| Best Friends Always and Forever! ↠ Pént. Aug. 18, 2017 10:29 pm |
Zephyra (Mina) .... Best Friends Always and Forever!
| faj: Félig árnyvadász, félig pedig tündér (félvér)
kor: 19
foglalkozás: Démonok gyilkolása | státusz: SZABAD
play by: Dove Cameron/Arden Cho
|
Mélyen a felszín alatt Te vagy az én kétlábon járó elletétem. A legjobb barinők vagyunk már azóta, hogy először tudtunk a nyálunkkal bubit fújni. Együt nőttünk fel, és bár te félig árnyvadász vagy, valahogy mégis én voltam mindig a tündéredzéseink nyertese. Imádnivaló vagy és okos, de valahogy a pasik terén a tündérek földjén sosem volt szerencséd. Bár ezen meg sem lepődöm, az a sok töketlen alak... De amióta édesapád nyomdokaiba léptél és átköltöztél az intézetbeigen csak megnőtt a rajongói klubbod száma. Benned bízom meg leginkább, még azt is tudod, amit talán senki más, még a királynő sem. Bizonyos szempontból neked köszönhetem a Simonnal való kapcsolatomat is amiért csak mégjobban imádlak és már alig várom, hogy csaphassunk végre egy igazi csajos ereszd el a hajamat bulit. Úgyhogy gyere és támogass tovább, hódítsuk meg együtt a világokat.
//Igazából ennyi volna, ami biztos. Nagyon fontos személye a karakterem életének és tudja, hogy rá mindig és mindenben számíthat. Mina olyan barát akit ha felhív az éjszaka közepén azzal, hogy bajban van, akkor nem kérdez semmi, csak annyit mond, "Máris ott vagyok!". Éppen ezért nagyon szeretném ha jó kezekbe kerülne és szépen kidolgozná valaki az Ő történetét is, mert már iszonyatosan várom.
Shadowhunters FRPG |
|