Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


honey, keep my secrets well
avatar
Árnyvadász

Avataralany :
•• zoey deutch
Tartózkodási hely :
•• new york
Csatlakozás ideje :
2016. Jul. 12.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Dylan Mallory ₰ Kedd Jún. 06, 2017 6:29 pm
gratulálunk elfogadva!

Dylaaaaaan! lovelove El sem tudod képzelni, hogy mennyire örülök neked! Már az oldal nyitása óta várok arra, hogy jöjjön egy aktív Dylan aki megszínesítené az így sem szürke napjaimat, és végre tit vagy. aww Tudom, hogy a karakter jó kezekbe kerül, tudom, hogy aktív leszel vele.
Nagyon szeretem ahogyan írsz, imádom a játékainkat (ami eddig még csak máshol van, de ha rajtam múlik itt is minél hamarabb lesz! ), imádtam az első szótól az utolsóig.
Menj foglalózni és vesd be magad a játéktéren.
shadowhunters frpg


you are strong, kind, and adaptable. Constantly moving forward, you change with the times and you don't get caught up in the past. You have a nurturing soul that shows compassion to outcasts and the less fortunate.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Dylan Mallory ₰ Hétf. Jún. 05, 2017 4:10 pm

Dylan Mallory
Álmodd meg a jövőt


faj: mondén

kor: 19

születési idő/hely: New York, 1997. szept. 16
becenév: Dyl

play by: Shawn Mendes

foglalkozás: tanuló
Életem lapjai

D, mint Dylan Mallory: A srác aki 97' szeptemberében született, mondhatni rögtön iskolakezdés után egy-két héttel. Tizenhatodikán. De kit érdekel? Hisz vagy annyira okos és szerencsétlennek tartod őt, amiért szeptemberi gyerek s, méghozzá szűz a csillagjegye is. Ilyenkor felmerül benned a kérdés, hogy vajon ő is az? Volt-e már része esetleg valami többnek, mint például egy sima csók? Lényegében az eszét használja, mintsem a szívét, ez gyakran elhidegülté teheti őt mások szemében és kevésbé vonzóvá. Sose volt még igazán szerelmes, de amióta megismerkedett egy valóban gyönyörű teremtéssel, azóta ez másként van. Hozzá híven, nem a megszokott körülmények között történt meg az a bizonyos találkozás. Vonzza a bajt. Miért ne ismerhette volna meg, pont így élete szerelmét is esetleg?
Y, mint You don't own me: Számodra csak egy dal, de számára talán az egész világot jelenti. Amióta meghallotta, azóta képtelen kiverni a fejéből. Egyrészt így próbál elszakadni egy bizonyos személytől, akinek hála volt szerencsétlensége megismerni a világ igazi arcát. Még mindig béklyóban van, ami elől egyelőre képtelen menekülni, talán nem is tud mert a végleges szabadulásához talán fel kell áldoznia a saját életét. Amihez meg ha tetszik egyeseknek, ha nem, de ragaszkodik. Mert élni például szeret és hiába kell most már tudatosan is rettegésben élnie, akkor sem adja fel. Küzd. Ha kell akkor a végsőkig az utolsó csepp vérével is.
L, mint Lola: Kétli, hogy ez lenne a nő igazi neve. De ezen a néven mutatkozott be neki, látszólag elég jámbor teremtés volt. Elhitette Dylan-el, hogy bajban van és segítségre van szüksége. Mint kiderült csak a vére kellett és ezután is igényt tart rá. Meg amúgy is, Dylan honnan tudhatná, hogy mindez szabályellenes? Hogy a nőnek nincs jogában kiszipolyozni az életet belőle? Egyszer persze rá fog jönni. De talán túl késő lesz.
A, mint angyalok: Sose hitt bennük, ezután se fog. Még ha valóban léteznek is, ő örök kételkedő marad. Egyrészt, mert elég furcsa felfogása van, nem úgy képzel el dolgokat, ahogy azok ténylegesen vannak. Mondjuk a vámpírokban sem hitt és mégis szembe kellett néznie eggyel. De szerinte ez merőben más, mint az angyalos téma. Persze sejti, hogyha létezik a gonosz egy képviselője, akkor a többinek is léteznie kell. Csak ugyebár, ki tudná megmondani mit jelent jónak vagy gonosznak lenni? Hiszen egy gonosznak az a helyes, amit ő tesz egy jónak meg az amit gondol. Tehát minden nézőpont kérdése. Ami Dylan esetében elég rossz, tekintve, hogy lankadóban van a hite.
N, mint nyughatatlan: Gyerekként sem volt valami jó a magatartása, mindig tevékenykednie kellett, a középpontban lennie, hogy ténylegesen hasznosnak érezze magát vagy úgy érezze ember számba veszik. Mindig is figyeleméhes volt, azt akarta, hogy nagyra tartsák a tudása miatt. Megdicsérjék és hasonló igen fontos kitüntetések kapjon, amivel esetleg jobb lehet másoknál.

M, mint menthetetlenül romantikus: Vagy legalábbis csak próbál az lenni és nem figyelni a körülötte történő zűrzavarra. Nem az a tipikus flörtölős típus, aki miután megkapja amit akar faképnél hagy. Szeret bókolni, néha túl sokat és lehet, hogy túlzásba is viszi, de ilyen. Bizonyára ezért néznek rá olykor gyilkos tekintettel, ami megrémiszthetné őt, de nincs így. A hízelgésével próbálja leplezni az igazi félelmét. Gyávaságát ha úgy tetszik. Azt gondolja, ha növeli valaki nagyravágyását és önhittségét, akkor nyer magának egy kis időt. Gondolkodhat. Esetleg tervet eszelhet ki a menekülésére.
A, mint anya és apa: Nehezen jön ki a szüleivel, ezért gyakran megesik, hogy napokig haza sem megy s, meghúzódik az egyik barátjánál. Például amikor Lola fogva tartotta, a szülei úgy hitték, hogy megint csak duzzog valamin és majd haza fog menni, ezért nem is aggódtak érte. Miért tették volna? Hiszen mindig haza megy, mert van valami amit a szüleinél is jobban szeret, vagy inkább valaki aki az utolsó mentsvára lehetne, ez a húga. Félti őt, nem akarja bajba sodorni vagy ilyesmi, mert fennáll a lehetősége annak, hogy esetleg valaki a húga halálával próbálja majd meg fenyegetni, de mindent megtesz azért ez ne történjen meg. Csakhogy, elég béna ebben. Hiszen nem egyszer elvezette már Lola-t a házukhoz, a tudtán kívül.
L, mint Lehetne rosszabb is: A mondat ami mindig elhagyja a száját, túl elhamarkodottan, mert lehet ezt mondja és csodák csodájára a helyzet nemhogy javulna hanem romlik. Mintha ez egyfajta átok lenne a számára. Ámbár ő nem hisz az átkokban, nem babonás. Sőt! Arra gondol, hogy amire sokáig áhítozunk, azt bevonzzuk, úgy a jót, mint a rosszat ezért semmi értelme csodálkozni, ha megtörténik egy baj amitől pont rettegtünk és a gondolatainkat uralta.
L, mint leleményes: Már ha azt a tulajdonságát leleményesnek lehet nevezni, ahogy belekerül egy-egy viszályba és megpróbál kikerülni belőle, mindhiába. Van amikor az ő esze is túl kevés, vagy egyértelműen veszett ügyet próbál menteni. Mégse adja fel. Tudod miért? Mert hűséges, lehet, hogy  számodra ez mit se jelent. De ha a barátodnak mondhatod őt, akkor rájöhetsz miről van szó. Mert ha gond van, akkor biztosan melletted fog állni és komolyan hallgatja végig a problémád, nem pedig egyből a képedbe nevet, mondván, hogy egy elveszett alak vagy, akit nem tud és nem is lehet megmenteni.
O, mint Oh ha te azt tudnád: De valamilyen okból kifolyólag nem tudod. Egyrészt, mert gátlásos, másrészt nem akar bajba keverni téged. Szóval ne kérdezz, mert úgysem válaszol. Inkább megtartja saját magának a problémáit. Végtére is azért az ő problémái, mert neki kell szembe néznie velük, nem neked. Úgy tartja neked is megvannak a saját privát kis démonaid, amik elől nem menekülhetsz, így ő sem. Viszont ha képes voltál megnyílni előtte, elmondani a legtitkosabb titkod, ami igazából nem is tartozik rá, de egyszerűen láttad rajta, hogy jó a felfogása és úgy érzed nem tudod tovább magadban tartani, nyugodtan elmondhatod neki. Meghallgat. Ha kell együtt érez veled. Sajnálni nem fog, tudja, hogy a támogatására van szükséged nem pedig a sajnálatára.
R, mint róka: A kedvenc állata. Az amihez hasonlítani szokták, mert van benne valami kis állatomosság a jóindulata mögött. Legalábbis egyesek szerint, mások szerint semmi sincs benne amiért a rosszakarói így nevezik. Erről persze megoszlanak a vélemények. Hogy mi az igazság? Azt csak Dylan tudja.
Y, mint Yoda mester: Utálja a Csillagok háborúját. Egyrészt meg se nézte. Másrészt, nem tudja elképzelni, hogy voltak képesek kitalálni annyi furcsaságot egy filmbe. De azért ha tetszik ha nem, rengeteg olyan ismerőse van, aki unszolja őt, hogy nézze meg a filmet és csak aztán mondjon véleményt. Viszont nem fogja. Soha az életbe. Csak ha a halálos ágyánál lesz és valaki erre kényszeríti. Addig viszont nem, ő hajthatatlan marad.


Shadowhunters FRPG:
 
A hozzászólást Dylan Mallory összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 09, 2017 11:37 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Dylan Mallory
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: