| ------Ravendark ↠ Vas. Feb. 18, 2018 9:02 am |
-----Ravendark A testvéri kötelék örök és megtörhetetlen | Kapcsolat: A testvérem vagy, az egyetlen kishúgom Play by javaslat 1#: Nem ragaszkodom konkrétan semmihez, megbeszélhető |
bõvebb leírás
Még kicsik voltunk mikor a szüleinket a Klávé harcba küldte ahol egyenlőtlen esélyek mellett küzdöttek végül többé nem tértek haza. Dühös voltam, te pedig féltél, hogy mi lesz majd így velünk. Még túl kicsi voltál, szinte fel sem tudtad fogni, hogy anyuék nem fognak hazajönni és többé nem mesélnek esti mesét neked. A Klávé úgy döntött, hogy mindkettőnket a New York-i Intézetbe küld, hogy ott kapjuk majd a szükséges képzést, hogy árnyvadászokká váljunk. Nem értettük ugyan miért van ez, miért nem maradhatunk Alicanteban, de a kérdésünkre választ nem kaptunk. Évekkel később, mikor már tizenévesek voltunk kiderítettem miért haltak meg a szüleink. Valentine seregébe tartoztak egykoron és a Klávé egy piszok foltnak tekintette őket, ami leakart törölni a színről. Te erről az információról mit sem tudtál, nem akartalak felzaklatni, de valami útón módon gyanakodni kezdtél és a kapcsolatunk megromlott, titkaink lettek egymás előtt. Én a Kör tagja lettem és közben kémkedtem az Akadémia falai között. Te azonban más utat kerestél, vágyódni kezdtél a mondénok világa felé és egyre többször ragadtál közöttük, ami nem igazán tetszett a számomra. Egy reggel nem találtalak már a szobádban, eltűntél, hiába kezdtelek keresni, nem akadtam a nyomodra. Annyit sikerült kiderítenem, hogy még New York-ban vagy, egy mondén fiúval, aki pár évvel idősebb nálad... //Na hát akkor, a történet jelenleg elképzeléseim szerint itt tart éppen, de szívesen fogadok el más koncepciót is jelenleg mit csinálhatsz a mondénok világában. Nagyon várlak húgocskám és van egy unokahúgunk is, aki biztosan örülne, ha csatlakoznál // |
|