|
Discord szerver
Shadowhunters
|
Utolsó posztok Tagjaink tollaiból | |
User statisztika Belépett tagjaink | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (138 fő) Kedd Okt. 15, 2024 8:05 pm-kor volt itt. |
| Lélekszámláló Elfogadott tagjaink
Csoportok :: | | | | |
Összesen :: | 21 | | 11 | 10 |
Angyalok :: | 2 | | 2 | 0 |
Klávé tagok :: | 1 | | 0 | 1 |
Árnyvadászok :: | 2 | | 2 | 0 |
Kör tagok :: | 0 | | 0 | 0 |
Tündérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Mondének :: | 3 | | 0 | 3 |
Félvérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Dámpírok :: | 0 | | 0 | 0 |
Vámpírok :: | 3 | | 1 | 2 |
Vérfarkasok :: | 6 | | 4 | 2 |
Boszimesterek :: | 2 | | 2 | 0 |
Bukott angyalok :: | 0 | | 0 | 0 |
Démonok :: | 0 | | 0 | 0 |
|
Legaktívabbak A hónap méhecskéi | |
|
| |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Szer. Aug. 30, 2017 8:48 pm |
Sziasztok pupákok! Sajnos bizonytalan időre le kell mondanom a szerepjátékozásról és mindenféle egyéb plusz tevékenységről. Viszont amint lehet jövök és pótolom az elmaradásaimat is. Addig is türelmet kérek Cukipofitól és kedvenc nagynénémtől is. Szeretlek titeket, szóval nem örökre tűnök el Viszont ameddig távol vagyok, semmi jót ne halljak rólatok Ölellek és csókollak titeket! Roxi |
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Hétf. Aug. 21, 2017 9:28 am |
|
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Vas. Aug. 20, 2017 11:06 pm |
Én is nyaralok, végre... Csökkentett figyelemmel leszek, de azért igyekszem minél többször felnézni. Pussz |
| | |
571
Kor :
Tündérek Birodalma
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Vas. Aug. 20, 2017 2:50 pm |
Sziasztok! Jövőhéten egyáltalán nem leszek internet közelében, vasárnap érek haza, utána pedig 31-től nem leszek az országban, egészen szeptember 3-ig. Reagolni a kettő között igyekszem, de nem tudom garantálni, hogy minden tartozásomat le tudom majd róni Szeptember eleje is kissé húzós lesz, de legalább lesz netem, és igyekszem válaszolgatni szép lassan. Aki ismeri a facem az jövőhéten el tud érni, ha valami mellbevágóan fontos, Clary és Remy ismeri a facem, illetve az oldal facebookcsoportjában is benne vagyok, megtaláltok, ha írtok úgy üzit, akkor látni fogom, és igyekszem majd válaszolni rá. Csókoltatom az éjszakázós bandát, és ha kiszivárogna a Trónok Harca évadzárója, kérlek titeket, ne szóljatok nekem, mert nem tudom megnézni. Hazel, Kimberly, Vivian, August, River |
| | |
▄▀ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Kedd Aug. 15, 2017 9:08 pm |
Megint én, megint itt. Jövhéten nem nagyon leszek, főleg szerdától vasárnapig, mert megyek le balatonra a STRAND fesztiválra. EBben az 5 napban semmi netem nem lezs, mert laptopot nem viszek le, telómon meg már nincs net, így ha SOS-ben kellenék az eltud érni telefonon, aki tudja a számom. Azért a házat ne szedjétek szét; sietek vissza. |
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Hétf. Aug. 07, 2017 6:35 pm |
Sziasztok! Kissé fájó szívvel írok ide, hogy itt kell hagynom az oldalt egy kis időre. Az augusztusom sűrű lesz, így íme néhány dátum, amikor egyáltalán nem tudok reagolni vagy éppen netem sem lesz: - Augusztus 9.-16. - Aug. 19.-20. - Aug 24. - Aug. 28.-31. Tudom, hogy kevés időt fogok az oldalon tölteni, de mikor leszek gőzerővel reagolok majd. Eltűnni pedig szó nélkül nem fogok, pm-ben elérhető leszek, egy kis türelmet kérnék ebben az időben Sietek vissza! W és K |
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Kedd Aug. 01, 2017 11:18 pm |
Sziasztok Mókusok! Utálok ide írni, de csütörtöktől hétfőig nem leszek, családi kiruccanás várható. Fel-fel nézek és nyugodtan ha van bármi írjatok, mert itt leszek csak reagok nem lesznek. Legyetek rosszak, de az oldal azért maradjon egyben! Üdv, Simike, Daimon, Victor, Curtis |
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Vas. Júl. 30, 2017 10:23 pm |
Hey folks,Mint azt már páran tudjátok, az augusztusom zsúfoltabb lesz, mint maga a rettegett M3-as metró, vagyis az elkövetkezendő hetekben sajnálatos módon nélkülöznötök kell csodálatos személyem. Ez persze nem jelenti azt, hogy a táborok és egyéb elfoglaltságok közötti álmatlan éjszakákon nem foglak titeket szórakoztatni, és amennyiben a mobilnetem engedi, még a privát üzenetekre is megpróbálok válaszolni. Remélem nem hagytam ki semmi fontosat, puszilom az éjjeli őrséget. You will be missed Sara |
| | |
▄▀ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Csüt. Júl. 27, 2017 9:25 pm |
Megint én. Az első, hogy mostanában eléggé eltűntem, ez leginkább az ihlet hiány számlájára írható, másrészt pedig a kedvem sem olyan, mint kéne lennie. Van pár játékom amihez nagyon szívesen és jó kedvvel írok, de a legtöbb olyan amihez se kedvem se ihletem nincs - egyenlőre. Szóval nem tudom kiknek mennek majd reagok, ezt még én sem tudom. A másik pedig, hogy jövőhéttől már dolgozni fogok, szóval a jövőhét második felétől eléggé elszórtan leszek, mert általában este 10ig fogok melózni. :/ |
| | |
571
Kor :
Tündérek Birodalma
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Szer. Júl. 26, 2017 4:05 pm |
Akkor én is kiírnám magam néhány napra 30-án utazok el, és egészen 4-ig nem leszek előreláthatólag, elvileg lesz nethozzáférésem, szóval pm-ben zaklathattok, légyszi', erre az arcomra írjatok, bármi van. Igyekszem úgy elmenni, hogy nem tartozok reaggal, de az kb. lehetetlennek tűnik jelenleg :'D Ez a hetem is őrültek háza, szóval nem tudom hogy leszek, de azért szeretek ám mindenkit :3 Üdv, Kimmy, August, Vivian, Hazel |
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Szer. Júl. 26, 2017 9:20 am |
Good morning, ladies and gentlemen! Sajnálattal közlöm, hogy a következő két hétben e brit fiatalember (Humor Herold, ugye Sara?) hiányát kell orvosolnotok, ugyanis míg erre a hétre kicsit túlvállaltam magamat kötelességekkel, addig jövő héten ennek fáradalmait pihenem ki. Időnként fel-felkukkantok majd, de reagot semmiképp sem tudok majd írni. Megértésüket és türelmüket köszöni: Nate |
| | |
⚚ New York ⚚
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Pént. Júl. 21, 2017 11:47 am |
Na Édeskéim! Kényszeredetten szabadságolom magam Tudom nehezen lesztek meg nélkülem, muhahaaa! Néha talán sikerül felkukkantanom, de a reag-eső most elmarad. Jöttömre egy hét múlva a pirkadatkor a tészták hazája felől számíthattok! Angyali üdvölet, Gabe & Izzy
A hozzászólást Gabriel Sinclair összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 15, 2017 9:10 pm-kor. |
| | |
26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Csüt. Jún. 29, 2017 2:30 pm |
Sziasztok! Holnaptól úgy kb 2 hétig nem nagyon leszek. Szombaton fesztivál, vasárnap megyek Balcsira, az elkövetkező 1hétben szerintem egyáltalán nem leszek, utána való héten viszont elszórtan leszek amikor családdal leszek lent Balcsin, csak közben tanulnom kell ezerrel a kreszre is, mert az elmúlt napban eléggé elhanyagoltam azt is... Amikor lesz időm, igyekszem reagolni meg facen is lenni. Clary, Cornelia, Cissy, Katherine, Raven |
| | |
▄▀ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Kedd Jún. 27, 2017 12:49 am |
Sziasztok! Egy időre kiírnám magamat. Kimerültem, mindenhogyan. Nem tudom mikor lesz kedvem újra írni, az is lehet, hogy holnap, az is lehet, hogy 1 hét múlva, jelenleg nem tudom, hogy hányadán állok magammal. Elnézést azoktól akikkel játékom van. |
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Szer. Ápr. 12, 2017 9:42 pm |
Sziasztoook Nyuszik! Utálok ide írni >< de most muszáj, holnaptól úgy vasárnap estig nem leszek gép közelben, de aztán visszatérek locsolkodni..khm..akarom mondani reagolni Addig is rosszalkodjatok és okozzatok káoszt |
| | |
26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Kedd Ápr. 04, 2017 7:19 pm |
Drágák! Pár napra kiírnám magamat, részben a suli miatt, részben magánügyi dolgok miatt, amiket muszáj rendbe tennem magamban... Hétvégére remélem leszek olyan állapotban, hogy sikerüljön reagolnom.^^ Mindenesetre igyekszem vissza térni. |
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Pént. Márc. 31, 2017 5:09 pm |
|
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Pént. Márc. 24, 2017 7:38 am |
Sziasztok! Ma délutántól hétfő reggelig nem leszek gép és net közelben, de utána Simisztikusan visszatérek, hogy felfordítsam a rendet, eltörjek pár antik dolgot és bosszantsam Raphaelt. :3 |
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Szomb. Márc. 04, 2017 4:24 pm |
Sziasztok Cukorfalatok! Az a helyzet, hogy a jövőhéten nem leszek gép közelben. Így hétfőtől szombat estig nem fogok tudni reagálni semmire ami az oldalon történik. (Ami mellesleg iszonyatosan szuperül néz ki ) Ha minden jól megy akkor Facebook-on el tudtok majd érni, oda fel tudok nézi telóról is. Addig is csak ügyesen rosszalkodni P.S.: Cukorfalat téged pedig sokszorosan kárpótollak majd a Tündér megvonás miatt XOXO, Roxie |
| | |
26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Pént. Dec. 30, 2016 10:47 pm |
Sziasztok babák! Muszáj írnom ide, mert 2 napja nagyon nehezen megy az írás... A mostani reagot is két napba tellett megírnom és azt is szenvedve, mert nagyon nehezen jön az ihlet... Muszáj kicsit kikapcsolnom az agyamat, elvonatkoztatni a szereptől, mert az elmúlt időszakban csak ide figyeltem és ez eléggé leszívott. Szerencsére megyek holnap bulizni, szóval az segíteni fog abban, hogy kikapcsolódjak. Elsején igyekszem lenni, és megpróbálok minden tartozást letudni, illetve Cissyvel, Claryvel és Ravennel is írni a kalandba. Clary and her minions |
| | |
❖ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Hétf. Dec. 19, 2016 9:30 pm |
Egy időre kiírnám magamat, úgy több ok miatt is, a karácsonyi ajándékokat természetesen majd oda adom azoknak akiket húztam, de reagot és pm-et ne nagyon várjon tőlem mostanában senki. Köszönöm! |
| | |
26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Szer. Nov. 23, 2016 7:15 pm |
Sziasztok babák. Nem akartam ide írni, de sajnos most muszáj lesz. Ez a hetem eléggé húzós, a suli szinte mindennap leszívja az agyamat és amire hazaérek, csak arra vágyom, hogy bedőljek az ágyba és a téli szünetig fel se keljek. xd De mivel ez nem történik meg, ezért erre a hétre türelmet kérnék azoktól akikkel játékom van, a hétvége elején igyekszem kipihenni magamat és délutánonként/esténként pótolgatni. PM-ekre természetesen válaszolok és a lapok bírálásában is lehet számítani rám, de reag nem tudom, hogy hétköznap mikor fog születni... |
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ Csüt. Szept. 22, 2016 11:08 am |
Csak nem úsztam meg, hogy írjak ide. Több ok miatt is ki kell írnom magamat minimum 1 hétre; az első és legfontosabb, hogy 2 napja bujkál már bennem valami, tegnap be is lázasodtam, ma reggelre már hangom sincs és a torkom is fáj, így nem is tudnék túlságosan figyelni. :/ A másik magánügyi gondok, amik remélem minél hamarabb meg fognak oldódni, de addig is ha szeretném, ha nem, de legalább 1 hétre el fogok tűnni és hatalmas elnézést azoktól akik várnak rám játékterén, akiknek kezdőt vagy reagot ígértem be, de esküszöm amint rendbe jövök és itthon is rendbe jönnek a dolgok, vissza térek újult erővel és nem szabadultok meg tőlem. Clary and her minions |
| | |
26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Vas. Aug. 21, 2016 6:41 pm |
Sziasztok! A következő két napban, azaz hétfőn és kedden nem igazán leszek, mert itthon sem leszek, csak este felé. Hétfőn megyek át egyik barátnőmhöz aki az osztálytársam, kedden pedig Magni drágát fogom boldogítani. Nem tudom, hogy estére mennyi energiám és hangulatom lesz, de mindenképp próbálok majd pótolgatni. Clary & her minions |
| | |
❖ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Hiányzásnapló ↠ Hétf. Aug. 08, 2016 2:29 pm |
- Asmodeus írta:
- Sziasztok!
Ne haragudjatok, Kath te főleg ne! (Bár amint visszatérek normálisan kiengesztellek ) Tudom eltűntem mostanság, és azt is tudom szólnom kellett volna legalább ide, de a munka olyan szinten elvette az életerőmet, mint még soha sem.. Viszont most hogy szabadultam, ma estétől nyaralni indulnék, szóval tényleg ne haragudjatok, és egy kis türelmet kérek hogy a jelenlétenmel szórakoztathassalak titeket.
Asmodeus Haragudni? Rád? Ugyan, soha nem tudnék, túlságosan is imádlak. Pihend ki magad, jó nyaralást és várunk vissza. |
| | |
| Re: Hiányzásnapló ↠ |
|
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |