Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .

Sebastian & Katherine || egy kis lelkizéshoney, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Csüt. Május 25, 2017 9:18 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Szemet forgatva bújok ki karjai közül és próbálok ridegnek mutatkozni. Már így is elég volt az előbb elgyengülni pár pillanatra. Eleve hülye voltam, hogy ide jöttem azért, hogy leigyam magamat és elfelejtsek minden rosszat. Nem kellett volna ide jönnöm, főleg azért, mert Sebastian nem közömbös a számomra. Érzek iránta valamit, csak egyenlőre még számomra is eléggé kétséges, hogy egyáltalán mi a fenét is érzek a férfi iránt. Egy ideig akartam gyűlöletet és megvetést érezni iránta, de végül rájöttem, hogy nem vagyok képes arra, hogy egy egész életen keresztül utáljam őt. Megtehetném, de vele szemben erre nem vagyok képes, mert valamilyen szinten, valamennyire szeretem őt és fontos számomra, még akkor is, ha anno olyan kegyetlen voltam vele és elhagytam őt. Mondhatnánk úgy is, hogy az ő érdekeit szolgálta minden amit tettem vele. Az, hogy átváltoztattam majd amikor belém szeretett akkor ott hagytam. Erősebbé vált ezáltal, megtanult küzdeni egyes dolgokért és egyedül is talpon maradni ebben a nehéz világban. Igen, bedobtam rögtön a mély vízben, de egyáltalán nincs bűntudatom. Nem csak azért, mert nekem az eleve eléggé ritkán van, hanem azért is, mert sikerült talpra állnia és itt van, él és virul. Vagy is hát… Hát, maradjunk annyiban, hogy él.
- Seb, hagyjuk, jó? Nem kellett volna idejönnöm. – mondom, majd megfogom a karjait és lefejtem a derekam körül. Muszáj elmennem innen, mert ismerem magamat és most törékeny állapotban vagyok, sebezhető vagyok és nem akarom, hogy sikerüljön neki engem maradásra bírnia, mert akkor meg kéne nyílnom előtte, és nem állok készen arra, hogy még egy ember előtt, újra meg kelljen nyitnom a szívemet.
Katherine & Sebastian


There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Csüt. Május 25, 2017 9:08 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Seb && Kath

Elbizonytalanít arckifejezése. Hátrálok tőle, mert jól ismerem már ezt a nézését. Nem velem van a baj, most nem, ez más. Természetesen van egy igen csak erőteljes sejtésem, miszerint ki lehet az ok. Sőt, ez már inkább megérzés, mert Kath nem először bánatos Asmodeus miatt és én úgy gondolom nem kéne már mellette lennie. Jobbat érdemel, még ha nem is engem, de jobbat annál a semmirekellő bukottnál. Végig simítok karján és mélyen szemeibe nézek, látom ahogy íriszei tükrözik a hangulatát, mit idáig próbált rejtegetni előlem sikeresen.. - Mi a baj? Ne gyere azzal, hogy semmi, mert látom, hogy valami bánt! - Sokszor megkockáztatja, hogy elég ügyes vagy okos vagyok-e és sokszor próbára tesz. Nem vallja be mindjárt mi bántja, de ezúttal nem hagyom kitérni. Nem csak azért, mert ha Asmodeusról van szó talán végre eljön az én időm, hanem azért is, mert évek óta szerelmes vagyok belé és iszonyatosan fontos a számomra. Soha senki iránt nem éreztem még ilyet. Persze én sem vagyok sokkal különb Asmodeusnál, talán ezért ragadtam le az egy éjszakás kalandoknál. A külsőm kifogásolhatatlan,de ami belül van.. nos, velejéig romlott vagyok. De Kath-ez talán pont ez az egyetlen ami köt, hogy nem vagyok helyes kis növényevő rágcsáló aki lósz*rt se tud a világról. Tudom milyen a világ amelyben élek, tudom milyen romlott ahogy azt is, hogy évszázadok alatt rengeteget romlott a helyzet. Egyre több a bűnözés és a gonosz akit el kell űzni.
Nem várom meg végül is, hogy választ adjon kérdésemre, pedig foglalkoztat a válasza. Magamhoz húzom és átkarolom, de ezúttal nem szenvedélyesen, nem úgy mint egy szeretőt, hanem úgy, mint egy barátot. Mert nekem Kath több a szexnél, ő a barátom is és ha az útjaink szerte is ágaznak, ez nem változik meg. Hiszen a barátság nem mulandó dolog, hanem egy életen át kísér, örökkön-örökké. Mint azt tudjuk pedig, az örökké az hosszú idő, pláne nálunk, vámpíroknál. A világ összes ideje itt van és csak arra vár, hogy kihasználjuk. És én igenis élni fogok vele, mert nem azért lettem vámpír, hogy örök kárhozatban éljek, élvezni akarom az életet. Bulizni, szexelni és élvezni a gyilkolás és a vérszívás minden egyes pillanatát. Semmi többre nem vágyom, csak egy társra ebben és Kath a megfelelő társ, akiből mindet ki tudom hozni.

372 szösszenet Skylar Grey hallgatása közben ©


Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Csüt. Május 25, 2017 7:22 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Halk sóhaj hagyja el a számat amikor hirtelen még közelebb ránt magához. Nagyon nem kéne ezt, én is tudom, de annyira össze vagyok törve és úgy érzem, hogy ez most ki is ült rám. Sebezhetővé váltam. Tekintetem nem olyan, mint amilyen szokott lenni. Próbálom elrejteni a mérhetetlen fájdalmat amit több száz év után most érzek legelőször, de tudom, hogy a tekintetemen tükröződik, hogy nem vagyok teljes mértékben önmagam. Hiányzik Asmodeus. Hiányzik a társasága, az illata, az érintése, a hangja és minden ami ő maga.. Az egyik leggonoszabb lény a földön, nekem még is ő kell, még ezek ellenére is. Még azok ellenére is amiket a fejemhez vágott…
Nagyon szeretem őt, sőt, szerelmes vagyok belé, bár az is igaz, hogy össze tört azzal amiket a fejemhez vágott, illetve amit az öcsém barátnőjével művelt. Barátnőjével… Huh, de furcsa ezt kimondani, de az öcsikémnek tényleg van egy barátnője. Mármint konkrétan ezt így nem mondta ki, de láttam rajta, hogy nagyon fontos neki a lány, nagyon aggódott érte, de szerencsére magához tért és mondhatni jól van. Mármint a lány. Rendbe fog jönni. Amúgy esküszöm irigylem Curtist a szerelmi élete miatt. Sikerült magának kifognia egy rendes lányt aki még viszont is szereti, legalábbis ahogy ránézett az öcsémre, abból ezt tudtam megítélni. Vagy csak nagyon ki van bukva. A lényeg, hogy magukra hagytam őket a házamban és ide jöttem Sebastianhoz, de belátom, hogy ez nem volt jó ötlet.
- Sebastian... – suttogom a férfi nevét az ajkaira, és pár pillanatra lehunyom a szememet, hogy sikerüljön össze szednem minden lelkierőmet. - Ez most tényleg nem fog menni. – mondom halkan, majd végül kilépek a zuhany alól, megtörölközöm és felöltözöm, majd kimegyek a nappaliba. Össze szedem a cuccaimat és jobb, ha inkább lelépek. Nem tudom, hogy jelen pillanatban mondjuk hova is mehetnék, de majd bérelek egy hotel szobát.
Katherine & Sebastian


There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Vas. Ápr. 30, 2017 1:01 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Kath & Seb


Nem gondolok nagyon a tegnap este történtekre... Nem történt semmi olyan, amire nagyobb figyelmet kéne fordítanom, leszámítva persze a tényt, hogy Kath összeveszett Asmodeussal, ami azt jelenti, hogy ez most bizony az én időm.
Bár tekintetem gatyámra összpontosul, s arra, hogy levegyem, szemem sarkából mégis látom, ahogyan elmosolyodik, ezzel csalva pajkos mosolyt az én arcomra is. Biztos vagyok benne, tudja mit akarok... De nem is gondolhatna másra, ha azt nézzük, hogy ő a zuhany alatt áll, én pedig éppen egyetlen ruhámtól szabadulok meg.
Kifejezetten élvezem a helyzetet, azt, hogy mindketten a zuhany alatt vagyunk, s meztelen testünk egymásénak feszül. Nem, nem ez az első, hogy ilyen közel vagyunk egymáshoz, de nem is lehet, már csak azért sem, mert jó párszor lefeküdtünk már, s akkor legalább ennyire közel voltunk, hacsak nem közelebb.
Élvezettel telve simítok végig testén, mígnem kezeim megállapodnak fenekén. Csodás feneke van... Szinte már túl jó. Belemarkolok, hogy tudassam Kathtel jelenlegi vágyaim, s reménnyel telt arccal, vigyorogva várok arra, mit lép.
Csodálkozva kutatom tekintetét, ahogy elfordul, s az arcomra kiülő csalódást még csak meg sem próbálom elrejteni. Lehet, mégsem úgy fogjuk tölteni az elkövetkezendő perceket, ahogy én szeretném? Áh, dehogynem! Csak idő kell hozzá...
- Ezt majd később megbeszéljük... – Kacsintok rá, perverz vigyorral egészítve ki arcom. Arcát látva mosolyom egyre csak szélesedik. „A komoly Kath”. Olyan aranyos, imádom amikor ezt csinálja. Próbál felelősségteljesen viselkedni, de szerencsére ő legalább annyira szereti a szexet, mint én, így sokszor nem esik nehezemre megváltoztatni az állaspontját, vagy legalább elterelni a figyelmét néhány percre. Vagy órára inkább...
Kezem combját érinti, lassan kúszik csípője felé, kiélvezve minden egyes pillanatot. Közelebb rántom magamhoz, ágyékom ágyékához feszül. Ajkamat halk sóhaj hagyja el, amikor realizálom, milyen közel vagyunk most egymáshoz, s legfőképp, milyen közel vagyok célom eléréséhez. Nem is tudok már másra gondolni, csak arra, hogy élvezni akarom a társaságát, ismét.
Közelebb hajolok hozzá, hosszú csókkal kényeztetve ajkát, s belé fojtva a szót, ha beszélni akarna. Nem hagyhatom, hogy tiltakozzon, ha esélyt adok neki erre, lehet, nem csak magát beszéli le erről, hanem engem is. Nem is lenne nehéz ezt elérni, elég, ha sebet ejt óriási egómon, s máris képes meghátrálásra kényszeríteni. Vagy mégsem...?Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Vas. Márc. 19, 2017 3:09 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Ahogyan hagyom, hogy a meleg víz átjárja a testem minden egyes porcikáját, úgy jutnak eszembe az Asmodeussal töltött pillanatok. Minden egyes pillanat. Sebastian is jól ismer, de Asmodeus az, aki szó szerint minden egyes porcikámat jól ismeri, és ezzel együtt az egyetlen férfi akinek 503 év alatt sikerült elnyernie a szívemet, még akkor is, hogy nem ez volt a terve, a szándéka és minden az akaratunkon kívül történt. Egyikünk sem számított arra, hogy ez lesz vége. Egyikünk sem tervezett bele a kis kalandunkba gyengét érzelmeket, szerelmet. Tudom, hogy ő is úgy érez irántam, mint én ő iránta. Látom rajta és egyszer már ki is mondta, ahogyan legnagyobb fájdalmamra azt is, hogy sosem lehetünk együtt, mert véleménye szerint ő nem túl jó nekem, nem érdemlem meg őt.
Veszek egy mély levegőt és próbálom Sebastian elől eltakarni a fájdalmat amivel küzdök most. Persze, tudom, hogy tudja, hiszen tegnap este eléggé össze kaptunk Asmodeus miatt, és azt hiszem kicsit még lerészegednem is sikerült, de akkor úgy éreztem, hogy nem tudok mást tenni. Szükségem volt egy kis alkoholra, ahogyan Sebastianra is mindig szükségem lesz. Csak nem úgy, ahogyan azt ő szeretné.
Oldalra biccentett fejjel, huncut mosollyal figyelem ahogyan egy szempillantás alatt lekapja magáról a nadrágját és már mögöttem is terem. Vizes, csupasz hátam mellkasának simul, és ismételten elmosolyodok amikor fenekemnél megérzem a kezét.
Bármennyire is élvezem minden percét amit tegnap óta Sebastian ad nekem, de életemben először jól kell cselekednem. Nem használhatom őt ki még jobban. Szemet forgatok a gondolatra amit éppen tenni készülök és felé fordulok, de nem lépek hátrébb. Élvezem a közelségét és ezt még most sem szeretném köztünk megszüntetni.
- Te is tudod, hogy sosem fogok tudni veled lenni, sosem foglak igazán úgy szeretni, mint ahogyan te azt szeretnéd... - mondom halkan, és az előbbi huncut mosoly már el is tűnt az arcomról, ezzel is jelezvén, hogy őszintén beszélek.
Saját magammal vívok harcot, sok-sok ilyen éjszakát szeretnék még vele eltölteni, de tudom, hogy nem érdemli meg azt, hogy hitegessem, hamis ábrándokba ringassam.
Katherine & Sebastian


There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Vas. Márc. 19, 2017 3:58 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Kath & Seb
Arcát nézem eleinte, azt, hogy mosolyog, de nem telik sok időbe, hogy tekintetem lejjebb csússzon, s szemügyre vegyem mezítelen testét. Mily csodás látvány ez, mily öröm számomra így szemlélni! Holott nem ez az első alkalom, mikor így látom... Mégis, másabb a zuhany alatt látni, mint mikor az ágyamban hever.
Pillanatokra veszek el csupán csupasz testének látványában, s lám, észre se veszem, hogy hozzám szólt, percekkel később eszmélek csak rá, rajtam kívül nincs más, akihez intézhette szavait.
- S engem az illem mióta érdekel? – Arcomon mohó mosoly játszik, szememben pajkos tűz csillog. Mohó vagyok, igen, mohó, mert magaménak akarom tudni őt, csakis egyedül magaménak.
Elfog a vágy, hogy beálljak a zuhany alá én is, egyenesen mellé, s folytassam, amit az este elkezdtem... De dolgozzak is, mintsem csak itt álljak, kiélvezve a látványt, mit teste nyújt nekem? Mégis minek dolgoznék? Hiába tartja a mondás: „ha szereted, amit csinálsz, akkor nem is dolgozol” nem jobb-e nekem csupán élvezkedni, minden munka nélkül? Ch, faszság az egész... Sietősen kapom le gatyámat, s kisvártatva mögötte termek. A vágy, hogy ismét magamévá tegyem... Nos, igen erős és nem tudok ellenállni neki... Vagy csak nem akarok? Bevallom, nem nagyon türtőztetem magam sosem, ha egy csaj pucéran áll előttem, akkor meg pláne nem, ha történetesen Kath az, „életem nagy szerelme”.
Szemügyre veszem ismét hátulról, s nem kell csalódnom most sem. Feneke mintha csak mágnes lenne, úgy vonzza kezeimet magához, s meg sem próbálok ellenállni a késztetésnek.Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Szer. Dec. 28, 2016 9:15 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

To Sebastian©
Mosolyom továbbra is az arcomon van, főleg akkor amikor hallom, hogy oda jön a fürdőszoba elé, neki dől az ajtófélfának és onnan figyel engem. Szinte hallom felgyorsuló szívverését, belső istennőm pedig örömtáncot jár. Szeretem mások khm, érdeklődését felkelteni, az pedig külön öröm, hogy Sebastian esetében sincsen másképp.

Ahogyan folyatom a hajamra a vizet és lehunyom a szememet Asmodeust látom magam előtt. Egyszer elmentünk még nyáron egy fesztiválra, imádok táncolni és zenét hallgatni is, és a drogos embere vére ínycsiklandó, te magad is jobb kedvre derülsz tőle, így hát mondtam neki, hogy tegyünk egy próbát, menjünk el, szórakozni az emberekkel ott is tudunk. Úgy is mindkettőnknek az a lételeme. Nah, meg a szex.
El is mentünk erre a fesztiválra, jól éreztük magunkat ami meglepő volt, mert Asmodeus is jól érezte magát, pedig nem nézem ki belőle, hogy ilyen...rendezvényekre járna. Sikerült még el is csórnom tőle a telefonját szóval megajándékoztam pár selfivel.Csináltam magamról egyet, meg magunkról is, egy közös képet. Az az egyetlen közös képünk van, több nincs is, nem az az ember aki hű, de nagyon szeretik azt, ha fotózzák, de mindegy is. Ez már csak a múlt...

- Tudod, leskelődni nem szép dolog. - mondom huncut mosollyal az arcomon amikor vissza térek a valóságba a gondolataimból, majd a vizes hajamat átteszem a vállamon, így jobb oldalon lóg.There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Szer. Dec. 28, 2016 12:08 am
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Sebastian & Katherine

I Hate You, but I Love You!
Wow - Gondolom, mikor kibújik mellőlem totál pucéran. Az a fenék, az a hát, a halálomat kívánja, érzem, azt szeretné ha elmennék majd bele is halnék a látványba. De mégsem, akkor felmerül bennem a kérdés, miért nem takaróstul lépett ki elém és miért meztelenül. És a gondolataim vezérelnek, el is indulok utána, a reggelit az éjjeli szekrényre helyezve. Kaján vigyor kúszik az arcomra és megállok a fürdő előtt. Tuti a halálomat kívánja, még az ajtót is nyitva hagyja. Úriember mit tenne, nyilván becsukná az ajtót, na de én mióta vagyok úriember? Én inkább jól megstírölöm, hiszen vizesen még dögösebb.
Beállok az ajtóba és az ajtófélfának dőlök karba tett kezekkel. Vigyorgok, nem tagadom. Élvezem ezt a kis apró helyzetet, annyi éve kívánom, hogy Kath legyen az akivel elalszom, aki mellett felébredek és akivel együtt élhetek és mind ez most talán egyszerre lehet az enyém. Ahogy figyelem, ahogy zuhanyzik, mind azt mutatja, hogy itt van velem, itt van nekem! Csak nekem, és nem érdekel ha nem itt jár lelkiekben, nem érdekel ha igazából ez csak a látszat aztán ismét pofára esek, mert most itt van és nekem ez az ami számít. Ez az ami fontos, amiért képes volnék a csillagokat is lehozni az égről vagy az életemet adni ezért a pillanatért. Mert eddig erről csak álmodoztam, volt hogy álmodni sem mertem róla, minden egyes alkalommal, mikor ide jött, mikor összeveszett Asmodeus-al, mindig bennem volt a lépés vágy, a tenni akarás, de sosem tettem igazán semmit, mert tudtam ez csak ideiglenes és nem sokkal utána vissza fog térni hozzá; mert őt szereti. És meg is történt, minden egyes alkalommal visszatért hozzá és magamra hagyott. De hiszem, hogy ezúttal minden másként lesz, mert érzem, érzem, hogy valami megváltozott, mintha már nem lenne a régi önmaga, vagyis inkább, pont hogy a régi önmaga. Sokkal nyugodtabb, sokkal jobban odafigyel a másikra és nem kapkodja el a dolgokat. Az a Katherine Wright akit én ismerek ilyet nem tenne, Ő a vadság híve, a kemény szex megszállottja. Ezért tudom, hogy valami biztosan megváltozott és adott lett egy lehetőség, hogy ezúttal ne csak üljek és várjam míg ismét kisétál az életemből.
Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Kedd Dec. 27, 2016 11:22 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

To Sebastian©
Mosolyogva nézem ahogy mellém dől és csókol meg. Gyengéden húzom közelebb magamhoz a tarkójánál fogva és úgy csókolom meg őt, tele szeretettel, érzésekkel, hiszen tegnap óta a csókban nem csak a szeretetet keverem bele, hanem mindenféle érzést ami kavarog bennem, öröm, bánat, csalódottság, de legfőképpen termédeknyi szomorúság.
Szeretnék életemben először és kivételesen önzetlenül cselekedni, nem a saját érdekeimet előtérbe helyezni, de eléggé nehezen sikerül úgy, hogy csak Asmodeuson jár az eszem. Bárhogyan is szeretném kizárni őt a tudatomból, a gondolataim közül, nem sikerül. Nem tudok, egyenlőre most legalábbis nem tudok túllépni rajta. Még annyira friss az egész helyzet, annyira új és friss még nekem ez az elutasított, viszonzatlan szerelem, hogy hirtelenjében nem is tudom, hogy mit kéne kezdenem vele.
- Hm, ez jó. - mondom belemosolyogva továbbra is a csókba, majd kibújok mellőle az ágyból és és nem foglalkozva azzal, hogy meztelen vagyok, besétálok a fürdőszobába, teljesen otthonosan használva a helyet.
Sosem voltam az a tipikus szégyenlős kislány, már kislány sem vagyok, szóval azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy az 504 életévem alatt sikerült tökéletesen levetkőznöm magamról a szégyenlősséget.
Mikor bemegyek a fürdőszobába, hirtelen ötlettől vezérelve és mosollyal az arcomon direkt nyitva hagyom kicsit az ajtót, kicsit beletúrok a hajamba, hogy majd jobban befogadja a vizet, és beállok a zuhany alá.
Lehunyom a szememet és hagyom, hogy a langyos víz átjárja minden egyes porcikámat, jól eső érzés kerít hatalmába.There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Kedd Dec. 27, 2016 10:52 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Sebastian & Katherine

I Hate You, but I Love You!
Sok embert összeköt a felhőtlen szeretet, mondogatják, hogy szeretik egymást, vagy szerelmesek, aztán egy szép pillanatban minden darabokra törik, akár egy üveg darab áll szilánkjaival a bőrbe, sebez meg és nyomot hagy az életünkben. Annyi furcsaság van ebben a világban, régen ha szerettünk valakit, egészen egyszerűen hozzá adtak szüleink, ma meg? Játszadozunk mások érzéseivel és némelyikünk ezt még örömmel világgá is kürtöli, büszke rá, pedig ebben semmi örömteli vagy becsületre méltó nem lakozik. Sötét vágyak, melyek beteljesültek, semmi több.
- Most hogy mondod - Félmosollyal az arcomon dőlök mellé és csókolom meg az állához érintve ujjaimat.
- Nincs - Kuncogok magamban, mert ahogy bele gondolok tényleg nem tudok felhozni egyetlen olyan dolgot sem amihez nem értenék, vagy ne volnék benne kimagasló. Persze a szex az más tészta, abban, hogy kimagasló vagyok-e vagy sem, csakis Katherine döntheti el. Egyszer talán meg is kérdezem tőle, mi a véleménye, de jelenleg olyan aljas volna ilyesmikkel elrontani a pillanatot. Különben is, nem tudnék feltenni egy értelmes kérdést miközben csak is azon jár a fejem, hogy milyen csinos, milyen szépek a vonalai és milyen jó volt meztelenül látni. Pasi szokás az ilyen, de nálam különösen átmegy disznóságba ha a perverz fogalmat boncolgatom, próbálgatom.
Az egésznek az alap története nem más, mint hogy viccelődés nélkül már megőrültem volna. A viccelődés persze más tészta, egy vicc azért mert humoros, még nem perverz. De ezt a mondatot a tetőfokig emeltem, mert nekem nem a vicc a lételemem, hanem a perverz gondolatok és megnyilvánulások. Ez vagyok én, és ez kiírthatatlan belőlem. Ha valaki ezzel próbálkozik az engem is kiírt, mert ha nem szólogathatok be, ha nem lehetnek mocskos gondolataim akkor minden hiába, elvesztem.Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Kedd Dec. 27, 2016 10:29 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

To Sebastian©
Rossz ember vagyok? Úgy szédítem Sebastiant, hogy tudom, hogy szeret és tudom, hogy nem tudnék mellette lenni úgy, hogy teljes szívemből szeretem őt. Az tény és való, hogy nem közömbös számomra, hiszen bármi bajom van mindig hozzá menekülök, ő az egyetlen Asmodeuson kívül aki igazán ismer engem, aki tudja, hogy belül, úgy igazán milyen vagyok. Hogy nem csak egy kegyetlen gyilkos vagyok, hanem tudok kedves és szerető is lenni, de csak azokkal akik megérdemlik és akiket sikerül közel engednem magamhoz, a szívemhez. Asmodeus és Sebastian pontosan ilyen. Szöges ellentétük a másiknak és mindkettőt más és más okból kifolyólag szeretem. Mindkettő szeret engem a maga módján, hiszen Asmo is szeret, ezért lökött el magától, mert nem akar nekem rosszat. Legalábbis ezzel szoktam nyugtatgatni a lelkemet. Sebastian pedig ki ismutatja irányomban a szeretetét ami nagyon is jól esik, hiszen szeretetet 504 évem alatt nem kaptam, csak ember koromban, de akkor is nagyon ritkán, és akkor is csak a bátyámtól, szüleimtől sosem. Szüleim mindig csak a hülye kötelességeiket tartották szem előtt, soha sem az én személyes boldogságomat. Nagyszerű családi háttér, nemde? Nem is sajnálom annyira, hogy meghaltak, végig néztem a halálukat és nem segítettem nekik, nem változtattam őket vámpírokká, hogy velük éljek, mert em érdemeltek meg engem, sem az életet. Talán ott tört el bennem valami, a jóság egyik szikrája, amikor végig néztem a szüleim halálát. Ha vissza mennék az időbe se változtatnám meg az akkor történt cselekményeket, nem avatkoznék bele, és nem hagynám, hogy túléljék, hogy túljárjanak a halál eszén, hogy kicselezzék a sorsukat.
- Hm, még reggelit csinálni is tudsz. Van olyan amihez nem értesz? - kérdezem huncut, játékos mosollyal az arcomon, s pár pillanatra lehunyom a szememet amikor fülem mögé tűr egy hajtincset, majd ismételten a szemeibe nézek. Látszik rajtam, hogy valami megváltozott, hogy már másképp vélekedek róla, az egész helyzetünkről, az életemről. Nah, félreértés ne essék, nem szándékozom megváltoztatni az életelvemet, se a viselkedésemet, csupán csak rájöttem milyen érzés amikor az embert eldobja az a személy akit igazán szeretünk, mindennél jobban, aki képes volt megváltoztatni minket.There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Kedd Dec. 27, 2016 10:01 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Sebastian & Katherine

I Hate You, but I Love You!
Hiába is lennék azon, hogy rossznak tituláljam a múlt éjszakámat, nem sikerülne, rendkívül jó volt és lássuk be, a 'lassúság' hevében nem csak a haját és a szemeit volt időm jól szemügyre venni, nem is én lennék ha nem említeném meg milyen csodálatos és rémisztően szimetrikus keblei vannak. Ebből a szemszögből is kijelenthetem, hogy hozzá képest sosem voltam ennyire tökéletes nőszeméllyel, na meg persze nagyjuk komoly kapcsolatra vágyott és velem nos, jól pofára estek mind. Ez vagyok én, a hölgyek imádott férfija, akivel örömmel bújnak ágyba, de persze a varázs elmúlik másnap reggel, mikor is nem ébrednek mellettem. Olyan vagyok mint Kath, kegyetlen, de belül lágy szívű, átverek embereket, kihasználom őket, jól megfektetem majd dobom az összeset. A különbség, hogy én vagyok a dominánsabb, de hogy is lenne ez másképpen, nekem van olyanom amivel kivívhatom magamnak a domináns címet, Kathnek nos.. nincs, még ha szeretné is. Bár ezen gondolat egész érdekes, egy nő aki férfi nemiszervre vágyik, bármint olyan értelemben, hogy neki is az legyen? Elég érdekes, valószínűleg az az egyed transznemű kíván lenni.
Vigyorogni kezdek a gondolattól úgy pillantok végig az ébredező lányon és képzeletemben már a takarót is eldugtam előle. Teljesen pucér és csak arra vár, hogy ismét jól megdugjam. Persze mindez csak képzelet, ármány, mert valójában rémisztően eltakarja előlem teljesen a takaró minden egyes testrészét amelyet minden férfi gondolat magába zár, melyet minden férfi úgy kíván. Ezért nincs más tenni valóm, mint kedveskedni és megvárni, míg maga enged vissza az 'ágyába'. Közelebb is csúszok hozzá és egy rakoncátlan tincset elsöprök az arcából úgy emelem meg a tálcát.Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Hétf. Dec. 26, 2016 11:09 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

To Sebastian©
Furcsa és szokatlan nekem ez az egész helyzet és ezek az érzések amelyek jelen pillanatban kavarognak bennem, hiszen eddig bárki akivel lefeküdtem heves szexünk volt, durvultunk ezerrel, most viszont nem vágyom erre. Életemben először gyengédségre és szeretetre vágyom, és talán titkon ezért (is) jöttem ide, Sebastianhoz; mert tudom, hogy ő megtudja adni nekem ezeket. Megtudja adni nekem azt amit Asmodeustól nem tudtam megkapni, hiszen ő nem éreztette velem sosem, hogy szeretne vagy bármi ilyes fajta érzelem, csak szexre használt. Nah, az megint más tészta, hogy nem volt ellenem az ilyesfasjta idő eltöltés, mert nagyon élveztem a társaságát, minden percet amikor vele lehettem, de a végére kezdtem besokalni és már örülök, hogy ellökött magától, mert tényleg jobb nekem nélküle. Nehezen sikerült belátnom, de a lényeg, hogy beláttam, és tudom,h ogy sikerülni fog az is, hogy össze kaparjam magamat a padlóról.
Ledőlök a hátamra amikor bevisz a szobába, lassan húzom magamra a csók közben, és mikor ledőlök az ágyra leveszem róla az ingjét és ledobom az ágy mellé a földre, majd magamról is leveszem a pólómat.

Furcsa volt elaludni itt, vagy is inkább úgy fogalmaznék, hogy furcsa volt bárkinél is elaludni, hiszen csak Asmonál aludtam ott, vagy a hotelben ahol voltunk, sehol máshol és senki mással, csak is vele. Kicsit elszomorodok amikor lehunyom a szememet és eszembe jut, de eszembe ötlik, hogy ezzel a tettemmel is egy lépéssel közelebb kerülök ahhoz, hogy elfelejtsem őt, hogy sikeresen tovább tudjak lépni rajta.
- Hmm... - mondom halkan amikor megérzem, hogy Sebastian elkezd ébresztgetni. Átfordulok a hátamra és pár pillanatig még csukva van a szemem, majd felülök, a takaró mellkasig takar.
- Jó reggelt. - köszönök neki halványan mosolyogva.There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Hétf. Dec. 26, 2016 10:34 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Sebastian & Katherine


Elmosolyodok, nem is, vigyorogni kezdek mikor azt mondja, hogy addig amíg szeretném. Nos, lássuk csak meddig szeretném? Talán örökké, milyen jó volna, az örökké hosszú idő, jól tudom, hogy Kath sem bírná ki, hogy egy férfival legyen, mert valljuk be, hiába vágyik a nagy ő-re, a szerelemre, ő mindig Kath marad, a nő aki szíveket tör össze és kisétál mások életéből, akár egy jégcsap. Keresi a kalandokat és szomjazik a vérre és természetesen az alkoholra. Ez volna Kath, talán kiismerhetetlen? Csak első ránézésre, de ha jobban a szívébe lopja magát az ember akkor egész könnyen kielemezhető milyen is valójában. Hiszen nem egy szörnyeteg, mélyen belül tudom, hogy egy érző lélek van, egy csodálatos nő aki arra vár, hogy kitörhessen és beteljesedhessen az igaz szerelme.
A csókpárbajunkat követően a karjaim között vittem be Kath-et a hálószobámba, nem mondanám, hogy különleges, de most először jár bent. A szobám a maga módján szép, a fal tapétázva van, ugyanakkor nem nevezném egy luxus villa stílusúnak, egy egyszerű kis szoba, ággyal, éjjeli szekrénnyel és ruhásszekrénnyel. És a kedvencemet utoljára hagytam, hiszen ki ne örülne annak, miszerint külön mosdóba is vezet az egyik ajtaja a szobának. Általában viszont nem használom ezt a helységet, de bagózni szeretek ott is. Ettől függetlenül nincs bagó szag ami valljuk be, meglepő. Miután az ágyamra leteszem Kath-et, tovább folytatom a csókunkat és eldöntve kerülök felé.

Most először érzem azt, hogy ez az egész, ez az egész együtt lét és előtte a csókok, valahogy különlegesek voltak, nem volt olyan heves, ami eleinte zavart is, de aztán már nem, egyszerűen volt időm elveszni Kath szemeiben. Gyönyörű barna szemei vannak és azok a barna fürtöcskék is ahogy a vállára omlanak. Hihetetlen volt az biztos, ahogy az is hihetetlen, hogy életemben talán először mellette is ébredtem fel. A mellettem lévő hely nem volt üres és hideg, ott feküdt Ő: Kath. Mikor felültem az ágyon és kinyitottam a szemeimet adtam egy puszit Kath homlokára és végig simítottam az arcán. Majd óvatosan keltem ki az ágyamból, hogy ne ébresszem fel.
Következő feladat: reggeli készítés. Nem tudom igazán mit szeret, de egy jó kis tükörtojás mindig jól tud esni ha jól van elkészítve, márpedig beképzeltség ide vagy oda én jól tudom elkészíteni. Ezért hát előre ki is készítek minden hozzávalót ami csak kellhet. Só, tojás, tepsi, paprika, paradicsom köretnek és persze pirítós. Gyorsan végzek is szerencsére, így bőven van időm kidíszíteni a tányért is mielőtt visszamegyek Kath-hez. A tojásból és a paprikából kirakok egy mosolygós fejet, majd egy paprikát ketté török és vámpír fogakat is csinálok a mosolygós "hapsinak". Voala, igazán humorosra sikeredett.
Tálcára teszem a tányért és egy bögre teát is mellé teszek egy fájdalomcsillapító keretében. Visszasétálok végül és leülök az ágy szélére megböködve Kath arcát.
- Jó reggelt álom szuszék, kész a reggeli. - Vigyorgok mint a tejbetök és várom a reakcióját.Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Hétf. Dec. 26, 2016 4:30 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

To Sebastian©
Most nem azt érzem, mint eddig bármikor amikor lefeküdtem valakivel, nem akarom gyorsan letudni, nem akarok heves lenni, most az életemben először tényleg kiakarok élvezni minden pillanatot. Bár megtettem volna akkor is amikor Asmodeussal voltunk utoljára együtt, bár tudtam volna, hogy az lesz az utolsó alkalom és bár ne szerettem volna belé, mert ott változott meg bennem minden amikor szerelmes lettem egy bukott angyalba. Egy magamfajta nem érdemel meg szerelmet én még is hittem ebben, még is hittem abban, hogy az életem hacsak kis időre is, de jó irányba fordulhat, hogy igazán teljes mértékben boldog lehetek, de nem. Egy hatalmas koppanás kellett ahhoz, hogy vissza térjek a valóságba, hogy az egy álomvilág volt ahol mi együtt voltunk Asmodeussal. Hiba lett volna? Meglehet, de egy jó hiba.
Kezd így kicsit kényelmetlen lenni, így hát két csók között átülök az ölébe, hajába túrok, közelebb húzom magamhoz, de ezeket mind nem hevesen és durván csinálom hanem tőlem nem megszokott módon gyengéden, szeretettel telve. Most érződik csak igazán az, hogy mekkora szeretet hiányban szenvedek. 504 évem alatt soha senki nem szeretett csak kihasználtak engem, mint én őket, de a pláne az, hogy még ember koromban sem kaptam igazán szeretetet. A szüleim csak azt nézték, hogy szerezzenek nekem valami gazdag férfit akihez feleségül adhatnak, ez foglalkoztatta őket már egészen a születésem óta. Aztán megszületett az öcsém és én voltam a világ legboldogabb embere, tőle kaptam is szeretetet, de nem volt képes annyit adni, hogy a sok lyukat betudja tömni vele, de megelégeltem azzal is, hogy tudom: fontos vagyok valaki számára.
Amikor megszólal elválok ajkaitól és a szemeibe nézek, miközben a haját birizgálom gyengéden és játékosan. - Ameddig csak szeretnéd. - mondom halványan mosolyogva, őszinteségtől csillogó szemekkel, majd oda hajolok hozzá és ismételten megcsókolom őt, de már vágyakozóan, még is gyengéden.There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Hétf. Dec. 26, 2016 2:54 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Sebastian & Katherine

Miután Kath elhagyott csak rajta járt az eszem, de félév eltelte után elkezdtem meggyűlölni magam és a köztünk pihenő távolságot. Nem tudtam biztosan miért hagyott el, csak sejtettem, fájt, iszonyatosan magam alatt voltam, akkoriban még emberekből táplálkoztam és az én szomorúságom a népszámlálás során meglátszott, és nem volt túl fényes az eredmény. Csak úgy faltam a vért és az alkoholt, volt hogy egy nap megöltem 3 nőt is. Természetesen őrült módjára azon hölgyek társaságát kerestem akikhez valami hasonlóságot köthettem Kath irányába. Haj, ékszer, szemszín, mosoly és még sorolhatnám napestig. Ha egy apró hasonlóságot láttam, elcsábítottam és nos, megöltem. Kiszívtam minden csepp vérükket, majd egy sikátor kukájába dobtam mindet egytől egyig. Aztán mikor a szokatlan haláleseteket a tévében viszont láttam és sorozatgyilkosként emlegettek ott hagytam Philadelphiát. New Yorkba vetett a sorsom, ahol is folytattam a népírtást és elkerültem nagy ívben a Dumort Hotelt amennyire csak tudtam. Éreztem azt a bűzt, a vértasakok és az éhes vámpírok bűze volt az.
Nem voltam sokat New York városában, hamar visszatértem oda ahonnan indultam, arra elég volt az idő, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, már nem szólt minden hír a mészárlásomról így leálltam. Akkoriban szoktam át a vértasakokra és legnagyobb meglepetésemre nem volt olyan szörnyű a különbség, akkor pedig egyenest nem éreztem egyáltalán, mikor meg is melegítettem a mikroban a tasakot. Nem volt hideg, pont olyan volt mint az emberi hőmérséklet, de őszintén szólva már untam azt az ízt. Elkezdtem hát gyűjteni a különböző féle és márkájú alkoholokat és kiállítottam, majd idővel bekerültek egy páncélszekrénybe és nem nyúltam hozzájuk.
Mióta volt az az időszak most először ittam és mióta ismét láthatom Kath-et, Ő az egyetlen akiből táplálkozom. Nekem csak a tasakok vannak a mindennapjaimban így olykor nagyon kellemes rajta "élősködni".
Nem felelek a mondatára, csupán a nyakát kezdem falni - végig csókolni. Kívánom Őt ez nem is vitás, és ugyan az elején eltoltam magamtól de nem akarom, hogy elmenjen, azt szeretném ha itt maradna. Tudom Asmodeus-t szereti, de nem érdekel többé, amíg itt lehet velem addig igényt is tartok rá. Kihasználom a helyzetet amennyire csak tudom, amennyire csak lehet.
- Itt maradsz éjszakára? - Hangom búg a kiváncsiságtól úgy suttogom a szavakat a fülébe, a kérdés végét pedig különösen szépen emelem ki.Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Hétf. Dec. 26, 2016 12:14 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

To Sebastian©
- Ha egyedül szeretnék lenni, akkor nem jöttem volna ide. - mondom diplomatikus hangnemben miközben leülök mellé.
Olyan hosszú idő óta most először lettem igazán szerelmes valakibe és az az ember nem szeretme viszont engem annyira, mint ahogyan az kéne. Talán tényleg az a legrosszabb az egészben, hogy tudom, hogy hogyan érez, hogy tudom azt, hogy ő is szeret engem, de nem vagyok neki elég, nem tudja beérni velem, mert szerinte egymagam nem tudom kielégíteni a vágyait, nem akar velem lenni, mert bukott angyal, nem akar velem lenni, mert ő rossz nekem. Honnan tudja, hogy még is rossz nekem? Nem hiszem, hiszen az évszázadok alatt megedzőttem, erőssé váltam. Rengeteg ellenségem van nekem is még sem tudtak eddig végezni velem soha, akkor miért pont Asmodeus ellenségei jelentenék nekem az életem végét?
Erős... Ez olyan relatív fogalom. Magamat erősnek hittem és az is voltam amíg bele nem szerettem egy bukott angyalba, amíg össze nem törte a szívemet, hiszen csak rám kell nézni, most minden vagyok csak erős nem. Leginkább össze tört vagyok. Talán sértődött is egy kicsit, hiszen eddig nem utasítottak vissza engem sose, az említett férfi pedig igen. Annyi emléket éltem meg vele ilyen rövid idő alatt és talán ez is fáj, hogy amíg tartott az ami tartott, az rövid idő volt, de még is megannyi szép emlék. Nem csak szex volt a kapcsolatunkban, volt más is, és olyan nehéz elengedni őt... Nehéz elfogadni aztán pedig túllépni rajta, mintha mi sem történt volna. Ha pedig találkozom vele valamilyen véletlen okból kifolyólag... Nos, akkor nem tudom, hogy hogyan kéne viszonyulnom hozzá, mert abban az egyben biztos vagyok, hogy nem tudok többé mellette lenni úgy, hogy tudom ő nem lehet az enyém. Nem vagyok képes rá és nem mellesleg csak magamat tenném tönkre vele. Iszonyat szar ez a reménytelen szerelem dolog!
Asmodeussal kapcsolatos gondolataimból az ébreszt fel amikor Sebastian közelebb húz magához és végig simít a hátamon. Elégedetten mosolyodok bele a csókba. Azt nem tagadom, hogy mindig is éreztem iránta valamit, egészen azóta amióta megismertem őt, hiszen anno nem csak azért hagytam magára, mert nem akartam kapcsolatot, hanem azért is megvédjem őt. Megvédjem magamtól. Szeretett engem és nem akartam neki akkora fájdalmat okozni, hogy hitegessem őt. Másokat szívesen, de hozzá nem volt hangulatom, szóval kivételes alkalom volt az, hogy más érdeket is szemügyre vettem és azt akartam, hogy kevesebb fájdalom érje őt. Most viszont nem érzem azt, hogy elakarom hagyni őt, ki akarok próbálni valamit. Ki akarom próbálni, hogy milyen vele lenni. Együtt.There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Vas. Dec. 25, 2016 8:44 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Sebastian & Katherine

A végletekig hajszolni magad, csak hogy a számodra fontos személy boldog legyen, hogy ne gondoljon legalább egy percig a gondokra, csak vesszen el valahol veled. Olyan mind ez, mint mikor dolgozunk a napi betevőnkért, csak itt a tét nem az életben maradás, hanem maga a szín tiszta szeretet. Persze a helyzet sosem könnyű, nem úgy történik minden ahogy számítunk rá és nem mindig sikerül elsőre felvidítani a másikat, de a lényeg, hogy sosem szabad feladni, mert ha feladjuk az olyan, mintha egy csata közben levennénk a vértünket és eldobnánk a kardot várva a halált.
Amint azon tűnődöm mit rontottam el, észlelem Kath közeledését, de nem igen foglalkozom vele. Valóban nem tudom hol rontottam el; talán ott volt a gond, hogy egyből ellöktem magamtól, majd még a fejére is olvastam a csókot, azt azért nem kellett volna. Nem is értem magamat miért tettem, szeretem ha megcsókol, és nem csak a csókjáért vagyok úgy oda, az egész valójáért. De mégis eltoltam magamtól és ott ronthattam el. Bár az sem kis ügy, hogy piát adtam a kezébe mikor ennyire kivan borulva, az alkohol sosem jó bánatra, szerelmi bánatra pedig egyenesen ártalmas. Tudom jól, nem lesz jobban, csak másnapra a feje is fájni fog és még az is megeshet, hogy utálni fogja magát amiért jól leitta magát a sárga földig. Talán ez az apró kis dolog az ami okot adott, hogy igyak vele; azért, hogy kevesebb alkoholt fogyasszon és ezáltal holnap kevésbé fájjon a feje. Talán nem fog segíteni, talán csak arra jó az egész, hogy én is rosszul leszek, de nem érdekel, ha megpróbálhatok jót tenni és segíteni Kath-en akkor az sem izgatna ha itt és most megölne. Bár ennek kisebb a valószínűsége, minthogy nekem holnap szét fog menni a fejem.
- Nem vettem magamra, ne aggódj, egyszerűen jobbnak láttam ha magadra hagylak, mert mégis csak neked kell eldöntened, hogy egyedül szeretnél-e lenni, vagy társaságban. - Hangom dallamosan szólaltatom meg, igazán megnyugtató ezúttal, semmi nyugtalanságot nem takar, pedig az vagyok, igen, rendkívül nyugtalan vagyok, mert most először nem tudom hogyan vigasztaljam meg, talán nem is igazán akarom, mert a legjobbat szeretném neki, azt pedig tudom, hogy nem mellettem van a legjobb helyen. Asmodeus igaz nem érdemli meg, de ő képes valamire amire én nem, az pedig a védelem. Erősebb mint én, ravaszabb mint én, így hát alapvető, hogy sokkal jobban megtudja védeni mint én.
- Teljesen megértelek, hidd el, nem tartozol. - Mondom még továbbra is a megszokott dallamossággal majd teljesen lefagyok, mikor a mondatom végét a csókja szakítja félbe. Magamban teljesen máshol vagyok, tátott szájjal ülök és bambulok, nem értem amit Kath mond csak hallgatom hangja búgását. De ebből az úgynevezett világból kizökkenve egy pillanatig azt sem tudom fiú vagyok avagy lány, nem tudom most viszonozzam vagy sem? Melyik lenne vajon a nagyobb bunkóság? Végül magabiztosan viszonzom a csókját míg közelebb húzom magamhoz és a hátán finoman simítok végig.Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Pént. Dec. 23, 2016 1:30 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

To Sebastian©
- Neked meg mi a bajod? - mormogom az orrom alatt amikor ő is lepattan a konyha pultról és megsértődve megy be a nappaliba a TV-t bámulni. Felvont szemöldökkel figyelem őt, majd megvonom a vállamat és tovább iszom, de most rumot, azt úgy érzem, hogy ütősebb kicsit.
Nem zavartatva magamat veszem el az egyik vértasakot a minibár ajtajából és azt is elkezdem inni. Hmm, még sosem próbáltam így, de a rum meg a vér iszonyatosan finom együtt. Mindig is imádtam a piát, a vért is, hiszen ha úgy vesszük az a lételemem, keverve a kettőt pedig maga a mennyország. Bár az is tény és igaz, hogy vért jobban szeretek közvetlenül az emberből, a vénából inni, Sebastian vérét is nagyon szeretem, előszeretettel szoktam belőle is inni, de amikor benézek a nappaliba és látom őt, nem vágyom msot a vérére, kivételesen szexre sem, valahogyan a pia előhozta a régi énemet, amit Asmodeusnak is mutattam, a kedvesebbik oldalamat. Nem akartam őt megbántani, mert tényleg fontos személy az életemben és valamiért, ha valami vagy valaki bántott mindig hozzá mentem, mert tudtam, hogy meghallgat, hogy számíthatok rá, én még is csak bunkózni tudok vele és ellökni magamtól.
Ránézek a kezemben tartott alkoholos üvegre, majd sóhajtok egyet, lerakom a konyha pultra és bemegyek Sebastianhoz, leülök mellé a kanapéra.
- Ne haragudj, tudod, én csak... Eddig sosem éreztem ilyet, legalábbis jó pár száz évvel ezelőtt éreztem utoljára szerelmi csalódást és nem tetszik ez az érzés... - mondom ránézve, és a hangomban hallatszik az őszinteség, és lehet hallani azt is, hogy nem nagyon van kedvem újra össze veszni vele.
- Azt hiszem tartozom neked valamivel. - mondom, majd közelebb ülök hozzá és gyengéden megcsókolom őt. Mindig heves és vággyal teli volt felé a csókom, most viszont... Teljesen más.There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Csüt. Dec. 22, 2016 11:07 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Sebastian & Katherine

350 × Nélküled
Istenesen tud hazudni, vagy csak már kezd a pia a fejébe szállni és maga se tudja miket beszél, ahogy én sem tudom miket teszek; vagyis ez nem egészen igaz, tudom mit teszek, csak megálljt parancsolni nem vagyok képes, egyszerűen nem megy. De most amint figyelem Kath minden mozdulatát szokatlanul rosszul esik, mikor eltol s nos, lepattan mellőlem. Nem tudom tulajdonképpen miért veszem fel, hiszen sosem volt ez másképpen; ha kellettem akkor jó voltam, de ha nem akkor így jártam; eltolva, magányosan. Makacs személyiség vagyok, de valami történhetett, úgy értem valami megváltozhatott bennem az évek során és most semmi kedvem ahhoz, hogy harcoljak azért amit lehetetlen elérnem. Ha nem tart igényt rám, akkor igyon.
Magam is lepattanok a pultról és a rumos üveget a pultra teszem.
- Bocs. - Flegmán szólalok meg és kisétálok a konyhából, egyenest a nappaliig, ahol is kényelembe helyezem magam a kanapén és bekapcsolom a tv-t. Na de nem hogy nézném, egyszerűen segít gondolkoznom ha zaj van, ha nincs teljes csönd. Amikor már a levelek susogását is hallom az egész kellemetlen és akkor nem is tudok semmin sem tűnődni. Nem szeretem ha semmibe vesznek, de nem mondhatom ezt Kath szemébe, hiszen neki sem könnyű; sőt, tulajdonképpen pont azért jött, hogy rajtam vigasztalódjon. De mégis egy pillanatig azon is eltöprengek amit Asmodeustól idézett. Szajha huh? Lehet igaza lenne? Hiszen nem kérdés, hogy Kath nem veti meg a férfiakat és azok ágyait; Ugyanakkor mióta ott volt neki Asmodeus nem tudok róla, hogy mások ágyában is megfordult volna. Ezért is nem értem a szót amivel illette, mégis annyira közel áll ahhoz Kath, hogy ténylegesen is az legyen. De ha jól ismerem nem fog annyira lecsúszni, nem fogja feladni, ahogy azt sem, hogy visszamenjen Asmodeus karjai közé, ami engem csak jobban idegesít és már-már dühbe gurulok emiatt. Mai napig nem fér ugyanis a fejembe, hogy egy bukott angyalt választott helyettem; mi olyan jó egy bukott angyalban? Nagyobb a farka? Felháborító még a gondolat is.
- Ha ki ittad magad, szólj. - Kiabálok át a konyha felé remélve, hogy meghallja. Nem tudom mit akarhat tőlem a pia készletemen és a vértasakokon kívül.

Oh, igazán Kath? Olyan hölgy vagy?  Cool


Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Szer. Dec. 21, 2016 9:17 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

To Sebastian©
- Sosem szorultam segítségre. Mindig megtudtam oldani egyedül is a problémimat, nekem nincs szükségem másokra. - mondom, aztán eszembe ötlik az, hogy de, életemben egyszer szükségem volt segítségre és nem is olyan régen: szükségem volt arra, hogy Asmodeus megmentsen. Ha ő nincs, akkor mostanra vélhetőleg halott volnék.
Még mindig tisztán látom magam előtt, a lelki szemeim előtt azt az álmot amiben Asmodeus is szerepelt, együtt voltunk benne, boldogok voltunk, semmi problémánk nem volt és nagyon hiányzik az az álom, együtt voltunk, egy párként. Nagyon boldogok voltunk együtt és talán ez fáj a legjobban, hogy tudom, hogy ez sosem válhat valósággá. Nem a mi valóságunkká.
- Hé! - mondom kicsit hangosan amikor kiveszi a kezemből a rumot. Szinte már megszoktam, hogy jó erősen marja a torkomat, de nem zavar, nekem jó a whisky is, szívesen az aljára nézek annak is. Sosem szoktam szánt szándékkal leinni magamat a sárga földig, most viszont tényleg erre vágyom. Csak erre. Részeg akarok lenni!
Amikor lesmárol, én eltolom magamtól őt és lepattanok a pultról, a whisky-s üveggel a kezembe, majd neki dőlök a falnak, meghúzom az üveget és úgy pillantok a férfira.
- Nincs hangulatom most ehhez. Lényegében fogalmam sincs, hogy mihez van kedvem. - mondom miközben elgondolkodó fejet vágok, mintha tényleg gondolkodnék. Bár az tény, hogy tényleg nem tudom, hogy pontosan mihez is van kedvem, inni akarok, bulizni, táncolni, mindent..There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Szer. Dec. 21, 2016 9:03 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Sebastian & Katherine

386 × Nélküled
Mikor bárki azzal jön, hogy nagy lány vagy nagy fiú és tud magára vigyázni, esetlegesen meg tudja magát védeni, annak sosem lesz igazán szép a vége. Valahogy rossz előérzetet kelt az emberben és nem sokkal később minden sejtett rossz be is következik, olyankor történik valami ami az adott mondatot megcáfolja. Ami valahol úgymond jó, mert akkor hagyja az illető, hogy segítsenek neki, de ugyanakkor rossz is, hogy ilyen áron kell rájönnie, hogy nem kell egyedül megküzdenie mindennel magában és körülötte. Azokkal a bizonyos szörnyekkel, melyek rányomják a bélyegüket az ember életére és gyökeresen megváltoztatják azt.
- A nagylányok is van, hogy segítségre szorulnak - Mondom gúnyosan, de mégis komolyan gondolom, mert én úgy érzem nem csak inni jött hozzám, vagy esetlegesen szex-ért, talán több van itt, talán azért jött mert tényleg segítségre van szüksége csak még magának sem meri bevallani, holott a tudatalattija tudja mire volna szüksége. Ez nem ritka, nagyon sokan így vannak az ilyennel, szinte már természetes és mindennapi egyszerre. A rum elég erős ital, ha még tudok gondolkozni (márpedig tudok) akkor bizonyára 80% alkohol tartalom rémlik. Biztosan mondhatom, nem hagyom neki egyedül meginni, inkább részegedjek le én is, esetlegesen csináljak hülyeséget, mintsem hagyjam úgy lerészegedni, hogy lábra állni sem fog tudni. Azzal ki is kapom a rumos üveget a kezéből és helyére a whisky-set nyomom.
- Inkább ezt idd. - Majd jól meg is húzom a rumot de küzdenem kell, hogy ki ne köpjem, egyenesen marja a torkomat, de erőt véve magamon gurítom le a következő nagyobb kortyot is és így tovább, megállás nélkül iszom és már szinte hozzá is szokott a torkom, mikor is leteszem az üveget és Kath-re pillantok.
- Megérdemled ez így is van, Asmodeus az aki nem érdemel meg téged. - Közben mutogatok, kissé már a fejembe szállt a rum, és nem is foglalkozok azzal amit kiejtek a számon, vagy amit csinálok és hirtelen meg is csókolom Kath-et ebből kifolyólag.
- De én megérdemellek. - Mondom beképzelten míg felváltva az ajkait, felváltva a szemeit fürkészem és várom a reakcióját amitől előre félek is valamilyen szinten. Valójában igaza van abban, hogy nem is annyira különbözünk. Mindketten másokat használunk ki, mindketten az alkohol rabjai vagyunk és nos, mindketten a szerelmet hajkurásszuk amely sosem lehet a miénk. Nagyon is hasonlítunk egymásra, de neki én mégsem kellek, neki As-mo-de-us kell; undorító neve van.

Oh, igazán Kath? Olyan hölgy vagy?  Cool


Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Kedd Dec. 20, 2016 5:33 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

To Sebastian©
- Elég nagy lány vagyok már, tudok vigyázni magamra. - mondom gunyoros mosollyal és még egy korty alkoholt küldök le a torkomon ami habár marja azt, de nem nagyon tud foglalkoztatni, mert jól esik.
Megunva a whiskyt a rumot veszem el a pultról, majd eközben arrébb ülök, hogy Sebastian felférhessen mellém és oda adom neki a piát amit eddig ittam, majd kinyitom a rumos üveget és azt kezdem el magamba önteni. Hm, ütős. Kicsit megrázom a fejemet, majd újabbat kortyolok belőle.
- Tudod, azt hittem, hogy megérdemlem a szerelmet, hogy ugyan gonosz vagyok, kihasználok másokat és gyilkolok, de egyszer az életben boldog lehetek, hogy megkapom ezt az élettől, de... - nah erre innom kell még, nem vagyok elég részeg ahhoz, hogy komoly és mélyebb lelkizésbe fogja bele, főleg nem Sebastiannal. - De tévednem kellett. Úgy látszik mi vámpírok tényleg a pokolra vagyunk kárhoztatva. - mondom, de immáron a hangomban semmilyen érzelem nem lellhető fel. Elgondolkodva nézek magam elé, tekintetemmel a földet pásztázva, kezemben a rumos üveget tartva.
- Mi nem is különbözünk annyira, mint amennyire azt hittem. - belegondolva mi ketten ugyan azon megyünk keresztül. Elhagytam őt, amikor rájöttem, hogy belém szeretett, most pedig Asmodeus lökött el magától, bár azzal indokolta, hogy engem akar megvédeni. Saját magától. Nem akar belekeverni a világába.There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Hétf. Dec. 19, 2016 7:34 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Sebastian & Katherine

Rémes mennyire kiismerhető vagyok és ennél is rémesebb, hogy Kath akármit is gondolnék, tud róla. Tud mindenről ami a fejemben van, és ami a szívemben; a tudat, hogy esélyem sincs hazudni neki, aggaszt. Nem érzem magam biztonságban, mert ha kedvességből mondok valami olyat, amit más helyzetben nem mondanék, akkor átlát rajtam, akár egy szitán.
Asmodeus, igen, egy tipikus ember azok közül akiket mágjára küldenék, nem fogom tagadni, utálom, mert tudom, bántja Kath-et, ha nem is fizikailag, de lelkileg át tipor rajta, nem is foglalkozva, hogy a vámpír fiatalság mögött egy érző lény van, egy hölgy, aki ugyan erősnek mutatja magát, és talán erős is, akkor is érző, és vannak dolgok, mellyekben meginog erőssége s olyanná tud válni, mint egy sebzett oroszlán.
- Talán lassítanod kéne.. - Merész húzás így meghúzni elsőre az üveget, bár személy szerint én azt is ellenzem, hogy szerelmi bánatra igyon. Tulajdonképpen ki vagyok, hogy megtíltsam neki? Szerelmi bánat? Hagyjuk már, az egyetlen szerelmi bánatomat pontosan Katherine okozta, azóta pedig nem is nyíltam meg egyetlen nőnek sem. Mióta vámpír vagyok..mióta az eszemet tudom, a nők férfiak ezreit tiporják földbe, csak hogy azoknak kisebb legyen az egojuk; de mikor mi, férfiak tesszük ezt, akkor mi vagyunk a világ legrosszabb emberei. Kérdem én: ez igazságos? Ebben semmi igazság, vagy egyenlőség, bár egyenlőség régen sem volt; a nők elnyomásban éltek. Most pedig ezen boszorkák nos, visszatértek s a trónjukat követelik, azt, hogy mi leessünk a trónról és övék legyen a hatalom.
-  Na engedj oda - Azzal minden gondolatomat félretéve pattanok fel mellé a pultra s kikapom a kezéből az üveget, majd jól meg is húzom azt. Marja a torkomat az alkohol, de megrázom a fejemet és ügyet sem vetek rá.
- Erre bizony nekem is innom kell. - Hozzáteszem még gúnyosan és mindent elengedek a fülem mellett, amit úgy érzek, hogy a férfiasságomat tiporná ha választ nyújtanék.

Oh, igazán Kath? Olyan hölgy vagy?  Cool


Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Vámpír

Avataralany :
❖ nina dobrev
Tartózkodási hely :
❖ new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 23.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés ₰ Hétf. Dec. 19, 2016 6:37 pm
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

To Sebastian©
- Eddig élvezetből ittam, édes. - mondom egy gúnyos mosoly keretében, oldalra biccentett fejjel miközben továbbra is őt nézem.
Utoljára ember koromban ittam le magamat szerelmi bánat miatt, akkor viszont sikerült tényleg jól lerészegednem, apáméktól kaptam is bőven a fejemre, miszerint egy hölgy ezt nem engedheti meg magának, nem lehet részeg és nem mutathatja ki mások felé ily módon az érzéseit. Hát hogy is mondjam; az utóbbi kívánságuk igazán bevált, mert senkinek sem szoktam úgy nagyon kimutatni az érzéseimet, senki sem tudja, hogy mi jár a fejemben és én ezt szeretem, hiszen szeretek kiismerhetetlen lenni, de ez a tulajdonságom az utóbbi időben elég komoly mértékben elkezdett kopni. Sebastiannak és Asmodeusnak egész jól sikerült kismerniük engem. Sebastian tudja, hogy rendszerint akkor szoktam őt felkeresni, ha unatkozom vagy éppen Asmodeussal gondok vannak, bár nem is kerestem a férfi társaságát a kínzás óta, inkább próbáltam megérteni Asmodeus viselkedését, hogy egy próbát a kapcsolatunk miért nem ér meg neki... Ő is úgy érez irántam, mint ahogyan én ő iránta, hiszen kimondta, szemrebbenés nélkül mondta a szemembe, nem hazudott, még is elküldött magától. Megint. Most viszont ténylegesen úgy érzem, hogy nem akarok várni rá többet, jobbat érdemlek, mint ő, erre rá kellett döbbennem, főleg mivel kijelentette, hogy nem tud megváltozni, így hát miért várjak rá? Túl kell lépnem rajta, méghozzá minél hamarabb.
Kiegyenesedek és a lábammal csukom be a minibár ajtaját amikor meglátom a két piát a kezében.
- Hülye vagy? Add ide mindkettőt! - jelentem ki, majd kiveszem a whisky-t a kezéből, felülök a pultra és egy nagy kortyot iszom belőle. Jól eső érzés ahogyan elkezdi marni a torkomat, és szinte azonnal ismét egy nagyobb kortyot viszek be a szervezetembe.
- Ez olyan, mintha azt akarnád, hogy vissza menjek hozzá. - mondom, majd ismét kortyolok a piából. - Pedig tudom, hogy minden vágyad az, hogy melletted maradjak. - szinte fájdalmas, hogy ilyen mértékben tudom, hogy hogyan érez irántam.There's something that worse than the despairing love. It's when you're not sure that this whole thing is hopeless..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
honey, keep my secrets well


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Vissza az elejére Go down

Sebastian & Katherine || egy kis lelkizés
1 / 2 oldal
Similar topics
-
» hiszem, hogy két paralell történet a végtelenben összeérhet ~ Sebastian

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: