|
Discord szerver
Shadowhunters
|
Utolsó posztok Tagjaink tollaiból | |
User statisztika Belépett tagjaink | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 BotNincs A legtöbb felhasználó (138 fő) Kedd Okt. 15, 2024 8:05 pm-kor volt itt. |
| Lélekszámláló Elfogadott tagjaink
Csoportok :: | | | | |
Összesen :: | 21 | | 11 | 10 |
Angyalok :: | 2 | | 2 | 0 |
Klávé tagok :: | 1 | | 0 | 1 |
Árnyvadászok :: | 2 | | 2 | 0 |
Kör tagok :: | 0 | | 0 | 0 |
Tündérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Mondének :: | 3 | | 0 | 3 |
Félvérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Dámpírok :: | 0 | | 0 | 0 |
Vámpírok :: | 3 | | 1 | 2 |
Vérfarkasok :: | 6 | | 4 | 2 |
Boszimesterek :: | 2 | | 2 | 0 |
Bukott angyalok :: | 0 | | 0 | 0 |
Démonok :: | 0 | | 0 | 0 |
|
Legaktívabbak A hónap méhecskéi | |
|
|
26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | A nyár játéka ↠ Hétf. Aug. 15, 2016 11:56 pm |
A nyár díjai Nyár játéka
Itt tudod jelölni azokat a karaktereket, akik a nyáron szerinted megérdemelnék az évszak játéka címét. Jelölni három játékot lehet és indokolni is kell! Ha nincs indoklás, akkor a jelöléseket nem tudjuk elfogadni! Jelölgetni 1 héten keresztül lehet, vagyis jövőhét hétfőig, ami 08. 22. |
| | |
| Re: A nyár játéka ↠ Kedd Aug. 16, 2016 6:51 pm |
Jace & Clary, Jace & ClaryKezdem ott, amivel az évszak szerelmespárjához is írtam xd Hatalmas volt a játékotokban az a pofon és nem tudom eléggé hangsúlyozni mennyire tetszik a játékotok. Remélem sok hasonló lesz még benne, de ha még sem, remélem aranyos szál miatt nem lesz Csak így tovább srácok, kiérdemlitek ezt a címet is :3 Cornie & Rick, Cornie & RickCornie.. ahogy előadtad azt a baba dolgot, hát az hatalmas. Persze nem a legviccesebb dolog, de mégis nagyon tetszett. Emellett Rick reakcióján egyenesen vigyorogtam. Az a tipikus apa leszek szitu volt xd És egyértelmű, hogy a három szavazatomban Ti is benne vagytok! Amúgy is... shippelek titeket |
| | |
26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | Re: A nyár játéka ↠ Szer. Aug. 24, 2016 6:58 pm |
"Oh, Rómeó, mért' vagy te Rómeó?" Ebből szerintem rá lehet jönni, hogy Izzy & Jace konyhában lévő játékát jelölném. Nagyon tetszik az, hogy Izzy Rómeónak hívja Jacet, lehet ezt én is fogom majd használni a játéktéren, majd miután Alecnek hála szerelmet vallottam neki. Mind két usernek az írását szeretem, úgy hogy nem is csoda, hogy megkapták a jelölésemet. A másik játékom pedig Alec & Jace, mert a sorozatban is nagyon imádtam őket, imádom a feszültséget kettőjük között, ahogy Alec haragszik Jace-re Clary miatt, (khmkhm ) mert egy lány miatt szegi meg a szabályokat... Úgyszint imádom az írás stílust, mind két usert szeretem, megérdemlitek a jelölést. |
| | |
| Re: A nyár játéka ↠ Szer. Aug. 24, 2016 8:01 pm |
Izzy & Jace a fenébe már megint.. Most se volt könnyebb szavazni, hiszen már megint magamra akartam voksolni, tekintve, hogy tetszik a Jace & köztem zajló játék, de mivel nem lehettek egoista, és mert tilos magamat bevonni, így más párosítást választottam :'DOh, drága húgicám, és kedves kis parabatai-om Igen rátok esett a választásom, hiszen lenyűgözően alakítjátok a karaktereiteket, és a kettőtök közt zajló játék is egyszerűen mesés -, ámulatba ejtő. Már csak azt sajnálom, hogy én lemaradok a reggeliről Viszont kárpótol, hogy témakör vagyok |
| | |
| Re: A nyár játéka ↠ |
|
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |