26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Elowen Herondale ↠ Vas. Nov. 13, 2016 2:57 pm |
Gratulálunk, elfogadva! Üdvözlünk az oldalon
Először is hagy dicsérjem meg a PB választásodat, az utóbbi időben nagyon megkedveltem Eizat és ehhez a névhez és történethez szerintem jobbat nem is választhattál volna. Amikor először említetted nekem üziben ezt az ötletedet, már akkor tetszett, hiszen én támogattam mindig is azt, hogy egy karakter, vagy egy adott család minél jobban legyen kihasználva, simán jöhetnek elfeledett rokonok, stb. - persze a realitás határain belül - Ez a te esetedben sincsen másként, jó ötletet vetettél fel nekünk, és külön örülök annak, hogy végül mindenki belement, akihez kapcsolódik ez a karakter.^.^ Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ha mondjuk mi ketten találkozunk majd a játéktéren akkor hogyan fog alakulni az egész, hiszen te ismersz engem, de én nem, mivel anyám kérésére Magnus törölt minden árnyvilághoz kapcsolódó emléket... Pár elírást találtam csak, de ez nem számít, hiszen nagyon tetszett a lapod, a történet is, minden, és már alig várom, hogy olvashassam a játékaidat, és láthassam, hogy hogyan fog kibontakozni ez a karakter. |
|
| Elowen Herondale ↠ Vas. Okt. 30, 2016 7:08 pm |
A hozzászólást Elowen Herondale összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Május 06, 2017 6:01 pm-kor. |
|