Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Vendégszoba ₰ Vas. Dec. 25, 2016 1:05 pm
Howl & Mia

Nézem ahogy mohón kezdi el inni az imént kapott vizet, de nem zavartatom magam, nem mondok semmit csak figyelem őt. Látszik rajta, hogy jó pár napja nem ivott semmit, vagy ha még is akkor nem elegendőt.
Fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek vele, azt sem tudom ki ő, még is az az ötletem támadt, hogy elviszem magamhoz, jobb helyet most így hirtelenjében nem tudok ahova könnyedén és gyorsan eljuthatnánk. New York külvárosában vagyunk, ott is egy messzebbi részén a várostól, kórház meg csak a belvárosban van, nekem kocsim nincs, így hát nem tudom oda elvinni, mert az tény és való, hogy gyalog nem tudom őt bevinni, mert annyi energiám még nekem sincs, főleg, hogy reggel nem úgy terveztem, hogy ma el kell látnom bárkit is.
- Nincsmit. - válaszolok neki végül, majd amikor úgy látom, hogy szó szerint kiitta az egész műanyag palack tartalmát, segítek neki lábra állni, mert azt már az első pillanatban láttam, hogy a bokájával gondok vannak, de azt még nem tudom, hogy szimplán csak kificamodott vagy el is tört volna. Előbb érjünk haza, letisztítom a sebeit, aztán ha kell akkor hívok mentőt, vigyék be kórházba, hogy megnézzék a lábát.
Kórház... Nekem arról csak rossz emlékeim vannak, hiszen az egész családom kórházban halt meg, az orvosok nem tudták őket megmenteni és én is majdnem meghaltam, csak Adam miatt maradni akartam, aztán pont ő az aki nem maradt mellettem....
Arcomon látszik, hogy egy szomorú emlék kavarog éppen a fejemben, de amikor kérdését meghallom egy halovány mosolyt erőltetek az arcomra, úgy téve, mintha minden rendben volna, pedig nem, nagyon nincs rendben velem semmi sem.
- Mia vagyok. - mutatkozok be neki végül én is. Érdekes és különleges neve van azt meg kell hagyni.
Kb fél órás séta után - a lába miatt nem tudtunk gyorsan menni, nem akartam, hogy megerőltesse a bokáját - oda érünk hozzám. Szabad kezemmel előveszem a dzsekim zsebéből a kulcsot, kinyitom az ajtót majd bemegyek Howlal és a lábammal csukom be magunk mögött az ajtót.
Beviszem a vendégszobába, leültetem az ágyra, majd kimegyek a szobából és leveszem a dzsekimet magamról, felakasztom és a fürdőszobába megyek, hogy megkeressem a fertőtlenítőszert és minden mást amire most szükségünk lesz.Vissza az elejére Go down

Vendégszoba
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: