Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


honey, keep my secrets well
Lucifer Morningstar
Bukott angyal

Avataralany :
Jensen Ackles
Tartózkodási hely :
Isten előtt egy lépéssel
Csatlakozás ideje :
2017. Dec. 10.

Témanyitás₰ Tárgy: Rangrendszer ₰ Hétf. Júl. 30, 2018 12:02 am
Angyalok:

Újszülöttek: Olyan angyalok, akiket Isten nem rég teremtett meg és még tanításra szorulnak. Egyedül nem hagyhatják el a Mennyországot, csak egy legalább Kerub szintű angyal társaságában. Fontos, hogy nem emberekből születnek, hanem az Úr teremti őket. Nagyon ritka esetben egy mondén lélekből is lehet újszülött.

Őrangyalok:  Idősebb angyalok, lehetnek ötven, de akár több száz évesek is. Nekik a feladatuk az, hogy egy-egy kijelölt mondént vigyázzanak és óvják. Nem igazán harcos alkatúak, gyengébb démonokat még elpusztítanak, viszont ha egy erősebbel találkoznak akkor szólnak egy Trónnak vagy egy Szeráfnak. Nem jelenhetnek meg a védencük előtt, aki megteszi azt megbüntetik, rosszabbik esetben levágják a szárnyait és száműzik.

Kerubok: Középszintű angyalok, tanárok. Mindig három Újszülöttel alkotnak egy csapatot és csak úgy hagyják el a Mennyországot. Persze, ha úgy hozza a küldetés akkor a Kerubok egyedül is elhagyhatják az otthonukat. Itt a koruk változó lehet, a tehetségesebbek már egész hamar elérik ezt a szintet de van kiknek több évezredbe kerül.

Trónok: Ők a Mennyország bírái. Mindig Isten mellett foglalnak helyet és döntenek egyes angyalok sorsáról. Van akinek a bukásáról, de van akinek a felemelkedéséről. A Trónok határozzák azt meg, hogy melyik angyal léphet egy rangot és melyik bukjon el. Papírmunkát végző szárnyasok, de akkor sem kell őket félteni ha terepre kerülnek hiszen ők is megjárták a ranglétrát és erősebbek, mint egy Kerub.

Szeráfok: Avagy a harcos angyalok. Isten végrehajtói. Az Arkok után a legerősebb Mennyei teremtmények kik a démonvadászatért élnek és halnak. Őket küldik ha egy bukott angyalt kell levadászni, s akkor is ha a Mennyországon belül történik valami. Olyanok akár a rendőrök, elkapják a célpontot és a Trónok elé viszik, hogy ők meg döntsenek a sorsáról. Nem sok van belőlük, de ez a kevés is megéri a pénzét és feltudja venni a versenyt majdnem a legtöbb pokolfajzattal.

Arkangyalok:  Ők azok, kik elsőnek lettek teremtve. A tökéletes angyalok, kik nem ismernek félelmet és felveszik a harcot mindenkivel aki a Mennyországot vagy az embereket veszélyezteti. Michael, Gabriel, Rafael, Uriel, Sariel, Ramiel és az utolsó pedig Lucifer volt, ki elbukott és a helyére pedig Raguel lépett. Nevüket félik és tisztelik, nem sokszor lehet őket látni céltalanul mászkálni a mondénok között, mindig egy küldetés miatt hagyják el az otthonukat.


Démonok:

Feketeszemű: Frissen teremtett démonok, előző életükben emberek voltak kik eladták a lelküket egy keresztúti pokolfajzatnak így ők is örök kárhozatra ítéltettek. Ranglétra legalsó fokán helyezkednek el, feláldozható katonák. Engedély nélkül nem hagyhatják el a Poklot.

Keresztúti démonok: Más néven az alkukötők, kik szolgáltatják hazájuknak a lelkeket és az új fajtársakat. A ranglétra második fokán állnak számuk, koruk változó. Van aki hónapok alatt eléri ezt a szintet, de van akinek évtizedek kellenek hozzá. Parancsolhatnak a feketeszeműeknek, innen már a feljebb lépés sokkal nehezebb. Ha meghal egy alkukötő démon akkor az összes fennmaradó lélek kivel üzletet kötött és még nem járt le az ideje, felszabadul.

Pokol Lovagok:  Nagyobb démonnak számító gonosz, szívtelen lelkek. Ők azok kik irányítják a keresztúti démonokat és a feketeszeműeket. Félelmet nem ismerő harcosok, kik bármit megtennének azért, hogy a küldetés sikeres legyen. Vannak erősebbek, gyengébbek de inkább ilyen középszerű hatalommal rendelkeznek, de éppen emiatt egy szimpla portálon ők nem tudnak átjutni csak akkor ha egy boszorkánymester megidézi őket vagy ha egy feljebb való.

Apokalipszis Lovasai: A négy lovas, kik elhozzák a világvégét a Földre. Viszály, Éhínség, Háború és Halál. Ők már a felsőbb részbe tartoznak, a seregek élén állnak, mint egy hadvezér. A Pokol nagyágyúi közé soroljuk őket. Nem jelennek meg mindenhol, nem feltűnősködnek, csak akkor akcióznak ha azt egy Fejedelem vagy egy Herceg vagy netalántán Lucifer kérné. Mindegyiküknek van egy különféle aurája, amit ha szabadjára engednek akkor a lényük természete kínozza az embereket vagy a gyengébb természetfelettieket.

Fejedelmek: Ez már szinte a legfelsőbb réteg innen már csak egy van nagyobb az pedig a Herceg. Ez a rang mindig csak három démont illet meg, kik felelnek a Pokolért és a többi fajtársukért. Szinte mindenki féli őket, még a nevüket se merik kiejteni. Erőrendi sorrendbe vannak beosztva, az Első Fejedelemnek vetekszik az ereje egy Herceggel vagy egy Arkkal is. Ha egy ilyen lény a Földre kerül akkor ott ő egyedül is óriási pusztításokat tud véghez vinni. Ritka ha egy ilyet a mondénok között látunk, akkor már nagyon nagy dolognak kellett történnie ha az egyiket küldték fel. Külön képességekkel rendelkeznek.
- Nekromantia: Élőholtakat tudnak segítségül hívni, lehet ez akár ember, akár természetfeletti.
-Elemek irányítása: Profi szintű mágia használat, szinte a semmiből is akár egy özönvízzel tudnak sújtani egy várost.
- Portál nyitás:  Portált tudnak nyitni amin akár egy középszerű démon is fel tud jönni.
- Kiűzés: Gyengébb és középerős démonokat ki tudnak űzni egy ember testéből.

Hercegek: Hét  herceg kik a ranglétra legmagasabb  lépcsőfokán állnak, ők a legerősebb démonok, az árnyvadászoknak már a tanításuk első időszakában kívülről kell fújni a nevüket hogyha találkoznak akkor tudják, hogy itt nincs más út csak a futás. Az erejük teljesen ugyanaz, mint egy arkangyalnak így hát félelmetes ellenségek. Lucifer is közéjük tartozik viszont őt egy lépcsőfokkal fentebb számoljuk. A többi hat pedig szinte tejhatalommal rendelkezik. Azt tesznek rangnélkülivé akit csak szeretnének, kivétel az Első Fejedelem akit az Ördög választ ki és csakis ő veheti el a rangját. Kisebb fajtársaik legtöbbje még nem is látta őket, de tudják, hogy ott vannak. Érzik őket, a tekintetüket az erejüket. Nem ismernek kegyelmet, még a legtöbb alvilági és az angyalok nagy része is rettegi a nevüket.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Rangrendszer
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: