| Az Életem ↠ Pént. Dec. 09, 2016 5:24 pm |
csodás neved | Nem idillikus és nem könnyű, azonban Sophia szerint mindent megér az a lelkileg és személyiségfejlődésileg is megterhelő kapcsolat, ami már öt éve tart köztük. A férfi vámpír, ami egy gyilkossága által vált világossá a nő előtt, ami a szeme láttára zajlott le. Hosszú idő volt, még képes volt feldolgozni, de ezután is kitartott és teljesen elvarázsolt őrület kerekedett fölé, ami mára teljes megszállottságnak is mondható. Az érzéseiket nem lehet egykönnyen leírni. Szereti, függ tőle, megszállottja lett. Nehéz úgy dönteni egy kapcsolat sorsáról, hogy az egyik félről tudod, mindenképpen bőven túl fogja élni a másikat. Neki megadatott az örök élet még a másiknak egy kis szelet jut belőle, amit majd később tulajdonképpen másnak kell átadnia. Sophia makacssága mellett önzőségről is tett tanúbizonyságot. Ugyan szíve választottja nem volt mély romantikus, sőt, igen merev volt, ha arról volt szó, de köteléket ajánlott, egy olyat, amivel végleg magához láncolhatja és olyan hűségesküt, amely megszeghetetlen. Azonban a nő nem bírta volna feldolgozni, ha 30-40-50 vagy több év múlva ő már nincs, és más lép a helyébe. Más kopogtathatja majd a páncélt, mást vonz az a sötét és rejtélyes tekintet. Nem. Makacskodott, nemet mondott és ultimátumokat keresett, végül olyat ajánlott fel, amit ő sem biztos, hogy átgondolt… Azt akarta, hogy változtassa át. Akár az egész karakterlapot ide lehetne tenni, mert az elmúlt hat év eseménye és vívódása jól lekövethető benne, így mindenképpen érdemes azt is elolvasni. LINK|-A történet a továbbiakban rajtunk múlik, ha a leendő usernek van bármi extra elképzelése, arra is nyitott vagyok. : ) A név, minden a korábbi életéről és a Sophiaval való kapcsolata előtti személyiségéről, döntéseiről a megalkotóra van bízva. Az archoz ragaszkodni akartam, de úgy gondoltam, ha csak ez lenne az akadály, akkor hozok még pár lehetőséget, akikről meggyőzhető vagyok esetleg: Tyler Hoechlin, Nathaniel Buzolic, vagy Jamie Dornan.-| | vámpírok | Matt Bomer | 500+ |
|
|