| Re: Boszorkánymester szeretőm ↠ Szomb. Júl. 22, 2017 5:55 pm |
|
|
571
Kor :
Tündérek Birodalma
Csatlakozás ideje : | Boszorkánymester szeretőm ↠ Vas. Júl. 16, 2017 12:17 am |
Csodálatos Név Ide
Álmodd meg a jövőt
| faj: boszorkánymester
kor: 500+
foglalkozás: régebben mondénoknak adtál el varázslatokat, ma már a Körnek segítesz | státusz: FOGLALT
play by: Kit Harington
|
Mélyen a felszín alatt Hosszú-hosszú életem legcsodálatosabb két éve volt, amelyet veled tölthettem a fagyos Norvégia egyik festői kisvárosában. Én küldetésen voltam - amiről persze te nem tudhattál, te pedig mondénokat juttattál veszélyes varázslatok közelébe. Először fagyos volt a viszonyunk, de munkám során először közel került egy célpont a kő szívemhez, s egészen az ágyadig táncoltunk. Sajnos ahogyan egyre kényelmesebben éreztem magam a szerető öledben, úgy váltam egyre óvatlanabbá; már nem egy kém voltam, hanem a szeretőd. Csoda tán, hogy titkom napvilágra került? Nem igazán. Azóta nem láttalak, hogy elmenekültem Norvégiából. A ranglétra csúcsára másztam fel, küzdöttem, hogy én lehessek a királynő legbecsesebb kémje. Az udvar megbecsült tagjaként elsőnek kértek fel, hogy az újonnan alakult Kör tevékenységét segítő alvilágiak után kutakodjak - és voilá! Újra megpillanthattam az arcod. Nem tudom, mit mondjak, ha találkozunk újra. Nem mondhatom el a királynőnek, hogy a feladatom teljesíthetetlen, hiszen talán meg akarsz ölni, de nem is szökhetnek ki ajkaim között a szavak, miszerint megint a célpontom lettél. Viszont te segíthetsz valóra váltani a legféltettebb titkom, a tervet, amelyet elég régóta forralok magamban - hogy letaszítsam a királynőt a trónról. Hogy a mai kapcsolatunk hogyan áll, az csakis te rajtad múlik. Segítettél nekem? Hátráltattál? Beszélünk? Meg akartál ölni? Együtt dolgozunk? Te döntesz! //Az ET-m sok infót tartalmaz kettőnkről, de semmi mást nem akarok megszabni. A motivációt, múltat, terveket, személyiséget szabadon alakíthatod, hogy miért voltál akkor Norvégiában (Norvég vagy? Az üzlet vitt arrafelé?) illetve, hogy miért segítesz a Körnek (A pénz miatt? Meggyőződésből?) teljesen rád bízom. A pb-hez nagyon-nagyon ragaszkodnék. Más megjegyzésem nincs, gyere, kérdezz bátran, de leginkább csak siess!!// Shadowhunters FRPG |
|