|
Discord szerver
Shadowhunters
|
Utolsó posztok Tagjaink tollaiból | |
User statisztika Belépett tagjaink | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (138 fő) Kedd Okt. 15, 2024 8:05 pm-kor volt itt. |
| Lélekszámláló Elfogadott tagjaink
Csoportok :: | | | | |
Összesen :: | 21 | | 11 | 10 |
Angyalok :: | 2 | | 2 | 0 |
Klávé tagok :: | 1 | | 0 | 1 |
Árnyvadászok :: | 2 | | 2 | 0 |
Kör tagok :: | 0 | | 0 | 0 |
Tündérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Mondének :: | 3 | | 0 | 3 |
Félvérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Dámpírok :: | 0 | | 0 | 0 |
Vámpírok :: | 3 | | 1 | 2 |
Vérfarkasok :: | 6 | | 4 | 2 |
Boszimesterek :: | 2 | | 2 | 0 |
Bukott angyalok :: | 0 | | 0 | 0 |
Démonok :: | 0 | | 0 | 0 |
|
Legaktívabbak A hónap méhecskéi | |
|
| |
| Re: Partner-kereső ↠ Szer. Júl. 19, 2017 10:20 pm |
Ha valaki szívesen játszana ezzel a vén boszorkánymesterrel, ezer örömmel várom! Játszhatunk mint szövetségesek, vagy mint ellenségek - a lényeg az, hogy érezzük jól magunkat, és jó történeteket, kapcsolatokat építsünk ki! |
| | |
32
Kor :
New York
Csatlakozás ideje : | Re: Partner-kereső ↠ Szer. Júl. 19, 2017 4:07 pm |
Újból bedobnám magam a mély vízbe, bárkivel szívesen játszom, akinek van szabad kapacitása Nagyon szívesen plotolok, örömmel leszek az unokatesód, a régi ellenséged, vagy akár nagymamád régi szomszédjának a lányának a legjobb barátnőjének a fiának a sógora is akár. |
| | |
571
Kor :
Tündérek Birodalma
Csatlakozás ideje : | Re: Partner-kereső ↠ Vas. Júl. 16, 2017 12:24 am |
A hozzászólást Hazel Sage Stargrace összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 22, 2017 12:30 pm-kor. |
| | |
⚚ New York ⚚
Csatlakozás ideje : | Re: Partner-kereső ↠ Pént. Jún. 23, 2017 7:04 pm |
Friss húsként a piacon elvihető vagyok egy vagy két körre. |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szomb. Jún. 10, 2017 6:55 pm |
Játszanék! Valaki mentsen meg és vágjon hozzám egy pm-t ha szintén késztetést érez, mint én. S, pont alkalmas lennék egy éppen most kibontakozó ötletére és esetleg egy mondén kellene aki beleavatkozhat a dolgokba. XD |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Jún. 04, 2017 10:24 pm |
Szép estét lények Ezo tv-beli képességeimmel érzem, hogy valaki(k) nagyon akarnak velem játszani. Azok a valakik pedig ne féljenek a gonosztól, hanem nyugodtan bombázzanak meg az üzeneteikkel. Bírom én a golyózáport. |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Május 28, 2017 2:47 pm |
Eladó vagyok pár játékra, remélhetőleg olyanra, amivel kicsit fel lehet rázni az unalmas életem! Bármire kapható vagyok, és a kapcsolatok kialakítását sem utasítom vissza, legyen az jövendő, vagy múltbéli! Pm az ára, vagy tégla az ablakomon keresztül, szerencsesütibe sütve a felkérés, bármi |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Pént. Május 26, 2017 10:49 am |
Üdv, áldás, vámpírok! Vagyis egy, de az jó fej és vörös. Avagy keresem játszótársa(i)m. |
| | |
44
Kor :
❀Idris/New York
Csatlakozás ideje : | Re: Partner-kereső ↠ Szer. Május 17, 2017 10:27 pm |
A Klávé egyik hűséges tagja keresi első játszótársát! Plot terén bármit elém tárhattok, nekem is biztos lesznek jó ötleteim, főleg ha érdekes párosítás lenne a mienk! Szívesen játszom önkényes igazságosztót, anyáskodó árnyvadász edzőt, vagy csak egy szívtelen szukát, ez rajtad áll. |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szomb. Május 13, 2017 2:35 pm |
bukott angyal játékostársat keres, ha van kedved hozzám akkor dobj meg egy pm-mel |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Május 07, 2017 5:50 pm |
Sziasztok! Készen állok új kalandokba kezdeni! Aki még szabad és érdeklődik, keressen privátban! Nyitott vagyok mindenre, kitételek nincsenek - csak a karim maradjon életben |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Kedd Május 02, 2017 10:12 pm |
Nos, drágaságok! ^^ Nem tudom, van-e köztetek olyan vállalkozó szellemű egyén, aki szívesen cipelne ki engem a játéktérre, én mindenesetre felajánlom magam egy menetre. Na...nem úúúgy... Privátban keressetek, nem eszem meg senkit! |
| | |
32
Kor :
New York
Csatlakozás ideje : | Re: Partner-kereső ↠ Hétf. Május 01, 2017 2:12 pm |
Flúgos Aranyos Csendes Fiatal árnyvadász fiú keresi első partnerét első játékához! Bármiben benne vagyok, szívesen játszok bárkivel, bármivel, bárhogyan. Akciódús, humoros, laza, komolytalan, lelkizős, tök mindegy, nem harapok Úgy tűnik, el is keltem |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Kedd Ápr. 18, 2017 4:43 pm |
Szeretném felavatni a leányzóm, így ha valakinél megüresedett egy hely, ill. van kedve hozzá, küldjön egy galambot felém, hogy ötletelhessünk! Nem vagyok semmi ellen, gyakorlatilag még csiszolódik az ujjaim alatt, így nem kell félteni. Kortól, nemtől, fajtól függetlenül - várlak! Egyelőre egy, maximum két körre dobnám be... Köszönöm! |
| | |
▄▀ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Partner-kereső ↠ Kedd Ápr. 18, 2017 12:32 am |
Mivel nem tudom, hogy ki kelt már el és ki nem ezért bedobnám ide a leendő anyucit. Akinek van egy szabad játéka és lenne is kedve hozzám az írjon.^^ |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Ápr. 16, 2017 9:14 am |
Szervusztok, nyuszkók! Az első köreimre, avagy szüzességem elvételére keresek vállalkozó szellemű egyéneket kortól, nemtől, fajtól és identitástól függetlenül Rövid és pörgős, de főként komolytalanabb, humorosabb játékokat szeretnék, bármi jöhet, ami vicces vagy huncut A lelki dolgok és az akció majd később, ahhoz még fejlődnünk kell. Maximum 2-3 kört tudok bevállalni, ezért előre is elnézést, ha válogatós leszek. Pusza |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Kedd Ápr. 04, 2017 8:37 pm |
Hellobello! :3 Eladóvá vált az első pár játékom, örömmel veszem, ha valaki vállalkozik. Nem harapok Lehet bármelyik faj, és bármilyen ötlet. NJS |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Hétf. Márc. 27, 2017 8:07 pm |
Halihó én is várnám azt a vállalkozó szellemű egyént, akit kukkolhatok egy játék erejéig *-* És most beérem ha valami kis szárnyast reptettek felém :3 ígérem, nem harapok ^^ |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Márc. 26, 2017 8:58 pm |
Helló! Kiadó vagyok játékra! Tudjátok mi az ára: privát üzenetbe csomagolt ököl méretű kő. Vágd hozzám! |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Márc. 26, 2017 11:50 am |
Hey! Kiadó első játékom, de akár a második is, nincs semmiféle megkötésem, bárkivel szívesen kitalálok bármit, de konkrét ötlettel is lehet hozzám fordulni, pm kereteiben |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szomb. Márc. 25, 2017 9:49 pm |
Üdv! Keresem játszótársam/játszótársaimat. Szívesen játszom bárkivel bármilyen témában. Ha valaki játszana írjon |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szomb. Márc. 25, 2017 7:14 pm |
Üdvözletem!
Játékos társam keresem, megkötés nemre-fajra-bármire nincsen, mindenki jöhet ha van kedved hozzám, dobj meg egy üzenettelduplán elkeltem |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szer. Márc. 15, 2017 8:43 am |
Sziasztok. Játszótársam keresem. Bárkivel bármit szivesen játszanék csak írj egy Pm-et |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Kedd Márc. 07, 2017 6:55 pm |
Tündér fiúcska játszana de nagyon és ehhez keres magának társat/ társakat. Egyedül nagyon magányos szegény, aki megmentené őt az unalomtól dobjon egy pmet |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Kedd Márc. 07, 2017 10:02 am |
Nos, ha már itt vagyok, az első játékom kiadó, bárkivel, bármiben benne vagyok, csak egy pm-et kell hozzám vágni |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ |
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |