Restan - First time we meet...
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Beszélde
Régi chat: megtekintés
Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Joshua Ravendark
Today at 8:09 am

bejegyezte  : Lily Herondale
Yesterday at 9:26 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Yesterday at 10:04 am

bejegyezte  : Iviry Wade
Yesterday at 9:37 am

bejegyezte  : Gabriel Sinclair
Hétf. Jún. 18, 2018 5:46 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Jún. 18, 2018 5:34 pm

bejegyezte  : Daimon
Szomb. Jún. 16, 2018 3:47 pm

bejegyezte  : Gabriel Sinclair
Szer. Jún. 06, 2018 5:34 pm


erre barangolok


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

Restan - First time we meet...Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Restan - First time we meet... ₰ Hétf. Aug. 28, 2017 2:16 pm
~ I am a warrior
Well, I'm here for your entertaiment


Valahol talán érthető a Klávé bizalmatlansága, valahol viszont sértő is, hiszen a tündérek népe eddig nem adott okot arra, hogy a nephilimek ilyen csúnyán beleavatkozzanak az életünkbe. Egy hercegi rangú tündért megfigyelés alá helyezni, több mint sértő, de egyenlőre nem alkalmas az időpont hogy ezen bosszankodjam, mert vannak más, sokkal fontosabb dolgaim is, amikkel foglalkoznom kell, árnyvadász őr ide, vagy oda. Mindegy, nem nagyon fog hátráltatni, úgy hiszem, mert nem hagyom neki hogy elvonja a figyelmem a kötelességeimről. Nem véletlenül jöttem az emberi világba Meliorn után.
A csengőm jelzi, hogy kéretlen vendégem ideért, és be is engedem, nem hiányzik, hogy a végén még akadékoskodónak nevezzen. Oh, nem. Én együtt működöm az árnyvadászok kormányzatával, ameddig nekem, vagyis inkább nekünk is érdekünk mindez. A kiküldött tag viszont meg kell mondjam, igencsak formás, és nem tagadom hogy végigsiklik a pillantásom rajta egyszer kétszer. Bár mosolyra húzódik a szám, ahogy ezt nála is felfedezem. Tetszem neki. Nem tagadom, ő sem rossz. Hagyom hogy beljebb kerüljön és felmérje a lakásom, és elégedetten mosolyodom el, és biccentek felé ahogy leveszi a bakancsát.
- A legjobb borászoktól rendelem, de csakis édes vöröset vagy fűszeres rozét - válaszolok szintén széles mosollyal, nem okoz nehézséget bárkivel szóba elegyednem, és ez alól a szép vadász sem lesz kivétel. Ha az ujjam köré tudnám csavarni, mennyivel egyszerűbb dolgom lenne.
- Köszönöm. Magam rendeztem be az egészet, járd körbe az egészet ha szeretnéd - azt persze nem teszem hozzá, hogy hiába, mert ha akarok úgyis ki tudok menni úgy, hogy észre sem veszi majd. Nem kell neki mindig mindent tudnia.
- Egyébként jól emlékszem Trystan a keresztneved ugye? - faggatom, ha már itt van. Legalább én sem unatkozom, bár felőlem ülhetünk kínos csendben is, amíg én olvasom tovább az egyik könyvemet. Próbálok azért lehengerlő lenni.


Vissza az elejére Go down
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Restan - First time we meet... ₰ Szomb. Aug. 19, 2017 2:00 pm
and I heard 'em say

nothings ever promised tomorrow today

Túlzottan nem örül a hírnek, hogy neki kell bébisintérkednie, egy felnőtt ember, azaz tündérre. Mert így nem tudja szemmel tartani drága húgát. Jó, néha bíznia is kéne benne, de ez nem ilyen egyszerű, főleg mióta látta, ki a kiszemeltje. Arról meg nem is beszélve, hogy nem túlzottan szereti a tündéreket. Bár, ritkaság, ha ő kedvel is valakit, alapjáraton mindenkivel van valami apróbb baja legalább. De hát nincs mit tenni, a parancs az parancs. Még ha nincs is kedve hozzá, vagy nem ért egyet a dologgal, akkor is meg kell tennie. Viszont már látja előre, hogy ennél unalmasabb munkát nem is kaphatott volna. Mert ő nem hiszi, hogy a felügyelete alatt történne bármi izgalmas is, ami felkeltené a figyelmét.
Igyekszik időben érkezni, a megfelelő fegyver mennyiséggel, mert ugye az elengedhetetlen, főleg, ha másodállásban testőrt vagy éppen megfigyelőt játszik az árnyvadász. Mikor megérkezik, csenget is és mikor kinyílik az ajtó… Hirtelen a gondolatai is elakadnak a látványtól - persze ez kívülről észre se lehet venni rajta. – Tudja, hogy a tündérek elég szép lények, de azért még elég kevésnek sikerült, ennyire meglepnie, mint ennek itt az ajtóban. Már pedig az nem lehet. Nem, még csak véletlenül se lehet igaza a húgának! De akarva, akaratlanul is végig siklik a tekintete rajta és vissza-vissza tér a nyitott ingre.
A válasz megadása után pedig már nyomul is befele, meg se várva azt, hogy beengedjék. Minek is, ugye? Hát nem éppen a legtisztelendőbb dolog, de azért nem akar órákat a hűvös folyosón tölteni. Megjegyzésére, pedig akaratlanul is felkuncog. Nos, igen. Ő se érti pontosan, hogy miért is kell itt időznie, mert kétli, hogy lenne itt bármi olyan is, ami érdekelné a Klávét. De ki ő, hogy ellenszegüljön a parancsnak? –Szerintem a borok fogják őket érdekelni a legjobban. – vigyorogva nézelődik körbe. Meg kell hagynia egész takaros kis lakás, csak úgy, mint a tulaja. Kérésére pedig le is veszi a bakancsát és a kabátját is ledobja, ha már nem tervez sehová se menni, ne fülledjen le benne. –Szép lakás…- méri végig még egyszer beljebbről is, aztán levágja magát a fotelba.

 TAG: Rennon  
  WORDS: 346 
  NOTES: Lesz még jobb is <3  

♔ nickdiazfan


Vissza az elejére Go down
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Restan - First time we meet... ₰ Pént. Márc. 17, 2017 9:48 pm
~ I am a warrior
Who the fuck are you, nephilim?


Nagyon nincs ínyemre ez a megbízatásos dolog, nem kívánok nephilimekkel osztozni az átmeneti otthonomon, még akkor sem ha csak egyet küldenek. Ki tudja milyen az is? Nem szeretem a fellengzős szövegeiket, és azt hogy mindenkinél jobbnak hiszik magukat, mintha a tündérek között nem lenne harcos, és nem lennénk erősek. A legenda úgy tartja hogy a tündérek, angyalok és démonok leszármazottai, ezért gyönyörűek akárcsak mennybeli felmenőik, de gonoszak és alattomosak is mint a démoni részük. Ráadásul egy plusz képesség vagy átok talán, hogy nem tudunk hazudni, egyetlen tündér sem, kivéve a félvéreket, de ők általában a vadűzés tagjai. Gwynn előszeretettel követeli magáénak őket és egyik udvar sem igazán foglalkozik a félvérekkel, így örömmel szabadulnak meg tőlük. Ch...
Mindenesetre nem tesz boldoggá ez a helyzet sem, mi köztudottan legendásan pártatlan népség vagyunk és a győztes oldalon szeretünk állni, minden esetben, mint mindenki. Kelletlenül nyitom hát az ajtót, de meglepő módon, egészen kellemes látvány tárul a szemem elé, és nem mondom hogy erre számítottam. Persze azonnal tudnom kell mit parancsoltak neki és ezt ki is nyögi. Elsötétül a szemem egy kicsit a megjegyzéseire.
- Nem, ez nem új hír, mennyire nem - húzom el a szám ahogy kéretlenül beengedi magát a lakásomba.
- Nos, kerülj beljebb árnyvadász és írd meg a részletes jelentéseidet a central parkra néző lakásomról. Biztosan tudni akarják honnan rendeltem a bútoraim, és hová járok ebédelni - hangom gunyoros és hideg, ahogy visszatelepszem a kanapéra.
- A szőnyegeimre ne is álmodj hogy cipővel ráléphetsz szóval most vedd le. Ma már nem megyek sehová, nem kell menet késznek lenned - menni nem is megyek, maximum hozzám jönnek, de azt neki nem kell tudnia, a végén még túl sokat kérdezne.


Vissza az elejére Go down
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Restan - First time we meet... ₰ Szer. Feb. 15, 2017 10:50 pm
and I heard 'em say

nothings ever promised tomorrow today

Nem egyszerű árnyvadászként az élet. Főleg, akkor, ha az ember fiának van egy kisebb lány testvére is. Na, igen. Valahogy nehéz összehozni a magánéletet a munkával. Hiszen nem állhat mindig a húga sarkába. Jó, ő is jól képzet vadász és mérete ellenére, nagyon is ügyes és veszély is tud lenni, de... Ha, a szerelemről van szó, oda elkél a nagy tesós segítség. Hiszen kis pukkancsa olyan ügyesen tud választani, hogy mindjárt az egyik számár ki nem állható nőcsábászba sikerült belepistulnia. Nem is ő lenne. Ez viszont nagyon nem tetszik neki. De hát nem lehet mindig a hátukon. Főleg így, hogy most kapott egy elvileg fontos feladatot. Azaz gyakorlatban is az, ha a Klávé felől nézzük a dolgokat.
Trystan nem mindig tudja megérteni a gondolkodásukat és gyakran tudna is ellen szólni a dolgokkal kapcsolatba, viszont mivel nem úgy nevelték, inkább megtartja magának és jó nephilimként hallgat a parancsra. Végül is legalább lesz valami új feladat is az életében. Igaz nem gondolta volna, hogy, majd pont őt rakják ehhez a feladathoz.
Igyekszik időbe odaérni és amint megáll az ajtó előtt, már nyúl is a csengő felé. Felkészülten, felfegyverezve érkezik a helyszínre, amit átlagos öltözéke el is fed a bőrén lévő rúnákkal együtt. Egy egyszerű fekete nadrág, fehér felső kombináció egy látszólag már régóta nyűt bőrkabáttal és bakanccsal. Számára tökéletes egy ilyen munkához.
Nem kell sokáig kint ácsorognia, az ajtó már nyílik is előtte és szinte meglepődik az elé táruló látványon. Persze egy tündértől mit vár, de akkor is. Akaratlanul is gyorsan végig méri tetőtől talpig és hiába próbál a szemébe nézni, néha vissza-vissza esik a tekintete a fedetlen felsőtestére. A végén csak igazat kell adnia a húgán, azt meg nagyon nem akar. A kérdésre csak egy aprót bólint. –Szemmel kell tartanom a gyanúsítottat és folyamatosan jelentenem kell, valamit figyelnem kell a testi…-méri végig még egyszer - épségére. Bár ezt gondolom nem új hír. –billenti meg a fejét. –Akkor hát, szabad lesz? – a választ meg sem várva furakszik be a fűtött lakásba. Nem nevezné magát kifejezetten fázósnak, de azért a melegen csak jobb, mint a hűvös folyosón.

 TAG: Rennon  
  WORDS: 344 
  NOTES: Lesz még jobb is <3  

♔ nickdiazfan


Vissza az elejére Go down
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Restan - First time we meet... ₰ Szomb. Jan. 14, 2017 11:47 pm
~ I am a warrior
Who the fuck are you, nephilim?


Vannak napok, amikor szörnyen untat az emberi világ, és az agyamra megy a tudat hogy emberi formában kell maradnom, amiben baromira cukinak és ártatlannak tűnök, holott halálos ellenfél vagyok bárki számára. Azonban a parancs az, hogy el kell vegyülni, nyitva tartani a szemet és fület és nem kelteni feltűnést, ahhoz ez a külső tökéletes. Ugyan ki gyanakodna rám? Természetesen a válasz itt hever előttem, egy levél formájában. A nephilimek. Ch, az angyal utódai ahogy nevezik magukat és az a csodálatos gondolat csillant meg sötét fejükben hogy nekem közöm lehetett a kémek eltűnéséhez és hogy Valentine-al szövetkezem. Ugyan kérem, a tündérek okosabbak ennél minthogy bele ártsák magukat mások dolgaiba. Ahhoz tartom magam, hogy semmi dolgunk nincs se az emberekkel, se az alvilágiakkal de még csak az árnyvadászokkal sem. Nem is értem ezt az ostoba idézést, amit a Klávé küldött, az egyezményre hivatkozva. Nem szegtük meg semmilyen formában, és mégis ide akarnak küldeni egy árnyvadászt, hogy felügyelje a lépteim. A levél szerint nem sokára meg fog érkezni egy Lovelace nevű illeő, aki amolyan védelmezőm és megfigyelőm lesz az elkövetkezendő időszakban. Hm, érdekes, kíváncsian várom, miféle árnyvadász lesz.
Lezseren dőlök hátra a minimalista kinézetű nappalimban és felteszem az egyik bokám a másik térdemre. Laza szövésű nadrágot viselek egy nyitott inggel, nem fázom, remek a fűtés a lakásomban és a szőnyeg elég puha ahhoz hogy mezítláb legyek. A hajam szőkén és röviden csillan meg a fényben, tündér alakomban egészen hosszú. Bár ebben a világban csak rövid időre és nagyon indokolt esetben vehetem fel a formát, a korlátok miatt nem is bírom sokáig fent tartani. Nem is kell.
Egy óra várakozás után jelenik meg a vadász, legalábbis abból ítélem így hogy valaki csenget, és szinte sosincs látogatóm szóval...
- Lovalece ugye? Szóval téged küldött ide a nagyra becsült Klávé... pontosan milyen parancsot kaptál, mit kell tenned? - akarom tudni máris, hogy ne raboljuk egymás idejét, és még az ajtóban állok, egyenlőre nem engedem be, előbb válaszokat akarok. Sötét szemem végigsiklik az alakján. Legalább formás.


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
honey, keep my secrets well


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Restan - First time we meet...


Vissza az elejére Go down

Restan - First time we meet...
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: