| Lali Bácsi ↠ Hétf. Dec. 05, 2016 4:03 pm |
Általános információk๑ User neve: Rebeka (de már mindenfélének neveznek)
๑ User kora: 16
๑ Mit tanulsz, vagy hol dolgozol?
Gimnáziumnak lassan vége, utána minden vágyam a Művészeti Egyetem
๑ Milyen hobbijaid vannak?
hangszereken játszani (zongora, gitár, szájharmónika) , rajzolás, videójáték mindenek felett, (parkour de nincs sok időm rá mostanság)
๑ Mi az ami a legjobban kikapcsolja az agyadat?
Ha felveszem a fülesemet és megnyitom a Skyrim-et/Assassin's Creed-et vagy más játékot és azt nyomathatom amíg el nem felejtem a gondjaimat egy darabig.
๑ Mi az a film amit többször is megtudnál nézni? Melyik az a filmes műfaj ami a leginkább közel áll a szívedhez?
Inkább sorozat néző típus vagyok, de a LOTR, Star Wars, Harry Potter -és még sok más ami most nem jut eszembe- olyan filmek, amiket eddigi rövid életemben legalább harmincszor, ha nem többször láttam. A kedvenc film műfaj(aim): fantasy, horror, sci-fi
๑ Ki a kedvenc színészed/színésznőd?
jelenleg Ewan McGregor és Aidan Gillen a kedvencem
๑ Ki a kedvenc íród?
Lemony Snicket
๑ Milyen könyveket szeretsz? Melyik az a műfaj amit a leginkább közel érzel magadhoz?
Fantasy és horror a legnagyobb kedvencek. Bár könyveknél én mindenevőnek számítok. Hiszen lehet egy fantasy is rossz és mondjuk egy történelmi könyv is jó. ( na persze nem a tankönyvek, mert azok borzalmasak )
๑ Melyik a kedvenc könyved, és miért?
A kedvencem A Tűz és Jég Dala sorozat George R. R. Martintól
๑ Milyen sorozatokat nézel most, és melyik a kedvenced?
Jelenleg annyit nézek, hogy már magam sem tudom megszámolni. A kedvenceim listája pedig szinte egyenlő azzal a számmal. De amiket ki tudnék emelni: Doctor Who , Sherlock , Game of Thrones , Supernatural , Salem , The Walking Dead , Gotham
๑ Melyik az a páros, akit a sorozataidból, filmjeidből a legjobban szeretsz? (akár több is lehet) Nem sorrendben: Olivia&&&Negan ~ The Walking Dead #bestshipever Destiel - Castiel&&Dean ~ Supernatural Sherlolly - Sherlock&&Molly ~ Sherlock BBC Johnlock - Sherlock&&John ~ Sherlock BBC "Satyr"/Sansafinger - Sansa&&Petyr ~ Game of Thrones meg még egy rakat olyan, ami most nem jut eszembe
๑ Ki a kedvenc énekesed/zenekarod?
Michael Bublé ,Halsey, The Rolling Stones
๑ Szeretsz sportolni? Ha igen, mit?
Távol álljon tőlem minden egyes olyan sportág, amit egyszer már biztosan űztünk a testnevelés órákon. A többi sport jöhet, legalábbis egyszer biztosan szívesen kipróbálnám. Illetve az extrém sportoknak vagyok a híve, bár még egyszer sem volt szerencsém részt venni is egyben.
A szerepjáték világa
๑ Mikor fedezted fel a szerepjátékos világot, és mióta játszol ilyen oldalakon?
Körülbelül öt éve és akkor regisztráltam is egy oldalra, bár a közösség miatt nem maradtam ott sokáig.
๑ Hogyan bukkantál rá a szerepjátékokra?
Barátnőm mutatott be a műfajnak. Azóta is hálás köszönetem.
๑ Melyik az a szerepjátékos téma ami igazán megfog téged? (real life, vagy a fantasy világ)
Fantasy világ
๑ Mi az a tényező amit a szerepjátékos világban, az oldalakban a legjobban szeretsz?
A közösséget imádom az oldalon. Mert lehet, hogy az ember csinál egy jó kis karaktert, de aztán semmit sem kezd vele. Örömmel tölt el, hogy azért vannak még olyan emberek, akik szeretnek írni és olvasni, nem pedig csak a -bocsánat a kifejezésért- mobiljuk előtt buzulni.
๑ Milyen karaktereket szoktál/szeretsz alkotni? (jó, rossz, kitalált/canon, keresett, esetleg sorozatbeli karakterek)
Saját karaktert, illetve azok közül is vegyesen, hiszen ahogyan a való életben is nincsenek csak jó és csak rossz emberek. A sajátjaim is úgy vélem, hogy ilyenek.
๑ Az oldalon lévő karaktereid közül melyik áll leginkább közel hozzád, és miért?
Lael Stormare, természetesen. A különc gyereket már akkor megkedveltem, amikor még csak a fejemben ötlöttem ki, hogy meg kéne alkotni. Egy tökéletlen, antiszociális, pszichotikus fazon, akinek minden gondja onnan ered, hogy képtelen rendes emberi kapcsolatokat kialakítani.
Megjegyzés (bármi, amit el szeretnél mondani) Tudni kell rólam, hogy imádni valóan idegesítő humorom van, főként fárasztó napokon |
|