|
Discord szerver
Shadowhunters
|
Utolsó posztok Tagjaink tollaiból | |
User statisztika Belépett tagjaink | Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (138 fő) Kedd Okt. 15, 2024 8:05 pm-kor volt itt. |
| Lélekszámláló Elfogadott tagjaink
Csoportok :: | | | | |
Összesen :: | 21 | | 11 | 10 |
Angyalok :: | 2 | | 2 | 0 |
Klávé tagok :: | 1 | | 0 | 1 |
Árnyvadászok :: | 2 | | 2 | 0 |
Kör tagok :: | 0 | | 0 | 0 |
Tündérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Mondének :: | 3 | | 0 | 3 |
Félvérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Dámpírok :: | 0 | | 0 | 0 |
Vámpírok :: | 3 | | 1 | 2 |
Vérfarkasok :: | 6 | | 4 | 2 |
Boszimesterek :: | 2 | | 2 | 0 |
Bukott angyalok :: | 0 | | 0 | 0 |
Démonok :: | 0 | | 0 | 0 |
|
Legaktívabbak A hónap méhecskéi | |
|
| |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Márc. 05, 2017 1:30 pm |
hali! Játékostársam keresem, az ára csak egy pm |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Csüt. Feb. 23, 2017 10:44 am |
Itt vagyok, ragyogok! Gyere játszani velem Nincs kikötésem nemre és fajra! Próbáld meg kicsit letörni a szarvam, rúgjuk szét egymás hátsóját! (nem ijedek meg semmilyen ötlettől) Csak egy pm az ára |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szomb. Feb. 11, 2017 1:25 pm |
Eladó, kiadó most a... hát a szívem az nem, de egy játékom igen.... Vevő vagyok bármire, bárkivel bárhol. Figyelmeztetés: Ha engedély nélkül hozzám érsz, talán nem úszod meg kartörés nélkül, de azért igyekszem cuki lenni, és nem idegbetegeskedni |
| | |
❖ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Partner-kereső ↠ Szer. Feb. 01, 2017 3:18 pm |
Sziasztok!^^
Ideje felpörgetnem ezt a karakteremet (is), szóval ha valaki érez elég potenciát magában akkor nyugodtan dobjon meg egy üzivel és akkor ötletelünk együtt.
A hozzászólást Katherine Wright összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 05, 2017 1:35 pm-kor. |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Kedd Jan. 17, 2017 11:50 am |
Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy játékba bonyolódjon egy szarkasztikus, csipkelődős (alkusz) boszorkánymesterrel, csak keressen meg! Ellenszolgáltatásokra készülj, semmi sincs ingyen. |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Jan. 01, 2017 10:08 pm |
Kapható valaki játékra? |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Csüt. Dec. 29, 2016 10:57 pm |
Üdvözlet!
Eladom magamat 1-2 játékra, szeretem a kalandokat, mindenféle meredek plotban is benne vagyok, nincs mit vesztenem, szóval hajrá, bombázzatok üzenetekkel! Komolyan, mindenféle ötlettel megtalálhattok. |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Hétf. Dec. 26, 2016 11:16 pm |
Sziasztok! Én is kapható vagyok egy vagy több játékra, nem harapok, amíg a családomat és a bátyámat nem piszkáljátok Egyébként igazán kezes bárány vagyok, rengeteg ötlettel, szóval fajtól függetlenül jöhet bárki *-* Dobjatok meg egy pm-mel, és plotolhatunk |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Csüt. Dec. 22, 2016 5:06 pm |
|
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Hétf. Dec. 19, 2016 7:09 pm |
Egy vámpírcsajszi keresi lelkes partnerét! Ha valaki szeretné elrabolni egy, akár több játékra, az dobjon meg egy pm-el! |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Dec. 18, 2016 11:21 pm |
Te + Én + ötlet = szipiszuper játékocska egyszerű egyenlet, használható segédeszköz csupán csak egy PM :3 na, ki akarja velem megoldani? |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Pént. Dec. 16, 2016 11:35 pm |
csak szépen, lassan, egyesével, egyelőre nem vagyok olyan helyzetben, hogy sok játékom legyen |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Pént. Dec. 16, 2016 3:27 pm |
Ha szereted a néha kicsit bohókás, néha túlságosan komoly személyiségű boszorkánymestereket, akik általában elég hajszálmeresztő ötletekkel állnak elő, akkor nyugodtan keress fel - és most csak egy pm az ára! Szívesen játszanék bárkivel bármit! |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Kedd Dec. 06, 2016 9:00 pm |
Akiben van elég bátorság, nos irány a PM felirat |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szer. Nov. 30, 2016 9:47 pm |
Előnyben a vérfarkasok és tizedes hátránnyban a vámpírok Szóval társat keresnék magamnak akivel meghódíthatom a játékteret. -ha vérfarkas vagy félj, de ha jó kutyuli leszel még haverok is lehetünk. -ha vámpír vagy félj, reszkess, jobb ha meghúzód magad mert egy karót találsz a szívedben ha elnézel egy pillanatra is -ha ember vagy akkor gyere, siess, kellenek a barátok, nyitott vagyok szerelmi kapcsolatokra is míg heteroszexuális kapcsolatról van szó (nem ellenzék én semmit, de ez a karakterem makulátlan heteroszexuális :3) -ha pedig egyéb fajba tartozol az sem gond, valamit csak kitalálunk *-* Várom szeretettel a jelentkezéseket akár pmben, akár chaten |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Nov. 27, 2016 3:44 pm |
Halihóóó! -Egy vámpír kisöcsi játéktársat keres. -Ejnye, de faragatlan vagy Curtis, hogy engem el is felejtesz. -És igen, Simon Lewis is örömmel játszana egy lelkes jelentkezővel. Így megfelel? -Meg. Jelentkezéseket várom! |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Pént. Nov. 25, 2016 6:50 pm |
*Ő is benéz ide és kiadó táblával leül egy sarokban*
|
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szomb. Nov. 19, 2016 12:33 pm |
Te ott. Igen, bizony, te, és Én, alkossunk valamit. *m* Játék? |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Csüt. Nov. 17, 2016 4:02 pm |
Egy angyalka bevállalna még egy játékot, ha élnél a lehetőséggel, keress meg. |
| | |
▄▀ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Partner-kereső ↠ Kedd Nov. 08, 2016 8:42 pm |
Valaki egy játékot a leendő anyucival? Kétszeresen is elkeltem. |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szer. Szept. 28, 2016 8:22 pm |
Tudom, még egy Karstark, és már tele van a hócipőd is vele, hogy mindenhol farkasok vannak, de én is megérkeztem és keresek két játszótársat a csajszimnak. Ötletet ér bedobni a postaládámba.
1. Ginny Uncsitesó 2. + 1. |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szer. Szept. 21, 2016 12:53 pm |
Én ugyan még csak a jövőben létezem, de szeretnék elkezdeni játszani. Tehát pm-ezz rám, hogy lássam mire számítsak életem során Köszi a közreműködést. Egyenlőre 2-3 játékot tudok vállalni. |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szer. Szept. 07, 2016 9:11 pm |
Sirett is jelentkezik játszótársak után. Tudom, hogy kellek valakinek csak azt nem tudom kinek. |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Szer. Szept. 07, 2016 8:40 pm |
Valakinek friss húst? |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ Vas. Aug. 28, 2016 2:01 am |
Én se, meg a hangok se tudják, hogy ki kelt már el, így én is írok inkább Úgyis tudod mit keresek itt, zaklass bátran, nem harapok |
| | |
| Re: Partner-kereső ↠ |
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |