|
Discord szerver
Shadowhunters
|
Utolsó posztok Tagjaink tollaiból | |
User statisztika Belépett tagjaink | Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (138 fő) Kedd Okt. 15, 2024 8:05 pm-kor volt itt. |
| Lélekszámláló Elfogadott tagjaink
Csoportok :: | | | | |
Összesen :: | 21 | | 11 | 10 |
Angyalok :: | 2 | | 2 | 0 |
Klávé tagok :: | 1 | | 0 | 1 |
Árnyvadászok :: | 2 | | 2 | 0 |
Kör tagok :: | 0 | | 0 | 0 |
Tündérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Mondének :: | 3 | | 0 | 3 |
Félvérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Dámpírok :: | 0 | | 0 | 0 |
Vámpírok :: | 3 | | 1 | 2 |
Vérfarkasok :: | 6 | | 4 | 2 |
Boszimesterek :: | 2 | | 2 | 0 |
Bukott angyalok :: | 0 | | 0 | 0 |
Démonok :: | 0 | | 0 | 0 |
|
Legaktívabbak A hónap méhecskéi | |
|
|
26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | A tél előtörténete ↠ Szomb. Dec. 17, 2016 6:26 pm |
Előtörténet Itt tudod jelölni azokat a karaktereket, akik a télen szerinted megérdemelnék az évszak előtörténete címét. Jelölni három történetet lehet és indokolni is kell! Ha nincs indoklás, akkor a jelöléseket nem tudjuk elfogadni! Jelölgetni 1 héten keresztül lehet, vagyis jövőhét vasárnapig ami 12. 25.
|
| | |
| Re: A tél előtörténete ↠ Szomb. Dec. 17, 2016 9:25 pm |
Egyik jelöltem Sebastian W. Crawford, akinek a kellemes régi jellegű havas tája vett le a lábamról. A másik Leila Norwick, akitől még a gondolatától is elkezdek nevetni, mert az az egy mondata azóta is nagyon megfogott. Harmadik jelöltem pedig Michael Archangel, akinek minden egyes sora elvarázsolt. |
| | |
| Re: A tél előtörténete ↠ Vas. Dec. 18, 2016 6:20 pm |
Az egyik jelöltem az én drága szexi arkangyalkám volna, Michael. Hihetetlenül jól megírtad szerintem a lapodat, nagyon szeretem a veled való játékomat is, amit nem ezzel a pofival kéne írnom, de hát remélem érted. A másik jelöltem pedig Gabriel Laxman. Nem tudok nem elfogult lenni, hiszen hozzád kötődök, az életem megkeserítője vagy, a bukott angyal aki néha őrangyal szerepét tölti be az életemben, hogyan is hagyhatnálak ki innen? Az utolsó jelölt pedig az egyik fő gonosz volna az oldalon, Valentine. Jól megírt lap, remek user és még annyi minden amit felsorolhatnék, de érd be annyival, hogy nagyon szeretem a lapodat. |
| | |
| Re: A tél előtörténete ↠ Kedd Dec. 20, 2016 12:45 am |
Itt sem hagyhatom ki Michaelt, aki elvarázsolt a lapjával is teljesen. (Imádlak ) Emellett viszont volt még két ember, akik szerintem remekül elkapták a karaktert és fantasztikusan bántak a szavakkal, ők Valentine és Roxykám. *-* |
| | |
| Re: A tél előtörténete ↠ Kedd Dec. 20, 2016 7:20 am |
Alec: Ezt most Te nyerted meg, nagyon tetszett az előtörténeted, igazi Aleces lett *-* |
| | |
| Re: A tél előtörténete ↠ Hétf. Dec. 26, 2016 6:24 pm |
Az én szavazatom Magnusé, aki szerintem hűen visszaadta azt, amit a sorozatban, filmben könyvben elvárhatunk ettől a karaktertől, és tetszetős keretbe foglalta életének eseményeit.
A másik választásom Roxanne lenne, mert egyszerűen.... nagyon tetszett, nagyon jól megírt lap, igazán tündéri ha szabad ilyet mondanom. |
| | |
| Re: A tél előtörténete ↠ Hétf. Dec. 26, 2016 9:10 pm |
MichaelMert a gyönyörű fogalmazásmódjával nemcsak, hogy engem, de másokat is egyaránt levett a lábáról. Egyszerűen nem találok szavakat arra, hogy milyen lenyűgözően sikerült megalkotnod a canon-om. Le a kalappal előtted, hisz egyszerűen imádni való vagy! Szóval... csak így tovább! |
| | |
| Re: A tél előtörténete ↠ |
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |