Little Sis & Crazy girl
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Beszélde
Régi chat: megtekintés
Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Joshua Ravendark
Today at 8:09 am

bejegyezte  : Lily Herondale
Yesterday at 9:26 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Yesterday at 10:04 am

bejegyezte  : Iviry Wade
Yesterday at 9:37 am

bejegyezte  : Gabriel Sinclair
Hétf. Jún. 18, 2018 5:46 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Jún. 18, 2018 5:34 pm

bejegyezte  : Daimon
Szomb. Jún. 16, 2018 3:47 pm

bejegyezte  : Gabriel Sinclair
Szer. Jún. 06, 2018 5:34 pm


erre barangolok


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Little Sis & Crazy girlVendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Little Sis & Crazy girl ₰ Csüt. Aug. 18, 2016 10:12 pm


????? Wallace

Ismertető: Egy jó hírű, elismert árnyvadász család második gyermekeként születtél, azonban az első akcióid egyike eléggé félresikerült. Ugyan többen is voltak veled, te mégis vakmerő akartál lenni, mindig a bátorságod fitogtattad, ez lett a veszted is. Egy vérfarkas támadott meg, aminek következtében súlyos sérüléseket szenvedtél és az eszméleted is elvesztetted. Max, a bátyád azonnal a segítségedre sietett, de elkésett. Órákon át kutatott segítségért, boszorkánymestert keresett és próbált rájönni, mit lehetne tenni az elkerülhetetlen ellen, sikertelenül.

Kapcsolat: A történtek ellenére, bár titokban tartjuk, hogy van köztünk kapcsolat, jó viszonyt ápol Max és a húga. A fiú mindent megtenne még most is érte és legkevésbé se tudja feldolgozni, hogy talán részben az ő hibája is. Felkeresi az új "falkájában", sőt, többször követi is, hogy biztonságban tudja még farkasként is a fiatalabbik Wallacet.

Tudnivalók Érdemes elolvasni az ET-met, ott is van pár szó, ami fontos lehet. Nagyon várom a karaktert, szeretném, ha nem tűnne el az ET megírása, vagy 2 reag után, hosszú és rögös utunk lehet, de még bármi történhet. Nem feltétlen happy end, vagy katasztrófa. Nem kell végletesnek lenni.
Név szinte bármi lehet, akár kaphatott, mivel kitagadták, a falkában új elnevezést, amivel most él, a PB is csak javaslat, mert hasonlítanak szerintem és ő van a képen.
karakter csoportja


VÉRFARKASOKkarakter kora


17 és 21 közöttplay by


Elizabeth Gillies


Vadmacska (rád van bízva)

Ismertető: A megalkotóra bízom a legtöbb dolgot, de amit szeretnék: Egy őrült lányról beszélünk. Merész, bevállalós, csak úgy ragad Maxhez, mint légy a légypapírra. Nem tipikus lány, nem igazán naiv, de azért nem is egy férfi női testbe zárva. Tud vicces lenni, képes hibázni, amiből legtöbbször viccet csinál. Viszont a dolgát nagyon érti, elhivatott és sokban hasonlít a kitartását és céljait illetően az idősebbik Wallacehez.

Kapcsolat: Valami fura módon abban a vadságban, amit Max a lányban lát a húgát tudná felismerni, ezért is érezte magához hamar nagyon közel, azonban közel sem testvéri vonzalom van itt a dologban, annál jóval több. Szeretném ezt kibontani és összehozni őket.

Tudnivalók A fentiek kapcsán akár az is lehet, hogy együtt vadásznak egy ideje, az is, hogy mikor New Yorkba jött Max, akkor ismerkedtek meg. Ha pedig a csoporttal csavart és meglepetést hozol, együtt kialakítjuk. Nagyon várom a karaktert, szeretném, ha nem tűnne el az ET megírása, vagy 2 reag után, bőven van mit tennünk együtt.
Név szinte bármi lehet, csak egy jelzőt tettem oda, a PB itt elég erős javaslat, jót kell ígérj, ha váltanál.
karakter csoportja


árnyvadászok (de ha nagyon jól elmesélsz nekem egy történetet, benne a csavarral akár vámpír/vérfarkas is lehet)karakter kora


22-24play by


natalie dormer
Vissza az elejére Go down

Little Sis & Crazy girl
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozUgrás: