Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .


Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Zachary Storm ₰ Szomb. Május 13, 2017 7:56 pm
gratulálunk elfogadva!
Tyleeeer Khm, akarom mondani, üdv itt Zachary, remélem jól fogod magad érezni, vagy valami olyasmi
Tetszett a lapod, bár a végére annyira izgalmassá vált, hogy még elolvasgattam volna, de mindenesetre remélem a játéktéren még olvashatok részleteket a farkassá válásodról ^^
A lapodban nem véltem felfedezni elírást vagy helyesírási hibát, úgyhogy nincs is miért itt tartanálak *.* A hossz is megfelelőnek ígérkezett és várom is a játékaidat, úgyhogy sipirc! Még itt vagy? Menj, foglald le a hiperszuperül helyes pofidat (vagy már megtetted? De figyelmetlen vagyok, bocsi Razz) és irány a játéktér, védd meg Kimmyt, el van fogadva a lapod! love
shadowhunters frpg


Vissza az elejére Go down
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Zachary Storm ₰ Pént. Május 12, 2017 7:57 pm

Zachary Storm
Álmodd meg a jövőt


faj: vérfarkas

kor: 23

születési idő/hely: New York - 1994. 07. 23.
becenév: Zach, Zachy, Szépfiú

play by: Froy Gutierrez

foglalkozás: eladó & gitáros/énekes
Életem lapjai

A  késő esti fagyos és hűvös időjárás elől a kardigánom ad menedéket. A bőrből készült anyagot húzom össze magamon, abban reménykedve, hogy így nem változok jégcsappá, pedig a széllöketek folytonfolyvást próbálnak a csontjaimig hatolni, így lassan halálra dermedek. Nem emlékszem már hány óra van és hogy hol is járok, ugyanis egy ideje már csak a lábaimra bíztam a navigálást. Túlórát vállaltam a közértben, hisz abból a kevéskéből, amit én és a húgom, Kimberly összekapargatunk aligha lehet rendesen megélni. Sose vártam el tőle, hogy ő is dolgozzon, hiszen csak 15 éves, és a fizikai munkát se neki találták ki, de ő mégis annyira makacs volt, hogy nem hallgatott rám, az egyik fülén ment be a hegyibeszédem a másik fülén meg ki.
Mindketten tisztában vagyunk vele, hogy ezt a szüleinknek köszönhetjük. Ha egy normális családba születtünk volna, sose történtek volna meg ezek, sose kellett volna ezeket átélnünk. Sose kellett volna rájönnünk magunktól arra, hogy édesapánk pénzt csalt ki emberektől és lecsukták, sose kellett volna hallgatnunk édesanyánk alkohollal mámorított vérfagyasztó rikácsolását és látni szétroncsolt holttestét. Megannyi szörnyűségeken mentünk keresztül, de mindent átvészeltünk. Közösen. Együtt.
Amióta a nővérünk is elhagyott már csak mi ketten maradtunk. Azt hiszi a nővérem, hogy nem tudom, hogy a barátja veri, pedig nagyon is tudom. Én védtem meg nagyon sokszor és én sétáltam haza vérző sebesekkel és ültem be másnap az iskola padja mögé. Hogy számított-e? Nem hiszem.
Egy sikátor felé érek, és tudtommal azon kell átmennem. Próbálom kikerülni a tócsákat, de így is sikerül néhányba belelépnem. Idegesen megyek tovább, aggódom, hogy mi lehet Kimberlyvel. Már rég otthon kéne lennem. Kim egyedül van otthon. Védtelenül.
A Hold szüntelenül ragyog az égen, megbabonáz élénksége. Telihold van. Sok mesét hallottam már a vérfarkasokról, de sose hittem bennük. Nem léteznek, ahogyan szellemek, boszorkányok és tündérek sem. Ostoba mesék.
Hirtelen botlok meg egy fa nagyobb gyökerében, ami kizökkent gondolkodásmenetemből. Nem zúzódott meg semmim se, csak a szám szakadt fel, amiből most kezd el folyni a vér. Ismét a holdra nézek. Segítséget kérek tőle. Segítséget Kimberlyhez, a munkához, a karrieremhez, a mindennapokhoz. Segíteni fog, bár én ezt nem is sejtem. Valójában a Hold egy vérengző fenevad, aki csakis erre a pillanatra várt.
Először a fejem kezd el zsibbadni, majd a végtagjaim. Elmosódik a világ, minden elhalkul. Elvesztem az eszméletemet. (...) Négykézlábra ereszkedek, és futni kezdek, de.. nem én irányítom a lábaimat. Egy kirakat felé érkezem, és rettegve nézek az üvegre, ahonnan egy farkas néz vissza rám.


Shadowhunters FRPG:
 
A hozzászólást Zachary Storm összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 17, 2017 5:00 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Zachary Storm
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: