Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Vas. Ápr. 23, 2017 5:41 pm
Raven & Curtis

Oh, Ne kéresd magad!


Mindig is úgy véltem mindenki az, aminek lennie kell. Valahol nekem meg volt írva, hogy vámpír leszek. Sosem bántam meg Camille ajánlatát, hogy vámpírrá tesz, elfogadtam, sőt, akartam, hogy így legyen. Camille megtanított mindenre, de mindig is tudtam, hogy ő kicsit másképp vélekedik a szokványosról. Az a kis balhéja azzal a mondén fiúval kiütötte a nyeregből, valahol nyalogatja a sebeit éppen, nem hibáztatom. De ennek köszönhető, hogy a városban kötöttem ki. Megismertem a nővérem, mintha egy teljesen új személyt ismertem volna meg. A találkozás fájó volt és rossz, de ettől még vissza kaptam egy darabkáját a múltamnak, egy családtagom. Aztán jött a fordulat, van egy fiam, ezzel a ténnyel még nem tudtam megbarátkozni, lehet nem is fogok. Viszont mindezek után itt kötöttem ki, ebben a rozzant mosdóban ezzel a szexi dhampir lánnyal. Panaszra igazán nem lehet okom és nincs is. Felfedezem testének minden részletét, csak mormogok beszéd helyett, eljött az ideje annak, hogy a tettek beszéljenek. A ruhák utolsó morzsája is a mocskos mosdópadlóra hullik. Testét birtoklom és elveszem a vérét, ezek ketten együtt megrészegítenek. Olyan extázist élek át, amilyet még soha, hát legalább tudom miért mondják azt, hogy a dhampir vérétől függő válhatunk. De ha ezt jelenti függeni, hát akkor mindenképp folytatnom kell.
A szex fantasztikus volt és megkoronázta az estét, magamra kapom a gönceimet és a lány is így cselekszik. Kár, mert képes lettem volna még elnézni egy darabig. Fogalmam sincs mit kellene mondani, tenni, ez nem tartozik a repertoáromba.
-Még látjuk egymást. - Csókolom meg szenvedélyesen majd ahogy érkeztem úgy távozom, sebesen.

// Köszönöm a játékot Very Happy //
music:i need  Y   O   U
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Dhampir

Avataralany :
❝candice 'king' accola
Tartózkodási hely :
❝new york
Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Csüt. Ápr. 20, 2017 10:41 pm
to Curtis

Fogalmam sincs miért, de jó érzéssel tölt el, sőt, megbabonáz az érzés amikor a véremet kezdi el szívni. Érzem ütőeremben a két hegyes szemfogát, érzem ahogyan szívja a véremet, érzem ahogy a testemben kevesebb a vér, de nem állítom le, mert valamiért vágyom arra, hogy ezt tegye. Vágyom arra, hogy igyon a véremből, sőt, nem is akarom azt, hogy leálljon.
Személy szerint én még sosem ittam senkiből, amikor hetente egyszer vért iszom, azt is csak vértasakokból teszem, mert félek attól, hogy esetleg nem tudnék uralkodni a vérszomjamon és nem tudnék elállni, és megölnék valakit. Nem akarok bántani senkit, nem akarom, hogy ártatlan mondén vér tapadjon a kezeimhez. Bár még sosem próbáltam azt még ki, hogy nekem vajon milyen önkontrollom van, de ha őszinte szeretnék lenni akkor nem is igazán vágyom arra, hogy ez kiderüljön. Miért? Azért, mert ha oda eljutok, hogy nagyon erősen kell uralkodnom magamon akkor ott már komoly gondok vannak.
Amennyire csak tudok, emberi életet szeretnék élni, bár az úgy elég nehéz, hogy a véred vonzza magához a többi természetfeletti, árnyvilági lényt. Amúgy is, nem hiszem, hogy a mondénok nagy része hagyná azt, hogy egy vámpír táplálkozzon belőle egy nyilvános mosdó falánál úgy, hogy bárki benyithat, főleg mivel félmeztelenek vagyunk. Talán pont ez teszi olyan izgalmassá az egészet. Tele vagyok adrenalinnal, hiszen új még nekem ez a szituáció, nem szoktam ilyen dolgokat művelni, most még is izgalommal tölt el.
- Nagyon is szeretem a bókokat. – mondom játékos mosollyal az arcomon a csók után. Furcsa íze van a véremnek és máskor biztos, hogy undorodnék attól, hogy olyan emberrel smároljak akinek az ajkán az én vérem van, de most még ez is extázisba ejt.
Belső istennőm örömtáncot jár amikor megérzem kemény férfiasságát. Fogalmam sincs, hogy a vérem hozta ezt ki belőle vagy szimplán csak nekem sikerült, de jelen pillanatban nem is igazán érdekel.
- Nem félek tőled. – mondom szinte már-már megbabonázott hanggal amikor elválok kicsit az ajkaitól és a szemeibe nézve mondom ki ezt a három szót. Fogalmam sincs, hogy mi lesz ennek a folytatása, hogy szimplán csak egy egy éjszakás kaland lesz vagy esetleg több. Az a vicces, hogy még én magam sem tudom, hogy melyik opciónak örülnék jobban igazán.

Még sosem csináltam vámpírral. Sosem szexeltem alvilágival, de meg kell mondanom, hogy nem is volt olyan rossz. Biztosra mentünk, bezártuk a mosdó ajtót, aztán ha valakinek el kellett valamit intéznie akkor szépen kiment a klub mellé, vagy vissza tartotta, nem érdekelt minket semmi. Továbbra is hagytam, hogy igyon belőlem szex közben, mert élveztem. Nem tudom megmagyarázni, de valamiért élvezem, ha issza a véremet.
Halvány mosoly játszik az ajkaimon amikor felveszem a pólómat majd becsatolom a nadrágom övét, és a tükör előtt állva igazítom meg a hajamat.
Amikor meglátom a tükörképemet, gyengéden simítok végig a nyakamon ahol Curtis harapásnyomai láthatóak.


■ ■ aww  ■ ■creditVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Csüt. Ápr. 20, 2017 9:29 pm
A vámpír egyszerű teremtmény, a vér hajtja, akkor marad életben, ha csillapítani tudja szomját...meg a picsákat! Nem csupán ennyiből áll vámpírnak lenni. A mondén filmpróbálkozások szánalmas munkát végeztek. Az árnyvilág ezerszer bonyolultabb, és mi vámpírok ennek a részei vagyunk. Sokszor gondolom úgy, hogy egyes társaink nem méltók erre a létre, ezzel nem mindenki képes megbírkózni.
Ez a dhampir lány valamiért vonz magához és ez nem csupán a vére ereje, kockáztatok miatta, egy nyilvános mosdó közepén esek neki és magasról teszek arra, hogy valaki meglát minket. A ruhák a földön és végre a torkomba csorog édes vére, olyan ez mint a csokoládé, minél többet eszel belőle annál finomabb. De le kell állnom és nehez, de megteszem, nem csak a vérét akarom, azt akarom, hogy a teste is az enyém legyen. Nem vesztegetek több időt, lezárom a sebet és az ajkaimon lévő pár csepp vérrel együtt csókolom meg. Merevedésem a testének dörzsőlődik. Vágyom rá, a fejem kissé ködös és tudom, hogy ez a vér hatása, nem gondolkodom tisztán, de jelen pillanatban ez nem számít, mert a gondolatok mindig elrontják a szórakozást.
-Szereted a bókokat? - Suttogom az ajkaiba és közbe kezeim már a melltartóját is könnyed rántással szakítják el, ne vacakolok holmi kapcsokkal.
-Hmm...már nincs visszaút, tisztában vagy vele igaz? Mellettem biztonságban vagy, de azt nem ígérhetem, hogy óvatos vagyok, hogy tőlem bárki is megvédene téged. - megharapdálom a kulcscsontját és kezembe veszem egyik mellét, lágyan simogatni kezdem, tudok gyengéd lenni...az elején.
A vére úgy száguld az ereimben, mint valami sugárhajtómú, csodás energiával tölt el, máshogy érzem magam, a szenvedély pedig lángol, hogy a vérnek vagy a lánynak, esetleg mindkettőnek köszönhetően, fogalmam sincs, csak azt tudom akarom, de úgy, hogy közben a vére is csorogjon le a torkomon.i need  Y   O   U
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Dhampir

Avataralany :
❝candice 'king' accola
Tartózkodási hely :
❝new york
Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Pént. Ápr. 14, 2017 11:15 am
to Curtis

Amikor meghallom a gúnyos megjegyzését miszerint vámpír és még jó hogy vágyik a vérre, egyszerűen csak szemet forgatva reagálok rá.
Amikor ide bejöttem akkor ténylegesen nem gondoltam arra, hogy bármilyen ilyesmi avagy ehhez hasonló szituációban fogok kikötni az este végére, még hozzá józanul, mert nem igazán ittam semmilyen alkoholos italt, bár úgy vagyok vele, hogy ez nem is olyan nagy gond. Úgy is jobban szeretek józan lenni, nincs ezzel semmi gond. Azt viszont tényleg nem gondoltam volna, hogy egy vámpírral fogok össze állni, még ha csak egy estére, akkor sem.
Gondolataimból az rángat vissza a pillanat töredék része alatt, hogy a pólóm immáron nincs rajtam és ahogyan Curtis pólója, úgy az enyém is a földön kötött is, nem messze a lábunk mellett.
Nem tudom milyen érzés lehet az, ha valaki teljes mértékben vámpír, nem tudom milyen érzés az, hogy szinte az egész életedet a vér iránti legyőzhetetlen szomjad irányítja… De az a helyzet, hogy ha őszinte akarok lenni akkor nem is akarom tudni milyen vámpírnak lenni. Jó nekem az, ha csak félig vagyok az, sőt, szívem szerint teljes mértékben ember lennék. Nem akarok belefolyni az alvilágiak ügyeibe, nem akarok félni attól, hogy mi lesz akkor ha Valentine-nak sikerül véghez vinnie a tervét, de legfőképpen nem akarok attól félni, hogy egy-egy vámpír vagy más alvilági mikor fog megtámadni csak azért, mert a vérem csábítja őket és nincs elég önuralmuk ahhoz, hogy uralkodjanak magukon és ne bántsanak senkit.
Most még is másra készülök… Önszántamból készülök megengedni azt, hogy valami vadidegen vámpír igyon belőlem. Mi lesz, ha nem tud majd leállni és szárazra fog csapolni? Annyi kockázati lehetősége van ennek az egésznek, de engem még sem érdekel. Valamiért nem, fogalmam sincs miért. Fogalmam sincs mi ez az egész érzés, de valahogy nem is érdekel, nem érdekelnek a következmények, nem érdekel, ha esetlegesen nem tud majd leállni. Csak is a jelen számít.
- Hmm, szeretem az ilyen bókokat. – mondom válaszolva a srác szavaira miközben egy huncut mosoly kerül az arcomra.
Amikor megharapja a nyakamat, fejemet hátra hajtom a falnak, a tarkójánál beletúrok a hajába és halk sóhaj hagyja el a számat amikor még több és több vért vesz el magának, de még sem állítom le. Valamiért jó érzés tölt el. Élvezem a helyzetet.


■ ■ aww  ■ ■creditVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Kedd Ápr. 11, 2017 7:07 pm
Raven & Curtis

Oh, Ne kéresd magad!


Halkan elkuncogom magam, de nem hagyom abba nyakának kényeztetését, élvezem, ahogy nyelvemmel érzem pulzusának lüktetését, a vére pumpálása olyan, mint a drog, szinte vonz, azt akarja, hogy kóstoljam meg, hogy aztán annál is többet vegyek el belőle. Ez egy részről jó, kábulat, másrészről viszont elveszi a kontrolom magam felől, Ő irányít és utálom, ha nem én teszem ugyanezt, ez bosszantó, mégis hagyni akarom, hogy a vágy erősebb legyen, mit érdekel engem, hogy ez egy mosdó.
-Vámpír vagyok, ez a következtetés azt hiszem kissé diszkriminatív, nem gondolod? Így beskatulyázni. – Nevetek és ajkammal betapasztom a száját egy röpke pillanatra, épp annyira, hogy szemfogaim rabul ejthessék az ajkait és aztán két aprócska kis szúrást hagyva maguk után megízlelhessem azt a különleges vért, amiről már annyit hallottam, és amiről eddig sajnos nem volt kóstolási alapom.
Örömmel dobom félre a dhampir pólóját, hogy aztán az enyém is a kövezeten landoljon. Nem mondhatnám, hogy van mit takargatnom, de elnézve a lányt, neki sincs panaszra oka.
Megnyalom az ajkaimat melyre az élénk piros vére folyt és be kell hunynom a szemem, mert nem kifejezés mekkora élvezetet okoz ez az íz, egyszerre robbant bennem vágyat és mohó éhséget.
-Te vagy az élő, lélegző kísértés. – Nem fogom ezúttal vissza magam, a szemfogaim végre elérik azt, amire annyira várnak és az élvezet leírhatatlan, szorosan nyomom a falnak a testét közben a karommal ölelem a derekát, egyszerre vagyok a ragadozó mely fogva tartja a zsákmányát és egy férfi, akinek kell, hogy érezhesse Ő irányít.
A vére olyan akár a legédesebb nektár és fogalmam sincs mennyi az elég belőle, szerencsére híresen jó önuralommal rendelkezem, képes leszek megállni, ha úgy akarom…de egyelőre nem akarom.
music:i need  Y   O   U
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Dhampir

Avataralany :
❝candice 'king' accola
Tartózkodási hely :
❝new york
Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Hétf. Ápr. 10, 2017 7:52 pm
to Curtis

Halk sóhaj hagyja el a számat amikor a nyakammal kezd el foglalkozni és azokat halmozza el csókokkal. A kettőnk teste közt szó szerint egy centiméter sincs, egy papírt nem lehetne betenni közénk, olyan jól simul a testünk a másikéhoz.
- Tudom, hogy a véremre pályázol... Ne is tagadd. - mondom a férfi szemeibe nézve miközben az arcomon egy játékos mosoly terül szét. Ne is várja azt, hogy ha ezt elkezdi tagadni akkor akár egy pillanatig is higgyek neki, mert olyan nincs. A vérem eleve vonzza a természetfelettit, de a vámpírokat a leginkább. Eddig még nem találkoztam olyan vámpírral aki bírt volna uralkodni a vérszomján és csak a szerencsének köszönhetem azt, hogy egyáltalán életben vagyok még. Bár ezt én magam sem tudom, hogy hogyan sikerült össze hoznom és hogyan sikerül túl vészelnem minden nehéz időszakot, hiszen még nagyon olyan barátaim sincsenek, akikre támaszkodhatnék, ha valami baj van. Mindig egyedül kellett mindent megoldanom, hamar kellett a saját lábamra állnom és egyedül kellett rájönnöm arra, hogy mit is jelent dhampirnak lenni; milyen előnyei és hátrányai vannak ennek a fajnak. Bár, ha őszinte akarok lenni akkor előnyt nem igazán találtam csak hátrányt, de abból annál többet.
Mostanában hibát hibára halmozok, nem tudok normálisan gondolkodni, bár ennek lehet, hogy köze van Gabrielnek is. Belekavar a gondolataimba és mióta felbukkant azóta teljes mértékben felforgatta az életemet.
Amikor lekerül rólam a pólóm csak halványan elmosolyodok. Amikor betértem ebbe a klubba akkor még arra sem gondoltam, hogy egyáltalán sikerül ezt a helyet elviselnem, arra pedig még inkább nem gondoltam, hogy ezzel fogom elütni az időmet. Nem gondoltam arra, hogy egy vámpírral, egy ismeretlen vámpírral fogok össze kerülni, de hát ez van, legalább lesz egy izgalmas és emlékezetes éjszakám.
- Igyál belőlem. - suttogom neki a szavakat.


■ ■ aww  ■ ■creditVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Szer. Márc. 29, 2017 7:45 pm
Raven & Curtis

Oh, Ne kéresd magad!


Követem, ez nem volt kérdés, élveztem a beszólásainkat, azt hiszem a mondén férfiak mondják erre azt, hogy feltüzelt állapotba hozott. A vére pedig..nem utolsó, természetesen vonz, egy dhampír vére olyan akár egy csöpp nektár, édes és képtelen vagy csak egy keveset nyalintani belőle, mindet akarod, ez e fajta átok arra a korcs fajra tekintettel, de annál édesebb másoknak. A vámpíroknak az árnyvadász vérnél is hívogatóbb ez, pedig az sem utolsó, részegítő, és függőséget okoz. A lány teste kecses és pont illik az enyémhez, passzolnak, ahogy hozzá simulok és fogva tartom a mosdó falánál. A heves csókokat követően a nyakához hajolok és a szaporán lüktető vénán végig húzom a nyelvem, majd azt követik az ajkaim melyekből a szemfogaim lüktetve akarnak szabadulni és vért fakasztani a finom bőrön.
-Hát akkor ismerkedjünk meg. – Mondom vigyorogva és örömmel konstatálom, hogy a pólóm a földön landol, mustráló tekintete imponál, nem tagadom, kidolgozott testem van, nincs mit rejtegetnem, ahogy odalent is épp annyira vagyok férfi, mint ahogy az elsőre látszik. Én sem vesztegetem az időt és a felsője nem sokáig érinti már a testét, épp ott esik földre ahová az Én pólóm is esett. A nyakához hajolok, ajkaim óvatosan, becézgetve érintik a lüktető eret, mely olyan szaporán ver a vékony, puha bőr alatt. Szemfogaim hegye végig karistolja a bőrét, nyelvem ízlelgeti parfümtől illatozó nyakát. Nem szeretem a dolgokat lassan, édesen csinálni, jobban bírom a gyors és vad dolgokat, de ezúttal csak ízlelgetni akarom. Ha egy félkegyelmű betévedne a mosdóba saját kezűleg végzek vele, utálom, ha megzavarnak.
-Azt hiszem kimondottan élvezni fogom ezt az ismerkedést. – Mosolygok és újra lecsapok az ajkaira, kezeim az oldalán a melléig felsiklanak és a melltartó anyagán végig dörzsölik a puha halmokat.
music:i need  Y   O   U
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Dhampir

Avataralany :
❝candice 'king' accola
Tartózkodási hely :
❝new york
Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Vas. Márc. 26, 2017 10:52 am
Curtis & Raven
Nem hazudok, meglep, hogy a srác követett a mosdóba, főleg azok után, hogy eléggé flegmák és bunkók voltunk egymással. Nem gondoltam volna, hogy bármi is lesz ezek után ezen az estén vagy bármikor máshol, de úgy látszik még engem is érhetnek meglepetések, pedig jó pár dolgon mentem keresztül fiatal létemre.
Nagyon sok dolog van amit még nem értek teljes mértékben magammal kapcsolatban, főleg azzal ami vagyok. Egy dhampir vagyok. Félig ember, félig vámpír. Interneten utána néztem, de nem lettem sokkal okosabb, csak annyit tudok amennyit az évek során sikerült megtapasztalnom. A vérem vonzza a többi természetfelettit, akaratomon kívül csábítőom őket magamhoz. Valami olyasminek tudom elképzelni a véremet, mint a Szirének éneke. A többiek nem tudnak ellenállni neki, és aki tud, azt nagyra becsülöm és egyben értékelem is. Nem szeretem azt, hogy dhampir vagyok, hiszen sosem tudhatom, hogy mikor akarnak megtámadni, sosem érezhetem magamat igazán biztonságban és ez napról-napra egyre jobban kikészít.
Hirtelen ébredek fel a gondolataim közül és döbbenek rá arra, hogy hol vagyok és mit csinálok, csak egy kis seb kellett ahhoz, hogy magamhoz térjek.
Tudom, hogy a srác vágyik a véremre, hogy valamilyen szinten, sőt, teljesen biztos, hogy azért van most itt, hogy igyon belőlem, de én ezek mellett még sem állítom le. Hogy miért? Nos, fogalmam sincs. Talán mert túlságosan is mazochista lélek vagyok és szeretek a halál peremén táncolni, szeretem a veszélyt és az izgalmat, az ismeretlent, hiszen ezektől izgalmas az élet. Persze nem azt mondom, hogy ez minden esetben jó így, néha nagyon is vágyom arra, hogy unalmas életem legyen, ne legyen benne semmi különleges, főleg ne legyen benne semmi természetfeletti avagy alvilági, de hát ezzel nem tudok mit kezdeni, az életünket habár mi irányíthatjuk, de a legtöbb esetben nem dönthetjük el, hogy minek születünk. Így van ez az én esetemben is, nem dönthettem a fajomat illetően, beleszülettem ebbe az egészbe és innen nincs vissza út, csak meg kell tanulni élni vele. Meg kell tanulni túlélni.
- Sok mindent nem tudsz rólam. - húzom játékos mosolyra ajkaimat majd egy pillanat alatt veszem le a férfiról a pólóját és a földre dobom azt. Pár pillanatig el időzök kidolgozott felső testén a tekintetemmel.


■ ■ imagine dragons lejátszási lista ■ ■  <3  ■ ■credit


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Szer. Márc. 15, 2017 8:02 pm
Raven & Curtis

Oh, Ne kéresd magad!


A tetteimnek sosincs mozgatórugója, sosem előre tervezek, megteszek dolgokat mikor épp úgy kívánom. Ezért sem épp mondható el rólam, hogy igyekszem biztonságban lenni, nem rejtőzködöm, nem fogom vissza magam, ez pedig olykor rengeteg problémához vezet. Most azonban csak mosolygok és nem bírok nem úgy cselekedni, ahogy a vérem diktálja azt. hagyom a pultot, a béna zenét, a vonagló testeket és a nő után sietek. Érzem az illatát, részegítő, még annak ellenére is, hogy a klub dohány és ital szaga keveredik parfümjének és vérének mámorító illatával.
A falhoz szorítom a testemmel és élvezem, hogy a megfelelő helyeken úgy illünk egymáshoz, mint a kirakós darabkái. Formás melle a mellkasomnak feszül, mire még inkább kiéleződnek a szemfogaim és jobban vágyom arra, hogy vére végre a számba kerüljön és keringjen a testemben. Bár férfi vagyok nem gyakran fog el a kényszer a nemi érintkezéshez, egy vámpír a vérivás gyönyöreiben merül el igazán, ez alól nem vagyok kivétel. Most viszont egyszerre vágyom a vérére és arra, hogy a teste is az enyém legyen. A dhampírok különleges csábereje, undorító, mégsem lehet ellenállni az illatuknak, vonzzák magukhoz az alvilágiakat, félvérek. A csók meglep, de egy percig sem tiltakozom, hevesen visszacsókolok, a szemfogaim játszadozni kezdenek a telt alsó ajkával, apró sebet ütve rajta, a vércsepp íze olyan extázissal vértez fel, hogy felnyögök és újra lecsapok az ajkaira és csókkal pecsételem le azokat.
A kezem felfut a derekán és az oldalán simít végig, teste karcsú és szexre termett, ezt már az elején is láttam. Egy percig sem kételkedem abban, hogy van a világon valaki is, akinek ez nem tetszene. Sosem voltam jó ember, sem vámpír, nem érdekelnek a következmények. Most sem Én voltam az, aki megcsókolta Őt, Ő tette meg az első lépést, de a visszakozást nem engedem, ha valamit elkezdek, azt szeretem befejezni is.
-Nem gondoltam, hogy megteszed, nem néztem ki belőled. –Mormogom két csók között és lustán végig nyalok az ajkán, a seb már beforrt, amit ejtettem, kár érte.
dohányéval keveredik, ami a klubban ragadhatott rá.
music:i need  Y   O   U
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Dhampir

Avataralany :
❝candice 'king' accola
Tartózkodási hely :
❝new york
Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Kedd Márc. 14, 2017 11:34 am
Curtis & Raven
Utálom amiért félig vámpír vagyok és ezáltal sokkal nehezebben megy a lerészegedés is. A szervezet túl gyorsan regenerálódik és idő sincs lerészegedni. Nah, azért ilyen siralmat sem gyakran hall az ember egy vámpírtól, hogy az a baja, hogy nem tud lerészegedni. Persze, ennél nagyobb dolgok is vannak, amiért zavar az, hogy félig vámpír vagyok. A lista elején talán, sőt, biztos, hogy az szerepel, hogy mivel a másik felem ember, így hát emberi vér is csörgedezik az ereimben, ezért a természetfelettit, avagy az alvilágiakat, ki hogyan akarja nevezni őket, sokkal jobban vonzza, mintha mondjuk egy átlagos emberről beszélnénk. Utálom, hogy folyton félnem kell attól, hogy vajon mikor fognak megtámadni. Mindig a hátam mögé nézek, hogy vajon követ-e valaki, mert sosem tudok teljes mértékben megbizonyosodni arról, hogy biztonságban vagyok és, hogy épségben haza fogok jutni.
Ahogy kiiszom a maradék italt is a poharamból és leteszem azt a pultra, pár pillanatig elgondolkodom azon, hogy vajon még is mi a fenéért vagyok itt, hiszen ez a hely tényleg nem az én világom. Nem vagyok az a fajta ember aki bárkivel szívesen táncol, lehet engem régimódinak nevezni, de akkor sem preferálom túlságosan azt, hogy valaki olyan fogdosson akit nem ismerek. Ahogy pedig elnézem az itteni embereket, bőven átlépték a bizonyos határt, lassan a klub bejáratához kilehetne nyugodt szívvel tenni a tizennyolcas karikát. Nah, nem mintha annyira prűd lennék, de ettől a helytől teljes mértékben felfordul a gyomrom.
Nem is tervezek túl sokáig itt időzni, épp csak a hajamat akarom rendbe tenni aztán innen lépni is minél hamarabb. Eleve nem igazán bírom a szűkös helyeket, hála a klausztrofóbiámnak, itt pedig szinte egy tűt sem lehet leejteni a földre, annyi ember van ma este itt. Nah, nem mintha annyira jól tudnám, hogy máskor mennyien szoktak lenni.
Épp mennék ki a mosdóból amikor szembe jön velem a srác és nincs időm félrelökni, sőt, megszólalni sem, mert már a helység falánál találom magamat. Beletelik pár pillanatba amíg felfogom, hogy mi történik, majd megcsókolom, viszonzom a mozdulatait, tetteit.


■ ■ youtube lejátszási lista ■ ■  béna lett Sad  ■ ■credit


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Vas. Márc. 05, 2017 9:33 am
Raven & Curtis

Oh, Ne kéresd magad!


-Nem is, szimplán nem volt kedvem szüzek vérét ontani ezen az estén és megkíméltek a szenteltvíztől is, úgyhogy itt kötöttem ki. – Eresztek meg egy vigyort, de nem időzöm túlságosan a lány arcán, ugyanolyan, mint a többi, egyformák mind és bár egy ideig örömet lehet bennük szerezni hamar megunható mind. Mellesleg nem fekszem össze mondénokkal sem dhampirokkal, márpedig valószínűleg az utóbbihoz van szerencsém, az ilyesmiben nem tévedek.
Annyiban igaza volt, hogy utálom az efféle lebujokat, ez a zene pedig maga a förmedvén. Azonban a szállásom unalmas és a vért sem tálcán hozzák szívószállal, valahonnan ahhoz is hozzá kell jutnom és mivel Raphaellel nem vagyunk baráti viszonyban, hogy is volnánk, mikor nyíltan ellenségemnek neveztem évtizedekkel ezelőtt, a vért magamnak kell megszereznem. Na nem mintha kuncsorognék annál a zöldfülü mitugrásznál.
-Jaj, most a szívembe gázoltál, ja, mégsem. – Most az én ajkamra húzódik gúnyos vigyor, lehet ezt eképpen is játszani.
-Megnyugodhatsz, te sem vagy az én esetem, taláán azért nem, mert nem csípem a szőkéket, lehet kicsit férfias is az alkatod márpedig teljesen és visszavonhatatlanul hetero vagyok, nálam ez nem jön be, csupán dumálni akartam valakivel aki épp annyira kilóg innen, mint Én, de a te dolgod. – Vonok vállat és megiszom az utolsó korty italomat is, ez már se nem marja a torkom, se nem érzem a hatását, tiszta víz, csupán ehhez tudom hasonlítani.
Látom, hogy elmegy a mosdó felé és valamiért vonzza a tekintetem, na nem olyan értelemben, vér miatt jöttem ma el a szállásomról és Ő szolgálhat némi utánpótlással és az, hogy elszórakozhatok vele csak hab a tortán. Leteszem a poharat és követem a mosdóba, szart se érdekli, hogy a női mosdó jelzés virít az ajtón, sose érdekeltek az apró tényezők. Belököm az ajtót és nem kell elszámolni kettőig sem már a falhoz szorítom a nőt egész testemmel és beszívom a parfümjének illatát ami az olcsó dohányéval keveredik, ami a klubban ragadhatott rá.
music:i need  Y   O   U
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Dhampir

Avataralany :
❝candice 'king' accola
Tartózkodási hely :
❝new york
Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Szomb. Feb. 25, 2017 12:26 pm
Curtis & Raven
- Hm, ugyan ezt akár én is kérdezhetném. - mondom miközben egy gúnyos mosoly kúszik az arcomra. - Nem nézel ki úgy, mint aki klub zenéket hallgat és minden vágy az, hogy egy ilyen fülledt helyen töltse az estélyét. - nem fáradok azzal, hogy magázzam őt. Minek is? Kb ugyan annyi idősnek néz ki, mint amennyi én vagyok. Persze biztos, hogy idősebb nálam, hiszen vámpír, azok pedig általában idősebbek, hacsak nem valami "újszülöttről" van szó, de nem hiszem, hogy a háttérben most az lenne.
Ahogy elnézem a srácot, látom, hogy eléggé magabiztos, egoista, tudja, hogy jól néz ki és azt is, hogy hogyan fordítsa hasznára az adottságait. Tipikusan az az ember akiket gyűlölök. Nagyra tartják magukat, azt hiszik, hogy mindenkit megkaphatnak maguknak akit csak kinéznek, átmennek rajtuk és utána eldobják a lányokat, mintha csak valami használt rongyok volnának. Tudom, feminista dumának hangzik, de rühellem azt, hogy a férfiak ilyen nagyra tartják magukat, mintha nekik mindent szabadna, de nekünk, nőknek semmit. Igazságtalan az élet, nem de? Dehogynem!
Felvont szemöldökkel nézek rá, amikor felteszi nekem a kérdését, de nem is hagyd időt nekem, hogy válaszoljak, mert szinte rögtön a csapos srác felé fordul - aki nem mellesleg folyamatosan bámul engem mióta ide sétáltam a bárpulthoz - és rendel nekem egy italt.
Szimplán csak vállat vonok amikor a srác lerakja elém a kis pohárba öntött italt, majd megfogom, de mielőtt meginnám a pohár tartalmát, a vámpír-srác felé fordulok.
- Leszögezném még itt az elején, mielőtt nagyon elhinnéd magadról, hogy menő vagy. - kezdem gunyoros hangnemben miközben elégedett mosoly jelenik meg az arcomon. Úgy látszik élvezek mások lelkébe tiporni és letörni a magabiztosságukat. - Nagyon nem vagy az esetem, szóval inkább hagyj is békén. - mondom erőltetett mosollyal, majd egy húzásra megiszom az alkoholos italt, és a mosdó felé megyek, hogy rendbe tegyem a hajamat. Kint az utcán eléggé fújt a szél, bár nem hiszem, hogy olyan nagy kárt tett volna a hajamban, ha a csapos is flörtölni próbált velem, a vámpír meg konkrétan már a flörtölés szélén volt.


■ ■ tv édes zaja ■ ■  hello  ■ ■credit


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Pént. Feb. 17, 2017 8:38 pm
Curtis && Raven

- || || ©REDIT
-Ebben nem is kételkedtem, csupán furdalt a kíváncsiság, mit keres egy ilyen bárban, ha épp nem démonmérgekkel üzletel, nem is úgy tűnik, mint aki egy fülledt erotikus menetért tért volna be, a zene elhanyagolható, tehát nem is lazítani, hát akkor? – Szélesen vigyorgok és nem rejtem el a szemfogaimat, ha megrémül egy mondén törlöm az emlékeit, ha pedig izgatónak találja akkor vérét veszem és aztán törlöm a memóriáját, olyan egyszerű, mint az egyszeregy.
-Meghívhatom egy italra? – Intek a pultos ficsúrnak, aki úgy meresztgeti rám a szemét mintha vetélytársa volnék, csak küldök felé egy önbizalomtól csordultig telt vigyort és ráhagyom a folytatást, természetesen félrekapja a fejét, ahogyan arra számítottam is. Sokszor gondolják úgy, hogy nem mindenki olyan, mint mutatja, hát bennem szemernyi kételem nincs, ha kell bizonyítom is szívesen.
A zene hirtelen átvált valami ritmustalan technora, ez itt az igazán menő, szerintem azonban agyér tágulatot lehet tőle kapni, persze arra jó, hogy vonaglódjon rajta a tömeg, hogy testek érintsék a másik testet és ebből akár szex vagy egyéb más legyen. Ha bárki kérdezné a pandemónium számomra a lebújok lebúja.
-Gyakran jár ide? Remélem nem, mert akkor azt kellene feltételeznem, hogy rossz az ízlése. – Emelem meg a poharam és nem zavartatom magam, hogy beszélek és talán választ sem kapok. Ezalatt a pultos már ki is tölti a nőnek a következő italt.
i need  Y   O   U
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Dhampir

Avataralany :
❝candice 'king' accola
Tartózkodási hely :
❝new york
Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Szer. Feb. 01, 2017 1:07 pm
Curtis & Raven
Pontosan nem is tudom, hogy miért jöttem ma le ide, hiszen nem is szeretem ezt a zenét, és konkrétan rosszul vagyok attól ahogyan nézem, hogy a kb velem egykorúak egymáson vonaglanak. Olyan undorító, emberek, bennetek egy csöppnyi tartás sincsen? Szinte már szánalom. Viszont jól esik kicsit Gabriel tekintetei nélkül lenni valahol, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy itt kell lennem a Pandemonium klubban.
Felvont szemöldökkel pillantok a csapos srácra aki elkezd valamit ecsetelni nekem miután oda adja a második körös piás poharamat.
- Már bocs, de nem érdekel a szöveged, add a piát és kész, ennyi a feladatod. Köszi. - mondom gúnyos hangnemmel és a végére megeresztek egy gunyoros mosolyt is. Látszik, hogy beletiportam a kisfiús egójába és ez valamiért most, különös módon jól eső érzéssel tölt el. Te jó ég, Gabriel nagyon rossz hatással van rám úgy látszik. Minél több időt töltök el a társaságában, annál inkább elveszítem régi önmagamat azt pedig nagyon nem szeretném. Mindegy is, most nem nagyon volt kedvem hallgatni a hülye kis udvarlós szövegelését.
Talán én vagyok az egyedüli az ismerettségi körömből aki nincs kétségbeesve amiatt, hogy nincs barátja. Most komolyan, miért függünk mi ennyire a pasiktól? Simán lehetünk boldogok nélkülük is, nem kell növelnünk az amúgy is nagy egójukat azzal, hogy tudatosítjuk bennük azt a tényt, hogy hatalmas nagy szükségünk van rájuk. Amondó vagyok, hogy nem kell futni utánuk, egyszer úgy is össze találkozok azzal a személlyel aki szeretni fog és aki mellett boldog lehetek. Kitudja, számomra lehet Gabriel lesz az, fogalmam sincs, de komolyabban nem is foglalkoztat, hiszen elvagyok én nélküle is.
A pasikról való filozofálásomból egy férfi hang ébreszt fel. Unottan fordítom felé a fejemet és erőltetetten elmosolyodom.
- Köszi, de megtudom védeni magamat. - mondom flegmán, és ugyan ilyen stílussal lehúzom az imént kapott felesemet.


■ ■ tv édes zaja ■ ■  hello  ■ ■credit


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Vas. Jan. 29, 2017 12:19 pm
Curtis && Raven

- || || ©REDIT
Sorba álltam, rendesen viselkedtem és megvártam, míg a kidobóhoz érek, kérte a személyimet Én pedig felvont szemöldökkel nézek szembe vele. Felemelem a kezem és csettintek. Mintha hirtelen elveszítené az emlékeit, ködös tekintettel mered rám, Én pedig bárgyú vigyorral a képemen megigazítom a gallérját.
-Jó fiú, most állj félre és engedj be szépen! – Szinte azonnal félre is áll Én pedig ellépek mellette a vállát megveregetve.
-Ezért plusz jattot érdemelné barátom. – Belépek a Pandemoniumba és örömmel tekintek körbe, vannak itt ártatlan mondénok, vámpírok, démonok és boszorkánymesterek, vegyes társaság, ez jelenti a szórakozást, az összetűzések így gyakoribbak és élvezet végig nézni, ahogy egymást ölik. Kár, hogy a klub tulaja Magnus Bane nem tűri a zavargásokat, unalmas figura.
A bárpulthoz lépek és rendelek egy üveg vodkát és jagert, nehezebb a vámpírszervezetet kiütni, ez az egyetlen hátránya ennek a létnek, de legalább lehet próbálkozni. Ahogy megkapom a kért italokat szépen meghúzom az üveget és élvezem ahogy végig marja a nyelőcsövemet, ezért az érzésért megéri inni.
A tömeg a techno zenére vonaglik és szinte minden sarokban ott hevernek egymáson a testek, kezek matatnak ruhák alatt és testnedvek itatják a bőrhuzatokat, tipikus péntek esti mulatozás.
Újabb kör vodka után veszem észre a pultnál ülő nőt és szinte azonnal megnyúlnak a szemfogaim, bizony, a vágy első felismerhető jele, vérre és szexre vágyva. Minek akarna bárki gyenge mondén lenni, ha vámpírként minden jobb?
-Üdv szép hölgy, úgy láttam egyedül van, pedig ez egy veszélyes hely. – Ülök le mellé a vodkámmal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Dhampir

Avataralany :
❝candice 'king' accola
Tartózkodási hely :
❝new york
Csatlakozás ideje :
2016. Dec. 05.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó ₰ Szomb. Jan. 28, 2017 8:55 pm
Curtis & Raven
Egyre jobban kezdem azt hinni, hogy a paranoia teljesen eluralkodik felettem. Mindig azt hiszem, hogy valaki avagy valami követ engem. Mindig a hátam mögé nézek, de még sem látok semmit. Egy árva lelket sem. Most sem.
A Pandemonium klub felé megyek, másra sem vágyom jobban, minthogy az agyamat ki tudjam kapcsolni, de nem bírom ki, hogy ne nézzek folyamatosan a hátam mögé, hogy nem követ-e valaki. Gabriel a fülembe ültette a bogarat és csak arra tudok gondolni, hogy valaki(k) meg akar ölni. Nem véletlenül van általában mindig a közelemben. Jó, persze azért is, hogy húzza az agyamat, de azért is, mert ő az egyetlen aki megtud védeni, és ezért is érzem akkora biztonságban magamat akkor amikor mellettem van. Bukott angyal, szóval tett valami rosszat, de ez nem jelenti azt, hogy ő velejéig romlott, lehet, hogy van jó oldala, emberi, esetleg angyali amilyen régen volt, és én ezt nem csak hiszem, hanem tudom is, hiszen már nem egyszer bizonyította be nekem azt, hogy megtud engem védeni.
Személyit! - mondja a nagydarab biztonsági őr, én pedig először csak felvont szemöldökkel figyelem őt, mert nem is akarom elhinni, hogy komolyan személyit kér tőlem. Bőven túlléptem már a nagykorúságot jelentő kort, mind papíron és külsőleg is, ezért sem értem, hogy még is miért kéri, de vállat vonva veszem elő a táskámból az igazolványomat és adom oda neki, majd vissza teszem a helyére amikor a pasas vissza adja a kezembe és arrébb áll az ajtóból, hogy bemehessek.
Rengeteg démon van itt és csak néhány mondént fedezek fel. Amint belépek egyből érzem az alkohol, az izzadság és a cigaretta füst kevert szagát, de nem sokáig émelygek tőle, mert hamar megszokom.
Oda megyek a bárpulthoz és kérek magamnak egy felest és egyszerre le is hajtom azt rögtön, majd háttal neki dőlök a bárpultnak és a táncoló tömeget nézem, aztán vissza fordulok a csapos sráchoz.
- Tudod mit? Adjál még egy kört. - villantom rá a mosolyomat. Ma este nem akarok józan lenni!


■ ■tv édes zaja ■ ■ hello ■ ■creditVissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
avatar
Árnyvadász

Avataralany :
₪ katherine mcnamara
Kor :
20
Tartózkodási hely :
₪ new york
Csatlakozás ideje :
2016. May. 28.

Témanyitás₰ Tárgy: Mosdó ₰ Hétf. Jún. 20, 2016 9:06 pm
***I need to live my own life. Follow
my own path. I wish for
CHANGE and that's
the problem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
honey, keep my secrets well


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Mosdó


Vissza az elejére Go down

Mosdó
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: