Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


honey, keep my secrets well
Katherine Wright
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hálószoba ₰ Szer. Május 24, 2017 6:50 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
- Tudod, a szex is tud egy idő után unalmas lenni. – mondom elgondolkodó fejjel, de tényleg elgondolkodom. Ma nem is vágytam arra, hogy együtt legyek ilyen értelemben bárkivel is. Jó volt kicsit a magány, jó volt kicsit egyedül lenni, mert élveztem. 504 éve mindig van mellettem valaki, és Asmodeus után szükségem van egy kis időre, hogy rendet tegyek a fejemben. Ki kell kapcsolni az agyamat egy napra és mással foglalkozni. Nem kattogni minden hülyeségen.
- Hé,hé! – szólok az öcsémre erőteljes hangnemmel. - Ne beszélj így a nővéreddel! – mondom komolyan, de magamban eközben jót szórakozok a helyzeten. Mármint a helyzetünkön. Sosem mondtam még ki ezt a mondatot, bár ez annak tudható be, hogy apa sosem szerette véleményem szerint Curtist, és amikor megtehette akkor el is küldte a családtól. Onnantól kezdve nem tudtam a saját testvéremről semmit sem, pedig szükségem lett volna rá.
Válaszát nem várva meg, megyek ki a konyhába a hűtőhöz, ahol jó pár vértasak pihen és vár arra, hogy megigyák. Kikapok találomra egyet az egyik polcról majd azzal a kezemben sétálok vissza az eszméletlen lányhoz és a tékozló testvéremhez. A tasakot leteszem az ágy melletti szekrényre, mert amíg nem tér magához addig nem nagyon tudunk ezzel mit kezdeni, a torkán nem tudjuk lenyomni, mert a végén még megfulladna.
Látom ahogy az öcsém aggódik a számomra ismeretlen lányért és ez megérinti a lelkemet, nah meg a kőszívemet. Elegem van abból, hogy mostanában egyre inkább úgy viselkedek, mint régebben, ember koromban. Nem vall rám, hogy segítsek másokon, sőt, általában miattam szoktak mások életveszélyes állapotba kerülni. Én segítsek valakinek, hogy életben maradjon… Istenem, ezt is megéltük.
- Amikor gyerekként nagyon lázas voltam, anya jégfürdőt adott. Piszok rossz érzés volt, fájdalmas volt a jéghideg víz, de a lázam is lejjebb ment. Nos, a lány esetében nem hiszem, hogy érezni fog bármit is, ha nem tér magához, de a lázát lejjebb vihetjük így. – mondom halkan, Curtis mögött állva és onnan figyelve őket.
Halványan elmosolyodom amikor esetlenül neki áll a sebet kötözni, de először szerintem a lázzal kéne kezdenünk valamit.
- Asmodeust bízd rám... – szólalok meg halkan.
Curtis & Katherine


There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
Curtis Wright
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hálószoba ₰ Szer. Május 24, 2017 6:31 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Katherine & Curtis  

Ő a csajom


-Keress egy pasit, csábítsd el, edd meg, menni fog. - biccentek felé az unatkozására megjegyezve.
Nem tudom mit gondoltam mikor megjelentem itt, de most már nem lehet visszakozni. A nővérem kellemetlen jelenség, erre rá kellett döbbennem, de máshova sem mehettem. Ravennek segítségre van szüksége.
Hogy miért kockáztattam miatta? Magam sem tudom megmagyarázni. Egyszerűen csak azt akartam biztonságban legyen.
-És úgy nézek ki, mint aki tud vérrel szolgálni? Momentán halott vagyok, de ha esetleg mondén lennék később majd szólok. - mormogtam.
Hogy is gondolhattam, hogy Kath segíthet? Én hülye.
Végig simítok a lány homlokán, tüzel a forróságtól. Láz? Azt hiszem, túl rég voltam már mondén, nem vagyok tisztában a betegségekkel.
-Mi van, ha vérfertőzést kapott?
Igen, ez az én hangom...egy oktávval magasabb, tele ideggel és aggodalommal. Aggódom? Ez új, és rémisztő felfedezês.
Ne halj meg te lány! Egy dhampir nem gyenge, tarts ki. Szugerálom, de semmi értelme, mozdulatlan akár egy kavics.
-Nem tehetsz róla, közvetlenül. - vigyorgok rá. Szemét vagyok, mindig, ez van.
Nézem ahogy Kath kimegy a szobából, egy pillanatra ketten maradunk, a szőkeség és én. Olyan mozdulatlan, mintha halott volna. Csak nézem, és bár érzem vérének illatát, nem úgy vonz mint első alkalommal, erős a késztetés, de nem úgy.
-Nekem is első találkozásom dhampirral, nem is hittem, hogy létezik ilyen, mesének gondoltam. Fogalmam sincs mit kell tenni a sebeivel. - vonok vállat. Se nem orvos, se nem szakértő nem vagyok. Az elsősegélydobozhoz nyúlok és kötszert veszek elő. A sebet tanulmányozom a hasán és vicsorgok.
-Mekkora egy rohadék...megdöglik. - jelentem ki és elkezdem betekerni óvatosan a sebet. Vigyázok hogy ne legyen szoros, de ehhez még annyira se értek.
music:i need  Y   O   U
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
Katherine Wright
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hálószoba ₰ Szer. Május 24, 2017 5:50 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Talán a drágalátos öcsikém az utolsó személy akire számítottam, hogy meg fog jelenni a lakásomon ma, vagy egyáltalán bármikor. Amikor legutóbb találkoztunk, akkor eléggé a tudtomra adta, hogy nem akar tőlem semmit. Ami vicces, mert ahogy észrevettem, a legutóbbi időszakban elég kevés ember akar tőlem bármit is. Asmodeus konkrétan kidobta a szűrömet, a saját tulajdon öcsém pedig melegebb éghajlatra küldött. Nem is csoda, hogy felvont szemöldökkel nézek rá egy jó darabig, és csak akkor kelek fel és szentelem neki ténylegesen a figyelmemet amikor észreveszem, hogy egy eszméletlen lányt tart a karjaiban.
Figyelem ahogy az ágy szabad részére óvatosan helyezi le a lány testét, közben pedig pár pillanatra Curtis arcára pillantok. Megváltozik amikor a lányra figyel. Habár szerintem én vagyok az utolsó személy aki ismeri ezt a srácot, hiszen az életem nagy részét nélküle kellett leélnem, még fiatal koromban apánk elküldte őt, és hosszú idő után a Pandemoniumban láttam őt újra. Még is, érzem a zsigereimben, a testvéri kötődésünk által, hogy a lány mellett megváltozik.
- Hát nem látod? Egyedül vagyok és unatkozok, muszáj valami ami leköti a figyelmemet. – mondom huncut mosolyra húzva az ajkaimat amikor felpillantok az öcsémre, miután megjegyzi, hogy vágyom a pletykákra. Még szép, érdekel a lány sztorija és az, hogy még is hogyan sikerült elnyernie öcsikém szívét, amit még előttem sem nyit meg.
- Úgy nézek ki, mint aki gyógyszereket tart itthon? – kérdezem tőle és gunyorosan elnevetem magamat. - Amúgy is, ide vér kellene, nem holmi fájdalomcsillapító. A lány félig vámpír, gondolom vért is iszik. – unottan rántom meg a vállamat, mert annyira azért még sem érdekel ez az egész, akkora felhajtást nem ér az ügy. Csak egy sérült lány, nah és? Nem fogom haptákba vágni magamat miatta.
Arcom egyből megváltozik amikor meghallom a bűvös nevet. Asmodeus… Gonosz és kegyetlen, de csak nem tenne ilyet… A bujaság démonáról van szó, édesem. ~ mondja egy gonoszka kis hang a fejemben, és halkan felsóhajtok amikor erre fájdalmasan rá döbbenek. De, Asmodeus tenne ilyet. Ismerhetném már ennyire, hiszen elég sok időt töltöttem el vele, de azok után, hogy megmentett attól a démontól… Annyira nehéz ezt elhinni. Bár utána ribancnak is nevezett, szóval már nem is tudom, hogy ismerem-e egyáltalán én Asmodeust.
- Ezt most úgy mondod, mintha az egészről én tehetnék. – igyekszem minden érzelmet kiiktatni a hangomból, de az arcomon látszik, hogy nem tetszik, hogy Asmodeus került témába. Fel is állok az ágyról amikor a megerőszakolást említi az öcsém és a szekrényemhez sétálok, mert a lány mostani ruhája szerintem nem lesz neki későbbre jó. Szakadt és véres mindenhol. Viszont van egy probléma, ha egy is a méretünk, nem hiszem, hogy a ruhák terén való ízlésem tetszene neki.
Egy rövidebb keresgélés után találok egy fekete csőfarmert és egy bordós-feketés toppot ami nem olyan kihívó, oda viszem az ágyhoz és leteszem melléjük. Viszont az meglep ami fogad. Meglep ami a lány testén van.
- Életemben nem találkoztam még dhámpírral. – kezdem halkan. Részben azért, mert le vagyok taglózva, részben azért, mert a vére iránti vágy miatt erősen kell türtőztetnem magamat. - De szerintem a sebek nem fognak olyan gyorsan és egyszerűen rendbe jönni. – mondom majd kimegyek a hálószobából és a fürdőbe megyek, majd egy elsősegély dobozzal jövök vissza. Fogalmam sincs miért tartok ilyet a lakásban, de úgy látszik most jól jön.
Curtis & Katherine


There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
Curtis Wright
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hálószoba ₰ Szomb. Május 20, 2017 8:08 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Katherine & Curtis  

Ő a csajom


Mit is mondhatnék, a mi családunk egy egészen elcseszett família. Egy lapon se lehet említeni minket a minta családok listáján. De mégis, ugyan hová vihettem volna az eszméletlen lányt? Ha hozzám viszem, akkor abból jó nem sülhet ki, főleg úgy nem, hogy Camille bármikor betoppanhat.
Benyitok a hálóba és valahol megkönnyebbülök, hogy a nővérem egyedül tartózkodik a szobájában, mert Ravennel a karomban kellemetlen lett volna elintézni egy nem kívánt személyt is.
-Vágysz a pletykákra, mi? - Vigyorgok rá. Közben pedig megkerülöm az ágyat és a szabad részre leteszem Raven felettébb könnyű, sérült testét. Nem tudom megállni, hogy az arcába lógó tincsét a füle mögé tűrjem.
-Akadt egy kis probléma a nap folyamán, van valami pirulád fájdalomra esetleg? -Vetem oda a kérdést, de a szememet le sem veszem a lányról, lélegzik, a teste nem feszül, talán fájdalma sincs, de nem tudhatom. Végül is félig vámpír, akkor az a gyors gyógyulást is jelenti? Kétlem, akkor már rég ébren volna.
Szívesen a nővérem képébe vágnám, hogy a drágalátos pasija tehet az egészről, de a nővérem épp olyan önző, mint a palija, egy cseppet se érdekelné mit tett a szépfiú a nőmmel. Na tessék, már félre is beszélek, pazar, nem? Semmi közöm a szőkéhez.
-Asmodeus akart vele szórakozni egy kicsit, ha nem érkezem akkor, amikor, már nem csupán vérezne mindenhol, de rég halott is lenne egy kiadós nemi erőszak után. Mondhatom értesz a pasik kiválasztásához drága nővérem. - Nézek fel rá most először és vigyorgok. Persze a helyzet korán sem vicces vagy szórakoztató, de nem is ez a lényeg. Megtörténhetett volna, hogy mind a ketten ott halunk.
Nem tudom még magam sem mit akarok ettől a lánytól, a vérét? Lehet. A testét? Nem kizárt. De mégis annyira vonz, hogy az nem lehet csupán ennyi.
Újra a lányra nézek, eszembe jut a bár, muszáj vigyorognom, tüzes lány, nem egy egyszerű feladós típus. Hirtelen felindulásból felhúzom a pólóját, hogy fedetlenné tegyem a hasát, ott virít a fickó neve és magamat is meglep mennyire dühít. Ez a vicsorgás tőlem származik?
music:

i need  Y   O   U
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
Katherine Wright
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hálószoba ₰ Vas. Május 14, 2017 5:25 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Amióta Asmodeus végérvényesen befejezte a velem való kapcsolatot, elhordott mindennek, konkrétan ribancnak titulált; azóta nem is igazán kerestem a társaságát. Nem vágyom arra, hogy az önelégült fejét bámuljam. Olyan történt amit nem hittem volna: sikerült megutálnom őt. Nahjó, ha megutálni nem is utáltam meg őt, de nagyon haragszom rá. Ő volt az egyetlen olyan személy az életemben akit végre sikerült közel engednem magamhoz, aki előtt lehúztam a vastag falakat amelyeket az elmúlt évszázadok alatt építettem fel magam köré. Megbíztam benne, ő pedig eljátszotta a bizalmamat. Végérvényesen. Még mindig szeretem ezt én is nagyon jól tudom, de jól esik most kivételesen kicsit a magány. Jól esik, hogy senki nem keres és egész nap egyedül lehetek a házamban. Nem érzem most azt, hogy különös képen társaságra szorulok, mert így legalább van időm átgondolni mindent az életemben. Átgondolni azt, hogy kik azok a személyek akikről azt akarom, hogy az életem részesei legyenek, illetve kik azok akikre a továbbiakban nincsen szükségem. Fájó szívvel ugyan, de Asmodeus az utóbbi kategóriába sorolható…
- Mi a f... – értetlen tekintettel kelek fel az ágyból. Oh, drága perverz fantáziájú barátiam, nehogy elkezdjetek itt kombinálni mindenfélét, egyedül vagyok, kivételesen nincs velem senki, mert mint mondtam egy rövid időre ugyan, de magányra vágyom. Amit eddig sikerült nagyon jól kiélveznem amíg a drága öcsikém meg nem zavart.
Nem kelek fel az ágyból, nincs kedvem hozzá, a lakást úgy is ismeri, ha pedig nem akkor hamar kitudja ismerni magát benne.
Viszont amikor a szobámba bejön és a karjaiban egy szőke lányt cipel, feltámaszkodok alkarra és úgy figyelem őket, miközben egy rakoncátlan hajtincset tekergetem az ujjaim körül. Hm, érdekes látvány. Az öcsikém meg egy eszméletlen vagy csak egy nagyon legyengült lány. Vajon mi történhetett, hogy így ki lett ütve?
Amikor közelebb lép az ágy felé és leteszi a lányt, egyből megérzem, hogy ő más. A vére… Túlontúl csábít. Veszek egy mély levegőt és leküzdöm a vérszomjamat majd a drágalátos öcsikém felé tekintek.
- Neked is szia, öcsikém. Mesélj csak, mi történt? – kérdezem gunyorosan, továbbra is felvont szemöldökkel.
Curtis & Katherine


There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
Curtis Wright
Vámpír

Avataralany :
Nolan Gerard Funk
Tartózkodási hely :
Jelenleg New York
Csatlakozás ideje :
2016. Aug. 16.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hálószoba ₰ Vas. Május 14, 2017 11:18 am
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Katherine & Curtis  

Ő a csajom


Hogy pofátlan lennék? Egy gerinctelen alak? Egy utolsó mocsok a  tapétán? Igen, kétségtelen. A nővéremmel úgymond nem tartom a  kapcsolatot, egy találkánk volt és egyelőre ennyivel meg is elégedtem, de a mostani helyzet merőben más. A lánynak pihennie kell és egy új öltözet ruha, lehetőleg sűrgősen, Én pedig ilyesmivel nem rendelkezem. A karjaimban cipelem és egy percet sem várok azzal, hogy kopogjak, berúgom az ajtót, majd veszek neki másikat, nem fogja hiányolni, felettébb ronda ajtó volt.
-Hello nővérkém, remélem nem meztelenkedsz a hálóban és nem találok bent senki mást sem, mert kell a szoba, köszi. - Lépek be a házba majd még egyenesen elindulok a hálószoba felé. Ez az egész azzal a démonnal rendesen kiszívta minden energiám, olyan volt ez mint egy pittbull és egy pincsi küzdelme, nem valós. Mint említettem az ész olykor jobb döntés, mint a nyers erő.
-Remélem van ebben a kócerájban valami fájdalomcsillapító is, ha másnak nem is akkor dísznek. - Mondom a ház csendjébe. Számítok arra, hogy kifog akadni, már hogyne számítanék. Először is betörök hozzá hívatlanul, másodszor, szó szerint betörök, oda az az ízléstelen ajtó. Azt képzeltem volna a nővéremnek jobb ízlése van. Bár egy szava sem lehet, az Ő kis házi kedvence miatt kellett erre járnom, magamtól biztos nem vetemedek erre, még nem jött el az ideje a családi összeborulásnak. Annak meg pláne nem, hogy összeismerkedjen a fiam a nővéremmel egy nagy családi vacsora közepén..még a hideg is kirázott.
Még Én magam sem emésztettem meg azt, hogy van egy fiam, aki ráadásul majdnem idősebb nálam ha a mondén éveket nézzük. Eleinte elképzelni se tudtam volna, de azóta az emlékeim a helyén és fortyog bennem a düh. Ha tudtam volna, hogy van egy fiam akkor felnevelem, vagy gondoskodom arról, hogy jó nevelést kapjon, de esélyem sem volt erre, és most én vagyok a rossz fiú, hát persze.
A lányra nézek és eszembe jut viharos ismerkedésünk a bár mosdójában, igen, nem volt semmi, nem gondoltam volna, hogy dhampir ennyire ellenállhatatlan tud lenni, de hát tévedtem. Badarság volt szembe szállni Asmodeusszal de nem bánom, a lány az enyém, szórakozzon a nővéremmel, neki van még ilyen beteg fantáziája.
-3,2,1, jövök. - és már be is nyitottam a hálóba a lánnyal a karomban.
music:i need  Y   O   U
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
honey, keep my secrets well
Katherine Wright
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Hálószoba ₰ Szer. Nov. 09, 2016 7:26 pm
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
***


There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
honey, keep my secrets well


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Hálószoba
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Vissza az elejére Go down

Hálószoba
3 / 3 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: