A Falka ~ Anglia II.
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Beszélde
Régi chat: megtekintés
Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Joshua Ravendark
Today at 8:09 am

bejegyezte  : Lily Herondale
Yesterday at 9:26 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Yesterday at 10:04 am

bejegyezte  : Iviry Wade
Yesterday at 9:37 am

bejegyezte  : Gabriel Sinclair
Hétf. Jún. 18, 2018 5:46 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Jún. 18, 2018 5:34 pm

bejegyezte  : Daimon
Szomb. Jún. 16, 2018 3:47 pm

bejegyezte  : Gabriel Sinclair
Szer. Jún. 06, 2018 5:34 pm


erre barangolok


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .


Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: A Falka ~ Anglia II. ₰ Pént. Aug. 12, 2016 12:00 am


.... Cerwyn / Unokatestvérem

Édesanyám bátyjának az első szülött fia vagy. Az apád, aki az én nagybátyám két évvel ezelőtt halt meg egy repülőgép balesetben. Tudom, hogy nagyon közel álltatok egymáshoz, így folyamatos levelezéssel tartottam benned a lelket, ahogyan a legidősebb húgom is. Most, hogy a falkánkban széthúzás van te a tőled telhető legtöbbet teszel apámért.
Bár fiatal vagy a többiekhez képest, mégis sokat számít a véleményed. Legtöbbször olyan bölcsen cselekedsz, akárcsak az apád.
De azt senki sem tudja, hogy nem olyan egyszerű az életed, hiszen olyas valakibe szerettél bele, akibe nem kellett volna. Emlékszel még az előbb említett húgomra? Nos, az érzéseid nagyon érdekesek, hiszen ő az unokatestvéred. Persze eszed ágában sincs elmondani neki a dolgot... Ugye?
// A PB változtatható. *.* Mivel rokonok ezért nagyon szoros kapcsolatot képzeltem el. Remélem hamar érkezel, hogy boldogíts engem és a család többi tagját *.* Több információt láthatsz az ET-mben. Valamint a többi keresettemnél.//
karakter csoportja


vérfarkaskarakter kora


kb 25 évesplay by


finn jones/?Ginny Cerwyn / Unokatestvérem

Te is a nagybátyjám gyermeke vagy, egyben a másik unokatestvérem fél tesója. Bár különböző anyáktól származtok nagyon szoros kapcsolatotok van és soha nem úgy gondoltok a másikra, mint csak egy féltestvér. Bár te nem vesztetted el mindkét szülődet, mégis nagyon megrázott édesapád halála. Bár nem voltatok olyan szoros kapcsolatban, mint a testvéred vele, mégis csak az apád volt.
A falka dolgai nem annyira érdekelnek, mert még így is két évvel a haláleset után nem vagy olyan mint régen. Már nem látod az egész világot rózsaszínben, inkább reálisan nézed a dolgokat. A családod a legfontosabb, hiszen nem tudhatod mikor veszítesz el egy másik rokont.
Jó kapcsolatot ápolsz a fiatalabbik húgommal és te is azon gondolkozol, hogy lelépsz vele Írországba. De eközben nem is akarod hátrahagyni a bátyjádat. Illetve ott van még Sean is, aki nagyon közel áll a szívedhez. Legjobb barátok vagytok már kölyök korotok óta.
// A PB nem kötött, nyugodtan lehet változtatni rajta. Remélem hamar érkezel, hogy boldogíts engem és a család többi tagját *.* Több információt láthatsz az ET-mben. Valamint a többi keresettemnél.//


karakter csoportja


vérfarkaskarakter kora


kb 17-19 évesplay by


bella thorneSean

A vicces fiú. A legtöbben így ismernek. Sokakat megnevettetsz és még több embernek az idegeire mész. De végül is mindenki ezért szeret. A komolyabb pillanatokban azért képes vagy uralkodni magadon és akkor nem öntöd a sok hülyeséget, amit szoktál. Kedves, gondoskodó és persze halálian szórakoztató vagy. Születésed óta barátok vagytok az unokatestvéremmel. Nagyon közeli kapcsolatot ápoltok, de arról még ő sem tud, hogy te ennél már többet is érzel iránta. Teljesen belezúgtál, amit az egész falka lát, csak neki nem esik le a dolog. Remélem veszel elég bátorságot magadon és bevallod neki az érzéseidet. Talán ha ezt teszed nem akar majd lelépni.
A falkaszakadásban egyértelműen mellém és Lucien mellé állsz, hiszen ismered jól a családunkat és hálás vagy nekünk, amiért befogadtunk még anno. Elszöktél otthonról, de az okát nem tudtuk meg soha...
// A PB-t Ginny Cerwynnel tárgyald, a név nem kötelező, nyugodtan változtasd meg, ha szeretnéd. Remélem hamar érkezel, hogy boldogíts engem és a falka többi tagját *.* Több információt láthatsz az ET-mben. Valamint a többi keresettemnél.//


karakter csoportja


vérfarkaskarakter kora


kb 17-19 évesplay by


drew van ackerQuinn

Emlékszem még a fiatal lányra, aki voltál. Csupa vidámság, annak ellenére, hogy árvaházban nevelkedtél az ikertestvéred mellett. Ben talált meg titeket az egyik telihold éjszakáján és azóta a falka tagjai vagytok. Bennel éltek azóta is. Befogadott titeket, nevelt.
Kedves, gyönyörű és okos lány vagy, remek tagja a falkánknak. Mindenki arra számított, hogy a viszály közben Ben mellé állsz, te mégis velem és Luciennel fogtál össze.
A szerelmes szív mindig erősebb, mint a családi kötelék. Nem kell mondani, hogy ez a nevelődnek rettenetesen fájt, így már nem áll veled szóba és a lakásából is kitett. Felnőtt hiszti.
A bátyjádat nagyon meglepted az árulással, ahogyan ő nevezi. Viszont egy jó előnye van a dolognak: Lucien végre többnek tekint, mint csak egy lánynak a falkából. Szereted őt és azt is tervezed, hogy eláruljad neki. Vajon ő is viszonozza a dolgot?
// A PB illetve a név sem kötelező, nyugodtan változtasd meg, ha szeretnéd. Remélem hamar érkezel, hogy boldogíts engem és a falka többi tagját *.* Több információt láthatsz az ET-mben. Valamint a többi keresettemnél.//

karakter csoportja


vérfarkaskarakter kora


22 évesplay by


Candice AccolaCoen

Emlékszem még a fiatal srácra, aki voltál. Csupa komolyság, annak köszönhetően, hogy árvaházban nevelkedtél az ikertestvéred mellett. Ben talált meg titeket az egyik telihold éjszakáján és azóta a falka tagjai vagytok. Bennel éltek azóta is. Befogadott titeket, nevelt.
Tartózkodó,forrófejű és haragtaró srác vagy, mégis remek tagja a falkánknak. Mindenki arra számított, hogy a viszály közben Ben mellé állsz, és te így is tettél.
A húgod árulása teljesen vérigsértett, így egy szót sem szóltál az ellen, hogy Quinnt kidobta a lakásból Ben.
A testvéri szeretet mégsem olyan erős? Tényleg képes lennél akár harcba is szállni a húgoddal, ha odáig fajul a dolog?
// A PB illetve a név sem kötelező, nyugodtan változtasd meg, ha szeretnéd. Remélem hamar érkezel, hogy boldogíts engem és a falka többi tagját *.* Több információt láthatsz az ET-mben. Valamint a többi keresettemnél.//

karakter csoportja


vérfarkaskarakter kora


22 évesplay by


Lucas TillCarter

Manipulatív seggfej. Mármint Carter bácsi! Apa ügyvédje és egyben jobb keze voltál Ben bácsi mellett. Sohasem bírtam a képedet, ami neked is nyilvánvaló volt. Még most sem kedveljük egymást. De legalább most már nem kell álcáznod, hogy mennyire utálsz. Ben mellett állsz, szinte társak vagytok. Bár egyszerre nem lehet két falkavezér, amit te is tudsz. Célod, hogy Ben elnyerje a címet, hogy aztán hátbaszúrhasd. Amiről csak te tudsz, hiszen remek színész vagy.
Gazdag, számító, ravasz és szenvedélyes vagy. Mármint képes lennél egy nézéssel is teherbe ejteni valakit... Meg is történt, még a múltban, ennek köszönhető, hogy egy mini másod járja a Földet. Szintén falka tag.
Remélem, hogy a pokolban fogsz elégni... Mármint semmi. Smile
// A név nem kötelező, nyugodtan változtasd meg, ha szeretnéd. Remélem hamar érkezel, hogy boldogíts engem és a falka többi tagját *.* Több információt láthatsz az ET-mben. Valamint a többi keresettemnél.//

karakter csoportja


vérfarkaskarakter kora


40 évesplay by


Nikolaj Coster-WaldauEthan

Manipulatív seggfej gyereke. Nem kell mondanom, hogy az alma nem esik messze a fájától. Sok mindent örököltél az apádtól. Sajnos nem volt jó jellemző, amit örökölni lehetett volna. Így ugyanolyan számító, kötekedő és erőszakos vagy. Az eszed nem olyan tökéletes, mint Carteré, de nem vagy olyan, akinek agy helyett csak izom jutott. Csábítás mesterének képzeled magad, de amelyik lánynak egy csepp esze is van még bottal sem nyúlna hozzád.
Az anyádat soha sem ismerted meg, csak egy rövid levelet hagyott maga után, amiben ez állt: " Teherbe ejtettél, úgyhogy tiéd a felelősség. " Ez persze az apádnak szólt. Nem valami kedves szavak, így gondolom anyai ágról is csak a rosszat kaphattad. Néha sajnállak, hogy ilyen szörnyű szüleid vannak.
Apáddal egyetemmel te is Ben mellé álltál, bár őt sem kedveled. Mondjuk őszintén... Te kit kedvelsz magadon kívül?
// A név nem kötelező, nyugodtan változtasd meg, ha szeretnéd. Remélem hamar érkezel, hogy boldogíts engem és a falka többi tagját *.* Több információt láthatsz az ET-mben. Valamint a többi keresettemnél.//

karakter csoportja


vérfarkaskarakter kora


19 évesplay by


Luke Hemmings
Vissza az elejére Go down

A Falka ~ Anglia II.
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozUgrás: