26
Kor :
₪ new york
Csatlakozás ideje : | Re: Eleanor Karstark ↠ Vas. Okt. 09, 2016 8:41 pm |
|
|
▄▀ new york
Csatlakozás ideje : | Eleanor Karstark ↠ Hétf. Szept. 19, 2016 6:58 pm |
Eleanor Karstark
| A lányom vagy és nagyon szeretlek, habár tény és való, hogy eleinte nem akartalak megtartani. Megijedtem a terhességtől, féltem attól, hogy vajon jó anya leszek-e, hogy vajon bírni fogom e a terhességet és az egyetem utolsó évét egyszerre. Egy szokásos kis kiruccanásnak indult az egész, amikor Londonban jöttem arra rá, hogy a menszeszem 1 hetet késik, így hát gyógyszertárba mentem, vettem tesztet és a gyanúm beigazolódott. Neked sosem mondtam azt, hogy nem aktalak anno megtartani, de nem is érzem azt, hogy el kéne mondanom, mert most minden olyan tökéletes... Sikeresen kijártam az egyetemet, egyik ismerősömnél dolgozom, te pedig évről évre egyre szebb leszel. 16-17 éves vagy (alkotó dönthet ) tipikus kamasz kor amikor csak a baj van a fiatalokkal, szerelmes vagy. Oh, az első szerelem, csak apád meg ne tudja, mert tuti megejtené a sráccal azt a bizonyos kis beszélgetést, és nem hiszem, hogy a fiú, vagy éppen az apád készen áll még erre, hiszen te vagy az ő kicsi hercegnője, a szeme fénye, nehéz lesz elfogadnia azt, hogy már is, ilyen hamar felnőtt nővé cseperedtél. //habár a karakter egyenlőre még csak a jövős topicon belül játszhat, de nagyon várjuk őt, rengeteg ötletem van hozzá*-* a nevet és a pb-t is szeretném megtartani, de ha csak a pb tart vissza, akkor lehet alkudozni |
karakter csoportja
Mondén vagy vérfarkas
karakter kora
16-17
play by
Marie Avgeropoulos
|
|