Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Közlemény
Az oldal várható megújulása december és január közt várható!Admini jelenlét addig is lesz az oldalon, lapok elbírálása és játékok addig is várhatóak.

erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Clary Fray
Szomb. Jan. 25, 2020 2:33 pm

bejegyezte  : Sariel
Szer. Aug. 07, 2019 6:37 pm

bejegyezte  : Silvius S. Hildenborough
Hétf. Aug. 05, 2019 7:11 pm

bejegyezte  : Michael
Hétf. Aug. 05, 2019 6:28 pm

bejegyezte  : Venus Cooper
Csüt. Aug. 01, 2019 6:39 pm

bejegyezte  : Silvius S. Hildenborough
Kedd Júl. 30, 2019 4:25 pm

bejegyezte  : Venus Cooper
Hétf. Júl. 29, 2019 1:37 pm

bejegyezte  : Clary Fray
Vas. Júl. 28, 2019 7:42 pm

legtöbbet író userek


Share


Clary Fray
honey, keep my secrets well
Clary Fray
Árnyvadász

Avataralany :
₪ katherine mcnamara
Kor :
22
Tartózkodási hely :
₪ new york
Csatlakozás ideje :
2016. May. 28.

Témanyitás₰ Tárgy: Szabályzat ₰ Szer. Júl. 12, 2017 9:38 pm
Törvényeink

001.Regisztrációnál rendes névvel regisztrálj (pl.: Miranda Howell). Nem szeretnénk látni semmilyen sims16-t és társai felhasználónevű embereket az oldalon. Az ilyenek azonnal törlésre kerülnek.
Ha egy neves karaktert szeretnél hozni, akkor vagy egy bukott angyalnak kell lenned (Pokol hercegei közül valamelyiknek), vagy a canon angyalok közül valamelyiknek.
Amikor nevet választasz a karakterednek akkor próbálj figyelni arra, hogy olyan névvel regisztrálj ami még nincs, vagy csak kevés van az oldalon.
Csak az alkosson sorozatbeli karaktert, aki ismeri valamennyire a Shadowhunters világát. Regisztráció előtt less be a keresett, sorozatbeli, vagy a canon karakterek közé, hátha találsz magadnak megfelelőt.
Az avatarfoglalót és a speciális avatarfoglalót mindenképpen fusd át a félreértések elkerülése érdekében!
Mielőtt regisztrálsz az oldalra gondolt át, hogy kellően aktív tudsz-e lenni, mert nem szeretnénk, ha a fórum átjáró ház lenne, ha regisztrálsz akkor próbálj aktív lenni. Főleg, ha sorozatbeli karakterrel jössz. Ha egy canon/sorozatbeli karakterhez szeretnél tartozni, mint pl egy olyan rokon aki nem szerepelt a könyvekben/sorozatban, akkor először mindenképp írj a karakter tulajdonosának és beszéljétek meg PM-ben.

002. Ügyeljetek az adatlapotok pontos kitöltésére! A képek(gif, jpg/jpeg, png) szélessége ne haladja meg az 500pixelt, mert akkor széthúzza a profilview részt. Ha nem találsz megfelelő méretűt és nem tudod megvágni, szólj az egyik staff tagnak. De ha bátor vállalkozószellemű egyén vagy, akkor itt fitogtathatod tudásodat és megvághatod magadnak is: ezgif.com. Ha megvan az adatlapod és hogy milyen karakterrel regisztrálsz az oldalra, akkor nincs más dolgot, mint kitölteni a Karakterlap-sablont amire pontosan 2 heted van, de ha valamilyen oknál fogva nem tudsz elkészülni ezalatt az idő alatt, akkor mindenképp írj az egyik staff tagnak, hogy kérsz egy kis plusz időt, mert ha ez nem történik meg, akkor 2 hét után a karakter bekerül inaktív státuszba, majd onnantól számítva 1 héten belül törlésre is kerül.
Ha egy karakterre több jelentkező is van, akkor a karakterlap minősége fogja eldönteni, hogy végül kié lesz a karakter. Ha az egyik jelentkező már kész van a karakterlapjával, akkor a másiknak 3 napja van megírnia a sajátját.
Ha elkészültél az előtörténeteddel, akkor írj az erre kijelölt topicba és az adminok közül elbírálja valaki a lapodat. Vedd figyelembe azt, hogy van nekünk is magánéletünk, suliba járunk, dolgozunk, ezért lehet, hogy nem tudunk egyből eljutni hozzád, de igyekszünk minél hamarabb mindenkit megnézni.

003. Amint el lett fogadva a lapod, a következő lépésed az, hogy foglald le az avatarodat. Előre foglalás nincs! Amíg nincs lefoglalva a karakter arca, addig bárki regisztrálhat vele. Az avatar mérete 200x320px, nem kisebb és nem is nagyobb, mivel nem szeretnénk, ha a képek széthúznák az oldalt.
A multikarakterek életében korlátozások álltak be. Az első multid esetében 5 reag-ot kell produkálnod a fő karaktereddel! A második hozott karakter esetén már a meglévő kettő karaktereddel 10-10 reagodnak kell lennie, ellenkező esetben nem lehet harmadik karaktered! A harmadik karakternél 15 a megkötött reagszám minden karaktereddel, míg a negyediknél már 20. Öt karaktertől és fölötte mindegyik karaktereddel 25 reagodnak kell lennie és aktívkodnod kell mindegyikkel. Fontos, hogy a hozzászólás száma nem egyezik meg a reagok számával! Illetve az is, hogy ne nyissatok üres témát, vagy írjátok külön hozzászólásba, hogy itt és itt folytatódik, vagy lezárt játéktér, hiszen ez mind-mind reagnak számít és akkor semmi értelme a számlálónak! Ha a folytatást jelezni szeretnétek, azt tegyétek meg az utolsó reag végén vagy elején. A lezárást pedig mi intézzük Adminnal! Amennyiben ez nem történik meg, a következő multikaraktered nem lesz elfogadva! Fontos az is, hogy ne alkoss annyit, amennyivel nem bírsz el. Illetve, hogy nem szeretnénk egyforma karaktereket, tudjuk, jó gonosznak lenni, de legyünk kreatívak.
Ha a staff úgy véli, hogy valamelyik karakteredet elhanyagolod akkor jogában áll megfosztani tőle, ezáltal pedig szabaddá válik a PB alany, illetve ha keresett/canon/sorozatbeli karaktered volt akkor az újra megalkotható.
Ha egy már elfogadott karakter nyomós indok nélkül (tehát nem jelezte az arra kijelölt topicban távollétét) 30 napon keresztül távol marad, akkor inaktív státuszba kerül és ugyan az vonatkozik rá, mint az új tagokra, tehát egy hete van jelezni hova tűnt, vagy törlésre kerül a karakter. Ebben az egy hetes időszakban elveszti rangját és a csoportbéli beosztását. De a félreértések elkerülése érdekében az avatarfoglalóból nem kerül ki a neve, tehát aki a pb-vel kíván felregisztrálni, annak kötelessége megvárni a törlést. Ellenkező esetben kap egy figyelmeztetést pb cserére, ha ezek után nem cselekszik, törlésre kerül!

004. Nincs megkötött szószámhatár, viszont próbáljatok törekedni a minél hosszabb reagokra, főleg ha a társad írt neked egy kisregényt, akkor ne egy 3 soros válasszal válaszolj neki, mert egyrészt úgy nem élvezhető igazán a játék és a történetben sem tudtok haladni.
Mindenkinek annyi játéka lehet amennyit csak szeretne, de csak annyit vállalj amennyivel el is bírsz, mert eléggé kellemetlen a másik félnek, ha hónapokat kell várnia egy reagra, természetesen, ha azért nem tudsz írni, mert pl elutazol akkor azért senki nem harapja le a fejedet, csak előtte írjál a hiányzásnaplóba, hogy tudjuk számíthatunk még rád az oldalon.
Az oldalon megengedett a +18-as tartalom, de az ilyen reagoknál mindig tüntessétek fel a hsz elején, hogy felnőtt tartalom olvasható, mert lehet van olyan ember aki nem lenne rá kíváncsi, így pedig nem fogja elolvasni, hogy jelezve van a tartalom.

005. Nagyon sok oldalon lehet látni mostanában, hogy a játékosok névre szóló topicocban játszanak, mi viszont szeretnénk megmaradni a rendes helyszíneknél. A kisebb topicocat maguk a játékosok is megnyithatják, viszont ha egy nagyobbat szeretnétek amihez admin panel kell, akkor vagy szóljatok valamelyik adminnak PM-ben, vagy az erre megfelelő topicban jelezzetek nekünk.

006. A staff értetek van, mindannyian azért dolgozunk az oldalon, hogy nektek jó legyen és jól érezzétek itt magatokat, pont ezért, ha valami hibát vennétek észre, akkor kulturált módon közöljétek ezt velünk.
Valamint ha úgy vélitek, hogy bármely tag vagy staff tag szó nélkül vitt el dolgokat, vagy nem volt korrekt, akkor azt NE a kischaten jelezzétek, hanem e-mailben, vagy regisztráljatok fel és pm-ben keressétek fel valamelyik admint, vagy a főadminisztrátor profilját (lásd: Admin) és írjatok neki a problémátok kapcsán KULTURÁLTAN MEGFOGALMAZVA, amennyiben ez nem történik meg és kischaten intézitek el, az adott ember vagy emberkék automatikusan ip bant kapnak a chatre és az oldalra is egyaránt.
e-mail címünk: shadowhuntersfrpg160718@gmail.com
Úgy gondoljuk senkinek nem áll jogában a tagok élményét elrontani, vagy kedvét elvenni, így tartsátok tiszteletben, hogy a kischat az érdeklődők és a tagok számára van fenntartva. Nem a lelki szemeteseteknek!!!

A változtatás jogát fenntartjuk!


Vissza az elejére Go down

Szabályzat
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: