Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Közlemény
Az oldal várható megújulása december és január közt várható!Admini jelenlét addig is lesz az oldalon, lapok elbírálása és játékok addig is várhatóak.

erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Clary Fray
Szomb. Jan. 25, 2020 2:33 pm

bejegyezte  : Sariel
Szer. Aug. 07, 2019 6:37 pm

bejegyezte  : Silvius S. Hildenborough
Hétf. Aug. 05, 2019 7:11 pm

bejegyezte  : Michael
Hétf. Aug. 05, 2019 6:28 pm

bejegyezte  : Venus Cooper
Csüt. Aug. 01, 2019 6:39 pm

bejegyezte  : Silvius S. Hildenborough
Kedd Júl. 30, 2019 4:25 pm

bejegyezte  : Venus Cooper
Hétf. Júl. 29, 2019 1:37 pm

bejegyezte  : Clary Fray
Vas. Júl. 28, 2019 7:42 pm

legtöbbet író userek


Share


Clary Fray
honey, keep my secrets well
Clary Fray
Árnyvadász

Avataralany :
₪ katherine mcnamara
Kor :
22
Tartózkodási hely :
₪ new york
Csatlakozás ideje :
2016. May. 28.

Témanyitás₰ Tárgy: Fajleírások ₰ Szer. Júl. 12, 2017 9:40 pm
Bestiárium

Angyalok/Arkok: Az angyalok szárnyas égi teremtmények, Isten szolgái és teremtményeinek (emberek) őrzői, valamint a démonok elleni örök háború katonái. Egyikőjük Raziel Angyal, aki a Nephilimeket teremtette. A históriák szerint azután az Angyal elhagyta őket mennyei segítségével együtt csupán annyi mágiával, amennyivel, az ellenségeikkel harcolhatnak. Általános egyetértés hogy az angyalok fizikai formája az emberek mintájára épül habár megtalálható rajtuk az óriási szárny valamint a mennyei tűz általi ragyogás. Az angyalok tiszta lelkű halhatatlan lények ám a földön csak testi formában létezhetnek. Emberfeletti erejük meghaladja bármely Alvilági vagy árnyvadász erejét mellyel kisebb démonok egész hordáit elsöpörheti. Magasabb rangú angyalok nagyobb erővel rendelkeznek, mint az alacsonyabbak. Valamint épp úgy, mint a tündéknél és az idősebb boszorkánymestereknél az idő rajtuk sem fog. Félelmet keltő megjelenésük ellenére az angyalok egy része nem olyan erős és legyőzhetetlen. Ezen kívül valamiért rájuk is ártalmas a szeráf penge.

Démonok: A démonok rosszindulatú dimenzióközi lények, melyek világok között utaznak elpusztítva mindent ami az útjukban áll. Amikor meghalnak, visszatérnek a saját dimenziójukba. Vallásilag ők a pokol lakói és Sátán szolgái. A démonok sok féle fajúak és formájúak lehetnek, számuk végtelen. A démon kifejezés általánosan elfogadott szó azokra a lényekre utal, amelyekkel az árnyvadászok harcolnak az emberek megvédése érdekében. A földön a démonok különböző formát vehetnek fel, miközben igazi alakjuk rejtve marad. A démonokat könnyű megkülönböztetni egy látó vagy egy árnyvadász által mivel amolyan émelyítő, megmagyarázhatatlan, sötét aurát árasztanak magukból a mellett hogy eredeti formájukban visszataszítóak. Magasabb síkon mozgó démonok emberi formát öltve emberi nyelven beszélve is képesek formát ölteni a földön, míg alacsonyabb rangú társaik csak állatias ösztönlények uruk parancsát követve. A legtöbb démon a fájdalmon, szenvedésen és gyötrelmeken él, sőt örömét leli a boldog emlékek felfalásában is. Angyalokhoz méltó ellenfélként erősek, gyorsak és kegyetlenek. Legerősebb gyengeségük a kiszolgáltatottságuk az angyali energiával és mennyei tűzzel szemben. Csak az árnyvadászok által megjelölt és ellenük készült szeráf pengékkel lehet őket "megölni".

Árnyvadászok: Az árnyvadászok más néven Nephilimek Raziel angyal teremtményei. Az árnyvadász, mint titkos faj olyan lény mely emberi testben születik mégis Raziel angyal vére folyik ereikben. Az árnyvadász "szervezet" ellenőrzése alá vonja az árnyékvilágot beleértve a démonokat és az alvilági lényeket is. Ők azok, akik hősiesen harcolnak a démoni erők ellen, saját kultúrát, civilizációt alkotva az emberi társadalomban. A feladatuk, hogy fent tartsák a békét az árnyékvilágban elrejtve azt a mondén világ szeme elől miközben mindkettőt megvédik. Származásuk ellenére az árnyvadászok halandók ezáltal öregednek és meghalni is képesek, habár angyali vérük felruházza őket különleges képességekkel melyek lehetővé teszik számukra az angyali rúnák használatát. Angyali rúnákat pedig az irónjuk segítségével égetik bőrükbe. Hazájuk Idris mely a tanácsuk a Klávé székhelye is. Ők a törvényhozók melyeknek szava szent és sérthetetlen.

Vérfarkasok: Másnéven likantrópok, vagy a hold gyermekei. Emberek egy bizonyos démoni kórral megfertőzve, amely képességet ad nekik az átváltozásra.
Gyengeségeik: • Szeráf penge és a tiszta acél.
Képességeik:  • Átalakulás emberfelettien erős vérfarkassá. Vannak akik akaratukból is képesek átváltozni vannak akik csak telihold idején.
• Erős karmok és fogazat ahhoz hogy eltörjön egy láncot. Szemük átváltozáskor megváltozik. Természetfeletti erő és reflex van birtokukban, és képesek gyorsabban gyógyulni.
• Halandók, vagyis öregednek és képesek meghalni is.

Vámpírok: Másnéven az éjszaka gyermekei. Ők is emberek melyek egy bizonyos démoni kórral lettek megfertőzve.  Vérfarkasokkal ellentétben őket élőhalottként tartják számon. Testük többé nem élő, lelküket pedig fogva tartja halott testük. A vámpírok általában sápadtak, vékonyak, szívverésük nincs, valamint vért isznak túlélésük érdekében.
Képességeik: • Vérfarkasokhoz hasonlóan erősek, gyorsak és gyorsan gyógyulnak. Igazi képességük a nyers állatias erő amely lehetővé teszi számukra, hogy leigázzanak bármilyen halandót.
• Képességeik nőnek ahogyan idősödnek. Az idős vámpírok képesek új vámpírokat „alkotni” vérük megitatásával, majd a halandó megölésével.
• Ha csupán a vérüket itatják egy halandóval szolga lesz belőle pár napig vámpírhoz hasonló erővel ruházva fel.
• Legnagyobb „varázsuk” az a hatalom amivel hipnotizálnak ezzel embereket sőt még árnyvadászokat és képesek tettekre kényszeríteni akár egy egyszerű szemkontaktussal.
Gyengeségeik: • A tűz, a Szentelt víz, megáldott tárgyak és a közvetlen napfény. Vannak Napjáró vámpírok!

Boszorkánymesterek: Ember-Démon „kapcsolatból” születnek. Külsőjüket meghatározzák azok a részek melyet démoni „felmenőjüktől” örököltek. Ezek általában földöntúli jegyek. (pl szarv, macska szem, gyíkfarok, különleges bőrszín, stb.) Egy bizonyos kor után megállnak az öregedésben.
Képességeik: • Képesek mágiát használni, amennyiben elsajátítják a mágia fortélyait.
• Chthoniannek hívják azt a nyelvet amivel a varázslatokat kimondják.
Gyengeségeik: • Testük emberi így könnyen meg lehet őket sebesíteni ha nem védik magukat varázslattal.

Tündérek: A tündérek angyaloktól kapott jelzője a szépség, míg a démonoktól kapott tulajdonságuk a rosszindulat.
Képességeik: • Gyorsaság, néhány tündér szárnyal is rendelkezhet. Képesek tündér mágiát használni amely nem olyan erős mint egy boszorkánymesteré.
• Halhatatlanok
Gyengeségeik: Akárcsak a likantrópoknál, az acél.

Mondének: A mondénok teljesen átlagos emberek melyek mit sem tudnak az árnyvadászok, alvilágiak, démonok és általában az árnyékvilág létezéséről. Amikor a nephilimek, démonok vagy boszorkánymesterek felöltik álcájukat a mondének egyáltalán nem látják őket vagy ha látnak is valamit egyáltalán nem értik. Az emberek megfertőződhetnek démoni „vírussal”. Ilyen például a likantrópia és a vámpírizmus. Vérfarkassá harapás által lehet válni. Vámpírrá illetve vámpír szolgává vámpír vért szívva tud átalakulni egy mondén. Valamint elhagyatottá is válhatnak abban az esetben ha valaki árnyvadász rúnákat éget bőrükbe. Mágia által minimális boszorkányságot is képesek gyakorolni, őket hívják jósnőknek/ jósoknak vagy médiumoknak esetleg boszorkányoknak. A végzet kelyhe által árnyvadászokká is átalakulhatnak a legalkalmasabbak, ám erre már rég nem került sor. Amikor egy ember gyermeket szül egy árnyvadásznak a gyermekből szintén árnyvadász lesz mivel az angyali vére a dominánsabb. Azonban ha egy emberi testet öltött démon akar gyermeket nemzeni egy mondénnal abból születnek a boszorkánymesterek.

Bukott angyalok: A bukott angyalok olyan teremtmények, akik Isten ellen fellázadtak, és ezáltal követték a bukásában Lucifert. Ők maguk, nos nem értettek egyet az Úr akaratával, miszerint az embereket imádni, és szolgálni kell, illetve sokan mások értékelték Lucifer bátorságának az eredményét. Legtöbbje hűen követi a Sátán-nak is nevezett - elsőként megbukott angyalt - ám, vannak olyanok is köztük, akik inkább a bukást követően emberi normákra tértek át, így természetesen elhagyva a szárnyukat, és beilleszkedve a tudatlan emberek világába. Vannak, akik megfeledkeztek kilétükről, és persze vannak olyanok is, akik hőn áhítják az emberi érzéseket, de a próbálkozásuk sikertelen.
Isten fényes teremtményei voltak egykoron, de mégis érdekesebbek a társaiknál. Míg a normál angyalok fehér szárnyakkal rendelkeznek, nos addig ők feketével. Ám, mint már említésre került vannak szárnyaktól megfosztott angyalok is, akik az emberi haláluk után megsemmisülnek. Több ezer angyal halt bele a bukásába, de akik túl élték, nos leginkább Lucifer pártján vannak.
Erejük megmaradt, ám nem mennyei tűz áll a rendelkezésükre, hanem a pokolbéli, amivel nemcsak démonokat, de akár kisebb rangú angyalokat is képesek megölni. Fény nem ragyogja őket körbe, jelenlétük inkább ridegséget keltő, és különös bájjal vonzzák magukhoz a kiszemelt áldozatukat. Halhatatlanok a maguk kis nevében, de a szeráf penge ugyanúgy hatásos náluk, mintsem az angyaloknál.

Dámpírok: Ember és vámpír kombinációja, dhampyr-nak születni kell. Dhampyr az lehet akinek egyik szülője vámpír a másik pedig ember. Ugyebár megtanultuk az árnyvadászoknál, hogy ha egy ember és egy árnyvadász össze jön; árnyvadász gyermek születik, mert az angyali vér a domináns, nos ezen csoportnál ilyen nincs. Itt a két faj egyenlő és ezáltal a gyerek sem vámpír vagy ember lesz, hanem dhampyr.
Amíg az adott személy nem iszik nagyobb mértékben vért, addig az emberi énje lesz a dominánsabb, viszont amint úgy dönt, hogy több vért vesz magához, úgy még inkább megkapja azokat a képességeket amik a vámpíroknak van. Képességük addig is meg van amíg nem isznak sok vért, csak nem olyan kifinomultak.
Ebből a fajból abban az esetben lehet valaki vámpír, ha egy vámpír a vérével itatja és megöli. Akárcsak a mondénok esetében.
Vérük különleges, hiszen ereikben ember és vámpíri vér is csörgedezik, ezzel csábítva magukhoz jobban a természetfelettit. Megölni ugyan úgy lehet őket, mint a rendes vámpírokat, viszont amitől ők másabbak az az, hogy nem árt nekik a napfény, nyugodt szívvel járhatnak nappal is az utcán, hiszen nem égnek szénné.
A dámpíroknak nem lehet gyermekük!

A Kör: A kör tagjai Valentine 'zsoltosai', a saját kis serege kik árnyvadászok voltak és azok is maradtak. (Későbbiek folyamán pedig a kehely segítségével árnyvadászokká tette az arra méltó embereket és seregébe állította őket.) A kör tagjai jellegzetes béklyót hordoznak testükön, aminek köszönhetően lehetetlen őket összetéveszteni a Klávé tagjaival. Nyakukon egy nagyobb vörös kör van, egy úgynevezett sebhely. Ez megakadályozza, hogy belső információkat szivárogtassanak ki másoknak, esetlegesen a Klávé tagjainak. Mikor megpróbálják kimondani Valentine nevét a seb égni kezd, mely hatalmas fájdalmat okoz 'viselőjének’.

Klávé: A Klávé tagjai a jóért küzdenek a démonok és egyéb fattyak ellen. Ős ellenségük kik lehetnének mások, mint a Kör tagjai. Szigorú szabályok azok, melyek összekötik a tagokat és egyben tartják az intézetet, illetve fenntartják a békét egyaránt. A szabályokba az is bele tartozik többek között, amit sokan megszegnek az első adandó alkalomnál, viszont ez még nem olyan súlyos, mint a feljebb való szabályok. Ez pedig nem más, mint a szabad cselekedet szabálya, mely megvonja, hogy szabadon azt tegyen egy árnyvadász amit csak akar, szabályba foglalt, hogy követnie kell a Klávé parancsait és nem megszegni azokat.

Félvérek: Akárcsak a dámpírok, ők is két faj keresztezéséből jöttek létre, azonban nem ember és természetfeletti kapcsolatból. A félvérek azok, akiknél a genetika nem szül határokat. Legyen az árnyvadász és tündér; félvér.
Képességeik: • Erejük hatalmas is lehet és elenyésző is. Szüleik minden erejét öröklik.
• Mindenképpen képesek alakot váltani akárcsak a közönséges démonok annyi különbséggel, hogy az alakváltáshoz nem szükséges az érintkezés.
Gyengeségeik: • Testük a hatalmas erő miatt törékeny és még csak nem is minden esetben halhatatlanok.
• Megölésük ugyan úgy működik mint az adott fajnál akinek köszönhetően lettek. De ehhez tudni kell, hogy a szülei milyen fajba tartoznak.
• A vámpírok és boszorkánymesterek nemzőképtelenek többnyire. De a sorozattól elrugaszkodva RITKA számban fellelhetőek, így félvéreknél is megengedett MINIMÁLISAN.
Vissza az elejére Go down

Fajleírások
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: