|
Discord szerver
Shadowhunters
|
Utolsó posztok Tagjaink tollaiból | |
User statisztika Belépett tagjaink | Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (138 fő) Kedd Okt. 15, 2024 8:05 pm-kor volt itt. |
| Lélekszámláló Elfogadott tagjaink
Csoportok :: | | | | |
Összesen :: | 21 | | 11 | 10 |
Angyalok :: | 2 | | 2 | 0 |
Klávé tagok :: | 1 | | 0 | 1 |
Árnyvadászok :: | 2 | | 2 | 0 |
Kör tagok :: | 0 | | 0 | 0 |
Tündérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Mondének :: | 3 | | 0 | 3 |
Félvérek :: | 1 | | 0 | 1 |
Dámpírok :: | 0 | | 0 | 0 |
Vámpírok :: | 3 | | 1 | 2 |
Vérfarkasok :: | 6 | | 4 | 2 |
Boszimesterek :: | 2 | | 2 | 0 |
Bukott angyalok :: | 0 | | 0 | 0 |
Démonok :: | 0 | | 0 | 0 |
|
Legaktívabbak A hónap méhecskéi | |
|
| ↞ ↠ ↡ | A nyár szerelmespárja
|
|
26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | A nyár szerelmespárja ↠ Hétf. Aug. 15, 2016 11:55 pm |
A nyár díjai Szerelmespár karakter
Itt tudod jelölni azokat a karaktereket, akik a nyáron szerinted megérdemelnék az évszak szerelmespárja címét. Jelölni három embert lehet és indokolni is kell! Ha nincs indoklás, akkor a jelöléseket nem tudjuk elfogadni! Jelölgetni 1 héten keresztül lehet, vagyis jövőhét hétfőig, ami 08. 22. |
| | |
▄▀ new york
Csatlakozás ideje : | Re: A nyár szerelmespárja ↠ Kedd Aug. 16, 2016 12:42 am |
Szerintem nyilvánvaló lesz mindenkinek, hogy kit jelölök, és csodálkoznék, ha nem ez a páros nyerne, mert egyszerűen imádnivaló az egész. Igen-igen, a Malec párosról beszélek. Imádtam az esküvős jelenetet a soriban, imádom az egészet és ahww nyerjétek meg. #éjjelháromnegyed1 #nemtudértelmesenfogalmazni |
| | |
| Re: A nyár szerelmespárja ↠ Kedd Aug. 16, 2016 1:01 am |
Jace & Clary, Jace & Clary |
| | |
| Re: A nyár szerelmespárja ↠ Kedd Aug. 16, 2016 2:11 am |
Malec Mert Magnus hülyeségeit is csak Alec bírja elviselni, imádom őket együtt, mert külön-külön már nem kötnek le annyira A sorozatban az esküvős jelenet alatt rágcsáltam az almámat -mert nem volt popcornom- és szerintem még a város szélén is hallották, hogy azt üvöltöztem: "CSÓKOT!CSÓKOT!" Szóval ezeken kívül most nem jut eszembe jobb indok. Mert ha azt mondják szerelmespár, Shadowhunters, rögtön a Malec a nyerő nekem. |
| | |
| Re: A nyár szerelmespárja ↠ Kedd Aug. 16, 2016 8:13 pm |
I RAPHAEL & SIMON - Igen, tudom, most jönnek majd a lincsek meg a fujjogás, de nálam ez headcanon, amióta csak a kezembe vettem a könyveket, és nincs még egy olyan páros, akiket úgy shippelnék, mint ezt a kettőt, szóval... Jah. Csak ne tessék engem nagyon meglincselni, az áldásukat adták mindketten arra, hogy jelölve legyenek *-* És igen, tudom, az oldalon nem szerelmespár, meg a könyvekben sem, de könyörgöm, gyerekek, nézzetek csak rájuk! Na, na, NA? |
| | |
| Re: A nyár szerelmespárja ↠ Szer. Aug. 17, 2016 9:19 am |
Most ha lehetne, akkor magunkat jelölném Malec - Érdekes, különleges, izgalmas, vicces, és tökéletes. Jobb nem is lehetne |
| | |
| Re: A nyár szerelmespárja ↠ Szomb. Aug. 20, 2016 12:50 pm |
Malec malec és maleeecc *-*
Hogy miért? Hát nézzük csak, egyik oldalon ott egy komoly erkölcsös árnyvadász a másikon egy iszonyat jópofa boszorkánymester. Odavannak egymásért és iszonyat édesek. *-* |
| | |
| Re: A nyár szerelmespárja ↠ Vas. Aug. 21, 2016 5:51 pm |
Rick & Cornie, Rick & CornieUtolsó pillanatokban még titeket is jelöllek. 1. ne legyen olyan könnyű a szavazás 2. mert csodálom a reagotokat és a kapcsolatotokat. Rick, ahogy Te örülsz annak a gondolatnak, hogy Cornie pocijában a közös együttlétetek gyümölcse cseperedik, Cornie Te pedig ahogy tipikus egyetemista fejjel lereagálod a dolgokat, az valami szuper. És kell ennél több is, nos szerintem nagyon cukik vagytok együtt és a pb választásotok sem kispályás :3 |
| | |
| Re: A nyár szerelmespárja ↠ Hétf. Aug. 22, 2016 8:00 pm |
Malec Hát lássuk csak, egyszerűen cukkerek, de tényleg Magnus-t amúgy is nagyon bírom könyvben, soriban egyaránt Itt az oldalon a páros szintén eszméletlen aranyos, naná, hogy megy a szavazat |
| | |
| Re: A nyár szerelmespárja ↠ Kedd Aug. 23, 2016 11:07 pm |
Jelölhetem Adamat és magamat? Nem? Ahj, pedig úgy szerettem volna, mindegy... Viccet félretéve. Az én jelöltem Izzy & Dim lenne, és nem csak azért, mert imádom mind a két karaktert, nagyon jók a pb választások és szerintem a két karakter passzol is egymáshoz. :3 |
| | |
| Re: A nyár szerelmespárja ↠ Szer. Aug. 24, 2016 7:54 pm |
Rick-kentyű & ConCon nehéz, nehéz, nehéz.. Nem volt könnyű választásom, tekintve, hogy elszaladnék világgá, amikor is nem szavazhatok a kedvenc párosomra - Malec-re -, mert igazából önmagamra nem voksolhatok :'DNa de a lényeg: Remek párosítás, nagyszerű userekkel, és egy tökéletesen dinamikus szál a karakterek között. Csak azt tudom remélni, hogy ez még sokáig tartó hosszú kapcsolat lesz kettőtök közt, édeskéim, aztán ne, hogy itt nekem veszekedjetek, vagy valami, mert, akkor kapni fogtok |
| | |
| Re: A nyár szerelmespárja ↠ |
|
| | | | A nyár szerelmespárja | ↞ ↠ ↟ |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |