Ne viselkedj úgy, mintha soha semmi nem bántana. Olyan, mintha egyáltalán nem éreznél semmit.

 Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Vezetőségünk
Fordulj hozzánk

Clary Fray
Alapító adminisztrátor
pmprofil
cissy, katherine, cornelia, raven
Simon Lewis
Admin
pmprofil
curtis, daimon, victor, javier
Sebastian Verlac
Admin
pmprofil
Dylan, Caleb
Csicseregj valamit
Mondj el bármit

Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)


Utolsó bejegyzéseink
Gyorspostával firkálva
Az Intézet udvara
firkálta:  Sara Ravenscar
Vas. Jan. 21, 2018 8:43 pm-kor

Holly ♛
firkálta:  Simon Lewis
Vas. Jan. 21, 2018 6:45 pm-kor

Olasz étterem
firkálta:  Venus Cooper
Vas. Jan. 21, 2018 4:39 pm-kor

Jamie Dornan
firkálta:  Holly Biersack
Szomb. Jan. 20, 2018 7:04 pm-kor

Partner-kereső
firkálta:  Alexander Lightwood
Szomb. Jan. 20, 2018 4:24 pm-kor

Nappali
firkálta:  Katherine Wright
Szomb. Jan. 20, 2018 4:08 pm-kor

Utca
firkálta:  Katherine Wright
Szomb. Jan. 20, 2018 11:43 am-kor

Alec Lightwood
firkálta:  Clary Fray
Pént. Jan. 19, 2018 2:34 pm-korJelenlévő fórumozók
Itt rontják a levegőt

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


Legtöbbet firkáltak
Legszorgosabb tagjaink

Blaire Marino
 
Venus Cooper
 
Gabriel Sinclair
 
Clary Fray
 
Cerviel
 
Sara Ravenscar
 
Alexander Lightwood
 
Lucifer Morningstar
 
Silvius S. Hildenborough
 
Vivian Avery Salomon
 

Share| .

Az én nevem

Figyelj a részletekre
avatar

Félvér

Tartózkodási hely :
hell, and fair land «

Csatlakozás ideje :
2017. Dec. 16.

Shadowhunters Frpg


Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Táborhelyek ➹ Vas. Jan. 14, 2018 6:36 pm Venus Cooper
Creigh && Venus
Zene Szószám @
Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy rossz ötlet volt idejönnöm New Yorkba és elhagyni a tündéreket. A Tündérek Birodalmában mindenem megvolt amire csak szükségem lehet. Volt egy befogadó és egyben elfogadó társaság is ahol mindenki azt hitte, hogy közéjük illek, pedig én 18 éven keresztül minden egyes nap azt éreztem, hogy én teljesen más vagyok, mint ők. Nem vagyok közéjük való és hiába mutatják azt, hogy elfogadnak, tudom, hogy a hátam mögött elítéltek amiért Lucifer az apám, hiába, hogy nem tehetek arról, hogy ki az apám, hiszen a családunkat nem mi magunk választjuk, hanem a sors dönti el, hogy ki-kihez tartozik. Nos, én Luciferhez.
Mindig is vágytam arra, hogy legyen egy apa az életemben, hogy legyen valaki aki megvéd úgymond a srácokhoz, akihez mehetek sírva amikor éppen összetörték a szívemet, de nekem soha nem volt ilyen ember az életemben és ez minden egyes nap eszembe jutott. Aztán végül elhatároztam, hogy ott hagyom a biztonságot nyújtó otthont és eljövök onnan egyenesen ide, New Yorkba, hogy megkeressem az apámat és esetlegesen sikerüljön új életet kezdenem, de ez eddig nem igazán halad jól.
Az első napomon itt New Yorkban össze találkoztam egy boszorkánymesterrel, Silviusnak hívják. Hát, hogy is mondjam, nos, a találkozásunk vége az lett, hogy én majdnem meghaltam. Volt ott minden, fuccsba ment küldetés/megbízás, tűzkör, és a leleplezés, hogy még is ki az apám. Nem volt más tervem, muszáj voltam kijátszani ezt a kártyát, hiszen csak így maradhattam életben.
Aztán ott van Lucifer is, aki hogy is mondjam, nem lelkesedett attól, hogy van egy lánya akiről 18 éven keresztül tudomása sem volt.
Ilyen gondolatok járnak a fejemben amikor a sötét parkban sétálok az egyik motel felé ahol megszállhatok, amíg kitalálom, hogy hogyan tudjak bérelni egy házat, főleg mivel a motelre áldozott pénzem is egy idő után elfog fogyni.
Hirtelen valaki odaránt az egyik fához, én pedig a hirtelen meglepődöttség miatt megszólalni sem tudok, csak pár pillanat múlva, amikor már próbálom kiszabadítani a karjaimat a szorításából.
A két kezemet a fejem fölött fogja össze, szorosan oda szorítva a fához, miközben elkezdi kigombolni a nadrágomat és feltűri a pólómat annyira, hogy még a melltartóm is kilátszódjon. Ekkor már megtalálom a hangomat és elkezdek segítségért kiabálni.
Hirtelen meglátok egy férfit aki leszedi rólam a vén pasast, engem meg félrelök így pedig a földre kerülök. Igazából nem is foglalkozok azzal, hogy csupa sáros leszek, csak üveges tekintettel nézek magam elé, és csak pár pillanat múlva sikerül szép lassan magamhoz térnem. Lehúzom a pólómat, hogy a melltartóm ne látszódjon ki, majd felállok a földről és begombolom a nadrágomat, de muszáj megtámaszkodnom a fánál, mert a lábamból szinte az erő is kiment. Teljesen le vagyok döbbenve, hirtelen azt sem tudom, hogy hol vagyok és mi folyik itt, még a férfi kérdésére sem válaszolok, csak továbbra is magam elé nézek, a földre lefelé.
Üzenet


Vissza az elejére Go down
Az én nevem

Figyelj a részletekre
avatar

Mondén

Kor :
31

Tartózkodási hely :
New York

Csatlakozás ideje :
2017. Dec. 25.

Shadowhunters Frpg


Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Táborhelyek ➹ Szomb. Jan. 13, 2018 7:20 pm Creigh Kasas
Creigh && Venus
mekkora egy igazi seggfej volt az imént ez a nagy hírű Runex vagy ki a fene. Annyira lényegtelen, hogy a nevét sem voltam képes megjegyezni. Szoktak szörnyű tárgyalásaim lenni, de ez viszi a pálmát. Mondhatom gyönyörű, még csak most kezdődött a nap, de nekem már most elegem van az egészből. Legszívesebben most helyben fognék egy prostituáltat és jól megdugnám. Bár minek nekem prosti, ha itt van az én helyes, formás seggű, mámorító muffú barátnőm. Nem igaz? De mindegy is, igyekszem haza és megpróbálok kicsit pihenni, hogy az éjszaka csak a miénk lehessen és kiheverhessem ezt a balfasz milliárdost. Ha nem tudnám mekkora seggfejek a milliárdosok, elítélném magamat is, amiért követem a példájukat. De így nemigen izgat a helyzet, sőt, még kedvemre is való, hogy ekkora seggfej lehetek.
Már fél úton tartottam, mikor a parkhoz értem. Jól tudtam, hogy kora hajnalban zuhogott az eső, így jelenleg minden sár és hamarabb hasonlít egy mocsárra, mintsem egy parkra. Előre sajnáltam a frissen fényezett cipőimet, de arra már kénytelen voltam venni a fáradságot, hogy kerüljek. Ez a tárgyalás minden szempontból kimerítő volt én pedig nem vagyok ehhez hozzászokva. Legtöbbször én csak figyelek a háttérben és az embereim beszélnek, de ez ehhez túl kényes ügy volt. - A parkot meghódítva vettem a saras akadályokat, mikor egy nagyobb pocsolyába léptem és elszitkozódtam magamat. Ekkor a fene se tudja, hogy a szitokszóra válaszként, vagy csak úgy, de egy hapsi felém kurjantott, hogy takarodjak. Mondanom sem kell, lelkiekben már porig aláztam, felégettem és megettem tízóraira. A hang irányába fordulva indultam meg a pasas felé, kicsit sem békés szándékkal, paprikás hangulatban. Ekkor láttam meg a lényeget, amin nem tudtam hirtelen, hogy nevessek, vagy ordítsak. Egy nő, nem is, egy fiatal lány, max. 20 éves. Teljesen kiszolgáltatottan annak a vén fasznak a karmai között. Egyből beugrott az a bizonyos éjszaka, mikor megismertem a kedvesemet. Pont egy ilyen faszi cuppant rá. Csakhogy ez most éppen vagy kitekeredni készül a farkánál fogva, vagy meg akarja erőszakolni ezt a szerencsétlent. - Hé! Igen Te, Te mocsadék. Az egy dolog, hogy kutyához sem méltón szólsz vadidegenekhez, de hogy ilyen undorító légy. - Még mondanék jó pár alázási mondatot, de inkább cselekvésre szánom el magam, mielőtt totálisan késő lenne. Neki rohanok ennek a hájas pacáknak és a lányt jóformán kiverve a kezéből a földre terítem. Térdemmel mindössze négyszer térdelek bele teljes erőmből az ágyékába, de közben végig ütöm, vágom ahol érem. Mikor látom, hogy már alig mozog, felállok és leporlom magamat. Mondhatni már nincs mit aggódnom a cipőmért, ugyanis a kedvenc öltönyöm megy a kukába este. Teljesen sárba borítva és immáron két lábon, fordulok a lány felé és kérdőn felvonom szemöldökömet. Mivel a pólója feltűrve, egy hajszál választja el attól, hogy minden lényeges kint legyen. Nadrágja pedig kigombolva, egy rántás és gyakorlatilag már pucér is. - Óvatosabbnak kéne lenned, látod mennyi disznó jár errefelé. - Kivételesen nem magamra célzok, aki valóban úgy fest, akár egy jó méretezett koca, hanem a földön eszméletét vesztő faszira.
Szavakért elnézést, elragadtattam magamat Very Happy +16Vissza az elejére Go down
Az én nevem

Figyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg


Témanyitás➹ Táborhelyek ➹ Csüt. Jún. 23, 2016 2:28 pm ➹ Vendég
***


Vissza az elejére Go down
Az én nevem

Figyelj a részletekre


Shadowhunters Frpg


Témanyitás➹ Re: Táborhelyek ➹ Sponsored content


Vissza az elejére Go down

 
Táborhelyek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: