Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .

Cornelia MaxwellVendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Cornelia Maxwell ₰ Kedd Aug. 09, 2016 2:53 pm
Gratulálunk, elfogadva!


Üdvözlünk az oldalon


Cornelia drágám aww *.*

Helyesírási hibát nem találtam. Az írási stílusodat is szeretem, hiszen volt már veled tapasztalatom ezelőtt is. Az előtörténedet tetszett, egyedül azt sajnáltam benne, hogy nem volt olyan hosszú. Mármint: többet akarok asszony! Mint láthatod nem tudok betelni veled, így mivel hibát nem találtam benned küldelek is tovább az utadra, foglald le azt a gyönyörű pofidat és szennyezzük be együtt a játékteret. *.*

Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Mondén

Avataralany :
▄▀ ashley benson
Tartózkodási hely :
▄▀ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 09.

Témanyitás₰ Tárgy: Cornelia Maxwell ₰ Kedd Aug. 09, 2016 2:08 pm


Cornelia Maxwell

₰  Becenevek:
, Cornie, Lia
₰  Csoport:
Mondén
₰  Play by:
Ashley Benson
₰  Foglalkozás:
Egyetemi hallgató vagyok
₰  Kor:
20
a múlt árnyai


- Rick Karstark vagyok. - időben érkeztem az előadásra, sőt, talán még hamarabb is, leraktam a padra a könyvet, majd elővettem a mobilomat és el kezdtem smsezni, csak akkor emeltem fel a fejemet mikor meghallottam a férfi hangját. Elmondta, hogy nem szeretné, ha magáznánk őt, hanem tegeznénk, mert akkor legalább nem érezné magát olyan öregnek és így szorosabb viszonyt tudna kialakítani köztünk.
Mindig is imádtam az irodalmat, imádok regényeket és novellákat írni, bár azt be kell vallanom, hogy rímeket nem tudok képezni, a vers írás mindig nehezemre ment, ezt meghagyom másnak, én csak maradok szépen a novelláknál. Szerelmi történetek, dráma, fantasy, mindenféle kitalált történetbe képes vagyok valamilyen szinten beleformálni magamat.
***

Sosem volt érdekes életem, meg voltak ugyan a magam bajai, de nem mondanám azt, hogy bármi különleges lenne bennem. Legnagyobb gondom ténylegesen az volt, hogy a szalagavatóra milyen ruhát vegyek fel és kivel menjek el. Szerelem, barátnő, veszekedés, intrika... Ilyen bajaim voltak csak, viszont mikor megismertem Bent akkor minden megváltozott. Ő árnyvadász volt, a legjobb barátomnak gondoltam, de én többet jelentettem neki, ezért elmondta a titkát, elmondta, hogy kik az árnyvadászok, hogy milyen feladatuk van és létezik egy olyan világ, amelyet Árnyvilágnak hívnak. Démonok, vámpírok, vérfarkasok és boszorkánymesterek is. Először természetesen nem akartam hinni neki, hisz most komolyan, ki hinne ebben? Ki hinné el azt, hogy ilyen lények léteznek a valóságban is és nem csak a történetekben: könyvekben és filmekben? Mindaddig nem hittem neki, míg meg nem mutatta a szeráfpengéjét és míg nem találkoztunk egy démonnal. Nem volt rá felkészülve és... és... És habár nekem sikerült elbújnom a démon elől Ben javaslatára, viszont ő nem tudta legyőzni. A démon megölte majd elment. Nem tudtam mit csinálni, sírva rohantam oda hozzá, majd eltemettem. Végig néztem ahogy a legjobb barátomat megölte egy démon... Ott ültem az erdőben egy fa tövében, sírtam és nevettem egyszerre. Nem tudtam elhinni ezt az egészet, kínomban már nevettem ezen az egész dolgon ami történt, aztán az egyik pillanatban megpillantottam Ricket. Felhúzott a földről, letörölte a könnyeimet és próbált megvigasztalni. Haza kísért, én behívtam mert úgy éreztem, hogy nem akarok most egyedül lenni, ő elmondott mindent, elmondta azt is, hogy ő vérfarkas, de ezeket a dolgokat nem szabad elmondanom senkinek, titokban kell tartanom.

Így is tettem, titokban tartottam mindent, titokban tartottam azt, hogy Ben árnyvadász volt, hogy a tanárom és egyben az a férfi aki iránt elkezdtem érezni valamit vérfarkas, és titokban tartom azt is, hogy az egész életem fenekestül felfordult...Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Cornelia Maxwell
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: