Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


honey, keep my secrets well
Admin
Vezetõség

Avataralany :
Minden arc egyben
Tartózkodási hely :
mindenhol
Csatlakozás ideje :
2016. May. 28.

Témanyitás₰ Tárgy: Égiek kisokosa ₰ Vas. Szept. 24, 2017 4:51 pm
Heaven story-time

Bizonyára mindenki hallotta kisebb korában a teremtéstörténetet? Nem hangzik ismerősen? Ádám és Éva? Na, dereng már? Na igen, tehát van Ádámka és Évike. Jó Atyánk megteremtette Ádámot, majd Évát Ádám oldalbordájából, hogy ne legyen magányos.
*Szalagszakadás*
Nem, ez nem így volt. Ez az egész egy hatalmas humbuk. Voltaképpen Jó Atyánk két embert teremtett a Földre, az Ő úgynevezett Paradicsomába. - nem, ne edd meg fúj, köpd ki - Igenám, de Éva rossz kislány volt és beleszeretett az ördögbe, magába Luciferbe. Aminek köszönhetően behódolt neki és evett abból a bizonyos tiltott gyümölcsből. Ádámot is belehajtotta, aki persze csak Éva miatt evett, de közben Lucifert fel tudta volna gyújtani amiért lenyúlta a nőjét. Na és természetesen beköpte Évát a Bossnál, azaz Jó Atyánknál. Aminek nyilván nem lett jó vége, hiszen ki lettek rugdosva a paradicsomból. Évának nem jött be a kívánsága, ugyanis nem követhette Lucifert a Pokolba, így örök szenvedésre ítéltetett. Na és még Ádámka is megutálta és elhagyta. Haha.
Az égiek közül nem csak Lucifernek fájt a foga Évára, hanem Gabe is fente rá a fogát, de félre állt, mikor megtudta, a nő szíve már foglalt. Ennek oka pedig az ami megjelenik a későbbiek folyamán az árnyvadászoknál. Ugyebár ismerjük azt a kifejezést, hogy parabatai, ez annyit tesz, hogy két ember kapcsolata szorosabb, mint testvéri kapcsolat és egy rúnával összefűzik életüket, hogy egy test és egy lélekként harcoljanak. Ez a "jegy" megjelent már jóval előbb, mint az árnyvadászok. Az egy rangba sorolt angyaloknál/arkangyaloknál is volt már ilyen. Ebben a kapcsolatban élt például Gabriel, Lucifer és Michael. Természetesen ekkor még nem volt konkrét megnevezése a parabatai-oknak. Viszont ebből az okból kifolyólag Michaelt és Gabrielt jóvalta megviselte Lucifer bukása, mint bármely más angyalt a Mennyek országában. Náluk viszont az árnyvadászokkal ellentétben, ez nem rúna segítségével köttetik meg, hanem ösztönösen meg van és létezik születésüktől fogva.
Az angyalok képesek egymással kommunikálni minden megszólalás nélkül, akárcsak a gondolatolvasás, bár nyilván ez elsősorban csak a Mennyben van meg, mint képesség. De az idősebb, erősebb angyalok esetében ha nagyon koncentrálnak, a Földön is kijátszható eme kártyalap, de inkább csak kitalálják egymás gondolatait, mintsem gondolatolvasásról lenne szó ebben az esetben. Vagy éppen befejezik egymás mondatait, de ez is a kornak köszönhető. Ugyanakkor megérzik a másik jelenlétét egy adott helységben. Viszont Jó Atyánkkal tudnak hajnalhasadáskor pár órát meditálás közben dumcsizni. Ergo az is tud így érintkezni vele, aki nincs fent a Mennyben. Gabriel is így kapja az utasításokat. Evidensen nem kötelező mindig így értekezi/lejelentkezni a Bossnál, de ajánlatos ha nem akarja az illető, hogy a nyakára járjanak. Viszont ilyesformán el is lehet tünedezni Jó Atyánk (ezek szerint nem)mindent látó szeme elől akár. Na ez amolyan kiskapucska főleg azon angyalok/arkangyalok számára akik halandókkal kezdtek ki a Földön.
Mint az már ismert a számunkra, minden angyal felett Raziel arkangyal áll, aki teremtette az árnyvadászokat. Felette csak is Jó Atyánk áll. Így természeténél fogva Ő a legerősebb és egyben a legtökéletesebb is.
Mert ugye az angyalok teste tökéletes, míg az emberek test és lélek egysége, addig Ők a megtestesült lelkek. Azonban hiába a tökéletesség, ugyanis van egy kis bibi a történetben. Egyik angyal sem hibátlan és ez jól felismerhető. A válluk vonalában húzódik egy függőlegesen lefele tartó vékonyka íves heg. Ennek oka, hogy az angyalszárny itt tör elő alkalomadtán ha az angyal előhívja vagy a mennybe akar utazni. Nem szükséges ilyenkor teljesen levetnie teljes mondén álcáját, a szárnyak emberi formában is működnek ha előhívja. A bukott angyaloké és Luciferé evidensen sokkalta mélyebb szélesebb seb, miután neki kitépték a szárnyát.
Viszont a szárnyuk rendkívül erős, képesek támadást vagy éppen golyózáport hárítani (mint egy jobb fajta Superman történet, mi? Very Happy ). Plusz minden angyalnak a hege a legérzékenyebb pontja, plusz ez nagyon bizalmas is. Legtöbbször a mondénok nem látják mert kendőzni tudják a heget is ha akarják. Lucifer nem biztos hogy tudja kendőzni.
Évának reinkarnációi lettek sok évezreden át, miután behódolt Lucifernek. A legújabb reinkarnációja lenne maga Cornelia Maxwell. Látásra egy átlagos, állapotos hölgy, de még Ő sem lehet biztos benne mi lakozik benne, vagy hogy kit vagy mit hord ki. Felmenői mind igaz tanúi annak, amin Éva is keresztül ment a Paradicsomban és utána. Ergo Évának reinkarnációs vonala van, bár ez igaz Ádámra is, akinek legifjabb reinkarnációja egyenlőre ismeretlen.
Ezeket a reinkarnációkat Jó Atyánk számon tartja és követi figyelmesen. A reinkarnációkat pedig segíti életútjukon, hogy beteljesítsék haláluk előtt a rájuk kiszabott feladatot. Ezzel a cél igazándiból Éva megtisztítása lenne, hogy a későbbi vérvonala ne kövesse el ugyan azt a hibát, amit Éva maga.
Reinkarnáció több féle képen kialakulhat. Egyesek születnek erre a célra, de mások esetében kiválthatja ezt az "átalakulást" egyfajta stressz, nyomás vagy éppen terhesség is - Mint ugye Cornelia esetében -.
Igazából ez lélekben hasonulás/azonosulás az első előddel, aki a legerősebb nő volt a földön. A reinkarnálódók vére relatív 'mágikus' hatással van. Evidensen különlegesebb, mint az átlag embereké. De maguk az angyalok sem tudják miért és miben. Legalábbis többségük előtt ez titok, mint ugye Gabriel esetében is. Védelmezni azért védik őket főleg az angyalok, mert hát rossz kezekbe kerülve fegyver lehet ellenük is. Plusz ez olyan misztikus, ami eléggé fontos a számukra, illetve úgymond titok a Földbéliekkel szemben.
Viszont, ami a hátulütője, hogy azonkívül hogy mennyire remek különleges a reinkarnálódó vére, bevonzza a szaga az alvilági bagázst is. De vele együtt az angyalokat is. Éppen ezért kötődik Gabriel is úgy Corneliahoz.
írta:GABRIEL


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://shadowhunters.hungarianforum.net

Égiek kisokosa
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: