Leghűségesebb szolgám
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Beszélde
Régi chat: megtekintés
Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Yesterday at 9:54 pm

bejegyezte  : Simon Lewis
Yesterday at 3:45 pm

bejegyezte  : Samantha Tailor
Hétf. Május 21, 2018 8:26 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Május 21, 2018 8:25 pm

bejegyezte  : Simon Lewis
Hétf. Május 21, 2018 7:10 am

bejegyezte  : Bill Zeebub
Vas. Május 20, 2018 9:38 pm

bejegyezte  : Titus Wyghtham
Vas. Május 20, 2018 9:08 pm

bejegyezte  : Agrianome
Vas. Május 20, 2018 7:44 am


erre barangolok


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Leghűségesebb szolgámVendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Leghűségesebb szolgám ₰ Hétf. Feb. 27, 2017 4:31 pm
A Te Neved
Nem érdekel, fiú vagy-e vagy lány, betöltötted-e a tízet vagy épp most lépsz a húszba, egy füled van-e vagy kettő, vért teszel-e a hűtőbe a tej mellé, vagy bolhákat kell-e irtanom utánad. Bárki is légy, egyetlen dolog számít: már lassan száz éve feltétlen hűséget fogadtál nekem. Nem kedvelsz, sőt, inkább megvetsz, mégsem kellett soha megkérdőjeleznem a hűségedet. Cudarul bánok veled, de tudod, hogy csak azt adom tovább, amit fogadott apámtól kaptam: kemény szavakat, gúnyolódást, soha semmi melegséget. Apró gesztusaimban mégis felfedezni vélsz atyai mozdulatokat: amikor megmentettelek egy csürhe elszabadult vérfarkastól, vagy amikor egész éjjel melletted virrasztottam, mert rémálmok gyötörtek. Azt hiszed, kötődök hozzád, és ettől te is kötődsz hozzám, pedig tévedsz, én aztán senkit sem szeretek magamon kívül. Nem tudhatsz róla, milyen alkut kötöttem a szabadságodért, hogy a saját véremmel fizettem, hogy megmentselek, vagy hogy elmentem a világ másik végére, amikor megkívántál valamit. Jó, portált nyitottam, de akkor sem tudsz ezekről.
Ugye...?
Arról viszont tudsz, hogy gyakran megszegem a törvényt. Tudsz az összes piszkos kis ügyletemről, mégsem árulnál el soha. Neked adtam egy tárgyat, amellyel bármikor megtalálhatsz. Megfeddtelek, hogy értékesebb az életednél is: ha belépsz a lakásomban lévő portálba, egyből eljutsz hozzám, bárhol is legyek. Veszélyes hatalom van a kezedben, de sosem gondoltál rá, hogy ellenem fordítsd. Mások viszont gondoltak rá. Te vagy a céltáblája minden alviláginak, aki bosszút akar rajtam állni: és hidd el, rengetegen gyűlölnek. Tudsz arról az árnyvadászról is, aki nálunk lakik. Hallod a sikolyait, miközben kínzom... mármint gyógyítom!! Gyógyítom! Amikor nem vagyok otthon, gyakran beszélgetsz vele, igyekszel enyhíteni a kínjain, a legnagyobb titokban. Tudod, hogy ha a tudomásomra jutna, iszonyú dühös lennék rád, nem azért, mert mindig is ilyen gyenge lelkű, empatikus, kedves személyiség voltál, hanem mert nem dolgod beleavatkozni a munkámba. Neked egyetlen dolgod van csak: tedd, amire kérlek, amiért fizetlek, és semmi többet.
Mert te vagy az én legértékesebb bábom, és semmi több.

//A kép csak illusztráció. Alapvetően fiút tudnék elképzelni, de nem zárkózom el semmilyen ötlettől. Lehet vámpír, vérfarkas, tündér vagy akár boszorkánymester is. Még abban is benne vagyok, hogy ne halhatatlan legyen, hanem egyszerű mondén gyerek. A karakter Londonban élne, Mikah lakásán, de gyakran vele utazhat New Yorkba és más helyekre, ahol éppen dolga van. Bármilyen ötletet, kérdést szívesen fogadok PM-ben! Nagyon várlak, kölyök! Smile//
alvilági/mondén
bárki 12-20 év között
kevesebb mint 100-150 év


Vissza az elejére Go down

Leghűségesebb szolgám
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozUgrás: