Régi Raktár - Page 2
Ne viselkedj úgy, mintha soha semmi nem bántana. Olyan, mintha egyáltalán nem éreznél semmit.

 Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Vezetőségünk
Fordulj hozzánk

Clary Fray
Alapító adminisztrátor
pmprofil
cissy, katherine, cornelia, raven
Simon Lewis
Admin
pmprofil
curtis, daimon, victor
Sebastian Verlac
Admin
pmprofil
Dylan, Caleb
Csicseregj valamit
Mondj el bármit

Az előforduló hiba vagy észrevétel bejelentése e-mailben vagy privát üzenetben esedékes!!!
Ha írtál, jelezd a chatben, ha nem kapsz választ két napon belül, jelezd ismét a chatben :)


Utolsó bejegyzéseink
Gyorspostával firkálva
Sikátorok
firkálta:  Lucifer
Yesterday at 10:11 pm-kor

Lucifer
firkálta:  Sebastian Verlac
Yesterday at 3:04 pm-kor

Partner-kereső
firkálta:  Kara Moon
Szer. Dec. 13, 2017 9:30 pm-kor

Kara Moon
firkálta:  Victor Aldertree
Szer. Dec. 13, 2017 8:47 pm-kor

Elkészültem!
firkálta:  Kara Moon
Szer. Dec. 13, 2017 7:06 pm-kor

Lauren Cohan
firkálta:  Sebastian Verlac
Kedd Dec. 12, 2017 9:12 pm-kor

Seymour Foley
firkálta:  Caleb Bloodworth
Hétf. Dec. 11, 2017 10:43 am-kor

Hecate
firkálta:  Hecate
Vas. Dec. 10, 2017 11:55 pm-korJelenlévő fórumozók
Itt rontják a levegőt

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (45 fő) Szomb. Márc. 04, 2017 12:36 pm-kor volt itt.


Legtöbbet firkáltak
Legszorgosabb tagjaink

Simon Lewis
 
Lucifer
 
Bonnie Malone
 
Victor Aldertree
 
Katherine Wright
 
Cerviel
 
Gabriel Sinclair
 
Kara Moon
 
Caleb Bloodworth
 
Lorelei Montmartre
 

Share| .

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Árnyvadász

Kor :
19

Tartózkodási hely :
₪ new york

Csatlakozás ideje :
2016. May. 28.

Shadowhunters Frpg
Felhasználó profiljának megtekintése
Témanyitás➹ Re: Régi Raktár ➹ Kedd Aug. 02, 2016 3:43 pm Clary FrayLydia & Clary

Minden olyan gyorsan történt, szinte időm sem volt felfogni azokat a dolgokat amik körülöttem történnek. Mai napig nem sikerült igazán felfognom azt amit anya mondott mielőtt belökött Dot portáljába. A nyaklánc azóta is rajtam van amit akkor adott a nyakamba és mindig a mondata megy a fejemben amit mondott nekem: erősebb vagy, mint hinnéd. Belülről teljesen össze vagyok törve mióta anya eltűnt, szinte olyan dolgok történnek velem és a környezetemben amikről álmodni sem mertem eddig, minden amiben eddig hittem egy hazugság volt. Vámpírok, boszorkányok és vérfarkasok... Mintha csak egy rossz fantasy filmet néznék vagy fantasy könyvet olvasnék. Az életemben a legnagyobb gond eddig csak a művészeti suli volt, hogy vajon bejutok-e oda, most viszont... A legjobb barátom vámpír lett és én döntöttem az élete fölött, nekem kellett eldöntenem azt, hogy hagyom meghalni, vagy elássuk őt, és ha kiássa magát akkor vámpír lesz... Életem legnehezebb döntése volt ezt meghozni, de nem álltam még készen arra, hogy elengedjem Simont, szükségem van rá. Aztán ott van Jace is és Alec. Alec szerelmes Jace-be, - még a vak is látja, habár Alec ezt nem akarja bevallani magának - és itt vagyok én, megcsókoltam Jacet úgy, hogy nem törődtem azzal, hogy ott van Alec is aki végig nézte az egész "műsort". És természetesen ne feledkezzünk meg Valentineról sem... Valentine az apám... Ezt a mai napig alig tudom elhinni, nem hiszem el, hogy anya ilyen fontos dologról, minthogy ki az igazi apám képes volt hazudni nekem. Sokkal egyszerűbb volt régen az életem, de most már nem tudok mit tenni...
Felvettem egy egyszerű és kényelmes nadrágot, egy sötét szép árnyalatú kék pólót, a hajamat felfogtam és lementem az edzőterembe. Muszáj kicsit levezetnem a magamban tartott feszültséget, mert ha így megy tovább akkor olyan emberen vezetném le, aki nem érdemli meg.
Az irónomat lerakom az egyik asztalra - mindig magamnál tartom - majd elkezdek edzeni, először a boksz zsákot kezdem el ütni, bele adok minden erőt és ez legalább segít is abban, hogy ne legyek ilyen feszült. Folyamatosan csak a hibák jutnak eszembe amiket pár nap leforgása alatt követtem el, tudom, hogy Simon haragszik rám amiért szörnyeteggé tettem...
Gondolataimból Lydia hangja ébreszt fel. Mikor oda ér hozzám megfogom a fekete boksz zsákot, hogy ne mozogjon és a figyelmemet az előttem álló nőnek szentelem. Enyhén csodálkozva nézek rá, de nem mondok neki ellent, mert végül is én nem kaptam soha semmilyen kiképzést és szükségem van a gyakorlásra.
Zsebre rakom az irónomat, majd elveszek egy szeráfpengét és követem őt, kíváncsivá tett, hogy hova akar elvinni őrjáratra.

||xxx ||elnézést a késésért Sad|| ®Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Re: Régi Raktár ➹ Pént. Júl. 22, 2016 11:06 pm ➹ Vendég

lydia && clary

Az árnyvadászok megszállottak a történelmükkel. Alicante hatalmas könyvtára évszázadokra leosztva tárolja a neves családok történetét, és a harckészség és fegyvertartás mellett a történelmünk az egyik legfontosabb tanulnivaló. Hiszen ha az egyik felmenőt nyomatékos hibát vétett el a múltban - egy mondénnal való házasság, alvilágiakkal való szoros kapcsolat vagy legrosszabb esetben megfosztották a rúnáiktól - arra a következő pár generáció biztos emlékezni fog, és mély bélyeget vés a hírnevükbe. Talán ezért is tartotta édesanyám annyira fontosnak annak idején, hogy én tisztába legyek a Branwellek családfájával, tudjam melyik részét kell kiemelni és melyikről elterelni az emberek figyelmét. Példának okáért Jocelyn Fairchild házasságát Valentine Morgenstennel.
Mikor annak idején Charlotte Branwell és Henry Fairchild házasságot kötött, az még nem vol kiemelkedő esemény, viszont mikor kinevezték őt az első női Konzulnak, a férje pedig feltalálta a portált, az árnyvadászoknak volt oka megnevezni ezt a két nevet, így nem meglepő, hogy még majdnem egy évszázaddal később se akar elszakadni a kettő egymástól. Legalábbis a családom nagy bánatára. Hiszen mégis ki szeretné magát hírbe hozni Valentine-nal? Noha a két család egykor közel állt egymáshoz, a távoli rokonságnak hála ez a kapcsolat a felkelés követően teljesen megszűnt. Adele Fairchild és nagymamám közös képe rögtön lekerült a nappali faláról.
Tehát igazán örülnék ha Isabelle nem hívná fel a figyelmet arra, hogy a Fairchild lány és én távoli rokonságba állunk, hiszen már így is erősen megkérdőjelezhető a megbízhatósága. Hiszen Valentine lányáról beszélünk, az angyal szerelmére! Valahol persze sajnálom, hiszen ha nekem lenne egy őrült az apám, valószínűleg elásnám magam valamerre. De ez még nem ad nekem elég okot arra, hogy biztosítsam a Tanácsot arról, hogy nincsen az apja befolyása alatt és nem reménytelen eset ami a képességeit érinti. Mert ahogy az egyik nap elnéztem, az egyensúlyérzéke például felér egy hétéves gyerekével.
Késő délutánra jár, mikor befejezem a papírmunkát és a szobámba sietek, hogy átöltözzek. a blézer nem éppen vadászáshoz való öltözet, ezért kitúrok egy bőrdzsekit a szekrényből - és erősen ignorálom a két táskát a szoba másik felébe, amit még mindig nem pakoltam ki - és átfonom a hajam, mikor kifelé menet észreveszem, hogy az egyik oldalon leengedett. Nincs kedvem a hajammal bajlódni mikor majd a munkámat kéne végeznem, ezért inkább rászánok egy kis extra időt és az irónomat a zsebembe téve indulok el a keresésére. Először bekopogok a szobáján, de mikor hosszú perceken keresztül nem kapok választ az edzőterem irányába indulok. Másodszorra jár a pont.
- Clarissa! - szólok hozzá kicsit hangosabban ahogy lassan közelebb érek, de nem állok meg hanem a fegyverekhez lépve felkapok egy szeráfpengét, majd egy kisebb rúnázott tőrt csatolok a bokámra, tartalékként. Feléfordulok. - Vedd magadhoz amire szükséged van. Őrjáratra megyünk. - mondom tömören és már el is indulok a kijárat felé de még sebtében visszaszólok. Öt perced van!


szószám: 451 • megjegyzés: kicsit összecsapott, de remélem annyira nem lett rossz. zacsi

Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre
avatar

Vendég

Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Régi Raktár ➹ Pént. Júl. 22, 2016 1:13 am ➹ Vendég
***


Vissza az elejére Go down
Az én nevemFigyelj a részletekre


Shadowhunters Frpg
Témanyitás➹ Re: Régi Raktár ➹ Sponsored content


Vissza az elejére Go down

 
Régi Raktár
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: