Én pedig noha semmilyen téren nem konyítok ehhez a mondén orvosláshoz jó szerével hiszek neki. Van némi sejtésem mit és hogy kell, de persze vérfarkasgyerekről beszélünk, ami már önmagában problémás. Viszont szinte biztosan tudom, hogy mellettem Corneiának semmi baja nem eshet, s nem célom egy újabb napra pláne nem egész hétvégére bezárni őt a lakás négy fala közé. Elhiszem hogy rossz, főleg akkor ha az ember hozzászokott s valamilyen kényszeredett oknál fogva mindez megváltozik.
Igaz a múltkori eset óta talán tanult s talán tényleg belátta, nem az ellensége vagyok, sőt mit több egyenesen jót akarok neki. Tény hogy nem feltétlen érdemelné meg, de sosem voltam szőrös szívű. Azt mindig is Michre hagytam. Így mit ad az ég, Conrelia mellettem ül a hófehér maseratti cabrioban ahova a szél szelíden csap be. Stabilan és biztosan vezetek, nem épp lassan, mert ezzel a kocsival úgy nem lehet de nem is száguldozom, hiába megtehetném. Egyrészt nem akarom megijeszteni, másrészt büntetést sem szívesen fizetnék. Mostanság előszeretettel mindenből botrányt csinál a média, még egy apró gyorshajtási csekkből is...
A pilóta szemüvegem mögül rápillantok és elvigyorodom csibészes kisfiúsággal, mint aki épp valami eszméletlen nagy csintalanságon töri a fejét. Remélem ugyanis tetszeni fog neki a meglepetésem, azt meg még jobban hogy élvezni is fogja. Már maga a kocsi ledöbbentette, pláne az, mikor Taylor ajánlkozása ellenére elutasítottam a lehetőséget hogy a biztonságot nyújtó limóval közlekedjünk ki a kikötőig.
Vezetni akartam. Érezni azt a fajta szabadságot, amelyet a sebesség nyújthat. Ideális egy sportkocsi ha már a szárnyaimat nem használhatom. A cabrio pedig azért alkalmas választás mert a tengerparti szél sós édes illata hamarabb megcsap semmint előbukkanna maga a vízfelszín. Érezni akartam ezt, azt a fajta bizsergető izgalmat amely mindig elfog időnek elejével ahogy a vízközelbe érek. És épp ezért mosolygok egy dedós gyerek módjára, amit Lia jó eséllyel nem tud hova tenni. Ezért lépek a gázra erőteljesen ahogy zöldre vált a lámpa és élvezettel hagyom hogy arcomba a szél belekapjon miközben a nyomaték az üléshez présel mindkettőnket.
Az orrom hálásan bontja atomjaira a levegőt és tölti meg vele a tüdőmet, ahogy befordulunk a móló dokkolósorához. A hajók impozánsan sorakoznak, mind egytől egyik a maga egyedi pompájában. Ahogy leparkolok a privát parkolóba másodpercek alatt pattanok is ki és kerülöm meg a kocsit. Ajtót nyitok a lánynak és a kezem nyújtom hogy kisegítsem. Nem kérdez semmit én pedig nem mondok semmit. A slusszkulcsot hanyagul dobom oda az egyik felém siető és minket üdvözlő embernek, akin a kikötői rendészet egyenruhája van. Nem is foglalkozom vele többet, tudja jól a dolgát, helyette Lia kezét fogom meg összekulcsolva ujjainkat és invitálom magammal az egyik legszélesebb kikötőrész felé.
- Gondoltam kedved lenne kimozdulni ennyi szobafogság után és... nos, szeretnélek kárpótolni azért, amiért el kellett ezt tűrnöd. Feltételeztem lenne kedved esetleg hajókázni egyet.
Somolygok egy pillanatig, miközben figyelem az arcát. Hagyom hogy körbenézzen, hogy lenyűgözze a látvány. Aztán halk szelídséggel közlöm.
- Ez itt mind az enyém.
Egyetlen széles mozdulattal mutatok közbe. Vagy tíz hajó áll mind különböző. A jacht hófehér teste és fekete ablaküvege, melyben a nap és a víz elegye csillanva tükröződik talán az egyik legimpozánsabb.
- Ha szeretnéd bármelyiket kipróbálhatjuk.
Szelíd mosollyal arcomon pislogok és hagyok neki némi időt feldolgozni a dolgokat.
- Ámbár ha rám bízod a döntést akkor vitorlással szeljük a habokat. Az Eve elő is van már készítve. Brandon gondoskodott róla.
Ez persze nem azt jelenti hogy a többi ne lenne útra kész, maximum negyed óra várakozási időnkbe kerül hogy az utolsó simításokat is elvégezzék a hajókon. A kérdés abszolút Lián múlik, melyiket is preferálja jobban.


kredit


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Mondén

Tartózkodási hely :
▄▀ new york

Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 09.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Szomb. Okt. 14, 2017 10:35 am Cornelia Maxwell
to my angel
Nem akartam Gabe-t megbántani, de tudom, hogy a legutóbbi húzásommal nagyon kihúztam nála a gyufát. Hallgatnom kellett volna rá és nem „elszökni” otthonról, hiszen már nem csak saját magamért felelek, hanem a babáért sem. Meg kell védenem őt, ezt fel is fogtam és meg is értem, de nem olyan könnyű magam mögött hagyni az életemet és egyik pillanatról a másikra felnőtté válni. Muszáj megtanulnom most már éretten és komolyan viselkedni. Bár azt a mai napig nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogom majd felnevelni Lexit. Azt sem tudom, hogy milyen a jó anya, a sajátomat meg nem merem megkérni, hogy segítsen. Eleve mai napig ki van akadva szerintem amiatt ami történt, hogy együtt voltam a tanárommal és abból a kalandból még egy gyerek is lett, amit nem mellesleg nem vetettem el, hanem megtartottam. Egyszerűen nem bírtam meghozni a döntést, nem bírtam elmenni az orvoshoz, hogy igen, így döntöttem. Tudom, hogy egész életemben bántam volna eme döntésemet. Most ugyan nehéz, nagyon nehéz, de hiszem, hogy később jobb lesz a helyzet.
Gabe még pár napig távolságtartó volt velem, lehetett érezni meg látni rajta, hogy haragszik rám, csak nem akar kioktatni, én pedig nem is nyaggattam őt, hagytam lenyugodni. Amikor pedig úgy láttam, hogy már kicsit felengedett, meggyőztem arról, hogy menjen vissza az irodába, nem fogok semmi hülyeséget csinálni. Nem meglepő, hogy nem akart hinni nekem és esze ágában sem volt, hogy visszamenjen, de szerintem amikor látta este, hogy épségben vagyok és tényleg nem csináltam baromságot, megnyugodott. Észhez tértem én is, felfogtam a helyzet súlyosságát, hogy mit szabad és mit nem, ezt pedig remélem Gabriel is érzi, hogy most már megbízhat bennem, nem fogok kárt tenni magamban, és nem akarom megöletni magamat.
Hétvégén nem ment sehova, azt mondta, hogy van egy meglepetése, és persze bárhogyan is faggattam nem árulta el, mert akkor nem lenne meglepetés. A kíváncsiság már-már kifúrta az oldalamat, főleg az út közben, mert nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet, de igazából csak örültem annak, hogy már nem távolságtartó velem. Nem akarom, hogy megint oda jussunk, mint amilyen volt a kapcsolatunk az első két hétben amikor szinte nem is szóltunk egymáshoz.
Amikor oda értünk kíváncsian pillantottam körbe. Egy kikötő. Gyönyörű hajók vettek minket körbe, de még mindig nem állt össze a fejemben, hogy mi lehet a terve. Mármint oké, nagyjából már rájöttem, ahogy szinte azon sem lepődök meg, hogy szinte halálbiztos, hogy van valami luxushajója.

Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Bukott angyal

Csatlakozás ideje :
2017. Aug. 03.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Csüt. Aug. 10, 2017 10:55 pm Reno Weston Kane

Blaire x Reno

Ma szabad napom van, mind a rocksztárkodásban, mind bukott angyali mivoltomban. Egyszerűen csak lazítani akarok egy kicsit, méghozzá úgy hogy nem mászik a fejembe se Daimon se Blaire. Kettejük kapcsolata valahogy egyszerűen bántja a szemem, és minden gondolatomat hogy ezek ketten... Az meg még jobban hogy elő kell adnom magam, hogy Daimon barátja vagyok és a jót akarom neki. Jót, a faszt, igazából Blaire-t akarom, és kiiktatni a képből azt a semmirekellőt. Meg akarom buktatni, legalább angyali hitvallását veszítse el, ha már ennyire belegabalyodott egy lányba. Egy olyan lányba akit én akarok!
Fekete szaggatott ruhákban vagyok a legtöbbet fellelhető, és most is farmert hordok, és egy szakadozott felsőt, egy mellénnyel, amin sok felvarró foglal helyet. Végül is feltörekvő egyre híresebb rocksztár vagyok, meg kell adnom az imidzset. Fekete hajam féloldalasan van felnyírva. Szürke szemem feketével kihúzva, hogy még baljósabbnak tűnjek, és teljesen biztosan mindenki kitérjen előlem az utcán. Ami teljesen rendben van, mert színpadon kívül nem vagyok túl jó társaság. Szám széléről most is mint általában mindig, cigi lóg és fülesemben zene üvölt. A kikötő felé tartok, mert a vízre akarok menni, hogy egy kis csónakban vagy kenuban lógassam a lábam, hátha nyakon basz az ihlet az új dalokkal kapcsolatban, de nem vagyok egyesül. Valaki már van itt, és észre is veszem. Kisugárzásom elég erőteljes lehet bárki számára, amolyan önvédelmi reflex. Végül kiszúrom a nőt, akire vágyom, és azonnal visszaveszek magamból, sőt még barátságos mosolyt is varázsolok az arcomra, ahogy a cigim szívom, mert ez amolyan jellegzetes dolog nálam.
- Blaire? Nahát, mit csinálsz te itt egyedül? - érdeklődök ahogy tornacipőm könnyedén érinti a a stég  deszkáit, és mellé telepszem ha nem rohan el, de csak nem fog. Erős nő, és jó harcos is, ahogy tudom, de még sosem álltam le vele küzdeni, az eléggé tisztességtelen lenne.
- Remélem nem bánod ha csatlakozok, szükségem van egy értelmes ember társaságára saját magamon kívül is - mosolyodom el, szelíden. Igen, tudok szépen szelíden mosolyogni, akkor is ha amúgy baromira nem vagyok az.


• •


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Árnyvadász

Kor :
19

Tartózkodási hely :
New York, Insitute

Csatlakozás ideje :
2017. Mar. 11.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Kedd Aug. 08, 2017 4:25 pm Blaire Marino
Blaire && Reno

My Fallen Angel


Ujjaimat az ajkaimra helyezem. Mostanáig érzem Daimon ajkait ott, és a bensőmet ahogy felhevül az érintésére. Lehunyom szemeimet és megállok. Az érzés éget, mintha tiltott lenne, de akkor is vágyom rá. Vágyom az érintésére és a csókjára. Beleborzongok ahogy rágondolok, tudom, hogy valami nem stimmel, hogy valamit elhallgat aminek köze lehet a rémálmaimhoz. Egyszerre taszító és vonzó a személyisége. Egyszerre félek tőle és vágyom a találkozásunkra. Azonban időre van szükségem. Át kell gondolnom, mit is akarok, mert félek, beleszaladok egy kapcsolatba anélkül, hogy tudnám ki is valójában a másik fél. Ezért is szükségem volt, hogy magamra maradjak, hogy kutakodjak. Meg is tettem, de nem találtam semmit. Most pedig valami kis kori álmodozás kapcsán a kikötőre tartok. Mindig abban hittem, hogy a tenger megosztja velem a hazug emberek titkait és valahogy most ez az egyetlen ments vágyam. A végtelen tenger, ami segít rájönnöm ki is az akibe röpke órák alatt zúgtam bele fülig.
A kikötő közelébe érve már érzem a sós tenger nyújtotta illatot és a nem messze lévő házikóban a bűzlő halakat. Egy halász házikó, évek óta itt áll, de kapuit sosem nyitotta meg a vendégeknek. Egy vénember használja, az övé is, de senkinek nem adja ki bérbe. Mintha csak kincset őrizne abban az öreg házban. Régen egy falánk stand lehetett. Abból az időből, mikor még volt itt egy vidámpark féleség. Egy hatalmas óriáskerék, amire mindig is szerettem volna felülni. Mára már viszont nem maradt semmi, csak a pusztaság és a hosszas kikötő. Melynek a végébe leülök és elképzelem, hogy lábaim a vízbe érnek. Lóbálom őket, ahogy azt mindig is elképzeltem.
De nem hagy valami nyugodni. Sötét érzések kerítenek uralmuk alá, akárcsak, mint mikor nézik az embert. De mikor körbepillantok senkit sem látok. A kikötő teljesen üres és elhagyatott. Szinte már kísérteties is. Felállok a kikötő széléről és úgyis körbepásztázom a helyet. Kezem a szeráfomra csúszik és elfog a rémület. Tudom jól, hogy valaki nézett, csakhogy én nem látom és pont ez az ami megrémiszt. Átfut rajtam a hideg és a bőröm tele lesz libabőrrel.Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Pént. Júl. 07, 2017 2:28 pm ➹ Vendég

Simon & Ev
Ahhoz képest, hogy milyen harcon estünk át az előbb, Simon továbbra is megőrizte a jó kedvét, és ez engem is mosolyra késztetett. Mert tényleg életben voltunk, még ha kicsit megtépázottan is. Tükörbe azért inkább nem néztem volna, mert biztosra vettem, hogy az arc, ami fogadott volna, több volt a rémesnél – korom és vér keveredett egymással minden egyes porcikámon. Emellé pedig itt-ott még hozzájött a halott mondénok kiömlött belsőségei is, amibe nem egyszer beleestem…
Inkább elszakítottam a tekintetemet a ruhámról, mielőtt kidobtam volna a taccsot már csak arra gondolva, hogy mik voltak a ruhámra ragadva. Abban a pillanatban azonban, ahogy előreszegeztem a pillantásom, megpillantottam azt a vámpírt, akiről az volt a benyomásom, hogy ő a vezér. Nem értem hát rá arra, hogy Simon tudtára adjam a felfedezésemet, hanem egyből nekiiramodtam.
A combom rettenetesen sajgott, össze kellett szorítanom a fogaimat, hogy ne kiáltsak fel fájdalmamban, de még így is pokoli volt a futás. Arról nem is beszélve, hogy nem voltam olyan gyors, mint kellett volna. Minden igyekezetem ellenére is kezdtem túlságosan lemaradni a vámpírtól, ezért tényleg minden reményemet Simonba fektettem. Szerencsémre a fiú vette az adást, és ő is utánunk indult, másodperceken belül pedig már le is hagyott engem.
Ezt látva még gyorsabb tempóra kapcsoltam, már amennyire tudtam, mert elég kellemetlen lett volna, ha azt sem tudom, merre kell menjek. Leginkább azonban mégis csak attól tartottam, hogy Simonnal mi lesz. Ő is teljesen le volt már fáradva, ráadásul fegyvere sem volt az a vámpír ellen, aki az egész fészekben a legerősebb lehetett – még az én esélyeim is alacsonyak voltak a jelenlegi állapotomban, ezért csak remélni tudtam, hogy ketten valahogy mégis csak túl tudunk járni az eszén.
Egy háromemeletes raktárépületnél kötöttem ki, ahová egyből betértem, a két vámpír ugyanis a tetőn volt. Nem tudtam túl sokat kivenni a fent zajló eseményekből, de annyit igen, hogy harcoltak – ez pedig azt jelentette, hogy nekem sietnem kellett, ha még azelőtt akartam odaérni, hogy Simon elpatkolt volna.
Sebesen vettem be a kanyarokat és szeltem a lépcsőket, de túlságosan lassúnak éreztem magam. Elnyomtam magamban minden rossz érzésemet, és csak az előttem álló feladatra koncentráltam. Ahogy megérkeztem ahhoz az ajtóhoz, ami a tetőre vezetett fel, megálltam egy pillanatra,  aktiváltam a Hangtalan rúnámat, s körbenéztem, hátha találok valamit, amit fegyvernek használhattam. Szerencsémre volt itt egy egészen vastag gerenda, amit egyből felkaptam, majd további időpazarlás nélkül csendesen kinyitottam az ajtót.
Simon épp a másik vámpírba harapott, ám rövid időn belül újra a földön volt, a vezér alakja pedig félelmetesen tornyosult fölé. Nesztelen léptekkel közelítettem meg őket, és csak reménykedni tudtam abban, hogy a vámpír annyira el legyen foglalva Simonnal, hogy ne érezze meg a vér szagát, ami belőlem áradt.
- Elmondjam neked, alvilági, hogy mi vagy te? – szólaltam meg hirtelen, amikor már a vezér háta mögött voltam. A szavakat olyan gúnnyal vegyített lenézéssel ejtettem ki, ahogy csak tőlem telt. A vámpír persze egyből felém fordult, és én ezt használtam ki arra, hogy támadásba lendüljek. – Egy senki – köptem oda neki, majd minden erőmet összeszedve úgy képen vágtam a gerendával, hogy az félbetört, pedig nem egy nádszál vékony példány volt. És szerencsénkre volt elég erő az ütésemben ahhoz, hogy a vámpír ájultan essen a földre.
Eldobtam a gerendának azt a részét, ami a kezemben maradt, majd lihegve lerogytam a földre. Sajgott mindenem, úgy éreztem magam, mint akin nem egy úthenger ment át az előbb. Azok a részeim is fájdalmasan lüktettek, amikről azt sem tudtam, hogy lehetséges. De mindez ellenére is életben voltunk, és elkaptuk a vezért. Emiatt pedig képes lettem volna még ennél is nagyobb fájdalmat elviselni.
- Simon megvagy? – fordultam a fiú felé akkor, amikor már sikerült nagyjából egyenletessé tenni a légzésemet. Ő sem nézett ki sokkal jobban, mint én, de látszólag nem esett semmi komoly baja, amiért azért hálás voltam. És akkor már csak az volt hátra, hogy a tervemet tudassam Simonnal is. – Figyelj, muszáj előbb nekünk kihallgatnunk ezt a vámpírt, mielőtt visszavisszük az Intézetbe. Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem nagyon rossz érzésem volt már az elejétől kezdve ezzel a vámpírfészekkel kapcsolatban, és tudni akarom személyesen, hogy mibe kevert minket Aldertree. Semmi jóba, azt már most leszögezhetjük – sóhajtottam fel, majd ismét Simonra pillantottam határozottsággal a szemeimben. – Igyál a véremből – közöltem vele ellenkezést nem tűrő hangon, s mielőtt félbeszakíthatott volna a fiú, én egyből folytattam. – Szükségünk van arra, hogy te erőd teljében legyél, hisz én nem fogom tudni bárhova is elcipelni innen ezt a vámpírt, és a jelenlegi állapotodban te sem. Szükséged van vérre, ezt nem tagadhatod. Arról nem is beszélve, hogy még ezt az idiótát is egy olyan helyre kell vinnünk, ahol nyugodtan kihallgathatjuk – fejtettem ki Simonnak az érveimet, majd felé nyújtottam a csuklómat. Ha ellenkezni is akart, én akkor sem tágítottam, ha kell, akkor erővel nyomom le a torkán a véremet – ebben teljesen biztos voltam.
We are alive!  <3   ● words: 788 ● ©️


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vámpír

Kor :
19

Tartózkodási hely :
New York, Dumort Hotel

Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 19.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Szer. Jún. 21, 2017 2:06 pm Simon Lewis
Evelyn & Simon

Én leszek az új Hulk


Úgy érzem magam, mint akin átment egy úthenger felvonulás oda-vissza. A vámpírlét ezek szerint nem Supermenes képesség, mert úgy ki vagyok ütve, hogy szívesen heverésznék még itt úgy egy órát minimum.
Persze közel sem adja meg az idő a lehetőséget a heverészéshez, hogy őszinte legyek. A mondénok valószínűleg már értesültek a tűzről és csak idő kérdése, hogy villogó kocsikon megérkezzen mind a rendőrség, mind a tűzoltók és a mentők.
Hát megpróbálom ébresztgetni Evelynt, mert egyikünk sincs abban az állapotban, hogy amgától jusson el mérföldekre az Intézetig. Aldertree csőbe húzott minket, ebben biztos vagyok, tudta, hogy ez nem lesz egyszerű feladat, tőrbe csaltak minket...
-Én jól vagyok-e? Hát, hogy a viharba ne lennék? - fordulok felé és elvigyorodok. Az igazságot úgyis mind a ketten tudjuk nyomorultul festünk. Nekem vérre lenne szükségem, neki pedig ellátásra, mert ezen még a rúnák se segíthetnek.
Visszafordultam és elkezdtem az eget bámulni. telis tele volt csillagokkal. Régen úgy gondoltam, hogy a világűr sok mindent rejt, most már úgy vagyok vele, hogy ami idelent van az is épp elég fejtörés, az űr már igazán nem fér bele.
A lángok martalékává vált kis kajiba ropogva ég tovább, szinte álmosító ez a monoton hang. Egyikünk sem mozdul pedig tudjuk az idő épp elég szűk és ki kellene használnunk, amíg még lehet, mert ha itt találnak magyarázkodhatunk és abból egyikünk sem jönne ki jól.
-Tudom. - nyögöm és feltápászkodom a mólóról én is. Megropogtatom a végtagjaimat és vigyorogva kettőt hármat szökkenek.
-Na, mintha újjá születtem volna. - nevetek.
A feszültség szép lassan elillan a tagjaimból, csak most pontosítódik bennem, hogy túléltük, hogy ugyan nem nyertesként, de vesztesként sem kerültünk ki a csatából. Ma többet veszítettek a vámpírok, mint a mi kis csapatunk. Fogalmam sincs mi vár Raphael-re, ha a Klávé úgy dönt kihallgatja. Ők nem törődnek az észérvekkel, volt szerencsém már ehhez.
Még komoly harcban nem volt szerencsém részt venni és igen, volt pillanat mikor úgy éreztem, hogy mindkét szemfogam ott marad valamelyik gerendában. Sokkal tapasztaltabbak voltak, mint Én, talán annyi volt a szerencsém, hogy megvoltak részegülve az emberi vértől és nem gondolkodtak már józanul. Mert ezt már most leszögezném, biztos vagyok benne, hogy nem lettem hirtelen remek harcos és főleg nem Hulk.
Az egyik pillanatban még Evelyn a jobbom állt a következőben meg már eliramodott. Épp, hogy csak abba az irányba pillantottam amerre elindult és megláttam miért. Nem vesztegettem az időt tovább, bár Evelyn erős és gyors, de megsérült, a rúna pedig nem tart ki sokáig a fokozott fizikai sérülései miatt. Most légy tökös Lewis. Futásnak eredtem és nem sokára lehagytam Evelynt, nem volt idő tervet egyeztetni vagy valamit kigondolni, csak annyi maradt, hogy utol kellett érnem és elkapnom, Lehetőleg élve, hogy a Klávé elé lehessen állítani. Egy ilyen jobb, ha nem marad a mondénok között.
Gyors volt, piszok gyors és trükkös, de amennyire tőlem tellett követtem, egy pillanat alatt az egyik háromszintes raktárépület tetején pillantottam meg. Gúnyos vigyorral a képén pillantott le rám.
-Hol hagytad a kislányt? Csak nem csettintett és te már ugrottál is neki, te szégyen! - köpött le. Mérhetetlen undor tükröződött az arcán. Felugrottam elé az épületre. Pár méter választott el minket. Nála és nálam se volt fegyver, csak két vámpír voltunk, itt csupán a tapasztalat és a kezdők szerencséje lehetett, ami összecsaphat.
-Csak nem vagy féltékeny? Fogadni mernék nőt is utoljára a múlt században láttál,de akkor is csak képről. -vigyorogtam.
Hogy csak az időt akartam-e húzni vagy szimplán arra akartam bírni, hogy ne meneküljön tovább, nem tudom, de az utóbbi biztosan bejött, mert elindult felém.
Egyik pillanatban még előttem volt utána pedig már hátulról lökött meg, előre vágódtam volna, ha éppen nem érkezik meg elém és ököllel képen nem talál és szépen hanyatt vágódtam. Nyekkenni sem volt időm, mert a bakancsos lába a nyakamra szorult.
-Azt hiszed olyan nagymenő gyerek vagy csak mert Raphael pincsikutyájává választott és az árnyvadászok kegyét élvezed? Hát mondok neked valamit kisfiam, egy senki vagy. - vigyorgott rám és erősebben nyomta a torkom, úgy kapálóztam, mint egy hal a szárazföldön. Már levegőm egy száll sem volt és a szorítástól kezdtem úgy érezni, hogy ropiként üzemelek tovább és minden csontom ripityára töri majd.
Ekkor jutott eszembe valami, elernyesztettem magam, mint aki eszméletét vesztette, a szorítás egy ideig ugyanolyan szoros volt, majd végül enyhült és egy kéz kapott fel a földről mintha csak egy rongydarab volnék.
-Itt a mese vége kölyök.
-Szerintem is. - Vigyorodtam el és kitekeredtem a kezei közül majd kirúgtam a lábát alóla. Ez ugyan egy másodpercig volt csupán a javamra, mert utána ismét felkészülten állt.
Evelyn, igyekezz, mert nem sokáig tudom feltartani...
Megint nem rontott, de kitértem előle, ezúttal figyeltem minden rezdülésére. Mikor épp előttem állt háttal megragadtam a lehetőséget és rávetettem magam, a szemfogaimmal a nyakába martam és bár undorító volt ezzel is lassítottam az ellenállását.
music: || coded by elena gilbert


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Hétf. Jún. 19, 2017 2:26 pm ➹ Vendég

Simon & Ev
Nem tudom, hogy pontosan mi történt azután, hogy én elveszítettem az eszméletemet, már csak akkor tértem magamhoz, amikor az épületen kívül helyezkedtünk el, én pedig egyenesen Simonon feküdtem. Először ez le sem esett, mint ahogy az is csak lassan jutott el a tudatomig, hogy nem haltunk meg, se én, se Simon, hanem valami csoda folytan kijutottunk a lángoló épületből. Mikor azonban nagyjából sikerült összeraknom az eseményeket, legurultam Simonról, de ahogy hátam koppant a betonon, fájdalmas nyögés szaladt ki a torkomon. Fájt minden porcikám, arról nem is beszélve, hogy az oldalamból még mindig ömlött a vér, a lábamon a törés pedig elég csúnyán nézett ki. De éltem, és ezért képes lettem volna bármilyen sérülést elviselni.
- Simon… jól vagy? – kérdeztem végül még kissé rekedtesen, fejemet oldalra fordítva, hogy pillantásommal is felmérhessem, a fiú hogy van. Látszólag nem esett bántódása, bár égési sérüléseket láttam rajta jócskán (amik, meglepő módon, rajtam nem voltak), de ezt leszámítva kutya baja se volt.
Tudtam, hogy minél gyorsabban el kell tűnnünk innen, elvégre a tűz miatt a szomszédságból egy mondén biztosan felhívta már a tűzoltókat, és őket határozottan el szerettem volna kerülni, de valahogy nagyon nem akaródzott megmozdulnom. Olyan kényelmesen elfeküdtem itt, hogy képes lettem volna az egész estét itt eltölteni a szabad ég alatt. Persze, mindez ellenére is tisztában voltam azzal, hogy nem maradhatunk.
Nem tudom, hogyan volt ez lehetséges, de az irónom végig a kezemben maradt, így aktiválni tudtam az iratzémat. Fájt, ahogy a bőrömbe égettem a rúnát, de utána kellemes borzongás futott végig a gerincem mentén, amiért éreztem enyhülni az oldalamba és combomba nyilalló fájdalmat. A sebek kezdtek összehúzódni, és a vérzés is elállt úgy nagyjából. Tudtam persze, hogy hiába a gyógyító rúna, szükségem lesz még némi időre, hogy teljesen regenerálódjak, de így legalább már némileg képes voltam mozogni. A harc viszont csak nagy nehezen ment volna, nemcsak a jelenlegi testi állapotom miatt, hanem amiatt is, hogy elveszítettem bent a szeráfpengémet, a másik zsákommal együtt, amibe még néhány fegyvert bedobtam. A puszta kezes küzdelem ellen sem volt alapjáraton ellenvetésem, de olyankor általában nem voltam ennyire lestrapálva, mint most.
- Mennünk kell – nyögtem még ki Simonnak, majd elszakítottam a tekintetemet a fiúról, és az eget kezdtem el tanulmányozni. Nem mintha túl sok mindent láttam volna, de a nem is olyan messze tőlünk lévő égő épület megvilágította az égboltot, így láthatóvá vált a felfelé tekergőző füstcsíkok.
Nem igazán így terveztem a ma estének a befejezését, én tényleg saját kezűleg akartam végezni az összes vámpírral, de Aldertree vagy túl becsült minket, vagy szándékosan akart a halálba küldeni – valahogy, az utóbbin se lepődtem volna meg túlságosan. Azonban pórul járt, mert valahogy mégis életben maradtunk, és azért nem egy vámpírt pokolra küldtünk a küzdelem alatt. Hogy aztán a lángok mennyivel végeztek, és mennyivel sem, nem tudtam volna megmondani, de abban biztos voltam, hogy nem egy halt bele. Elégedettséget kellett volna éreznem, és örömöt, de valahogy mindkettő elmaradt. Persze, boldog voltam, amiért életben maradtunk, de egyébként ürességet éreztem csak, és némileg szomorúságot. Szomorúságot, amiért az a sok mondén áldozatul esett ennek a vámpírbandának, és még valamennyire a vámpírokat is sajnáltam, amiért eluralkodott rajtuk a téboly. Mindennek meg sem kellett volna történnie, mégis megtörtént, és ez ellen nem tehettem semmit. Most legalább pontot tettünk az ügy végére.
Elkezdtem feltápászkodni a földről, hisz tényleg itt volt az ideje annak, hogy továbbálljunk. Össze kellett szorítanom a fogaimat ahhoz, hogy képes legyek ráállni a lábamra, de nem volt sok választási lehetőségem, így muszáj volt megerőltetnem magam.
Nem tudom, hogy Simon követte-e a példámat, nem figyeltem most, ugyanis valami más kötötte le a figyelmemet – kiszúrtam egy menekülő vámpír alakot. Nem láttam tisztán a vonásait, de az ismerősség érzése egyből megcsapott. Ez volt ugyanis az a vámpír, akit láttam még azelőtt, hogy elájultam volna. Ő volt a vezér.
Ahogy ez tudatosult bennem, kikapcsolt az agyam, nem gondolkoztam. Csak gyorsan aktiváltam a gyorsasági rúnámat, majd a vámpír után eredtem. Nem kötöttem Simon orrára, hogy hova tartok, így biztosra vettem, hogy fog utánam kiabálni, de nem értem rá arra, hogy még több időt pazaroljak. Így is épp elég volt az, hogy a sérüléseim miatt nem voltam elég gyors – kezdtem elveszíteni a vámpír alakját, ezért csak remélni tudtam, hogy Simon még időben észbe kapott, és hogy neki sikerül elkapnia előttem a vezért.
Go go simon! <3  ● words: 703 ● ©️


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vámpír

Kor :
19

Tartózkodási hely :
New York, Dumort Hotel

Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 19.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Szomb. Jún. 10, 2017 12:49 pm Simon Lewis
Evelyn & Simon

Én leszek az új Hulk


Ha az ember a halál előtt áll éppen állítólag az élete lepereg előtte, mint a mozifilm előtt a reklám, de én semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Ott lihegett a fejem fölött pár centivel, őrült tekintette azt sugallta, hogy élvezettel fog nyársra tűzni és utána még bánni is fogja, hogy ilyen hamar végzett velem. Gondolhattam volna anyára, a nővéremre, Clary-re vagy Roxira, de konkrétan másra sem tudtam, mint az előttem olyan élvezetes pofával leső vámpírra. Ocsmány egy képe volt és olyan büdös a szája, hogy a gyomrom kiakarta dobni a reggelit.
És persze nem akartam cserben hagyni Evelynt, tudtam, hogy sokra nem megy velem, nyilván, de többre, mintha egyedül kellene szembe szállnia az összessel. Sikerült félre löknöm az útból és így csupán én is ez a gizda kenődtünk fel a falra, ám, hogy ezután vele mi történt nem tudtam. Ha elfordítanám a fejem, hogy megbizonyosodjak róla hogy van, talán azzal rögtön elérném, hogy ez itt azonnal szíven szúrjon, márpedig, ez volna za utolsó dolog amire vágynék.
A girnyó oldalra kapta hirtelen a fejét és így valamennyire megtudtam mozdulni és arra néztem amerre a másik vámpír is. Épp akkor pillantottam oda mikor Evelyn lefejelte a tulkot, muszáj volt vigyorognom. Olyan volt az a lány, mint egy apró testbe bújtatott szumó birkózó. Nem szívesen lennék az ellensége. A nagydarab megbotlott és látszott rajta ez most meglepte rendesen. Oh, hogy megfogja lepni az, ha élve kijutunk innen és nem csupán a klávé lesz a nyomában, de Raphael is. Ha szavazni kellene akkor én arra szavaznék, hogy Raphael előbb elkapja és az utolsó porcig összetöri mindenét.
Evelyn kiszabadult és a pengéje a fölöttem terpeszkedő gizdába szúródott, hamu és por lepett be, de életben maradtam. Nem heverhettem tovább a porban, mert minden másodperc ugyanebbe a helyzetbe keverhetett volna. Felpattantam a földről és körülnéztem. Talán már nem voltak annyian mint az elején, azonban a túlerő még mindig látványos volt.
Félre löktem egy vámpírt, aki oldalról akart felöklelni, nagyot csattant ahogy földre ért, élvezet volt nézni. De ezzel még semmi sem ért véget és mire feleszméltem Evelyn bajban volt, rászakadt a lábára egy gerenda. Odaakartam kerülni hozzá, hogy segítsek, de körbe álltak, úgy méregettek, mint a csörgőkígyók az apró kis madárfiókát. Volt amelyik még a szája szélét is megnyalta, gusztustalan.
Senki se mondta, hogy a vámpírságnak ilyesfajta következményei lehetnek, ha figyelmeztetnek, akkor az első adandó alkalommal szíven szúrom magam, már csak a vicc kedvéért is.
Tudtam, hogy másodpercek kérdése, hogy egyszerre nekem essenek, mert Evelynt már elintézték és vele ráérnek később is foglalkozni. Ekkor azonban lángra kapott a kunyhó és mivel öregek voltak a deszkák úgy égtek mintha benzinnel volnának lelocsolva. A vámpír gyűrű feloszlott és menekülőre fogták, de sokan nem értek ki, vagy rájuk szakadt egy égő gerenda vagy egymásnak okozták a vesztüket miközben menekültek. Körülnéztem és már mindenhol égett a kunyhó, a holttestek és mind lángra kaptak. Égett haj és bőr szaga keveredett a füstével. Már alig láttam, a kijáratot rég elveszítettem, csak álltam ott és próbáltam betájolni merre lehet a lány, aztán onnan már megtalálhattam volna a kijáratot is. Ordítottak a meggyulladt vámpírok. Egy szikra rápattant a felsőmre, ijedten rángattam le magamról a felsőt és hajítottam el magamtól.
-Evelyn!! Hol vagy? - de felelet nem érkezett és elkezdtem aggódni.
Mitől gyulladt ki ez a hely? Magától biztosan nem, lehet a lány volt? Nem kizárt, végül is inkább vesszen oda mindenki mintsem túléljék ezek, ezzel én is egyetértettem. De most, hogy közel voltunk mindketten a halálra égéstől azért átértékelődött bennem egy és más.
Elindultam egy irányba, egy teljesen feketére égett vámpír botorkált felém, kitértem előle, de a bűze megcsapott és majdnem hánytam.
Vagy a szerencse, vagy az árnyvadászok angyala odavezetett pont, ahol Evelyn volt beszorulva, elájult. Leemeltem a gerendát és felkaptam a lányt a földről, próbáltam óvatos lenni, mert nem tudhattam hol és mennyire sérült meg. Egy lángoló gerenda épp ott szakadt le ahol az imént még mind a ketten voltunk. Adrenalin öntötte el a testem, elindultam, botorkáltam a füstben, a lángok között a kiutat keresve. Azt hittem reménytelen és valóban itt égünk benn, de akkor megpillantottam egy pillanatra a kijáratot, ömlött ki rajta a tűz. Új remény öntött el és a lánnyal a karomban egy utolsó erőtartalékot bevetve vámpírsebességgel kijuttattam magunkat a stégre. Ott azonban én sem bírtam tovább és összeestem, úgy fordultam, hogy Evelyn ne a földre essen a karjaimból, amik már nem tudták megtartani, hanem egyenesen rám. Talán a vámpírok sokat kibírnak, de Én egy olyan vámpír vagyok, aki ennyitől teljesen kikészült. A ruhám foltokban megégett, a bőrömön égéssebek vannak, amik ha vérhez jutok hamarosan nyomtalanul eltűnnek. Evelyn megúszta, sikerült égés nélkül kijutnia, szerencsére. Talán mégsem vagyok annyira hasznavehetetlen.
Tudtam, hogy el kellene innen tűnnünk, mert a mondénok hamarosan rendőröket és tűzoltókat fognak idevezényelni. De képtelen voltam megmozdulni.
-Evy, ébredj, hallod Te lány, ébredj! - kicsit megcsapkodtam az arcát hátha felébred, együtt talán kibotorkálhatunk innen időben.

music: || coded by elena gilbert


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Szer. Jún. 07, 2017 10:48 am ➹ Vendég

Simon & Ev
A helyzet kilátástalansága ellenére is maradt elég szusz és kedv Simonban ahhoz, hogy poénkodjon, így amikor meghallottam, ahogy az orra alatt azt dörmögi, a vezérre igazán rakhattak volna egy piros x-et, hogy tudja, melyik az, az én arcomra is mosoly kúszott, amit a fiú felé pillantva a tudomására is adtam. Mindez azonban nem tartott tovább egy másodpercnél, ugyanis a vámpírok nem hagytak nekünk túl sok időt ahhoz, hogy kieszeljünk egy tervet. Nem, ők csak jöttek és jöttek, bizonyára abban reménykedtek, hogy pusztán a létszámfölényük elég lesz ahhoz, hogy legyűrjenek minket. De ha tényleg így gondolták, akkor nagyon is nagy tévedésben éltek, s látszott, hogy egy árnyvadásszal sem volt még igazán dolguk.
Még mindig háttal álltunk egymásnak Simonnal, így érkezett a következő csapás az én oldalamról. A támadó okos akart lenni, ugyanis az utolsó pillanatban a felém irányított ütést a mögöttem lévő fiú felé vitte volna el, ám ennél az én reflexeim gyorsabbak voltak, s mielőtt elérhette volna a társamat, már porként hullott a földre.
Épphogy végeztem az egyikkel, már rögtön jött is utána a következő, szinte lélegzetvételnyi időm sem maradt a két támadás között, de álltam a sarat, és csak hárítottam, szúrtam, védekeztem és öltem. Közben hallottam még, amit Simon is mondott, de a zűrzavarban nem volt időm reagálni is rá, mint ahogy az sem volt lehetséges, hogy az esélyeket számolgassam. Még ha nehezen is vallottam be, de tényleg túl sokan voltak, így pusztán a saját erőmből képtelen lettem volna végezni mindegyikkel – ez volt az igazság. Ezért kellett egy tervet kieszelnem, és a vezető megtalálása jó ötletnek is tűnt, csak a kivitelezéssel voltak problémák. Ugyanis túl sok volt az ellenség, s hiába vágtam le egyet, rögtön jött utána a következő, így időm sem maradt arra, hogy jobban körülnézzek a helyiségben, a lehetséges vezér után kutatva.
Immáron kissé eltávolodva Simontól harcoltam a felém közeledő vámpírokkal, amikor hirtelen megéreztem a társam kezét, amik erősen löktek engem félre az útból. Nem voltam felkészülve erre a fejleményre, így eléggé szerencsétlenül érkeztem földet, átbucskázva nem egy halott mondén testén. Éreztem, ahogy a frissebb holttestekből kifolyó vér a kezemhez tapadt, és ahogy a kiszakadt belsőségek megfogták a ruhámat, de elmaradt az undor érzése, valószínűleg el sem jutott az agyamig, hogy mi történt.
Egy pillanatba telt csak, hogy összeszedjem magam, de már késő volt – a vámpírok teljesen körbevettek, miközben én még a földön ültem, és gúnyosan mosolyogtak rám. A figyelmemet azonban a sebhelyes képű vámpír kötötte le, aki pontosan előttem állt, és olyan mérvű lenézés sugárzott belőle, hogy egyből elkapott a düh.
Egészen eddig a pillanatig megőriztem a hidegvéremet, és próbáltam józan maradni, de már nem bírtam tovább. Hagytam, hogy a düh megtöltse az ereimet, még több energiával és erővel felruházva engem. Mert nem akartam meghalni itt, nem akartam hagyni meghalni Simont sem, és nem tűrtem, hogy ezek az utolsó senki éjszakai gyermekei, akik azért gondolták magukat nagynak, mert mondénokat tudtak ölni, így lenézzenek engem. Engem! Most megfizettek mindazért, amit elkövetettetek nemcsak ellenem, hanem az összes többi ártatlan ellen is!
Az agyam teljesen kikapcsolt, már nem is gondolkoztam, csak ösztönszerűen cselekedtem. Mielőtt az engem körülvett vámpírok akár csak egy ujjal is hozzám tudtak volna érni, felugrottam a földről, és minden erőmmel lefejeltem az előttem álló sebhelyes képűt. Nem mondom, hogy nem láttam én is csillagokat az ütés után, de volt annyi lélekjelenlétem, hogy a meglepetés erejét kihasználva kitörjek a vámpírok gyűrűjéből, és eldobjam a szeráfpengémet Simon felé, aki ugyanis épp most nézett szembe a végleges halállal. Mielőtt azonban a támadója elérhette volna, a pengém hajszálpontossággal fúródott bele a szívébe, s vált porrá.
A figyelmem és védelmem azonban lankadt kissé, amíg Simont próbáltam életben tartani, így viszont hátulról érkező támadást én nem tudtam kivédeni. A vámpír karmai erősen vájtak bele oldalamba, s taszítottak el a jelenlegi helyemről egészen a halászkunyhó falának.
Hangos nyikkanással értem földet, és egészen biztos voltam abban, hogy az oldalamból kiömlő véren túl eltört valamim – az a reccsenés nem jelenthetett mást. Sajgott a fejem a becsapódás következtében, és a látásom is homályos volt, de éreztem még a kéz- és lábujjaimat, bár tagadhatatlanul fájdalom nyilallt minden egyes porcikámba. Akkora baj csak nem történhetett – legalábbis, ebben reménykedtem. Tudtam azonban, hogy a csatának még koránt sem volt vége, ezért igyekeztem feltápászkodni, hogy újra felvehessem a harcot a vámpírok ellen, ám képtelen voltam megmozdulni.
Nemcsak arról volt szó, hogy elhagyta az erő a karjaimat, hanem tényleg nem tudtam felállni. A lábam beszorult valami nehéz gerenda alá, ami a becsapódáskor ráeshetett – még csak most tűnt fel, hogy milyen törmelékek között ültem. A fenébe! A fenébe! A fenébe!
Láttam, ahogy Simon keményen küzd a túlerő ellen, de egyedül kevés volt, még kettőnknek is túl sokan voltak, ezért muszáj volt segítenem neki. Minden erőmet latba vetve ráncigáltam a lábam, és próbáltam elmozdítani a gerendát a combomról, de még a rúnák is kevesek voltak ehhez. Egyszerűen képtelen voltam bármit is tenni, és ez a tehetetlenség nagyon kétségbe ejtett. Nem akartam így, ezen a mocskos helyen végezni, egyszerűen nem érhetett véget a történetem anélkül, hogy ezek a vámpírok ne pusztultak volna.
A vérveszteség miatt éreztem, hogy kezdem elveszíteni az eszméletemet, de még valahogy sikerült elővennem az irónomat, és rajzolni kezdtem. Fogalmam sincs, hogy mit vagy miért, a kezem teljesen öntudatlanul mozdult, és csak akkor jöttem rá, hogy mit csináltam, amikor tűznyaláb kezdte el enni a halászkunyhó fagerendáit.
Égjetek mind, ti szörnyetegek – ez volt az utolsó gondolat, ami megfogant a fejemben, miközben diadalittasan mosolyogtam. Aztán, még megláttam egy vámpírnak az alakját, emlékszem, az volt a benyomásom, hogy biztosan ő a vezér, ám mielőtt bármi mást tehettem volna, elájultam.
Remélem reagálható lett <3  ● words: 913 ● ©


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vámpír

Kor :
19

Tartózkodási hely :
New York, Dumort Hotel

Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 19.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Szomb. Május 27, 2017 12:47 pm Simon Lewis
Evelyn & Simon

Én leszek az új Hulk


A holtesteken végig futtatom a tekintetem és borzadva jövök rá, hogy ezt akár én is megtehetném, ah elveszítem a realitás talaját és csupán a vér lesz az egyetlen mozgatórugóm. Mit is mondott egyszer Raphael? Camille összes teremtettje Őt szolgálja és számukra nem létezik az egyezmény, sem a szabályok, Ők minden fölött állnak és úgy érzik bármit megtehetnek, nos, ez majdnem hogy így is van.
A megcsonkított testek között van, ami már talán több hetes is lehet, de talán régebbi is, azonban akadnak frissebbek is, nem rég eltűnt emberek testei, akiket várnak haza a rokonaik. Nagyot nyelek és anyára gondolok, Ő is vár haza engem, de mindig csak hárítok és nem megyek, alig lát. Mit érezne akkor, ha többé nem látna? Mert mondjuk meghaltam vagy mert ilyen őrültté váltam? Ezeknek az embereknek volt életük, ezek a vámpírok pedig elvették tőlük és kitudja mennyit szenvedtek mire meghaltak. Magamat is meglepve düh növekszik bennem a saját fajom iránt.
Határozottan nem tündérmese és love story a vámpírság, nem tiniknek való szerelmi történet, ahol lehet vágyódni a halhatatlan hulla-ember srác iránt, aki majd átváltoztat és születik egy félvámpír babátok aztán együtt csillogtok majd a napfényben...
A valóság sötétebb, gonoszabb és undorítóbb. A látvány szürreális és fogalmam sincs hirtelen mit is gondoljak. Szerencsére Evelyn velem van, Ő sokkal inkább áll most két lábbal a talajon, mint Én.
A vámpírok nem sokára képviseltetik magukat és nincsenek kevesen, de legalább a kedvük jó...ugyanis mind hangosan hahotázik rajtunk. Való igaz, nincs erősítésünk, csak ketten vagyunk és kettőnk közül is csupán Evelyn az, aki tudja is használni a fegyvereket.
Én maximum a Mortal Combatos tehetségem tudnám bevetni, ha nem volnék ennyire vézna és nem néznék ki úgy, mint a következő áldozat.
Ránk támadnak, mindenhonnan közelítenek, körülvesznek kettőnket.
Egyet sikerül hamuvá porlasztanom, de ez is inkább a véletlennek köszönhető mintsem a tehetséges harctudásomnak.
Sikerül Evelynt megmentenem,d e ezáltal a karóm egyikét veszítem el. Hárman állnak körbe, nekem azonban csak egy karóm van, a küzdelem egyenlőtlen és már annyira nem is vagyok a helyzet magaslatán.
Folyamatosan jönnek, mintha kifogyhatatlan tartályból érkeznének, épp hogy csak sikerül kivédenem a támadásokat. Evelynnek köszönhetően a fejem a helyén marad, csak egy hálás pillantást tudok felé lövellni, mert utána minden figyelmem egy sebhelyes arcú foglalja le. Már láttam őt korábban, Raphael klánjának tagja...
-Raphael tudja, hogy titokban Camille bandája után koslatsz? - Vetem oda és magam sem értem miért akarom felhergelni ezt az elefánt-pittbull keveréket.
-Te vagy az a nyomi, akit Camille teremtett?
-Te meg az a tulok, aki téglát játszik. Most, hogy így megismerkedtünk, örülök a találkozásnak.
Felé dobom a karót, de még időben ellép előle én pedig magamban szitokáradatot zúdítok rá. Na nem mintha azzal, hogy sertésfejű kutyaszagú kőbunkónak nevezem fájdalmat okozhatnék neki.
Egymásnak háttal állunk Evelnynnel és készen vagyunk arra, hogy addig harcoljunk míg bírunk.
-Rakhattak volna rá egy vörös X-et, hogy tudjam melyik az. - Dörmögöm és közben próbálok nem meghalni, nehéz feladat.
A sebhelyes arcú vigyora torzan néz rám és kedvem támadna becsukni a szemem, mert a látvány nem szép. De ha behunynám a szemem alighanem a halálos ítéletemet írnám alá vele.
Kivédek egy felém repülő ( hentesbárdot? ) és válaszul nyakon szúrom a gizda haveromat, aki egy néma sikoly után elkezd hadonászni. Gyorsan szíven szúrom és végig nézem ahogy elporlad.
-Ez így nagyon egyenlőtlen küzdelem, túl sokan vannak. - Mondom Evelynnek, de fogalmam sincs meghallotta-e egyáltalán ebben a hangzavarban.
Két elmélet fogalmazódott meg bennem, az egyik az, hogy Aldertree azért küldött ide minket, hogy reményei szerint elpatkoljunk, vagy azért, mert tudta, hogy biztosan elpatkolunk. Más aligha lehetett.
Egy ficánkoló, sebesség őrült vámpír nekünk készül rohanni, még az utolsó pillanatban lököm Evelynt arrébb egy vámpíroktól üres területre, aztán már csak azt érzem, hogy a vámpír lendülete magával sodor és beépülünk a szemközti falba. Hallom ahogy nagyot reccsenve érkezünk a kemény felületnek és a vakolat csak úgy mállik le.
Érzem a csigolyáimban, hogy ez nem volt egy pihekönnyű landolás. Feleszmélek és egy karóval találom szemben magam, ami a torkomnak szegeződik, az őrült vigyorról, ami szintén rám szegeződik már tudomást sem veszek.
music: || coded by elena gilbert


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Szer. Május 24, 2017 2:44 pm ➹ Vendég

Simon & Ev
Mérges voltam, tagadhatatlanul mérges voltam. Ezek a vámpírok csak szórakozásból gyilkolásztak mondénokat – ha még arról lett volna szó, hogy csak táplálkoztak, akkor egy fokkal talán kevésbé vetettem volna meg őket, de minden egyes holttesten kristály tisztán látszott, ahogy a fogva tartók a legélénkebb fantáziájuknak megfelelően kínozták meg szerencsétlen párákat. És a legrosszabb az egészben az volt, hogy elképzelni nem tudtam, mióta csinálhatták ezt. A holttestekből ítélve nem ma, és nem is tegnap kezdték, én pedig féltem belegondolni, hogy mennyi ideig volt ez rejtve a Klávé előtt. Bár, ha abba gondolok bele, hogy a Klávé újabban csak Valentinenal törődött, és azzal is pont a rossz módszereket használva, igazából, ezen már meg sem kellett volna lepődjek. A legszomorúbb az egészben azonban mégis csak az volt, hogy elméletileg mi, árnyvadászok voltunk az emberek védelmezői, és mégis, mégis ilyen dolgok történtek...
Mindezen érzésem ellenére is, teljesen nyugodt voltam. Éreztem, ahogy a növekvő adrenalin hatására a szívem gyorsabban pumpálja a vért az ereimben, de én hidegvérűen álltam ott, és vártam arra, hogy ránk támadjanak. Nem éreztem semmit, se megbánást, se félelmet – én itt most egy mészáros voltam, és ez nem engedte meg, hogy bármilyen érzelem elhomályosítsa az ítélőképességem. Mert itt minden vámpírnak halnia kellett, kivétel nélkül.
Simon még az utolsó előtti pillanatban is próbálta elviccelni a helyzetet, miközben a vámpírok nevetését hallgattuk, de az én arcomra nem telepedett mosoly. Csak álltam ott rezzenéstelen, szigorú vonásokkal. És tudtam, hogy egymagamban, illetve egy tapasztalatlan vámpírral nem jelentettünk a szemükben veszélyt, de itt és most nem érdekelt ez. Ez egy piszkos játszma volt, ahol ölsz vagy megölnek, én pedig nem az utóbbihoz akartam tartozni, így képes voltam bármilyen módszert bevetni ennek érdekében. Úgyhogy hadd becsüljenek csak alá minket! Csak aztán ne lepődjek meg nagyon, ha írmagjuk se marad...
A nevetés elhaltával ismét csend telepedett a helyiségre. Én védekező pozícióban álltam, és a környezetemet pásztáztam, hogy kiszúrjam az első vámpírt, aki támadni készült. A pillanat hosszúvá nyúlt, olyan volt, mintha még az idő is lelassult volna – pattanásig feszült a hangulat. És aztán, amikor először meghallottam egy apró neszt a jobb oldalamról, mely egy vámpír jelenlétére utalt, hirtelen minden felgyorsult, én pedig elvesztem a csata hevében.
Természetesen nem hagytam ezúttal, hogy a vakdüh eluralkodjon elmém felett, végig tudatánál voltam mindannak, amit tettem, de ott abban a pillanatban nem léteztem sem én, sem az ellenség, sem Simon. Csak a szeráfpengém volt, mely újból és újból húsba vájt, egymás után szedve le áldozatait. Olyan volt, mint az ítéletkardja, mely senkinek és semminek nem kegyelmezett.
Az első támadóm azt hitte, hogy nem vettem észre, azonban mivel ez nem volt igaz, kihasználva a meglepetés erejét, lebuktam a felém nyúló karjai elől, és belé mélyesztettem a pengémet. Másodperceken belül hamuvá vált, de én nem álltam le ezen töprengeni, hanem megperdültem, és kivédtem egy felém érkező csapást. A vámpír ereje sokkal nagyobb volt, mint amire számítottam, és több erőfeszítésembe telt visszataszítani őt, de végül csak sikerrel jártam, s mielőtt az ellenségem feleszmélhetett volna, én már meg is szabadítottam a fejétől.
Szívem a fülemben dobogott, és olyannyira kizártam a külvilágot, hogy először le sem esett, hogy mit hallok, ám a reflexeim kiválóan működtek, így rögtön megperdültem ismét, és kitérve a támadóm támadása elől véget is vetettem az életének. Persze nem kerülte el a figyelmemet az sem, hogy a földön hevert Simon egyik karója, ami azt jelentette, hogy valószínűleg megmentette az életemet. Mindenesetre én nem értem rá most megköszönni neki ezt – úgy gondoltam, hogy ez ráér akkor is, ha élve kijutottunk ebből a slamasztikából mindketten.
Mivel azonban nem hagyhattam a társamat fegyver nélkül, ezért lebuktam egy felém suhanó tárgy elől (ez most komolyan valami husáng volt?!), és felkaptam Simon karóját, amit bele is szúrtam a husángos támadóm szívébe.
A vámpírok rohama nem látszott alábbhagyni, sőt, mintha most már sokkal többen támadtak volna egyszerre – biztos rájöttek, hogy nem fognak tudni könnyen elintézni minket. Simont emiatt éppen hárman is körbe vették, neki pedig egyetlen karója volt csak, amivel védhette magát, ezért gondolkodás nélkül a segítségére siettem.
A szeráfpengémet ösztönösen dobtam el, hogy megmentsem Simont egy halálos támadás elől, ami persze célba is ért, és a vámpírból csak hamu maradt. Közben azonban felém is érkezett támadás, engem viszont annyira lefoglalt az, hogy Simonnak segítsek, hogy csak az utolsó pillanatban sikerült kitérnem a támadás elől.
Mivel jelenleg a rögtönzött karó volt az egyetlen fegyver a kezemben, annak a markolatát fogtam meg erősebben, és szúrtam bele a támadóm combjába. Persze tudtam, hogy ezzel még nem öltem meg, ám a hirtelen támadt fájdalma adott egy másodpercnyi időt nekem, amit kihasználva eltörtem a nyakát, és kirántva a karót a combjából, a szívébe döftem azt.
- Simon! – kiáltottam fel, majd odadobtam neki a karót, hogy legyen mivel védekeznie és támadnia is, majd vetettem egy bukfencet, kitérve a felém közeledő halálos támadás elől, majd felvéve a földön heverő szeráfpengémet, a korábbi támadómba mélyesztettem azt.
Mikor felálltam, Simon ott volt már a közvetlen közelemben. Egymás hátának vetettük a sajátunkat, és így néztünk szembe a felénk közeledő vámpírcsapattal. Nem tudtam volna megmondani, hogy mennyivel végeztünk, mint ahogy azt sem, hogy még hányan voltak vissza. Egyedül az arcomon patakzó izzadságot éreztem, és ahogy minden izmom sajog a harctól – de persze egyik sem rettentett vissza attól, hogy még több vámpír életét vegyem.
- Ha látod a vezérüket, őt ne öld meg. Élve van rá szükségünk – közöltem Simonnal, s reméltem, hogy lesz elég esze ahhoz, hogy rájöjjön ő is, melyik vámpír lehet ennek a csapatnak a vezére. Őt ugyanis el akartam vinni Aldertree-hez, hogy aztán a saját, illetve a Klávé módszereinek megfelelően kivallassa mindarról, amit tudni akart – de természetesen, előbb én akartam elbeszélgetni vele. Így csak remélni tudtam, hogy megtaláljuk őt még azelőtt, hogy az életét vennénk – vagy még mielőtt elmenekülne.
Ha nem tudsz rá írni, szólj, és kitalálunk valamit <3  ● words: 939 ● ©


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vámpír

Kor :
19

Tartózkodási hely :
New York, Dumort Hotel

Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 19.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Pént. Ápr. 21, 2017 9:01 pm Simon Lewis
Evelyn & Simon

Én leszek az új Hulk


Nagyjából eltudom képzelni mit gondolnak rólam az Intézet falain belül, hát persze, néhányan véka alá sem rejtik, hogy nem látnak éppen szívesen. Amíg mondén voltam csak egy megtűrhető semmiségként kezeltek, egy púpként, ami ugyan kellemetlen, de még lehet vele élni. Most? Rosszabb vagyok a pestisnél, egy vámpír, úristen, itt az apokalipszis meg minden marhaság. Pont ezek miatt nincs éppen túl sok lehetőségem elcsevegni néhány árnyvadásszal, ha olykor mégis megesik, hát az a „szia, mizu? semmi, szia” kategória, ami még a leggyérebb kommunikációs töltetet is felülmúlja. Evelyn-nel pár szót már váltottam, de abból semmi sem derült ki róla, itt mindegyikük erős, bátor és kész megmurdálni bármikor, ha ez kell…öhm, azt hiszem ennek semmi köze az egyéniséghez, nem? Eltudom viszont azt képzelni, hogy Ő mit hallott rólam, épp ezért érdekes az ismeretségünk első pár perce, és azt hiszem sikerül is megnyernem Őt, ki gondolta volna, hogy a közös pont az Aldertree haja lesz, mindig érnek meglepetések. Erről is egy film jut eszembe, mármint Victor hajáról, a Grrrrrr, na abban csavargatja gödörre a haját az egyik csirkecsontokkal, lehet Victor wodoo-zik? Hmmm..
Ahogy a kikötő feldereng előttünk minden komolyabbá válik és még Én is érzem, hogy van okom a félelemre. Raphael szerint nem egy fészek maradt hátra Camille szabályszegő kis életéből és ezek rendre tovább úgy cselekednek, ahogy szeretnének. A vér szaga olyan erős, hogy már nekem is kellemetlen holott vámpír vagyok. A halál szaga lengi körbe a kikötőt csendjét amely hátborzongatóan békés. Olyan ez akár egy horror filmben, a túl nagy csend sosem jelent biztonságot. Bár lehet, hogy vámpír vagyok, de épp annyira ezeknek az ellensége, mint Ők az árnyvadászoknak. Nem tétováznának ha meg kellene ölniük, márpedig semmim sincs, amiért ne jutnának erre a következtetése.
-Neee, azt hittem dobjam rájuk és nézzem végig, ahogy fellobbannak, egy jó kis tábortüzet csiholva. – Vigyorgok vissza, tudtam, hogy cukkol, már kezdem kiismerni.
Követem a fémes szagot a viskóig és odabent épp azt találom, amire gyanakodtam. Holttestek oszlásnak indultak, a szaguk már olyan erősen büdös, hogy el kell takarnom az orrom nehogy felforduljon a gyomrom. A vér vörösre majd barnásra festette a viskó belsejét, olyan ez, mint egy szeméttároló, csak itt műanyagok, papírok helyett emberi holttestek hevernek összevisszaságban.
-Ezt fel kell gyújtanunk… - Nyögöm ki. Semmiképpen sem maradhat így és másképp ezt mind eltüntetni nem lehet. Persze most ez a legkisebb gondunk, mert bár már Evelyn átadta a karókat, nem érzem úgy, hogy ez elegendő lenne. Itt vannak, sokan, nagyon sokan. Érdekes, hogy miért nem buktak még le, bár ahogy elnézem szerencsétlen embereket, volt már, akik rájuk akadtak, csúnyán végezték.
Evelyn felszólítja őket, de kinevetik, nem csodálom, bár a Klávé ismerős számomra, piszkosan játszanak mégsem tudna megrémiszteni egy mondat a nevükben.
-Ne aggódj, nem szándékozom egy harcoló árnyvadász útjába keveredni. – Mondom és magam elé helyezem a két rögtönzött karót. Akkor tehát csak úgy, mint a Tini nindzsa teknőcök, és akkor túlélem.
-Készen állok, vagyis állni állok, na de hogy készen. – a végét már csak motyogom, mert aztán előugrik egy vámpír és őrült vigyort vet rám. Állán csorog a vér és szakadt ruhája nem éppen a legújabb divat szerint van szaggatva. Hegyes fogai szinte már kampók nem is fogak és borzadva látom, mi válhatna belőlem is.
Rám ront, de kitérek előle, épp csak egy pillanaton múlik, hátra csapom a karót és felszúrom rá, szerte foszlik mintha nem is létezett volna sohasem.
Még ketten jelennek meg, Evelyn mögött pedig még egy.
-Vigyázz!! – Kiabálom, de a hangzavar a tetőfokára hág, hát elhajítom a karót és eltalálom a kopasz óriást, ennyit arról, hogy ne veszítsd el a karóidat, szép volt Simon Lewis!
music: || coded by elena gilbert


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Csüt. Ápr. 13, 2017 5:40 pm ➹ Vendég

Simon & Ev
Igazából, még én is meglepődtem azon, hogy milyen jól szórakoztam Simon társaságában. Csak látásból ismertem őt, illetve egyszer-kétszer váltottunk ezelőtt csupán szót, de őszintén szólva, túl sok mindent nem néztem ki belőle. Nem volt vele bajom természetesen, hisz aranyos volt meg minden, de némileg azért tartottam attól, hogy milyen lesz majd vele küldetésre menni, vagy hosszabb időt eltölteni együtt, de minden elvárásomat felülmúlta.
Oké, nem volt tapasztalt a vámpír és ez a világ dolgaiban, de ez érthető is volt, hiszen csak nemrég került bele, ráadásul teljesen véletlenül; viszont a humoráról sok rossz dolgot hallottam már az árnyvadász társaimtól, aminek köszönhetően elég rossz képet festettem le magamban róla. De most, hogy a saját bőrömön tapasztaltam ezt a „pocsék humor”-t, rájöttem, hogy nem is annyira rossz az, és hogy nagyon könnyedén el lehet vele ütni az időt.
Így szinte fel sem tűnt az idő múlása, miközben a kikötő felé tartottunk – már csak arra eszméltem fel, hogy odaértünk, így én is visszafogtam magam, és ahelyett, hogy vele hülyéskedtem volna, a komoly, „küldetést csinálok éppen” arcomra váltottam, főleg, hogy tudtam, bármennyire is tűnt könnyűnek első hallásra, valójában koránt sem lesz az. Emiatt pedig nem engedhettem meg, hogy bármi is elterelje a gondolataimat, és csökkentse a koncentrációmat, elvégre, ha harcra kerül sor a vámpírokkal, elég egy rossz lépés, egy figyelmetlen pillanat ahhoz, hogy már holtan is essek össze. Gondolom érthető, hogy miért szerettem volna ezt elkerülni.
Miután biztos lettem abban, hogy Simon minden szavamat megértette és fel is fogta, elindultam csinálni neki egy karót, miközben ő a vámpírok rejtekhelyét kereste. Szerencsémre nem kellett messzire mennem, hamar találtam egy fakerítést, melyet megszabadítottam az egyik lécétől, s kettétörve azt Simonnak már volt is két fegyvere, amivel remélhetőleg nem magát fogja majd felnyársalni.
Pont abban a pillanatban, hogy én is végeztem, hallottam meg Simon hangját, ahogy arra buzdít, kövessem. Bólintottam egy aprót, jelezve neki, hogy vettem az adást, mielőtt azonban elindultunk volna arra, amerre a vér szagát érezte, átnyújtottam neki a fegyvereket.
- Majd azért ne felejtsd el kihúzni a vámpírokból, jó? – tanácsoltam neki ismét azzal a tettetett gunyoros mosollyal az arcomon, ami persze csak azt jelentette, hogy épp cukkoltam őt. Bár, ha igazán őszinte akarok lenni, akkor tényleg kinézem belőle, hogy ilyen módon hagyja el a fegyvereit.
Amint Simon elvette a két rögtönzött karót tőlem, meg is indultunk egy kis halászkunyhó felé, amely Simon szaglása szerint csak úgy öntötte magából a vérszagot. Nekem már alapból nem tetszett ez az egész környék, valahogy túl csendes volt, és a légkör is a pattanásig feszült – az volt teljesen a benyomásom, hogy a vámpírok tudják, hogy itt vagyunk, hogy értük jöttünk, csakhogy nem vesznek minket komolyan, és az új áldozatuknak akarnak minket.
Összevont szemöldökkel, erősen koncentrálva füleltem, hátha meghallok valamit, még a szemeimet is meresztettem, hátha a kunyhóban érzékelek valami mozgást, de semmi – még a rúnáim is hiába voltak aktiválva, így sem sikerült semmit sem kivennem, ami „élő” dologra utalt volna. Ez pedig csak egyet jelenthet...
Épphogy rájöttem arra, hogy mi folyik körülöttünk, Simon már be is rontott az épületbe, én pedig nem tudtam ebben megakadályozni. Szitkozódtam magamban egy sort, majd utána eredtem. A nyx rúnámnak köszönhetően én is tökéletesen kivettem a holttesteket, amelyek itt voltak felhalmozva. A levegőben halál és vér szaga terjengett, amelyek együtt orrfacsaró bűzt eredményeztek. Elnyomtam magam a késztetést arra, hogy befogjam az orromat, majd odaléptem az egyik halott férfihoz, és tanulmányozni kezdtem. Megmozgattam kicsit a testét, illetve a sérüléseit is jobban szemügyre vettem, hogy meg tudjam állapítani, mióta voltak halottak, és hogy bizonyossá válhassak abban, hogy a gyanúm igaz-e. Ez az épület ugyanis nem a vámpírok fészke volt, sokkal inkább raktára, temetője, ahová a szemetet dobták ki – tehát azokat a mondénokat, akiket vagy meguntak, és hagytak itt megdögleni; vagy halálra kínoztak.
Éreztem, ahogy feltámad bennem a düh ezt a sok ártatlan mondént látva, akik semmit nem követtek el valószínűleg az égvilágon, csupán rosszkor voltak rossz helyen, és így végezték... Meg fognak fizetni ezek a vámpírok, ígérem az összes angyalra a Mennyben! Ne legyen a nevem Evelyn Heallight, ha ezt büntetlenül megússzák!
A bennem tombolni készülő érzések ellenére is nyugodt, érzelemmentes arccal egyenesedtem ki, s tekintettem körbe a helyiségen. Nem voltunk egyedül.
- A Klávé és a Törvény nevében felszólítalak titeket arra, hogy adjátok meg magatok. Ha így tesztek, nem esik bántódásotok, azonban ha ellenállást tanúsítotok, jogunkban áll felvenni a harcot ellenetek, és ígérem, nem fogunk kesztyűs kézzel bánni veletek – szólaltam meg hangos, határozott hangon, hogy minden egyes vámpír, aki itt rejtőzködött valahol, jól megértse minden egyes szavamat.
Biztos voltam persze benne, hogy nem lesz semmi hatása annak, amit mondtam, főleg, hogy csak ketten voltunk, ők pedig jóval többen voltak nálunk – csak természetes volt, hogy félvállról vegyenek minket, és hogy lenézzenek, de meg fogom mutatni nekik, hogy Evelyn Heallight-tal nem érdemes packázni!
Mint ahogy számítottam is rá, a vámpírok hangos nevetésben törtek ki, mintha nem hallottak volna ennél jobb viccet mostanában, de én figyelmen kívül hagytam ezt a gúnyos kacagást, helyette oldalvást Simonra sandítottam.
- Egy jó tanács: ne kerülj az utamba – figyelmeztettem Simont, s ezúttal tényleg nemcsak szórakoztam, hanem halálosan komolyan gondoltam azt, amit mondtam. – Most pedig készülj, mert jönnek – tettem még hozzá, majd hátranyúltam a hátamhoz szíjazott szeráfpengéért, majd előrántottam azt. Ahogy a penge felismerte, a tulajdonosa egy árnyvadász, a pengéje egyből világítani kezdett, ezáltal kékes fény borult az egész helyiségre.
Jobban megszorítottam a fegyverem markolatát, majd egy védekező, harcra készen álló pozíciót vettem fel, tekintetemmel azt üzenve a vámpíroknak, hogy jöjjenek csak, én nem félek tőlük; levágom mindet egytől egyik.
Ha valamit nem így képzeltél el, akkor szólj ^^  ● words: 908 ● ©


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vámpír

Kor :
19

Tartózkodási hely :
New York, Dumort Hotel

Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 19.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Szer. Ápr. 12, 2017 8:53 pm Simon Lewis
Evelyn & Simon

Én leszek az új Hulk


-Sejtettem, akkor kulturálatlan is, Még rosszabb, az Ő modora és még ez is, hajaj, menthetetlen. – Rántottam meg a vállam és elfogadtam a vigasztalást, amiről mindketten tudtuk, hogy szimpla hülyéskedés. Az árnyvadászok nagy része hiába viselkedik úgy mintha a világ mindennapjaiban lenne, tisztában sincsenek a mondén dolgokkal, ez persze valahol érthető, van éppen elég dolguk, na de ki ne ismerné az Alkonyatot? Ha más nem a rémálmaiból. A színészválogatás pocsék, az a nő úgy néz ki, mint egy aszott köteg káka, és akkor mellé még jön a diszkógömb világítás és tessék, kész Hollywood legpocsékabb költségvetéséből fakadó rémkatasztrófa. Azt hiszem kissé el is ragadtattam magam. Most, hogy már tudom milyenek a valóságos vámpírok kicsit még bizarrabb a sok kitaláció, a sok spekuláció, mondén kártétel az egész.
-Na látod, fény derült mindenre, kicsit érdekesen leragadt a retronál, de Ő Aldertree, neki ez megengedett. – Bólogatok hevesen, de közben ráz a nevetés. Az elgondolás szép, ha Victor ezt megtudná apró darabokra szedne és kirakót gyártana belőlem, és alighanem most már Evelynből is. Látásból már ismerem a lányt, de nem tudtam, hogy humorérzéke is van, márpedig akad rendesen és sikerült elvonatkoztatni attól, hogy épp vámpírokat megyünk kipucolni az otthonkájukból. Csak abban reménykedem, hogy nem Raphael klánjának egy része felel a zavargásokért, mert akkor két tűz közé esek. Camille csatlósai viszont veszélyesebbek, láttam mikor Jace összeakadt azzal a nővel, akkor értünk pont oda Claryvel mikor leszúrta azt a vámpírt, olyan volt akár egy veszett kopó.
Hatalmasat csap a hátamra és meggörnyedek, de hősiesen egy nyikkanás nem szakad fel belőlem, ez az, csak férfiasan. Elindulunk és belőlem dőlnek a kérdések, persze mind olyan, melynek alapvetőnek kellene lennie tekintve, hogy egy vagyok azok közül, akikkel dolgunk akad ma este. Evelyn azonban nem rója ezt fel, szerencsére.
-Nem tévedek el, cserkész becsületszavamra! – Még szalutálok is miközben mosolygok. A kikötőhöz érve azonban akkora a csend, hogyha leejtenénk egy gombostűt akkora lenne az általa keltett zaj, hogy még a város túlsó oldalán is emlegetnének minket. Az épületek bizarr állapotban meredtek az ég felé, sötét volt mindegyikben és az ablakaik hol töröttek, hol olyan mocskosak voltak, hogyha akarnék se tudnék egyikbe se bepillantást nyerni. Az egész hátborzongatóan festett és bár lehetek vámpír, akkor sem vonz ez a hely. Én inkább a puha matrac és a tv szerelmese vagyok, de ki tudja, egy efféle kikötői kéjlak lehet a vámpír paradicsom.
-Ez menni fog, nem lesz gond. Készen állok! – Bólintok és minden poén nélkül egyetértek mindabban amit mond. Nincs szükségem arra, hogy Victor még ennél is jobban beskatulyázzon és rajtam tartsa a szemét. Fontos, hogy megcsináljuk a küldetést.
Beleszagolok a levegőbe, de nem kell sokáig keresnem, megcsap az utánozhatatlan vérszag, olyan erős, hogy vagy nagyon friss még vagy nagyon nagyon sok, nem is tudom melyik a rosszabb.
-Erre, kövess! – Suttogom és elindulok a dokkok között a halászkunyhóig, nem nagyon, de nem is kimondottan apró, ha valaki ott akarna tanyázni hát arra épp megfelel. Vámpírsebességgel termek a halászkunyhónál, halkan érkezem, egyre jobban megy ez az egész. Odabentről dől a vérszag, szinte olyan mintha vér keringene az öreg deszkák között. Mozgást nem hallok hát benyitok és odabent a sötétség ellenére is tisztán látom, halmokban hevernek a holttestek, mindenhol vér foltozza a kunyhót.
-Nem az amit kerestünk..ez.. – Nem tudom kimondani, mert szavak sincsenek rá.
music: || coded by elena gilbert


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Hétf. Ápr. 10, 2017 6:53 pm ➹ Vendég

Simon & Ev
- Simon, nem akarlak elkeseríteni, de szerintem Aldertree nem ismeri azokat a filmeket – pillantottam a fiúra tettetett együttérzéssel, hisz tudtam, hogy ő is csak viccel. De azért még a vállát is megütögettem, hogy ezzel is kifejezzem a sajnálatomat azért, amiért ez nem lehetett ok azért, hogy ne szeresse. Azt meg persze nem akartam hozzátenni, hogy én sem ismertem azokat a filmeket – valahogy soha nem vonzottak még az újabbak sem, már csak azért sem, mert tele voltak kamu dolgokkal, mint például, hogy a vámpírok csillognak a napfényen. Jézusom!
Még mindig a fejemet szoktam fogni, ha azokra a filmekre gondoltam. Oké, megértem én, hogy kell a kreativitás, meg újdonság ahhoz, hogy egy ilyen témában még tudjon az ember sikereket elérni, de én jobban örültem volna, ha inkább olyanokkal foglalkoznának a mostani könyvírók és filmrendezők, amiben még van valami potenciál.
- Áhh, akkor már értem, hogy mit szoktam éjnek évadján az Intézet folyosóján sétálva hallani. Aldertree zenéjét – válaszoltam szélesen vigyorogva Simonra, aki annyira jól mulatott ezen a kis szituáción, amit ketten összeraktunk az Intézet vezetőjéről, hogy immáron hangosan is felnevetett. Egy pillanatra én is éreztem a késztetést, hogy csatlakozzak hozzá, de végül beértem annyival is, hogy fejcsóválva halkan kuncogjak.
- Helyes, tégy is úgy – kacsintottam rá, amikor közölte, hogy majd heggyel lefelé viszi a karót, mint az ollót gyerekkorában. – Na menjünk – csaptam rá erősen a hátára, talán kicsit erősebben is a kelleténél (ami igazából szándékos volt, de pszt!), majd megindultunk kifelé az Intézetből.
Ahogy elhagytuk az épületet, Simon egyből kérdezősködni kezdett afelől, hogy merre van a kikötőben a vámpír részleg, amire én csak megcsóváltam a fejemet. Mérges lehettem volna, amiért ennyire nem tudott semmit, de igazából nem voltam az, kicsit sem. Simon még teljesen friss vámpír volt, s még annak ellenére is sokkal inkább egy mondénra hajazott, mint az éjszaka gyermekeire, de úgy voltam vele, hogy idővel biztosan bele fog jönni – az örökkévalóság állt előtte, hogy hozzászokjon a vámpírsághoz, biztosan elég lesz a számára is.
- Majd meglátod, csak nehogy út közben eltévedj – feleltem végül szélesen mosolyogva, majd tényleg megindultunk a kikötő felé.
Simonnak szerencséje volt annyiban, hogy én tudtam, nagyjából merre kell menni. A kikötőben tudtam, hol kell a vámpírokat keresni, viszont a fészek megtalálása már sokkalta nehezebb feladatnak bizonyult. Már csak ahogy ezen gondolkodtam, nem jutott eszembe egy épület sem, amiből kinéztem volna, hogy egy ilyen undorító hely legyen, de szerencsére itt volt velem Simon is, aki talán ebben tud majd segíteni nekem – ha nem, hát akkor kénytelenek leszünk minden épületet egyesével átvizsgálni. Idegőrlő és roppant unalmas feladat, de már volt, hogy nem volt más választásom.
Ahogy közeledni kezdtünk a kikötő megfelelő részéhez, először lassítani kezdtem, majd szépen meg is álltam. Mivel nem tudtam, hogy pontosan hol volt a fészek, nem akartam megkockáztatni azt, hogy a vámpírok előre megneszeljék a közeledtünket, miközben mi még csak azt sem tudtuk, hogy ők hol vannak.
- Nos, Simon, a következőt fogjuk tenni – kezdtem bele a fiúra pillantva. – Először is, használd a kifinomult érzékeidet ahhoz, hogy megtaláld a vámpírokat. Koncentrálj a vér szagára, azt már messziről meg kell érezned, én pedig teljesen biztos vagyok abban, hogy nem egy csepp mondén vér folyt abban a fészekben – magyaráztam neki komolyan, bízva abban, hogy legalább ennyire képes lesz. – Közben én szerzek neked karót, hogy legyen mivel harcolnod – tettem még hozzá. – És egy jó tanács! Légy nagyon óvatos, próbálj meg nem túl nagy zajt csapni magad körül, mert ha a vámpírok észrevesznek minket és elmenekülnek, akkor bukott a küldetés, és Aldertree eleven megnyúz és nyársra tűz minket – feleltem tényleg halál komolyan, hogy Simonban is realizálódjon a helyzet komolysága. Mert egy dolog volt, hogy én elvicceltem a küldetést, de tisztában voltam azzal is, hogy mennyi minden forog kockán – Simonnál ebben nem voltam annyira biztos, ezért jobbnak láttam biztosra menni. – Akkor, készen állsz? – kérdeztem tőle felvont szemöldökkel, izgatott csillogással a szememben.
Kezdődjék a parti Cool ● words: 630 ● ©️


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vámpír

Kor :
19

Tartózkodási hely :
New York, Dumort Hotel

Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 19.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Szer. Márc. 29, 2017 11:38 am Simon Lewis
Evelyn & Simon

Én leszek az új Hulk


-A létezésemen kívül kétlem, hogy bármit véthettem ellene, lehet nem csípi a vámpíros filmeket, azért akkora az ellenszenve az irányomba, de ha szánna rá időt, hogy megismerjen tudhatná, hogy Én se csípem azokat a gagyi filmeket. – Vonok vállat vigyorogva. De a viccet félretéve magam sem tudom miért szemelt ki magának. Számtalan ötletem lenne, de bizonyítani egyiket sem tudom. Például ott van az, hogy Clary Valentine lánya Én pedig Clary legjobb barátja vagyok és történetesen vámpír, ez tűnik a legvalószínűbbnek az utálata okának. Bár azt hiszem Aldertree esetében az utálat olyan, mint reggel felkelni fogat mosni, napi rutin, ki nem hagyható. Én megértem, hogy a Klávé úgy véli Ő a megfelelő személy az Intézet vezetésére, de miért nem kérték ki a többi árnyvadász véleményét? Tuti 100-0-ra győzött volna a „soha” kategória és akkor nem volna gond.
-Oh hogyne, tervezi az örökbefogadásomat. – Nevetek. Naná, szeret, úgy, mint Raphael? Neki is a szeretet megnyilvánulása abból áll, hogy napi kétszer elüvölti magát, hogy SIMON!!! aztán megfenyeget, hogy levágja valamelyik végtagom és kirakja napozni, meg egyéb édes kis kedves szavak a napi valamely szakában.
Én két véglet közé pottyantam, se a vámpírok, se az árnyvadászok nem rajonganak értem, érdekes ugye? Na nem mintha mondénként siker övezett volna, na de mégse akartam megsütni vagy tömlöcbe záratni.
-Közben Bob Marley szól a zsebrádiójából, fütyörészget és néha dalra fakad. – Kontrázok Evelyn felvetésére, de alig bírom visszafogni a nevetést. Kinézem Én is belőle, hogy hajat csavargat esténként, az a haj nem természetes, tuti, hogy nem, az maga a lehetetlenség. Végül nem bírom és hangos hahotában török ki, néhány árnyvadász felénk pillant és látom rajtuk, hogy a szemüket forgatják. Mit mondhatnék? Híres vagyok a köreikben.
A küldetéssel nincs semmi problémám, gyakorlatnak megfelel, hogy ne legyek Én a vámpírok szégyene, de lássuk be, annyit tudok a vámpírfészkekről, mint gyümölcsárus a becsavart talpfaköldökről. Tehát semmit, ezzel pedig sikerül Evelyn-t is meglepnem.
-Ez egy jó tanács, meg is fogadom, mekkora ciki lenne már, ha a sírkövemre az lenne írva, „meghalt miután véletlenül leszúrta magát”. Majd hegyével lefelé cipelem, mint ovis koromban az ollót kellett. – Bólogatok. Tőlem viccen kívül is, de kitelik, hogy leszúrjam magam, a legváratlanabb pillanatokban vagyok kész szerencsétlenség.
Azt hihetné az ember, hogy amint vámpír lettem a reflexeim kiválóak lettek, hogy olyan vagyok, mint egy macska, részben igaz is, olyan vagyok, mint egy macska a víz közepén, csupa bénaság.
-Menjünk, takarítsuk ki őket. Remélem nem Raphael tart éppen póker partyt ott, mert akkor tuti kapok, amiért megzavarom a bulit.
Kilépünk az intézetből és megcsap a hideg szél. Ez az este nem lesz semmi, ha túlélem, bár azért ebben bízok, akkor már mondhatom, hogy nem vagyok életképtelen.
-Merre is van a kikötő azon része ahol a vámpírok tanyáznak? – A farkasos részleg ismerős, de ott tuti nem bujkálnak vámpírok.
music: || coded by elena gilbert


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Vas. Márc. 26, 2017 7:59 pm ➹ Vendég

Simon & Ev
- Csak úgy? Tényleg nem vétettél ellene semmit? – kérdeztem tőle őszintén meglepődve. Igaz, hogy nem voltam oda Aldertree-ért, de valahogy képtelen voltam kinézni belőle, hogy bárkit is csak úgy kipécézzen magának, hogy aztán az örök időkig megkeserítse az életét. Viszont ugyanígy azt is nehezen tudtam elképzelni, hogy Simon ártott volna neki bármit is. Mert hiába volt ő vámpír, még a légynek se tudott volna ártani, ha nem vesszük figyelembe az agyi lefárasztást a sok üres dumájával és béna poénjaival. Lehet mégse olyan elképzelhetetlen, hogy Aldertree ok nélkül rászállt Simonra. Biztos látta, hogy gyenge, ezért tökéletesnek ítélte arra a feladatra, hogy rajta gyakorolja felsőbbrendűségét. – Biztos szeret, és azért bízik rád ilyen sok feladatot – villantottam egy széles mosolyt Simonra, de természetesen mind hangommal, mind az arckifejezésemmel egyértelművé tettem a számára, hogy csak szórakozok vele. Egyszerűen lehetetlen volt, hogy az a férfi bárkit is szeressen! Vagy hogy őt bárki is szeresse.
Épphogy visszafordítottam a tekintetem az előttem sorakozó fegyverek felé, és kezdtem bepakolni még egy tartalék szeráfpengét a táskámba, Simon ismét megszólalt. Kérdését hallva csak megforgattam a szemeim, de nem néztem rá ezúttal.
- Nem, még soha nem gondolkoztam el rajta, de.... szerintem biztosan maga csavargatja a zuhany után. Képzeld el, ahogy áll a szobájában a tükör előtt, egy törölköző a derekán, és épp a haját csavargatja.... – Ahogy lelki szemeim előtt megjelent az előbb leírt jelenet, képtelen voltam visszafogni a vigyorgást. – A viccet félretéve, még ki is nézem belőle, hogy ez legyen esténként a lefekvés előtti programja – tettem még hozzá, miközben a szemem sarkából Simonra pillantottam, csak hogy lássam a reakcióját, de igazából nem volt szükség az én poénjaimra ahhoz, hogy neki jókedve legyen. Nem értettem, miért vigyorgott ennyire, minden esetre jobbnak láttam, ha nem is tudom az okát. Simon csak Simon volt.
Gyorsan befejeztem a felszerelés összekészítését, pont akkor, amikor a vámpír egy újabb kérdést tett fel, mikor azonban meghallottam, hogy mi volt az, teljesen ledöbbentem. Oké, értettem én, hogy Simon még egy teljesen friss vámpír volt, így annyira nem is volt meglepő, hogy nem tudta, hogyan néz ki egy vámpírfészek, a legrosszabb viszont az volt, hogy Aldertree csak kettőnket jelölt ki erre a feladatra. Nem tudtam volna eldönteni, hogy büntetésnek szánta-e, hogy engem küldött Simonnal, vagy pont hogy a képességeimet ismerte el azzal, hogy csak ketten voltunk, mindenesetre nem is számított. Hisz a tényeken nem változtatott, mint ahogy azon sem, hogy egy nagyon jó estének néztem elébe. És ebben tényleg semmi irónia nem volt. Imádtam harcolni, és a munkának a nagy részét, ha nem rögtön az egészet, nekem kell majd elintéznem – ebben teljesen biztossá váltam akkor, amikor Simon megkérdezte, hogy ő mivel fog harcolni.
- Kapsz majd egy karót vagy valami, nyugi – villantottam rá egy öntelt mosolyt. – Csak aztán vigyázz, nehogy magadat szúrd le vele. – Persze hangomból kiderült, hogy nem néztem le Simont azért, amiért még ennyit sem tudott, nálam általában a beképzeltség csak megjátszott volt, nem szívből jövő, de úgy ítéltem meg a fiút, hogy ennyi cukkolás miatt még nem fog dühbe gurulni, vagy megharagudni rám, főleg hogy igyekeztem tényleg a tudtára adni, hogy csak ugratom, és nem gondolom halál komolyan azt, amit mondok.
- Na, de menjünk, mert vár ránk még egy vámpírfészek a kikötőben, amit ki kell pucolnunk – feleltem izgatott mosollyal az arcomon, miközben végighaladtunk a kijárat felé vezető folyosón, majd kiléptünk a hűvös esti levegőre.
nem lett a legjobb, bocsi T-T ● words: 548 ● ©


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre


Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Re: Kikötő ➹ Sponsored content


Vissza az elejére Go down

 
Kikötő
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: