| Little sister ↠ Vas. Márc. 12, 2017 5:58 am |
Xy Owler | Mikor megszülettél, nem voltam jelen, korai korban az emberek világába csöppentem és a kamasz éveid kezdetéig egyke gyermekként nevelkedtél, aztán mikor odahaza gondok voltak, visszatértem hozzád és megismertelek. Egy csodálatos ember lett a húgomból, alázatos és kedves. Visszahúzódásod ellenére próbáltál kitörni az atyai szorításból és próbálgattad szárnyaidat. Majd mikor szüleinket száműzték visszatértem Londonba és magammal vittelek. Megmutattam milyen emberek között élni, normális szabályokat követni és dolgozó embernek lenni. De a következő lépés immáron a tiéd, felcseperedtél és neked kell eldöntened, hogy az én példámat követve dolgozni állasz, otthon maradsz vagy esetleg visszatért a tündérvilágba. Mindez nem könnyű feladat, de megfogsz vele birkózni; megedzettek a mondén világba töltött évek, évszázadok, sokkal magabiztosabb vagy és ezt nem is félsz kimutatni sem viselkedésileg, sem öltözetet nézve. De belül számomra ugyan az a kedves kislány maradsz mindörökre, akinek megismertelek. || Név szabadon választott, de formai okokból a vezetéknevet szeretném megkötni. Ragaszkodom a csoporthoz, hiszen mint kistestvérem, érdekes lenne ha én tündér lennék, a húgom pedig például árnyvadász. Jellem az minimálisan változtatható, illetve ha valami plusz ötlet született s nem vagy biztos benne, hogy elfogadhatónak találom, akkor nyugodtan dobj meg privát üzivel s állok szolgálatodba. Aztán siess, mert nagyon várlak || | tündér | Selena Gomez | 197~ |
|
|