| Re: Gwendolyn Hope Edwards ↠ Vas. Márc. 05, 2017 8:37 pm |
gratulálunk elfogadva! Sziaaa Gwen! Nos akkor legeslegelőször is, nagyon tetszik a foglalkozásod, de komolyan, annyi, üzletembert, divatgurut látni, egy virágárus egyedi Tetszett az előtörténeted felépítése, és, ha jól sejtem ez már gy elindulási pontnak is tökéletesen megfelel. És nem utolsó sorban a pb-d is remek választás Hibára nem akadtam, semmi akadálya annak, hogy utadra engedjelek Mondénokra mindig szükség van Üdv itt! :3 shadowhunters frpg |
|
| Gwendolyn Hope Edwards ↠ Vas. Márc. 05, 2017 3:22 pm |
gwendolyn hope edwards Két perc. Két perc van hátra délig. 120 másodperc választ el attól, hogy láthassam azt a gyönyörű, vidám és kissé féloldalos mosolyát. Nem bírok várni. Az üzletet virágok illata tölti be, mégis érzem az izzadtságom szagát. Letörlöm a verejték cseppeket a homlokomról. Megigazítom a névtáblámat a fehér köpenyemen, amin ékes betűkkel virít a Gwendolyn Hope Edwards név. Körmömmel a pénztárgépen dobolok, ez az egyetlen hang, amit hallani lehet az üzletben. Idegtépő a csend. Az órára pillantok. 90 másodperc. Hallom kintről a new yorki utcák hatalmas zsivaját. A virágüzlet tulajdonosa egy idős férfi, aki még annak idején bérelte ki a helyiséget, ami akkor a legforgalmatlanabb utcának számított egész New Yorkban. Ma már nem. A hajamhoz kapok és az ujjaimmal kezdem el fésülni. Találok egy csomót, azzal kezdek el babrálni 60 másodperc. Melegem van. Nagy a hőség idebent. Bekapcsolom a ventilátort, maximum sebességre állítom. Sokkal jobb. 50 másodperc. A pénztárgép melletti üvegtálkában lévő cukorkák közül kiveszek egyet és a számba teszem. Mentolos. 40 másodperc. Elrendezem az asztalt, mindent milliméter pontosan helyezek el. 30 másodperc. A számat kezdem el tépkedni, de hamar le is állítom magam. 20 másodperc. Látom ahogyan az üzlet előtt leparkol a már túl ismerős autó. Kiszáll belőle. Becsukja az ajtót. Fellép a járdára és közeledni kezd. 10.. 9.. 8.. 7.. 6.. 5.. 4.. 3.. 2.. 1.. Másodpercre pontosan nyílik az ajtó, és lép be rajta a várva várt vevő. Darius. - Szia Gwen, hogy vagy? - kérdezi, de én teljesen elveszek mogyoróbarna szemeiben. - Gwen? Felriadok, aminek eredményeképpen beverem az ujjamat az asztalba. - Áhh, szia Darius. Köszönöm, remekül. És te? Milyen rég találkoztunk. - teszem fel én is a kérdéseimet egy kissé ijesztőre sikerült "mosoly" kíséretében. - Köszönöm, én is. Ja, nagyon. Ami azt illeti tegnap láttam utoljára. Akkor is hajszál pontosan érkezett, és ugyanazt rendelte. - Orchidea? - tudom, hogy ezt kéri, nem is várom meg a válaszát. Kilépek a pult mögül, és az orchideák felé veszem az irányt. Kiveszek egy csokorra valót, és vissza megyek a pult mögé. - Mondd csak, Gwen, szabad vagy a hétvégén? Emily talált egy gyönyörű éttermet, de nem tudunk elmenni,ezért arra gondoltam, hogy esetleg lenne kedved-e eljönni velem. Emily. Ő Darius barátnője, miatta jön be naponta hozzánk, neki veszi a virágokat. Nem tudom mit eszik rajta Darius, a lány egy hisztis picsa, és biztos vagyok benne, hogy Emily nem egyszer félrelépett. - Persze. Bekötöm a virágokat, majd becsomagolom őket. Darius kezébe nyújtom a csokrot és mellé egy kis cukrot. Vissza akarja adni, de nem fogadom el. - A ház ajándéka. - felelem. Kifizeti a csokrot és az ajtóhoz megy. - Akkor szombaton 5-kor a házad előtt várlak. Szia! - majd kilép. Motyogva én is elköszönök tőle, pedig tisztában vagyok vele, hogy már nem hallja. Csüggedten ülök le a székembe, de tudom, hogy holnap úgyis újra látom..
◆ HOLLAND MARIE RODEN ◆ ◆ 18 ◆ MONDÉN ◆ ◆ NEW YORK, 1998. JÚLIUS 23 ◆ ◆ VIRÁGÁRUS ◆ |
|