Go to top Go to bottom
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Utolsó begyejzések
bejegyezte  : Iviry Wade
Vas. Szept. 30, 2018 8:27 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Hétf. Szept. 24, 2018 8:09 pm

bejegyezte  : Jennyfer Lucasso
Hétf. Szept. 24, 2018 6:52 pm

bejegyezte  : Benedict Ericson
Vas. Szept. 16, 2018 7:35 pm

bejegyezte  : Jeremiah Blackthorn
Vas. Szept. 16, 2018 6:43 pm

bejegyezte  : Iviry Wade
Szer. Szept. 12, 2018 8:42 pm

bejegyezte  : Rafael
Hétf. Aug. 27, 2018 8:45 pm

bejegyezte  : Nate Heartridge
Hétf. Aug. 20, 2018 6:05 pm


erre barangolok


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


legtöbbet író userek


Share| .

Valahol egy bár mögötthoney, keep my secrets well
avatar
Bukott angyal

Avataralany :
Keira Knightley
Kor :
325
Tartózkodási hely :
New York
Csatlakozás ideje :
2017. Sep. 13.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Valahol egy bár mögött ₰ Csüt. Jan. 04, 2018 6:03 pm

Belváros egy bár mögött

Jace - Cerviel


Végül örömömre elengedi a hajam, így megnyugodhatok végre. Tipikus árnyvadász, akit nem lehet kiismerni. Főleg nem ennyi idő alatt és főleg nem mindenféle beszédből. Annyit legalább tudok róla, hogy nem feltétlen követi a parancsokat és viszonya volt Clary-vel. Még azt is tudom, hogy valamiért viszont megszakadt az a fajta kapcsolatuk. A miértjére viszont már nincs válaszom. Abban sem vagyok feltétlen biztos, hogy jó ötlet lenne ezt neki felhozni. Aztán ki tudja. Lehet még a végén vicc kedvéért megteszem. Csak azért, hogy miképp reagál. De ezt még meggondolom.
- Köszönöm, hogy segíteni akartál, de már nincs mi kijöjjön. - mosolygok rá, majd a táskámból előbányászok egy rágót és bekapom. Legalább a szájszagomon és az utóízen segít. Nagyon is sokat ráadásul. Közben azt is megtudom, hogy ő bemenne ide bulizni. Mondjuk, nem meglepő. Miért jönne egy szórakozó helyhez, ha nem ezért. Gondolom felszedne egy jó kis lánykát, majd eljátszik vele egy éjszakára és visszamegy a templomba. Jó kis esti program, habár kicsit tahó. S nem is lenne nehéz dolga. Jól néz ki, jóképű, jó alkat. Melyik lányt ne tudná levenni a lábáról, hogy aztán szétnyissák neki.
- Ide? - bökök a mögöttem lévő épületre. - Mondjuk biztos találsz itt egy lánykát, aki nagyon hasonlít egy bizonyos ismerősödre. S talán még a nevük is egyezhet. - piszkálom kicsit gondolkozó arccal. Mégis rátérek erre. Érdekel, hogy miképp reagál, hogy meddig tudom elhúzni.

I’m my own king!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Valahol egy bár mögött ₰ Szer. Jan. 03, 2018 4:39 pm

Bár mögötti helyiség

Cerviel && Jace

Arckifejezését fürkészve minden maradék hajlam is elszáll belőlem arra, hogy megpróbáljak segíteni. Talán nekem is jobb lenne ha odamennék, ahova eleinte is indultam; be a bárba. Hiszen odatartottam, inni és csajozni. Ami pedig azt illeti, jelenleg elnézve magamat nagyobb szükségem van egy kalandra, mint gondoltam. Clary-t elfelejteni nem gyerekjáték, pláne mert ha sikerülne is, mindennap látom és még küldetésre sem mehetek a jelenléte nélkül. Kissé zavaró tényező már számomra, ugyanis én valóban elszeretném felejteni, ahogy azt a tudatot is, ami akkor hasított belém, mikor Alec feleségül akart menni. Megcsókoltam a saját testvéremet. Jócskán átestem a ló túloldalára és ez számomra rendkívül kínos és aggasztó. Talán Clary-nek nem is jelent ennyit, de nekem sokat számít. Én sosem voltam AZ a Jace Wayland, aki játszadozik másokkal aztán meghunyászkodik. Ha játszottam is másokkal, sosem hunyászkodtam meg, büszkén felvállaltam a tetteimet. Igen, most belátva, egy hatalmas seggfej volt az a Jace. Viszont ez nem változott, én nem változtam, csak a helyzet változott. Többé nem vagyok kis kedvenc és legjobb árnyvadász sem. Egy söpredék vagyok, aki elárulta Klávét. Persze azt sosem tudakolta meg senki, hogy én mit miért tettem. Mert tulajdonképpen ez nem így történt, amiért valójában elmentem, az a barátaim megmentése volt. Nem bírtam volna ki, ha látom meghalni Alec-et, vagy Clary-t, vagy akár Izzy-t. Ahogy azt se, ha látnom kell, amint a parabatai-om összezuhan szerelme elvesztésekor. Ez mind-mind ott rebegett lelki szemeim előtt, mikor úgy döntöttem Valentine-al tartok. Meg kellett tennem, ennyire egyszerű.
Leengedem Cerviel haját és ellépek a nőtől tisztes távolságba. - Nos, ha nem, hát nem. - Megmakacsolva teszem karba kezeimet és egy hümmögéssel zárom mondandómat, tudatosítva azt. Igazából én hibáztam, nem vártam meg, hogy elfogadja a segítségemet, csak cselekedtem. Isten se tudja miért, de cselekedtem. Többet nem fordulhat elő, túl nagy baklövés volna. - Ha nem kell a továbbiakban a segítségem, annyiban bemegyek ha nem bánod. - Mutatok a bár bejárata felé, míg várom, megszólal-e, vagy elenged csak úgy.
tiny spark of...Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Bukott angyal

Avataralany :
Keira Knightley
Kor :
325
Tartózkodási hely :
New York
Csatlakozás ideje :
2017. Sep. 13.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Valahol egy bár mögött ₰ Hétf. Jan. 01, 2018 1:47 pm

Belváros egy bár mögött

Jace - Cerviel


- Volt idő amikor valóban foglalkoztam vele, de mára már fölösleges idegesség. - reflektálok a kijelentésére. Eleinte, amikor helyi igazgató lettem, valóban zavart és igyekeztem úgy viselkedni, hogy semmi kompromittáló ne kerüljön ki rólam. Mit ne mondjak.. Nem kicsit volt az egy stresszes időszak. Kicsit talán nagyon is rágörcsöltem erre és annak meg is lett az eredménye. S hiába próbáltam, a fotósok mindig tudtak nem éppen kellemes képeket lőni rólam. Ennek az lett az eredménye, hogy idővel kialakítottam kapcsolatokat, hogy védjem magam. S lehet, hogy az erőmet is használtam hozzá, de nem mintha érdekelne. Senkinek nem lett baja, így az árnyvadászok törvényét sem szegtem meg. Na meg.. Amiről nem tudnak, az nem fáj nekik.
De ebből a gondolatból az szakít ki, hogy Jace megfogja a hajam, puszta segítő szándékból. Ami igazából már fölösleges, és alapból az volt, mert annyira nem vagyok szerencsétlen, hogy lehányjam a saját hajam. S mellé úgy nézi, mint valami szakértő, amitől lassan zavarba kezdek jönni. Nem tagadom, hogy figyelek rá és ápolom. Sajna a munkámba sokat számít a kinézett, így elég sok időt kell szánnom rá. S nem feltétlen mindenféle hiper, szuper drága kozmetikummal. Sokkal inkább természetes dolgokkal, amik sokkal többet segítenek, mint azt a mondémok gondolnák. Ám a férfi még mindig a hajam tartja az ujjai közt, ami már ténylegesen zavarba hoz.
- Öhm.. Nem muszáj tartani. - szólalok meg végül zavarodottan, de valahogy nem lépek odébb. Kíváncsi vagyok, hogy mégis mit akarhat, hogy mit fog tenni.

I’m my own king!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Valahol egy bár mögött ₰ Vas. Dec. 31, 2017 8:48 pm

Bár mögötti helyiség

Cerviel && Jace

Meglep, hogy legkevésbé sem érdekli mit és mikor írnak róla. A legtöbb ember aki az újságokban szerepel, megjátssza magát annak érdekében, hogy ne kerüljön ki róluk ócska és undorító pletyka. De Cerviel totálisan tesz a lapokra. Nem csak meglep, de részben tiszteletre méltó is. Azonban emiatt nem lehet egyszerű az élete, fogalmazzunk finoman.
- Most megleptél, olyannak tűntél aki nagyon is foglalkozik azzal, mi kerül ki róla. - Ujjaimat államra helyezem gondolkodást titulálva. Valójában olyan üresek jelenleg a gondolataim, hogy az hihetetlen és fantasztikus egyszerre. Persze rengeteg mindenen kattogok, mint például Clary, Valentine vagy Alec, a múltam és a jelenem. De mind elúszik egymás mellett, vagy egymásban úsznak? Fogalmam sincs. - Talán segíthetnék.. - Hatás zsünetet tartva még közelebb lépek és megfogom a haját. - fogni a hajadat. - A haja könnyed, mégis sugárzó. Süt róla, hogy egészséges és ápolva van. Azoknak a lányoknak akikkel eljátszadoztam idáig, mindnek töredezett volt a haja, nehéz és durva tapintású. De Cervielnek inkább puha és könnyű, akár ahogy a felhőket képzelem.
Igazából amint Cerviel haját fogom eszembe jut még inkább Clary és rájövök mire fel ez a „kedvesség”. Elegem van a Klávéból és elegem van a Körből is. Unom, hogy megszabják hogyan viselkedjek és milyen legyek. Idáig csak beképzelt voltam, mert amögé menekültem a valóságból. Így éltem túl. De nem óhajtok többé menekülni. Szarok az ostoba törvényekre.
tiny spark of...Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Bukott angyal

Avataralany :
Keira Knightley
Kor :
325
Tartózkodási hely :
New York
Csatlakozás ideje :
2017. Sep. 13.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Valahol egy bár mögött ₰ Vas. Dec. 31, 2017 5:15 pm

Belváros egy bár mögött

Jace - Cerviel


Eddig úgy látom, hogy nem akar nekem esni és gúnyos kis megjegyzésén csak mosolygok egy savanyút. Nem mintha a kezembe adtam volna ki azt, ami bennem volt, de egye fene. Még a végén eltörném a kis ujjacskáit.. Habár, ha jól tudom, azt mások is megtették már helyettem, csak nem feltétlen az ujjaival. Hiába vagyok kicsit visszahúzódó bukott, attól még tudok pár dolgot, ami az árnyvilágban történik.
- Szerinted nincsenek kapcsolataim. Másrészt, meg minden hülyeséget írnak, így nem foglalkoztat. - mondom nemtörődöm hangnemben. Már rég leszoktam arról, hogy a lapokban megírt hülyeségek miatt aggódjak. Nagyon rég. Teljesen fölösleges és mellé elég szép kis kapcsolatokat is építettem ki, hogy ne is tudjak semmi rosszat írni. Bevédem magam, nem árt. Jobb félni, mint megijedni. Végül megkérdi, hogy segíthet-e valamiben és közelebb is lép. Így jobban megnézve egész jóképű egy srác és a ruha ellenére is látszik, hogy jól ki is van dolgozva. Kicsit talán még az esetem is, csak árnyvadász én meg bukott. Biztos vagyok benne, hogy nem repdesnének az örömtől, ha összejönne egy hozzám hasonloval. A nemes árnyvadászoknál az ilyet nem szokták szeretni.
- S miben akarsz nekem segíteni? - kérdem kicsit bamba és meglepődött arccal. Mi ez a hirtelen jóakarat felőle. Meglep ez az ő fajtájától. Nagyon is meglep. Nem szoktak ilyet, nagyon de nem, ezért sem tudom hová rakni.

I’m my own king!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Valahol egy bár mögött ₰ Vas. Dec. 31, 2017 4:40 pm

Bár mögötti helyiség

Cerviel && Jace

Felnevetek a feltételezésén. Olvasni? Mintha egy árnyvadásznak lenne ideje olvasni. Pontosabban semmire sincs, az hogy most itt vagyok, veszélyeztet mindent. Bár nem mintha ez érdekelne engem, annyi rossz dolgon mentem keresztül az utóbbi időben, hogy talán az lenne a legnagyobb áldás, ha megfosztanának a rúnáimtól. - Ó nagyon is tudom, de ha nem haragszol meg, nem nyújtok kezet. - Továbbra is tartom a magam szép távolságát, onnan kommunikálok vele. De nem tartok attól, hogy bárki meghallja a beszélgetésünket, ami pedig a fajtáját illeti, nem igazán érdekel. Most mondhatni szolgálaton kívül vagyok. - De aki megjelenik a lapokban, lehet jobb ha nem issza magát annyira a sárgaföldig, hogy kínos pillanatokban legyen része. - Persze ez csak az én véleményem, de erre biztosan már Ő maga is rájött. Nem becsülöm alá a bukott angyalokat, nem idióták. Egykor angyalok voltak, olyan lények, akiknek véréből az én ereimben több csordogál, mint gondolnám. Ez pedig csakúgy Valentine beteges küldetésének köszönhető, amiért már megjártam Csontvárost. Amiért jól elvertek a Kör tagjai szemrebbenés nélkül én pedig veszélybe sodortam Clary-t. Nos, ez nem fordulhat elő még egyszer. Ami megtörtént, megtörtént, nem csinálhatom vissza, viszont arra fogok törekedni, hogy még egyszer még csak hasonló se forduljon elő. - Ha már itt vagyok, segíthetek valamiben? - Célzok itt arra, hogy fogom a haját, vagy hozok egy pohár vizet, vagy bármi. Nem tudom, hogy a kis angyal bújt-e belém, vagy ténylegesen megszántam egy bukott angyalt, de valamiért késztetést érzek segíteni. Az is lehet Ő maga manipulál és érte ezt el. Mindenesetre közelebb lépek veszélyeztetve sötét farmeromat és bőrkabátomat. Természetesen arra fel vagyok készülve, hogy nem kíváncsi rám és megtámad, talán ez az oka annak, hogy magammal hoztam a szerencse pengémet. Mert ezt még soha életemben nem hagytam az intézetben. Mindig velem van, bárhova is megyek. Az egyetlen alkalom talán, mikor megismertem Clary-t és Dorothea kiszedette velem, mondván addig nem léphetek be a házába. A pengének remek története van egyébként. Maryse és Robert adta nekem érkezésemkor, hogy lepjem meg Alec-et. Ezt sosem mondtam neki sem, mert úgy gondoltam felesleges. Most pedig úgy érzem, ha elmondanám azzal elárulnám Őket és Alec sosem bocsájtana meg. De én nem bántam, a fogadtatás nem volt éppen jó Alec részéről, de én mindent megtettem,. Hogy ez megváltozzon, ahogy Maryse és Robert kérte. Talán hatalmas hazugság és becsaptam ezzel Alec-et, mert jóformán ennek köszönhető a parabatai kötelékünk is. De nem bántam meg.
tiny spark of...Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Bukott angyal

Avataralany :
Keira Knightley
Kor :
325
Tartózkodási hely :
New York
Csatlakozás ideje :
2017. Sep. 13.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Valahol egy bár mögött ₰ Vas. Dec. 31, 2017 3:39 pm

Belváros egy bár mögött

Jace - Cerviel


Ki tudja, hogy mit össze nem ittam. Jobb is nem belegondolni és egy mondém valószínűleg már rég alkoholmérgezést kapott volna, én meg csak itt állok és adom ki magamból a vacsimat. Nem szép látvány és holnap még kevésbé lesz kellemes. Előre érzem, hogy igen szép kis fejfájásom lesz. De azzal holnap fogok elbánni, most mással kell foglalkoznom. Mégpedig egy árnyvadásszal, Jace Herondale. Nem mondanám túlságosan kellemesnek, mintsem meglepőnek a vele való összetalálkozást. Azzal kezdi, hogy piára és nőre vágyott, de lehet, hogy velem jobban fog szórakozni. Erre felhúzóm a szemöldököm. Csak nem harcot akar kiprodukálni belőlem? Nem lepne meg.
- Pedig elég sokat szerepeltem a lapokban. - válaszolok neki elgondolkodva. - De ezek szerint azt te nem olvasol.... Cerviel-nek hívnak és azt már gondolom tudod, hogy mi volnék, az ittasságot leszámítva. - folytatom egy szelíd mosollyal. Közben azon gondolkozom, hogy micsoda véletlen, hogy itt találkozok vele. Nem mintha terveztem volna találkozni akárkivel is. Nem véletlenül jöttem ide, mert biztos voltam benne, hogy itt nincs ismerős. Ám tévedtem, habár nem annyira ismerős és ki tudja, hogy meddig lesz nem ellenséges. Valamiért nem lepne meg, ha pengét rántana, hogy végezzen velem. Árnyvadász.. Ők már csak ilyenek.

I’m my own king!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Valahol egy bár mögött ₰ Vas. Dec. 31, 2017 11:06 am

Bár mögötti helyiség

Cerviel && Jace

Fel a kikapcsolódásra! Nem ma volt már, hogy kicsit is kikapcsolódtam, így természetes, hogy idejének látom a pihenésemet. Erre pedig a legjobb hely egy jó -féle bár, egy jóféle itallal. Alec – nem – legnagyobb örömére pedig, ezúttal nem vele indulok iszogatni, csak magamban hódítom meg az éjszakát. Tusolás után felkapok egy sötét pólót, csakúgy sötét nadrággal – mintha lenne világos göncöm alapon – és magamra dobom a bőrdzsekimet is. Mielőtt kilépek az intézetből, intek Alec-nek, hogy elmegyek, bár már korábban beszéltünk róla és nagy nehezen elengedett, most a szemei szikrákat szórnak rám. De ez engem már nem érdekel, ha éppen jönne egy nagyobb démon tán’ akkor sem maradnék. Egy darabon gyalogolok, sikátorról sikátorra, ugyanis az álcázó rúnámat nem használom és nem szeretek ilyen tájt tömegben sétálni. Jobb útnak találom a sötét sikátort, ahol maximum egy-egy vámpír állhat lesben. De nálam pedig ott van a szokásos kis pengém, ami megfelelő nadrággal – mint az összes árnyvadászé – könnyen eltüntethető szem elől. A lábszáram vonalán bujkál, arra várva, hogy szükség esetén használjam.
Semmi kétség nem fér ahhoz, hogy engedni fogok ma este a csábításnak, ugyanis szeretnék teljesen elkötelezettség nélkül mulatni és kizártnak tartom, hogy egy bárban egyetlen jó csaj sem fordul meg. Maia-t tekintve a pult mögött is elnéznék egyet. Kitérek az egyik sikátorból és taxit fogok, ugyanis meguntam a gyaloglást. Beszállva jelzem neki merre menjen, majd mikor kiszállok megfizetem az utat. Már lépnék be a bárba, mikor igencsak érdekes és feltűnő hangokra leszek figyelmes – igen, a hányás hangjára. Egy jó öt perce már a bár mögött állok, mikor a nő felnéz rám és egyáltalán nem lepődök meg, mikor a nevemet is szájára veszi. Egy félmosoly keretében válaszra nyitom számat. - Egy jó nő és egy kevés ital társaságára vágytam, de most, hogy látlak, azt hiszem jobban fogok szórakozni. - Persze egyből leesik a tantusz, hogy egy bukott angyallal van dolgom, csak úgy sugárzik belőle az elesés szaga, itt pedig most kivételesen nem a hányásra gondolok. Hanem ténylegesen arra a kifejezett szagra, melyet mondén meg sem érez. De mit is tudhatnának Ők, szegények suták. - Mivel a nevemet tudod, nem mutatkozom be, viszont úgy lenne illendő, hogy én is tudom, hogy hívnak. - Mosolyom immáron egész arcomra kiül és cseppet sem takargatva, kaján vigyorba megy át kis idő múltán. Néhány lépést közelebb lépek, de tisztes távolságot tartok az esetleges hányás rohamtól és a dühtől is.
tiny spark of...Vissza az elejére Go down
honey, keep my secrets well
avatar
Bukott angyal

Avataralany :
Keira Knightley
Kor :
325
Tartózkodási hely :
New York
Csatlakozás ideje :
2017. Sep. 13.

Témanyitás₰ Tárgy: Re: Valahol egy bár mögött ₰ Kedd Nov. 28, 2017 1:45 pm

Belváros egy bár mögött

Jace - Cerviel


Egy dolog van a belvárosi bárokban. Azon kívül, hogy szinte mindegyikben jártam már. Ami nem tudom, hogy most éppen jó, vagy rossz dolognak számít-e. Nem mintha különösebben érdekelne. Most is véletlenszerűen kinéztem egy helyet. Azt kell mondjam, hogy nem volt rossz választás. A hely eléggé hangulatos és kellemes. Nem bántam meg, hogy ide jöttem. Jó a hely, jók az innivalók és a zene is kellemes. Azt hiszem megvan az új kedvenc helyem? Ki tudja. Ezért ehhez még kell pár alkalom, hogy el tudjam dönteni. De most inkább élvezem az estét.
A fene tudja, hogy mennyit ittam, de annyit biztosan, hogy igen csak jól érezzem magam. Ezért lyukadtam ki végül a bár mögött. S mit ne mondjak, hamar előjöttek a kis rókák. Erősebb piákat ittam, mint hittem. Nem sűrűn dobom ki a taccsot az alkohol miatt. Most viszont itt állok, egyik kezemmel a hajam fogom, a másikkal meg a falat támasztom. Micsoda egy szép látvány az Apple NY iroda vezetőjéről. Szinte már várok egy vaku villanást, mert valamelyik idióta firkász biztos nagy fogásnak gondolná. Szerencsémre viszont ez most elmaradt. Miután végeztem a nem túl kellemes dolgommal, beletúrok a táskámba és előkapok egy mentos-t. Van annyira erős, hogy kapásból elviszi a nem éppen kellemes utóízt. Ekkor nézek csak körbe.
Egy alak áll tőlem nem messze. Elsőre nem igen tudnám megmondani, hogy fiú-e vagy lány, de a szemem lassan hozzászokik a fényviszonyokhoz. Ekkor látom, hogy ki is áll velem szemben. Elmosolyodok kissé. Magas alak, kidolgozott test és szőke tincsek, s ezek mellé azok a jellegzetes tetoválások. A szemöldököm is felhúzom miközben végigmérem őt. Pontosan tudom, hogy ki ő, de azt nem, hogy miért is van itt.
- Jace Wayland, ha nem tévedek. Minek köszönhetem ezt nem éppen kellemes és nőies jelenetem való végignézést? - kérdem meg. Szerencsére az alkohol már kiment belőlem, így nem okoz gondot az, hogy egyenesen álljak. Még szerencse. A bukott lét egyik jó oldala.

I’m my own king!Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
honey, keep my secrets well
avatar
Vendég


Témanyitás₰ Tárgy: Valahol egy bár mögött ₰ Hétf. Jún. 05, 2017 3:55 pm
Alina & Arthur


Nos lássuk csak. Éjjel van, lassan vánszorgunk az éjfél felé, és ahelyett, hogy otthon innám a kedvenc brandymet kedvemre, itt hasalok a földön. Egy jól csengő nevű bár mögötti placcon fekhetek és a porszemcséket lihegem arrébb. A bárból kivilágító kékes-lilás fény egyfajta iróniát kölcsönöz a helyzetnek.
Tanulság a mai napra: sosem szabad rámászni egy nőre többszöri visszautasítás után sem! Fogadásból sem!! A haverjaim most jól szórakozhatnak odabent, mert elveszítettem a fogadásukat, de én idekint már kevésbé. Az sem segít a helyzeten, hogy nemrég gurítottam le harmadik brandymet. Mit mondja, koncentrálnom kell...
"Ellenfelem" egy fiatal lányka, aki nem igazán szerette, hogy rá akarok mászni. De miért is kell nekem minden hülye fogadásba belemennem? Becsületből? Nem akarom hogy szégyenfolt essen a lelkemen? Mert mondjuk attól, hogy egy fiatal lányka itt nyalatja fel velem az utca kövezetét, attól nem fog szégyenfolt esni rajtam ugye? Áááá dehogy!
Felpattanok gyorsan, leporolom magam, megmasszírozom sajgó államat és igyekszem megmenteni maradék önbecsülésemet. Méltóságteljességemen nem emel az sem, hogy poros vagyok és mellényem elszakadt a hasalásban.
- Eddig nem akartam verekedni nővel... - Felkészülök a következő csapásra. -De ha muszáj.. - meg kell mutatnom, hogy meg tudom védeni magam egy nővel szemben, nem vagyok annyira puhány, mint amilyennek most kinézek. De nem szívem vágya, nem szeretek nőket verni. Meg egyáltalán verekedni, de ha önvédelem erre szólít, hát teszem amit kell.
Valahogy azonban felsejlik bennem a gyanu, hogy megint nem egy halandóba sikerült belekötnöm... Valahogy erősebb, mint egy férfi. Vagy csak edzettebb...? Ha nem halandó, és ezt az estét túlélem, esküszöm elmegyek vagy edzőterembe több alkalommal is, vagy boxolni, vagy valami önvédelmi harcot tanulni.
Hamarosan megjelennek haverjaim is, akik dülöngélve, egymásba kapaszkodva nevetnek rajtam, mondván, mennyire leterített egy nőő! Jut eszembe, lassan ideje a haverjaimat is lecserélni... Vagy ha így folyatják, ők neki is kijut majd az "élvezetből".


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
honey, keep my secrets well


Témanyitás₰ Tárgy: Re: Valahol egy bár mögött


Vissza az elejére Go down

Valahol egy bár mögött
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: