Ne viselkedj úgy, mintha soha semmi nem bántana. Olyan, mintha egyáltalán nem éreznél semmit.

 Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Vezetőségünk
Fordulj hozzánk

Clary Fray
Alapító adminisztrátor
pmprofil
cissy, katherine, cornelia, raven
Simon Lewis
Admin
pmprofil
curtis, daimon, victor, javier
Sebastian Verlac
Admin
pmprofil
Dylan, Caleb
Csicseregj valamit
Mondj el bármit

Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)


Utolsó bejegyzéseink
Gyorspostával firkálva
Az Intézet udvara
firkálta:  Sara Ravenscar
Vas. Jan. 21, 2018 8:43 pm-kor

Holly ♛
firkálta:  Simon Lewis
Vas. Jan. 21, 2018 6:45 pm-kor

Olasz étterem
firkálta:  Venus Cooper
Vas. Jan. 21, 2018 4:39 pm-kor

Jamie Dornan
firkálta:  Holly Biersack
Szomb. Jan. 20, 2018 7:04 pm-kor

Partner-kereső
firkálta:  Alexander Lightwood
Szomb. Jan. 20, 2018 4:24 pm-kor

Nappali
firkálta:  Katherine Wright
Szomb. Jan. 20, 2018 4:08 pm-kor

Utca
firkálta:  Katherine Wright
Szomb. Jan. 20, 2018 11:43 am-kor

Alec Lightwood
firkálta:  Clary Fray
Pént. Jan. 19, 2018 2:34 pm-korJelenlévő fórumozók
Itt rontják a levegőt

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


Legtöbbet firkáltak
Legszorgosabb tagjaink

Blaire Marino
 
Venus Cooper
 
Gabriel Sinclair
 
Clary Fray
 
Cerviel
 
Sara Ravenscar
 
Alexander Lightwood
 
Lucifer Morningstar
 
Silvius S. Hildenborough
 
Vivian Avery Salomon
 

Share| .
Tisztás az erdő mélyén

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Az én nevem

Figyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg


Témanyitás➹ Re: Tisztás az erdő mélyén ➹ Kedd Ápr. 18, 2017 11:16 am ➹ Vendég
•• to my beautiful fairy ••

Nem árnyvadászok között nevelkedtem ezt már sok minden megmutatja igazából. Nem azok az elveim, amelyeket mindegyik árnyvadászba egytől-egyig teljes mértékben bekódolnak. Én nem ilyen vagyok. A saját törvényeimet követem, mert más vagyok. Amúgy sem fogadnának el, hiszen egy szörnyeteg vagyok. Egy szörnyeteg lakozik bennem. Akit nem én teremtettem, de nekem kell együtt élni vele. Mégis én vagyok az, akit hibáztatnak a létezésért. Mintha én kértem volna az anyaméhből nyúltam volna ki és jelentkeztem volna a feladatra. Nem az én döntésem volt. Ettől engem megfosztottak. Az pedig, hogy mást is megfosszanak a saját döntéseitől.. A szemeim előtt sosem lebegett, mint lehetséges opció. Ha valaki bajban van segítő kezet nyújtok neki. Talán azért, mert nekem senki nem nyújtott, mikor a legnagyobb szükségem lett volna rá. Magnus befogadott, de egy idő után nála is túl veszélyes volt maradnom. Így a saját utamat kellett járnom, de szerencsére még a megpróbáltatásaim ellenére is úgy gondolom, hogy egész jól jöttem ki a dologból. Nem volt könnyű, de a jó dolgokért mindig is meg kellett küzdeni. Ez most sincs másképpen.
A külvárosban sétálgattam, mert nem akartam egyszerűen a belváros nyüzsgésébe belevetni magam. Jobb szerettem az elszigeteltséget és, hogy külső szemlélő lehettem. Az mindig is közelebb állt hozzám. Ez voltam én. Egy percig sem tagadtam volna meg sohasem, hogy ki vagyok én. Szerintem ostobaság szembe menni önmagunk elveivel. De a nyugalmamat kétségbeesett sikoly csapja meg és a szemem sarkából ki tudok venni hosszú vörös tincseket, amely felé úgy tornyosul egy démon, mintha egészben le akarná nyelni. Több sem kell ahhoz, hogy oda siessek és a pengémet mélyen a démon mellkasába süllyesszem, aki láthatóan túlságosan is le volt foglalva a kis tündérkével, mintsem arra figyeljen, hogy bárki megtámadhatja. - Jól vagy? - Teszem fel a kérdést teljesen ridegen, ahogy elteszem a fegyveremet. Egyszer már találkoztunk. Akkor is kihúztam a pácból, de csak sarkon fordultam és tovább mentem. Most sem tervezem másként, de már úgy éreztem szükséges megkérdeznem, hogy jól van-e. Túlságosan gyakran kerül bajba, de mindkétszer szerencséje volt, hogy ott voltam. Tényleg.. Nevezhetjük ezt még véletlennek? Én már igazán nem tudom.Vissza az elejére Go down
Az én nevem

Figyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg


Témanyitás➹ Re: Tisztás az erdő mélyén ➹ Hétf. Dec. 26, 2016 4:59 pm ➹ Vendég
Játék Zárva!


Vissza az elejére Go down
Az én nevem

Figyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg


Témanyitás➹ Re: Tisztás az erdő mélyén ➹ Szer. Dec. 21, 2016 7:50 pm ➹ Vendég
to my (not) son: Simi
Clary Fray és Simon Lewis: a két tipikus személy akik megjelenése óta minden felfordult az intézetben. De ez közel sem volt nekik elég, hiszen mindennek a fejében, Clary az én és nos, Jace életét is felforgatta, de inkább az övét. Engem Simon az aki felettébb frusztrál, nem volt sosem egy szívélyes személy, míg Clary azon volt, hogy felforgassa Jace életét, addig ő koslatott a lány nyomában, mint egy kis pulikutya. Félreértésekbe ne essünk, szeretem az állatokat, aranyosak, de Simon idegesítőbb volt, mint egy állat. Egy vadállatnál is; amióta pedig elrabolták a vámpírok a Pandemoniumból és Raphael sikeresen vámpírrá tette, azóta még rosszabb a helyzet. Most már beképzelt is; könyörgöm, mire az a nagy arc? Még Jace-el is összetűzésbe kerül? Egek, bajkeverő lett és erre most kellett rájönnöm.
Na igen, az is egy fontos tényező, hogy rengeteget kell azóta foglalkoznom az intézet életével, mióta Lydia itt van nincs megállás, de ez is Clarynek köszönhető. Időpontok? Mik azok nekem, egyetlen időpontot sem tudok igazán betartani, még azokat sem, amellyeket magam tűztem ki. Most is beszélve lett Simon-nal mikorra legyen az intézetnél, hogy elmenjük Magnus-nak segítség gyanánt valami gyökeret keresni. Azt hiszem valamilyen főzethez kell; mint egy rossz boszorka aki kotyvaszt esküszöm. De mit lehet tenni ha ennyire hozzám nőtt(?). Nehéz időkben járok, ezért most nem könnyíti meg a dolgomat, hogy Magnus számára is én vagyok a nikkel bolha aki ugrál ide-oda és csinálja amit kiszabnak rá..
Egy jó fél óra késéssel végre szabadulok és hűvös hangulatban lépek ki az intézet ajtaján; legkevésbé sincs jó kedvem és nem segít, hogy Simont látnom kell. Valójában azért nem szívlelem annyira, mert míg Clary az utóbbi időben talán adott valamit az árnyvadászoknak, addig Simon tényleg csak a bajt keveri. Még talán Raphaelt is képes lenne ránk küldeni. Végtére is megpróbálhatnék pozitívabban állni a dolgokhoz..ááh biztos, hogy nem.
- Tudom, hogy nem érkeztem időbe, úgyhogy ne is beszélgessünk nagyon, inkább igyekezzünk. Az erdő szélén kell keresnünk a gyökeret, lila virágja van elvileg. - Egy levegővétellel hadarom végig, leri rólam, hogy nem szeretnék beszélgetni ha nem muszáj, azzal pedig nos, el is indulok, nem is nézve hátra, hogy a vámpír követ-e.

from Alec Lightwood

■ ■ Zene ■ ■Kezdő drága Simi ■ ■credit


Vissza az elejére Go down
Az én nevem

Figyelj a részletekre
avatar

Vámpír

Kor :
19

Tartózkodási hely :
New York, Dumort Hotel

Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 19.

Shadowhunters Frpg


Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Tisztás az erdő mélyén ➹ Kedd Dec. 20, 2016 9:27 pm Simon Lewis

Simi & Alec

Keressünk gyökeret
Sokszor mondják, hogy soha ne mondd, hogy soha, és nem véletlenül mondják. Erre rájöttem már, egyszer azt mondtam nincs olyan, hogy velem megtörténhet valami bizarr esemény, tévedtem, vámpír vagyok, elég bizarr nem? Nem régiben kijelenttettem, hogy soha, de soha nem fogok Alec-kel egy légtérben meglenni, érzem mennyire nem kedvel, és bumm, most mégis úgy hozta a fránya sors, hogy Magnus-nak segítség kell, Alec segít, Clary meg megkért tegyem Én is ugyanezt, ha már Raphael nem minden tüsszentés mintámat ellenőrzi.
Először nemet akartam mondani, mert hát, mert, ennyi az indok, de bevetette a lehengerlő kiskutyanézést Én meg rábólintottam. Azt mondta Alec, hogy várjam meg az Intézet bejáratánál, jó vicc, már egy fél órája várok, van a bizonyos stílusos késés és az, amit Ő csinál, ez már nem az a típus, ez valami árnyvadászos lehet.
Még mindig nem tudtam megszokni, hogy éjszaka járjak keljek a nagyvilágban, Raphael szerint egy idő után olyan természetes lesz, mint nappal járni, hát Én nem tudom, de erősen hiányolom a fényt, valahogy nem valami színdús a világ éjszaka.
Halkan nyílik a templomnak álcázott intézet ajtaja és egy hatalmas dörrenéssel csattan Alec háta mögött. Mindig is egy pokrócként viselkedett velem, mondjuk nem annyira, mint Jace, de az az ellenszenv kölcsönös.

-Pont időben. – Vigyorgok, de igazán nem számítok kölcsönös örömnek. Valamiért mondénként sem voltam közkedvelt személy, de vámpírként ez rosszabb, aki írja a sorsok könyvét nem kedvelhet engem, bár tudnám mit vétettem, a Star Wars mániám csak nem akkora bűn.
-És merre? Mit mondott Magnus, mit is kell keresnünk neki? – Valami gyökeret, ha jól emlékszem Clary említette, de szelektál az agyam általában, leragadok valami lényegtelen ponton, szövöm, fonom, aztán a lényeg kimarad.
Ha Raphael látná most éppen mit művelek a maradék haja is kihullana pedig igazán gondot visel a menő frizkójára, igaz a hatvanas években volt divat, de ezt nem mertem eddig közölni vele.

note | music | words


Vissza az elejére Go down
Az én nevem

Figyelj a részletekre
avatar

Árnyvadász

Kor :
20

Tartózkodási hely :
₪ new york

Csatlakozás ideje :
2016. May. 28.

Shadowhunters Frpg


Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Tisztás az erdő mélyén ➹ Szomb. Szept. 10, 2016 11:32 pm Clary Fray

to Alec
Köztudott, hogy az életem fenekestül felfordult mióta megtudtam azt az aprócska kis tényt, hogy az egész eddigi életem egy hazugság volt, hogy mind a 18 év amit eddig leéltem, puszta látszat volt még magamnak is, hiszen mit sem tudtam arról ami a háttérben és ami körülöttem igazából zajlik. Nem tudtam semmit az árnyvadászokról, a vérfarkasokról, vámpírokról, angyalokról és tündérekről, de még ebben a világban az embereket is másképpen nevezik. Mondéneknek. Az árnyvilágban az embereket mondéneknek/mondiknak nevezik.
Aztán a tizennyolcadik szülinapomon Simon-al elmentünk bulizni, vagy is inkább úgy fogalmaznék, hogy én bulizni szerettem volna, őt csak rángattam magammal. Bár, ha őszintén belegondolok nem rángattam sehova, a mi kapcsolatunkban, a barátságunkban mind a kettőnkből kiindulva tudjuk azt, hogy magától értetődő az, hogy ott vagyunk mindig, bármilyen helyzetben egymásnak, így hát nem csoda, hogy a Pandemonium clubba is eljött velem, ahol végül össze találkoztam Jace Wayland-al. Vagy is Jace botlott belém és akkor feltett nekem egy olyan hülye kérdést, hogy én látom-e őt, érthető volt, hogy én azt feleltem erre neki eléggé érthetetlen még is gúnyos hangnemmel, hogy én látom őt, de úgy látszik ő nem látott engem, mert nekem ütközött, pedig nem vagyok én olyan kicsi, a testmagasságom átlagos.
Attól az estétől minden, de tényleg szó szerint minden megváltozott az életemben. Az emberek helyett már démonokat és angyalokat látok, minden kissé gyanús emberben is démont kezdek el keresni, és néha nem tudom felfogni a sok változást ami körülöttem zajlik, néha tényleg csak arra vágyom, hogy vissza térhessek a régi és átlagos emberi életemhez, amikor anya velem van, amikor nem harcolok démonokkal és amikor nem érzem magamon Alec utálkozó tekintetét.
Oh, Alec, majdnem el is feledkeztem róla. Jace beszélt velem, hogy menjek el edzeni Alecel, mert neki el kell valamit intéznie, viszont a gyakorlásra tényleg nagy szükségem van, mert 18 évnyi lemaradást kell bepótolnom viszonylag nagyon rövid idő leforgása alatt.
A nagyteremben várok Alecre, sportos ruhát vettem fel, mert edzéshez nem lenne túl tanácsos testhez tapadó ruhát felvenni, nehézkesen menne benne a harc.
Kissé zavar, hogy Alecel megyek edzeni, hiszen még is csak végig néztem ahogy mindenki előtt, ugyan itt, ezen a helyszínen pár nappal ezelőtt megcsókoltam Jacet, ő pedig vissza csókolt. Többször is. Jó érzés volt, de még is a tudat, hogy ezzel megbántom Alecet... Nah, az már nem túl kellemes.

TV zaja Very Happy •• szeress meg hello ©️Vissza az elejére Go down
Az én nevem

Figyelj a részletekre


Shadowhunters Frpg


Témanyitás➹ Re: Tisztás az erdő mélyén ➹ Sponsored content


Vissza az elejére Go down

 
Tisztás az erdő mélyén
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: